Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #96526 üzenetére
Hiába, én mikor anno fent voltam, még invelgettem is az embereket, de szinte sose jött senki.
Sőt volt olyan aki kérdezte, hogy miben segítsen. Ó mondom de kedves, köszi de csak azért küldtem az invet, hogy legyen session.
Ezen szerintem besértődött, mert mondta, hogy akkor minek inveltem és kilépett... PHHU-s volt de nem tudom már ki| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #96505 üzenetére
Ezt hogy utálom má a havat.
Na jó a lékhorgászatot szeretem,mert az muris,kifoghatsz akkora halat ami simán megesz.
De a klingon lékhorgászat már csak ilyen.#96507homerhamm
Basszus,ne csodálkozz ha sosem kerülsz ki a diliházból,ha csak bogyókkal etetnek nem fogsz jobban lenni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #96471 üzenetére
Elvileg hetente más a feladat,én kiváncsi vagyok rájuk,gyorsan megvannak és könnyűek.
Sajnos a rendőr hajó pegazus-os,jöhetne már egy hangárhoz hasonló épület csak hajóknak.
Dockyard vagy a túró tudja mi,most megint kapunk egy újabb repteret,de minek.
Viszont a ruhák bénák.
Mellesleg ma jött meg a twitch éves beszámolója vagy mi a franc,ebben az évben legtöbben GTA V-öt néztek.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ProgenXL #96443 üzenetére
Prohardver protipp: ha képet sztasz meg, de linked is van, lehet a kép maga a gomb/link a nagyképhez, még külső oldalra mutatóan is (pl ha nagyfelbontású, és az oldal összenyomná).
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz ProgenXL #96440 üzenetére
Addig volt pici nyugi amíg kb a modmenüsök közt el nem terjedt, hogy mennyire nem ér semmit az egész.
Azóta ugyanúgy látom a félrenyomott karakterek miatt public-chat-be nyomott modparancsokat, mint előtte, ugyanannyira látom/hallom a világrengést a túl oldalán a városnak, ha éppen ketten írtják egymást vagy a többieket. Ugyanúgy ki vagyok dobva az adott sessionből, ha beszólok, vagy épp versenyben valaki nagyon első akar lenni, de miattam nem tud. Ilyesmik még maradtak, a nagyon neccesre meg a r* ugrik (mert az bevételiesés).// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
LZs?!
aktív tag
válasz ProgenXL #96433 üzenetére
Én PC-n játszom; közel két év private után váltottam public-ra az elmúlt pár hónapban, miután kijött az anti-cheat - pusztán az unalomtól vezetve elkezdtem a High Demand bónuszra gyúrni, nem nagyon közösködöm másokkal a lobby-ban.
Moderrek nincsenek, god mode sincs, a grieferek sem szoktak boldogítani...és igazából roppant békésen el van mindenki a maga dolgával. Időnként előkerül egy-egy troll, de az sem rosszindulatú megmozdulás, csak piszkálódás, hogy felveszik-e. Nekem ebből az utóbbiból van néha 1v1 (a rekordom 27:14 'hazai' csapatnak) vagy kölcsönös kib@szósdi. De eddig fair...és pont a minap így lett meg Merrywheather offroad terepjáró: évek óta be akartam húzni, de küldetés spawn-ból nem lehet, ellenben Mercenary ráeresztésből igen, és egy ilyen kib@szósdi alkalmával ráhívtam őket a delikvensre ahogy mentem utána: velük küzdött, amikor leszedtem, és ott maradt egy offroad Canis.
Nevermind...
-
Krystal_s
addikt
válasz ProgenXL #96418 üzenetére
Neeeee. Ez biztos? 😢 Napok óta várom, azt hittem Mikulástól lesz. Nálunk a valóságban sincs és nem is lesz, ezért GTA-ban szoktam pótolni az érzést.
Mióta Halloweenkor volt a temetős (hó és zombik) Survival nagyon megszerettem, de 1 hét után még azt is képesek voltak kivenni, pedig nagy igény volt rá. 1 percig sem untam meg. Azóta megint nem tudok mit csinálni. Semmi új, csak ugyanazok a több éves 1000-szer végig darált unalmas feladatok. 😕
-
negyven2
veterán
válasz ProgenXL #96413 üzenetére
Sokkal egyszerűbb az egész. A GTA V készítésekor (valószínűleg a célhardver X360/PS3 tudása miatt), az időjárási szimuláció nem tért ki karakteranimációkra és viselkedésimodellekre. Bár a játékban elvileg van hőmérsékletkijelzés (ingame online időjárási jelentés). De ez kimerül az esőre való reakcióban. Pluszban eleve Los Angels és környékén, nem igazán van hó (igazából van, de a játékban nincs).
Amúgy a 2013 decemberében volt az első havas idő San Andreas-ban (ami igazából az eső és az esős felületek havasra való cserélése).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #95125 üzenetére
Nincs senki a vetaránban, én is vissza váltottam a simára. De igen valóban sokaknak nem a PHHU az elsődleges.
Mint tegnap is kiderült , úgy néz ki a Friend session azért nem jó mert az összes jelenlévő embernek Ismerősnek kell lennie egymással, ami kicsit megint lehetetlen.
Most vagy tényleg egy 4-crew osra állított crew session a járható út (ami még mindig tud korlátos lenni) vagy Invite only session és azoknak akik Ivite onlyban vannak kellene arra figyelni hogy ha valaki feljön online akkor csapassa az invite-ot. Vagy a másik player küldjön jelzésképp egy invite-ot, hogy a másik fél (akik vélhetően Inviteba vannak, ilyenkor nincs join a neve mellet) akkor az tudja, hogy azért kapot Invite-ot mert ő szeretne egyet viszont kapni mert jönne közénk.
más, több, jobb ötletem nincs sajna
Ja és még ilyenkor is van, hogy Invite sessionbe van , hogy énis 2-3x alkalomra dob csak mert mert előtte " player no longer in session" vagy valami.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #95102 üzenetére
Alapvetően a főaccountot nem használom, vagyis nyilván ott a játék a steamen, de ha van időm, akkor az epices acconttal (Gauthus) játszom és szerintem marad is most már ez, mert így legalább van annyi tartalom benne, hogy van cél hosszabb távra is.
Ha már cél, itt mi a tökömet kéne csinálni?
Megvan még az opcionális prep is, de nincsen start robbery felirat. Első alkalom, tegnap előtt vettem meg a Salvage yardot.[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #95048 üzenetére
"másik ph-s kolléga teleportálásokkal lerövidítette a dolgokat...... "
Még mindig van köztünk modder? szégyen....
Modderről jut eszembe :
nem tudom mióta bugos, de az MK2 Sniper hőkamerás távcsövével, van egy olyan bug, hogy átlehet lőni vele a falon... lehet csak a yachton ilyen de ott tuti!
El se akartam hinni mikor többen is kipróbáltuk.... én emg nagyba moddereztem HIX-et aztán kiderült, hogy nem az a helyzet Xd| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #95038 üzenetére
Én szerintem még nem voltam ilyen car meet-en,esetleg Ph-s car meet-en,de ott sem figyeltem fel erre.Ahol rendezik ott szoktam járni,mert ha új szintet érek el megnézem milyen ruhák vannak.Bár a legtöbb gáz.
Az új DLC-ből nekem csak a rendőr verda kellett eddig.
A rendőrautó melletti a baywatch verda,azt tudom bármikor spawnoltatni ha kell.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #95023 üzenetére
Jó eséllyel igen.
Nézd meg mennyi idióta várja már több mint 10 éve a star citizen-t.
Emlékszem hogy a flottánkban is voltak jó páran akik már 2012-ben vettek többszáz dolláros csomagokat,hogy majd a star citizenben is együtt játszunk.
Kíváncsi vagyok az új 21 millió forintos csomagot hány elvetemült ökör veszi meg. -
ledgeri
nagyúr
válasz ProgenXL #94872 üzenetére
Épp akkor voltam yeti váróban 3. alkalommal. Elsőre elrúgott... Másodikra kibicsaklott a bokám a mélybe , és épp a 3. vártam... de akkor up-n-atomoztam, hogy érezze a törődést!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
LZs?!
aktív tag
válasz ProgenXL #94566 üzenetére
Nekem a kontroller mindig is esetlen a kezemben; pontosabban én vagyok esetlen vele.
Ellenben érdemben csak billentyűzetről tudom vezérelni a helikoptereket (WASD + nyilak) - próbáltam WASD + egér kombóval, de az nagyon körülményes, mivel teljesen más ritmusban és kiterjedésben mozognak a kezeim, és emellett fixen nyomni kell az egeren a gombot - ha esetleg az utóbbit lehetne fixálni 'flip' módban, t.i. adott parancsara/gombra fixen átvált az egér kamerakezelésről irányításra (illetve ugyanez vissza), akkor talán ellennék vele.
A mögöttes motiváció annyi, hogy 'unom' a rakétákat használni, és szeretnék érdemben puffogtatni a gépágyúkkal...viszont 0/100 inputtal nem tudok célozni.
Nevermind...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #94507 üzenetére
Viszonylag új topik, meg nem is nagyon pörög, lévén eddig csak az ilyen gamestar szintű pletykák voltak. Majd talán decembertől megy ott is elmélkedés.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
.Szaki.
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz ProgenXL #93844 üzenetére
Minden jószándékkal: picit ciki, mikor kijön egy hír, és több mint egy nap múlva hozod, hogy "gtaplace lehozta... "
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #93703 üzenetére
Én tökéletesen tudok repülni.
Hogy ti nem tudtok időben az utamból elmenekülni,az nem az én hibám.
Mindig szólok hogy vigyázzatok mert felszálltam.
Egyébként meg mit akarsz,annak idején a Criminal Mastermind-et is letoltam helivel,még le sem zuhantam,asszem.
Én előre szótam,ne engem rakjatok a helibe.
De végül is nem toltam el.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #93684 üzenetére
Nana, a CaxtuS nem teve táp. Én kinézem belőlük, hogy rohadt drágán megveheted, aztán olyan lesz, mint a yacht. Van, de sok mindenre nem jó.
-
Plata
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #93655 üzenetére
A garázsok leírásai egyedi cimkét kapnak, hogy gyorsabban azonosítható legyen, melyikbe parkoltuk kedvenceinket
Ez basszus. Update of the year, ennyi.
-
homerhamm
addikt
válasz ProgenXL #93658 üzenetére
Nekem kicsit elegem van/volt a vadászgépekből, lassan minden public sessionre jut egy ilyen jómadár, akitől megmaradni se lehet. Még jó, hogy lehet már a bizniszeket solo sessionbe nyomni. Meg már amúgy is alig játszok a játékkal, majd a 6-ba megint beleteszek egy csomó órát.
Azt se tudom, mi a heti pódiumkocsi.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #93651 üzenetére
Nem GTA.
Ott már nem igazán érdekel a pénzszerzés.
Nem nagyon van ami kellene.
Egy teljesen kívül belül testreszabható lakókocsi jöhetne.
Most kaphatót alig lehet tuningolni.
Max a külsejét.
Annyiban kapcsolódik GTA-hoz hogy a verda orrán M neve áll.Amivel eventet akarom tolni.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz ProgenXL #93628 üzenetére
A 6-ról azért nem kell ennyire lemondani előre. Az 5 legnagyobb hibája, hogy az online p2p, nem Rockstar szerveren megy, így még a szokásosnál is könnyebb csalni. Szerver oldalon simán lehetne validálni, hogy egy adott parancs valós-e vagy sem. Persze kliens oldalon is lehetne, de azt könnyebb megkerülni/átverni. Az RP szerverek dedikáltak, nem is nagyon hallani ilyen csalókról, akik Inception-szerűen odaspawnolják a térképet a rendes fölé tükörvilágként. Több ismerősöm ment ezért RP-re, mert a játékot szeretik, de egyedül unalmas nekik.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest