Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Találok valahol (hivatalos) letölthető GTA V-telepítőt?
Megvettem a játékon, itt az új gép, erre nincs rajta DVD-olvasó.... Egy 17"-os gépen...
Le lehet valahonnan tölteni, hogy a szerverről szedje le a már eleve patchelt fájlokat?SZERK.:
Megtaláltam, köszi!

-
JulianSinulf
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Szerintem 10 ember adatait sokkal gyorsabban betölti, mint 20-ét.
De, ha épp sok PH-s is van a sessionban, akkor is egyszerűbben összeszedi az adatokat, mint egy kevert sessionban.
Nálam akkor is indítja a single-t, ha valakire rácsatlakozom. De gyorsabb a választóval, mert nem kell single-ben animot nézni, meg azonnal kéri is le az adatokat a csatlakozáshoz.Ha csak küldiket akarsz csinálni, akkor érdemes lehet valamilyen privátot session-t indítani.
-
-
Lunky88
tag
Sziasztok!
Az online módban való töltésidő csökkentésére van valami bevált módszer? Átraktam SSD-re a játékot, de ez nem segített a problémán. Egyszerűen kín kivárni, sokszor olyan hosszú ideig tököl vele a játék, mire visszarak a térképre egy küldetés után mondjuk.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Volatol Bomber

-
Pubszon
veterán
válasz
Gabika1991
üzenetére
Holnap csinálhatunk valami heistet, szerdáig úgy sem kell menni dolgozni.

-
JulianSinulf
őstag
válasz
Gabika1991
üzenetére
Az elmúlt 1-2 hétben viszonylag sokat játszottam, hogy tudjak akciós garázst és hangárt venni.
Én 160-as szint fölött járok és az autólopással elég jól jön az XP is. Jópár szintet léptem felfele.
És néha besegítek mások eladásaiba, azzal is jön az XP és lóvé is. -
Gabika1991
újonc
válasz
üzenetére
Igen, első 3 napban csak autókat adtam el, mert hamar elértem a 20as szintet, de nem is tudtam mi mire való 😀 aztán heistezni kezdtem és meg is ragadtam a prison break utolsó küldién mert senki nem
Jött hiába auto inviten volt 😀 azóta bunkerezek meg szintén autókat adol el 😊 1.9 millióm volt és vettem házat, bunkert meg motoros klubot, de bízom benne, tudunk segíteni egymásnak mert nekem biztos fog kelleni, hogy belerázódjak 😊 -
Kiskokó
veterán
válasz
Gabika1991
üzenetére
Semmi kötekedés de 1 hét alatt napi 6-10 órával csak 39-es vagy ?
Akkor nagyon fefedezősbe nyomattad
-
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Gabika1991
üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedet.
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Gabika1991
üzenetére
Ezt itt nagyon alaposan olvasd el, ha ez meg van akkor itt jelentkezzél a crewba.
-
Laraxior
titán
válasz
Gabika1991
üzenetére
...es hogyan beceznek a jatekban? Análka? Vagy Segglyukacska?
Nagyon szep nevet valasztottal magadnak kisfiam. Nagy szerencse hogy nem rajtam mulik a csoportba valo kerules... -
hegyipapa
senior tag
válasz
Bóka Zoltán
üzenetére
Azt jól csináltad hogy jelentkeztél, és hogy elolvastad a szabályokat. Barátlistádon nézzél körbe esetleg van olyan aki csak úgy tud adni neked pénzt, azt nagyon gyorsan töröld, remélem érted mire gondolok :

Ez megtörtént akkor beszélhetünk a tagságodról .
-
Gabika1991
újonc
Sziasztok! Szeetnék jelemtkezni a crew-be. 2017mdecember 3. óta játszom.
Steames PCs, napi 6-10 óra játékidővel, jelenleg 39es szinten vagyok, RS név AnalSmithike, Steames Smithi. -
Heller2
aktív tag
válasz
Bóka Zoltán
üzenetére
Barátlistádon lévő emberekhez ragaszkodsz? Elég vegyes bazár....

-
Bóka Zoltán
újonc
Sziasztok.Szeretnék jelentkezni a PHHU crewbe.Elolvastam a szabályzatot és megértettem.
Itt a social clubb accountom:
[link] -
válasz
üzenetére
A heistes járművek régen úgy voltak, hogy meg sem vehetted, amíg nem csináltad meg a szükséges heist-et vagy setup-ot. Én pl. sokáig nem csináltam meg a convoy setup-ot és nem volt benne a warstock-os listában a Savage.
Mondjuk még sokkal kézenfekvőbb példa az armored kuruma. Azért kell mindig megcsinálni a fleeca-t az újaknak, hogy azt legalább meg lehessen venni
-
Dtomka
veterán
Indítás után fekete képernyő fogadott a játékban. Feladatkezelőből lehetett csak "kilőni".
Az alábbi videóban benne van a megoldás, ha valaki esetleg hasonlóképpen járna:
[link]De a lényeg,
C:\Users\username\Documents\Rockstar Games\GTA V\settings.xml fájlban az alábbi sort kell megkeresni és<DX_Version value="1" />
2 ről 1-re kell átírni!
(#55957) petymeg
Nézd meg az alábbi helyen éppen ez a téma:
Is it possible to move the GTA 5 folder? (non steam version) -
Plata
félisten
válasz
Padre103
üzenetére
Használt játékkal nem nagyon tudsz mit kezdeni,bár ha dobozos akkor van benne 7 szép DvD meg egy szép térkép.
De ha nem adják hozzá a social club accot is akkor nem ér semmit.
Bár jó eséllyel az meg bannolt.
Úgyhogy azzal megint nem érsz semmit.(#55957) petymeg
Ha parancsikonnál átírod a célt az új mappára nem jó? -
petymeg
addikt
Üdv!
A játék teljes mappáját átraktam egy másik meghajtóra. Ha el akarom indítani, akkor meg le akarja tölteni mind a 70 gigát. Mit hol kellene beállítani, hogy simán elinduljon, ne töltögessen le?
-
Padre103
csendes tag
Sziasztok!
Az előző témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha használt dobozos verziót vennék, már nem tudnám a saját fiókommal aktiválni? Tehát csak újonnan vásárolt verzióval lehet elkezdeni az online játékot?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
hegyipapa
senior tag
Meglepetéssel készült a Rockstar Games a hétvégére, a fejlesztők szokásaiktól némiképp eltérve további részleteket csepegtettek a kedden érkező The Doomsday Heist kiegészítő tartalmairól a Facebookon. Óránként egy-egy képet és néhány kapcsolódó mondatot posztoltak, melyek az új járművekről, illetve a rablás metódusairól árulnak el némi információt.
Hírünk megírásakor négy ilyen poszt született, ezek a következőket árulják el az új GTA Online frissítésről:
A rablást 2-4 játékos viheti végbe. A maximum játékosok száma tehát nem növekedett, ellenben nem feltétlenül kell majd három havert összeterelni, hogy nekivágjunk az új izgalmaknak
A Doomsday Heist jelentős mértékben épít a lopakodásra, így nagy szükség lesz hangtompított fegyverekre és közelharci eszközökre
Az új járművek között lesz az Akula nevű harci helikopter, amiben mind a négy játékos kényelmesen elfér, és amellett, hogy gépágyúval van felszerelve, a hátsó ülésen utazó csapattársak hőérzékelős és éjjellátó kamerákat tudnak használatba venni – minden bizonnyal ezekre nagy szükség lesz a rablás során
-
Laraxior
titán
Gondolom most is az lesz a protokoll, hogy előbb meg kell csinálni a heistet, aztán lesznek feloldva az új járművek, és úgy lehet megvenni őket.

-
ProgenXL
őstag
az új tankra rail gun ágyút lehet tenni. az azért jó lesz

bár azt nemtudom ezt a tankot hol lehetne hasznosítani egymás öldöklésén kívül. -
Mr.Csizmás
titán
új DLC járművek röviden összefoglalva (facebook komment)
.
.
.
.
.
.
With a $1 Billion price tag and can be destroyed with one sticky. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mivel nem csak az in-game store-on keresztül, hanem warehouse-ban is lehet venni, ezért gondolom úgy váltod be ahogy akarod, mivel csak egy kódot kapsz.
-
Segal
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ok szavadon foglak

Ez nekem alsógatyának tűnik ha meglepsz vele elfogadom a csereajánlatodat
A lényeg amúgy ha cápakártyát veszel akkor kódot kapsz amit neked kell bepötyögni tehát ha ajándékoznád akkor egyszerűen csomagold be a kódot és azt tudod adni.
Ha szemétkedni is szeretnél (már miért is ne) akkor beleteheted egy iPhone dobozba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Segal
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Próbáld ki a profilomon

Amúgy mivel kódot kapsz ezért igen -
Mr.Csizmás
titán
shark cardot lehet ajándékozni?

-
Taci
addikt
Köszönöm szépen mindhármótoknak a gyors választ!

-
Taci
addikt
Most bontottam ki a csomagolást, és az aktiváló kód alatt a következőt olvasom:
"This non-transferable single-use code is your activation code."
Ezek szerint akkor felrakom erre a gépre, és másra többet fel sem megy? És mi van, ha kihal az OS alóla? Ha újrarakom a rendszert, nem fogom tudni újra feltelepíteni?

-
Dtomka
veterán
Megértelek. A IV nekem tetszett, és ott eléggé módosítottam a játékot.
(#55929) Kiskokó
"Nekem minden GTA szét volt moddolva kocsikkal hogy élethű legyen, és ezt az V se fogja megúszni egyszer ha lesz elég időm rá. "+1

(#55930) Plata
Jó lenne ha a VI részben lenne magyar nyelv. Tudom bilibe lóg...
-
Plata
félisten
-
Kiskokó
veterán
Lassan ideje lenne elfogadni a tényt, hogy nem mindenki azt szereti és úgy gondolkozik mint te.

Ami nem azt jelenti hogy én PL nem értek veled bizonyos esetekben. DE hogy ennek annyira kár minden áldott nap hangot adni.
Nekem minden GTA szét volt moddolva kocsikkal hogy élethű legyen, és ezt az V se fogja megúszni egyszer ha lesz elég időm rá. DE ha nem megoldható 2 eredeti példány egyszerre feltelepítése akkor bizony én is törtöt fogok felrakni.
+ akkor már magyarul ki is játszanám újra... akkor most én is hülye vagyok?
Csak elmélkedek, nem kell válaszolni.
No para semmi cink, csak féltem a billentyűzeted, hogy kora ideje előtt elkopik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plata
félisten
válasz
Dtomka
üzenetére
Én sosem merném feltenni.
Sosem volt tört GTA V-öm.
GTA V pont az amire vágytam egy méltó folytatása a GTA San Andreas-nak.
Mert nekem a San Andreas és az V a GTA legjobb részei.
Játszottam vice cityvel is,de közel sem jött be annyira mint San Andreas,bár a zene jó volt,a negyedik rész oltári csalódás.
Ezek a grafikai modok videón jól néznek ki,de nem éri meg,tiltott mod és túl steril lesz tőle a játék.
Meg ki a ragya akar szinglivel játszani mikor ott az Online ami ezerszer jobb? -
Dtomka
veterán
Tudtátok, hogy az eredeti játékot is lehet magyarosítani? Én nem merem feltenni, de hátha van itt köztetek aki igen

+1 videó, hogyan nézhet ki egy kis grafikai tuninggal a játék:
GTA 5 REDUX 1.2.1 + REDUX Ultra - V3 Reshade - Ultra Realistic Graphics Mod - Crazy rider Gameplay!! -
-
Plata
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azért szoktunk beszélni róla,pár alkalommal elhangzott hogy aki törttel nyomja az nem normális.

Nem igazán értem ép eszű ember miért akar tört GTA V-el játszani,nem hiszem hogy van még egy olyan játék ami ennyi sok ezer órányi tartalmat adna ennyi pénzért.
De jó lenne ha még adnának ki sztori DLC-t az öthöz,bár ez már azt hiszem ez már örökre csak álom marad. -
Laraxior
titán
Van valakinek 933 Artemis Spectrum fejhallgatója?

Sajnos nem sok minden van a fejhallgató topikban róla... -
Kender23
aktív tag
Heló , valaki próbálta tört verzión a magyarítást?
Erre a Filerise féle MODAKTIVATOR-ra gondolok .
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
SH Eula-t sért, azt engedd el, magyarítást meg passzolom, ott elengedtem, hogy rendszergazdai jogokat követelt telepítéskor.
Másnál indul amúgy a GTA? Nálam csatlakozási hibát dob.
ucli: közben beröffent, vagy 10x kellett elindítani, mire be tudott jelentkezni. Kezdődik a karácsonyi szezon?
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Ma vettem meg (újra) PC-re a játékot.
A kérdésem az lenne, hogy úgy működik-e a dolog, hogy felrakom az itthoni (szüleimnél) gépemre és játszok rajta, aztán visszamegyek az albérletbe, felrakom az ottani gépre is, és ott pedig azon a gépen játszok - egyszerre a kettőn viszont nyilván nem fog futni.
Működik ez így? Vagy már a telepítést is ellenőrzi, hogy csak egyszer engedi felrakni?
Köszönöm!

-
Tav-Csoves
őstag
sziasztok!
Segítségeteket kérném.
A játék legális.
Ezekből a legfrissebb verzió van fenn a gépen, még is ez a hibaüzenet fogad. Ha éppen nem ez, akkor ez:
köszönöm a segítséget

-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Az IAA épülete a Maze bank mellett van.
A CEO irodámból pont arra lehet rá látni. -
freeknight
őstag
Sziasztok
A topikban is meg ingame is feljött ez a tengeralattjáró kérdés. Véleményem szerint ne nagyon számítsatok rá, hogy tengeralattjárókat lehet venni az új dlc-ben. Heist indítás pl biztos nem lesz onnan, mert a trailerben legalább 2 féle eligazító termet is látunk - az egyik az egyetemi előadó stílusú, sokmonitoros, a másik egy ilyen körterem, ahol középen egy asztal van. Ezek egyszerűen túl nagyok és "letisztultak", hogy egy tengeralattjáró belsejében kapjanak helyet, itt láthatjátok, a valóságban kb mennyire "tágas" a USS Florida parancsnoki hídja.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy a tengeralattjárón egy setup mission fog helyet kapni majd (lásd: Humane Raid - EMP, ami egy repülőgép hordozón játszódik), és a vízi járműveket csak azok a kétéltű ardent szerűségek fogják képviselni. Ha belegondoltok, a víz a gta legunalmasabb része, nem hinném, hogy túl sok munkát ölnének bele nagy vízi arzenál készítésébe, mert nem érdekelne senkit -> nem venné őket senki -> nincs shark card eladás.
Új ingatlanok? Lehetséges. Pár új garázshelynek én is tudnék örülni, ezt majd meglátjuk. A körteremben IAA logók vannak, így szerintem az nem megvásárolható épület lesz, hanem az IAA egy bunkere, vagy az IAA-building belseje. Ha pedig az nem saját tulajdonú lesz, akkor ebből következik, hogy a másik eligazítóterem se túl valószínű, hogy az legyen.
Ebben az ingatlankérdésben még redditen is sok a kérdőjel, de legkésőbb kedden megtudjuk.
Én személy szerint azt mondom, ha az új helyekhez nem lesz garázs, akkor inkább ne is legyen új épület, mert én biztos nem fogok megvenni 6-7 millióért egy újabb fost.Szerk.: ajánlom még ezt a videót, elég jó következtetéseket vezet le a srác, csak a trailert kielemezve. Akik nem tudnának angolul: a trailerben mutatott bevágások alapján valószínű, hogy a finálé a Chilliad-hegy belsejében, egy ballisztikus rakétasílóban fog játszódni, és ezzel meg is oldódott a Chilliad-hegy rejtélye. Ugye sok modder szúrta ki a játék fájlaiban eldugva, hogy van ott valami, többen valami ufós easter egget feltételeztek, amit elég sokáig is keresett mindenki
-
Horcza
csendes tag
Hali skacok!
Egy technikai problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Egy pár napja a
kurvawindows felrakott nekem egy frissítést, ami gyakorlatilag az összes alapértelmezett program beállítást elcseszte (képekhez újra meg kellett keresni a picasa-t, archívumokhoz a winrart újra kiválasztani stb), sok programhoz a C meghajtón keresi az adatokat, de én a D-re telepítek majdnem mindent. Azóta most indítottam el először a GTA-t, és bizony le akarja tölteni újra (csak el nem indul, mert a C-n nincs elég helyem hozzá). Hogyan tudnám ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS