- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17521 üzenetére
akkor már inkább egy Athlon 1640, ugyanaz a mag, szintén csökkentett fogyasztás, és ha 1640B akkor az valós 2700MHz.... a sempronnak meg odaver....
Azt kellene tudnod, hogy mennyi is az annyi, mármint fogyasztásilag... LE 1640 orleans mag 1MB cache, melegedős a cache miatt, LE1640B 512KB cache Lima mag, hüvöske...kis rendszerhűtő is simán megbírkózik vele, én anno ebbe tettem ilyet:
ja és valóban ekkora kis jószág, mellesleg eladó
mármint HP Pavilion S7610 hozzá való HP vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel...
Athlon LE1640B, 2gb ram, 160-as sata hdd, dvd író, integrált vga nvidia 6150.... jóságos kis konfig...
érdeklődés esetén privátban megtaláltok -
Bobrooney
senior tag
-
golya32
senior tag
válasz
Balinov #17415 üzenetére
Fizetés még rosszabb!
Könyvelőnk kb 8 hónapja volt Szentpéterváron, azóta már 2x vettek le neki 1000-1000 eurót.
OTP-nél van a számlája.
Én azonnal letiltattam az első levétel után és kértünk másikat, így a kártya csere 12e körül volt.
Könyvelőnk nem kért cserét az OTP-ben azt mondták nem kell letiltatni nem lesz még1 levétel..Tévedtek, természetesen kártérítés nincs. -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17395 üzenetére
Valóban van néhányszor probléma a vidanettel, de valahogy én mégis meg vagyok elégedve velük.....a kiesésekről is rendesen tájékoztatnak email-en, feltéve ha a szolgáltatáshoz van regisztrálva vidás "@kabelnet.hu" emalcimed...
Meg is jött most is hogy karbantartási munkálatok zajlanak április 15-16-17-én éjféltől-reggel 6-ig mely időszakokban szolgáltatási zavarok várhatók a városrészen.
Ha értesítenek, annak meg örülni kell...ha nincs a szolgáltatáshoz tartozó email elérhetőség a felhasználónak, akkor meg ugye ne is várja hogy értesítést kap....
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17393 üzenetére
ha a szolgáltatás a szerződés szerinti előírásoknak megfelel, és nincs tényleges kieséses, akkor ezeket a "kis-sávszélességű időszakokat" kenheti a juzer a hajára.....gondolom így van ez nálatok is, és addig vagy szerencsés míg meg nem tapasztalod...Minden ilyen jellegű szolgáltatásban van egy úgynevezett minimális teljesítés definiálva, ami általában annyit tesz hogy egy szolgáltató szemszögéből kedvező átlagos sávszélesség értéket képeznek a szolgáltatási időszakra, azaz itt egy hónapra....kiemelt fogyasztok felé 24 óra az átlagképzés ideje....mivel nincs kiesés, azaz a szolgáltatás folytonos, csak bizonyos időszakokban tetű lassú, így az átlag még mindig jó, azaz a szolgáltató nem szegi meg a szerződésban foglaltakat....
Nem csak az itthoni szolgáltatókat kell köpködni, hidd el, így van ez nálatok is Írországban...max más a jog és kedvezőbben lehet a fogyasztó érdekeit képviselni....ergo nagyobb elvárásokat támaszthatsz! -
Coyot
őstag
válasz
Balinov #17224 üzenetére
65 vagy 70 ért vettem a defy-t 2éve, eleinte tetszett, első érintős mobil meg minden.
Aztán kezdtem unni hogy ha a rendszer kicsit meg van fogva már nem tudom felvenni a telefont elsőre, aztán néha néha újra is indul. Folyamatosan basztatni kell minden szarért, kapcsoljam be a gps-t mikor elindult a motonav, 3ból 2-szer nem tudok már visszalépni az appba mert úgy megfogja az app a telefont, hogy vagy megfagy vagy kell neki 2 perc mire észhez tér.
IOS-en ilyenek nincsenek, egyszerűen műxik aztán kész. Nekem meg úgy döntöttem az kell hogy működjön nem az hogy folyamatosan nyomkodjam a telefont minden szarért aztán vagy tudok hívást fogadni vagy nem.
Az egész ios vagy driod téma szerintem beállítottság függő, valakinek tetszik az egyszerű gondtalan lét egy ios-el, és van aki buherálja a droidot és az jó neki.
-
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #17156 üzenetére
135ert sikerült szerezni egy nem használt szinte bontatlan példányt.
MR_Joe: jo az, amíg nem próbálod ki az újabbat, nem is gondolod hogy tud ez még jobb lenni. De tényleg a 4 után rohadt nagy gyorsulást érzek. Pedig nem vártam el semmit ettől az ujtol, megis sokkal jobb.
Azért a micro simet szépen megvagtuk itthon faterral nanora.
-
-
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #17089 üzenetére
koszonom szepen. jol hangzik csak tenyleg lehetne tobb is a fizu. baratnommel vagyok kint, o 8honappal kesobb jott utanam, amugy egyedul jottem. amugy szerintem se gyertek at ide, en inkabb mennek oda
one x-et gondoltam lecserelni, de azert megis csak mennyi lenne? tesomnak lehet jo lenne szulinapi ajandeknak
-
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #17087 üzenetére
East actonban, nyugat londonban, hammersmithben meg dolgozok, ir pubban vagyok foszakacs most, baratnom meg manager mekiben, uhogy most egy ideig nem allunk tovabb, de azert nem is vegleg maradunk itt. majd idovel at szeretnenk koltozni kisebb varosba. egy a lenyeg, magyarba nem megyunk vissza
es Ti ireknel ugyanugy? -
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #17023 üzenetére
Ott tartok, hogy a jelenség nem egyedi, és nem hardverfüggő, inkább valami google hiba lesz. Több készüléken is ugyanez a probléma (Még Nexus-on is). Állítólag kiadtak egy frissítést (többek között YouTube és MyTrackhez) ami frissítés után nem tud elindulni.
XD-n találtam egy ilyen postot, ebben állítólag van megoldás, a YouTube-ból visszaraktam egy régi verziót, az már működik, MyTrack egyelőre nem."Still, I can not install "Google Play services" (com.google.android.gms) that are needed to run "My Tracks" (com.google.android.maps.mytracks).
Installation of "services" always ends up error message: Incompatible with other applications that use the same shared Memberlist ID.
In the file "/data/system/packages.xml" is nothing (com.google.android.gms) I could erase." -
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #17019 üzenetére
Apk-ból még nem próbáltam. A reboot-ok megvoltak, most ott tartok, hogy megy a webes telepítés a store-ból, de még mindig úgy néz ki, hogy a service fenn van a telefonon, ergo nem engedi feltenni. Ha lelövöm a service frameworkot, akkor sem engedi feltelepíteni. Mint külön app nem szerepel a listában egyébként ilyen.
-
-
cellpeti
nagyúr
-
Borokafa
őstag
-
Bobrooney
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #16676 üzenetére
Dankesör. Meghoztam a jóidőt nagyjából. Reggel megszivattam magam. Elfelejtettem tankolni (átbuszott a benzinszint jelző) és megállt alattam a sárkány
Frankó volt abban a taknyos esőben besétálni a melóhelyre... délben már hívtak a rendőrségtől, h ellopták az autómat, vagy mi történt?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #16653 üzenetére
Nem-nem...nem komposztáló volt az, hanem érkezésetekre frissen nyírtam a gyep-et, és az ucccsó lenyírt fűvel, már nem rohantam ki a szomszéd telekre, így az a talicskában maradt a cipőt meg rátettem a tetejére....
Talicska betol a kert sarkába, mondván ott jó helye lesz, úgysem lesz útban....
Akkortájt a metaxa volt a kedvenced, szépen el is fáradtál úgy éjfélre, aztán elindultál hátrafelé, gondolom megjártad a tujasort, és a kerítés szépen elvezetett a kert sarkáig....ott meg könnyítettél a gyomrodon.....én sem voltam képben teljesen, csak másnap gondoltam végig a dolgot, kimentem a teraszra kárfelmérésre, mikor Beni kutyám hozta a kertészkedős címőmet félig-"telehányva"mekkora story volt ez anno....
Jut eszembe, Bibimad volt a főszponzor, ugyanis 16000-ért vett meg egy Athlon XP-s 2400+ gépet, na ennek az árat kis kiegészítéssel otthagytam a boltban piára...+ még amit ti hoztatok.....
Tejfakasztó buli detto, grillezett kaja elfogyott éjfélre, hajnalban meg fagyasztóból online kivett süllőt grilleztek Helkisék......
gondolom jól megsült.....reggel körberágott halcsontvázazakat láttam az asztalon...olyan voltak mint a lerágott almacsutkák....a látványból ítélve nem lehetett valami "omlósz"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest