Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Új vagyok a játékban. Hogyan tudok olyan munkát Host ként indítani, amit csak úgy tudok felvenni hogy elmegyek érte? Állandóan randomomkal dob őssze, és haverral együtt akarjuk tolni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dtomka #56895 üzenetére
Tegnap a Whryte nevu sejthalmaz nekem okozott bosszusagot, ugyebar buktam egy tonna penzt a hermes manoverrel, igy epp headhunterbol akartam csiholni zset, elkezdett opressorral piszkalni, kedvesen kinalgattam tengeri izeltlabuval, hogy opre+explo sniperrel mindenki ugyes, erre elkezdi hogy leszarja, mert sok moddolt penze van printscreen van rola, csut felrakom ha kell.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dtomka
veterán
Akkor mikor hívtalak, akkor még nem tudtam, h csal az a kis b...i. Csak tudom szereted a harcot Dehogy, akarnám, h kd rontásod legyen
De most az enyém is...De dögöljek meg, ha 1x élőben találkoznék lekevernék neki 1-2 sallert. Még most is szétb...sz az ideg. De nem azért mert párszor megölt, hanem mert csalt és még Ö\Ök ocsároltak engem.
Persze tudjuk gép mögött mindenki kemény.(#56893) ProgenXL
Miért reportolni? Azért mert csal. Ha rajtad és rajtam kívül még megteszik 1 páran lehet lenne értelme. De majd, ha 1x Te is összetalálkozol vele és párszor kinyír és érzed esélytelen vagy ellene, akkor majd megértesz mindent.(#56896) Mr.Csizmás
Sajnálom!Naná, h tedd fel! Tag nem lesz (remélem papa is látja és jegyzi a neveket ) + egyből kick lesz ha ránk talál!
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Majkee84 #56889 üzenetére
Jah, akkor jól gondoltam.
Éreztem én, h nem clean, már amikor másodszor kinyírt. De mondom magamban ügyes. Majd azok után jobbnak láttam magam passive-ba tenni.
Ha bármikor jelentkezne a PH-ba, vagy vmi dark és shampoo nevú akkor sztem nem kellene bevenni őket.
Az a máik kettő is engem ocsárolt, pedig én egyiküket sem támadtam be. (Korábban láttam, h magyarul írogatnak) -
Dtomka
veterán
Kár, h nem fogok vele találkozni szemtől szemben. Nagyon sajnálom. A k/d -met elb...ta, de kérlek aki tudja reportolja. A hidra-t csak átfesteni lehet. És 3 k/d vel nem hiszem, hogy 2 homing és minigunnal jó pár találat meg sem ártott neki. Vagy tényleg ilyen ügyes volt? Kétlem. Odabaszta a hidrát 2-3x és semmi.
Szóval látjátok a nevét. ÉN most socialon rálkeresek és reportolom ezt a kis...szégyen. 26 éves, megérteném ha 12 lenne....
[ Szerkesztve ]
-
Majkee84
aktív tag
válasz Dtomka #56888 üzenetére
Vele már nekem is volt problémám és valóban csaló. Menj át másik sessionbe, jobbat úgysem tudsz. Szerk.: Godmodeban van, semmit nem érnél velem. Jászberényben vagyok, holnap után fogok leghamarabb játszani.
[ Szerkesztve ]
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
Dtomka
veterán
Rám tud ucil vagy valaki csatlakozni ferkesz nevű kis köcsög basztat!
Csaló. A hidrát minigunnal majd homingal 2x eltaláltam és semmi. 6:0 a javára. Passivban vok. Help
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #56886 üzenetére
Én, ha jó akció van rá, mindig veszek shark cardot, de max csak a great white-ot.
Egyébként nem valami game-changer a dolog, ha belegondolsz, a 8 milliós se jó semmire igazából, a mai árak mellett max 1-2 dolgot tudsz belőle megvenni a játékban. Az 1,25 milliós is max csak egy kis pénzügyi vérátömlesztés, kicsit nyugodtabb lehetsz, hogy több van a számlán
-
Anulu79
addikt
válasz Dtomka #56885 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy próbálom élvezni a játékot. Ha meg nincs meg hamar akkor így jártam. Sokat gondolkodtam én pl. a shark cardon de szerencsére nem ruháztam be rá. Próbáltam ésszel játszani, hogy nem elszarni a lóvét amikor volt valami amit meg tudtam volna venni. Inkább gyűjtögettem tovább épületre, gyárra. Így mosg könnyebben mocorgok valamennyire. Igaz gazdag most sem.vagyok de ha kell akkor meg tudom venni ami kell. Ilyenkor látszik, hogy az elején a nélkülözés meg az önmegtartóztatás (nem költekezés) most kezd megfizetődni. Most már kevés munkával jobban jön a pénz. Ráadásúl én élvezem is a játékot és nem csak a farmolás a lényeg számomra. Én még nem vagyok 140-es szintű sem. Most, hogy nincs annyi job meg heist nem gyűlikúgy az rp.
-
Dtomka
veterán
Szánalmas, más szó hirtelen nem jut eszembe. Én jóval korábban kezdtem a GTA V-t mint Joci69. (Persze, a BF4 & BF1 ellopta azokat a perceket melyeket a GTA V -re szánhattam volna. )
36 szinting jutottam el majd hanyagoltam a játékot.. Hisz korábban csak a másik haverommal hébe-hóba léptünk fel.
Én most ~190 Joci ~440 -es. Csak azt akarom az egészből kihozni, h csalás nélkül is lehet érvényesülni. -
Segal
veterán
válasz Dtomka #56883 üzenetére
Mert budos a munka azert csalnak a legtobben. Mindent szeretnenek de azonnal es 0 munkaval...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #56880 üzenetére
Ezelőtt én sem. 1 másik playerrel "nyomult" aki nem ph-s. Aztán 2-en maradtunk, a story többi részét ismeritek.
Mind1, én a szabályokat betartom! Aki PH-s vagy magyar neve van, nem támadom.
Az előbb egy 700-ast támadtam be (akula teszt on ) lecsekoltam, 0,18 k/d. Mondom csaló lesz, csak azért is....Akulávval löttem rá 1 párat és mikot közel voltam kirobbantam a gépből. Tévedtem? Nem. Sajna.
Csak ilyenkor felmerül bennem a kérdés mi a fa**ért olyan nehéz csít nélkül játszani? H elveszítii a játék a lényegét igen!Hogy szétcseszik a másik játékát igen! H bézbólütővel törném el mindkét kezét aki csal? Nem! A lábait is
[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
Valamelyikőtök jönne velem humane raid heistre? Hostolnék, mert szeretném végre megcsinálni. Random emberekkel nem tudtam megcsinálni az első küldit mondjuk igaz hardon kezdtem.
Ja és van armored kurumám.[ Szerkesztve ]
-
Szab24
tag
válasz Thoomaster #56878 üzenetére
sajnos igen
lehet ezzel csinálni valamit? -
Kiskokó
veterán
válasz Depiboy #56863 üzenetére
Nem sokat játszottunk együtt, de akár hosszú jó kapcsolat is kialakulhatott volna Online.
Amikor jelentkeztél tudtad mik a szabályok, tény hogy ezzel nem sok vizet zavartál nekünk. Illetve a pénzt sem PHHU-s tagnak adtad.. de az elv az elv.
Nem szeretjük ha valaki ilyen programot használ, te tudtad hogy ez tiltott. Kiderült. Elköszönünk.
Neked is Kellemes Ünnepeket.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Szab24
tag
Sziasztok,
egy pár napja kezdtem a gta online részét. Ma délutánig kb 600e dollárom volt a számlán. Szerettem volna venni egy autót (akciós kuruma kb 300k) de nem engedte mert állítólag nem volt elég pénzem. Akkor még volt annyi ez látszott is a kiíráson de utána már csak 144ezret pénzt mutatott. Ez miért van? A tranzakciós listán sem látszik, hogy történ volna valami (500 dolláros költések és az utolsó három beérkezett összeg eleve nagyobb mint az egyenleg valamint a statban is az látszik hogy kerestem egy milliót és költöttem 500ezret) -
Thoomaster
csendes tag
Lehetne egy beavatási rituálét csinálni.
-
-
Segal
veterán
válasz HussarF #56871 üzenetére
De jatszok en csak masik jatekkal
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz HussarF #56868 üzenetére
Ezt megis hogy tervezed betartani hogy senki se vegye fel baratnak? Akkor be sem tudna kerulni a sessionbe na jo max mazlival. Meg ha valaki ismeri nyilvan fel fogja venni.
Amugy en ahhoz kotnem a tagsagot hogy rozsaszin gatyaba es egyszarvu maszkba legyen
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz freeknight #56866 üzenetére
Döntsétek már el!
Én tegnap vettem meg a játékot, de hosszú távra tervezek.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sztem meg inkább az kéne, hogy 1-2 együtt játszáshoz kötni. Addig nem venné fel senki barátnak, meg nem lenne a crew-ban.
-
Mr.Csizmás
titán
Hozok egy ostagot par nap mulva. Most vette meg a gamet.
-
Dtomka
veterán
Előbb szállítottam le 1 verdát. A srác halálfejes volt és követett. Kérdeztem miért követtél?
Kellett volna a verda válaszolta.Majd mikor megkérdeztem, h ismered a szabályzatot? Kérdezte milyen szabályzatot?
A többit olvassátok le a képről:
Lehet betámadott volna, ha nem t20-at szállítok le Vagy csak vicces kedvében volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
Urak! Multkor sztoribol mentem onlinebe menubol, es volt egy closed crew session opcio. Ez uj, vagy nem muxik, vagy mi?
-
Sirandrish
legenda
válasz Kiskokó #56856 üzenetére
Látod-látod...tudtam hogy egyszer még haszna lesz annak a meghívónak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Segal
veterán
Pábdzsi
-
Kiskokó
veterán
válasz Sirandrish #56854 üzenetére
Te beléphetsz az a gyerek lehet itt sincs a fórumon amúgy... vagy nem tudom mikor került ő be a crewba egyáltalán.
Te lehet nem emlékszel rá már, de az Ncore-os meghívóm annó 6-8 évvel ezelőttről tőled van SZŐRANDRIS!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mbru
tag
válasz Kiskokó #56853 üzenetére
Hát nem szép a csalás. Személy szerint én nem tolerálom,mert az ilyen embernek minek van meg a játék és miért játszik vele. Mindene megvan pikpak és semmi kihívás nincs. Max utána lesznek gyökerek és ölik a normális játékosokat.
Ha lenne szavazás már is nyomnám az eltávolításra.Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
Sirandrish
legenda
-
Kiskokó
veterán
válasz _BubuHUN_ #56850 üzenetére
Így van
Hiszékeny PHHU tag, pénz adott nem Crew tagnak. Illetve Gotmogh látta teleportálni.
Nem raktam még ki a crew-ból előtte gondolom szólok itt, de úgy gondolom távozhat!
Ha a többiek is így vélik akkor tegyék meg a szükséges lépéseket.+
Én lassan felfüggeszteném a crewba való jelentkezést. (szerintem)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #56843 üzenetére
Én nagyon szeretem GTA Online-t,szerintem másik ilyen játék ami ilyen játékélményt ad nincs.
A Division meg csupán egy csapat alapú lövölde.Csak New Yorkban,de ott is vannak csalók és érdekes bugok.
Tudom mert amikor Sw ToR-ban úgy volt hogy megyünk eventezni sokan nem jöttek,mert Divisionban találtak egy bugot amivel lehet farmolni cuccot vagy mit végtelen számba és inkább oda mentek.
Meg tudtak bugot hogyan lehet halhatatlannak lenni és a többi.Jó páran később a túl sok csaló miatt hagyták ott. -
_BubuHUN_
csendes újonc
adamkaking a mai napon állítólag 54 ezer $-t kapott Hiszekeny nevű játékostól, aki bent van a crewban.
elvilleg hozzá is teleportált, tehát lehetséges, hogy Hiszekeny modder.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Horcza #56847 üzenetére
Meg annyi hozzafuznivalo hogy 48 percenkent (a jatekba 1 napnak felel meg) adhatsz el kocsit.
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #56838 üzenetére
"Mellesleg a játék vásárláshoz.
Én nem játszok szinte mással. Szóval akinek van tapasztalata az mondjon már más Hasonlóan összetett és ennyi funkcionalitással és tartalommal létező Online játékot aminek nincs is havi díja??!!
Mert ezekhez mérten az a pár alkalom mikor beszivat a betöltéssel meg egy két buggal szerintem még így is nagyon toppon van a játék. Olyan szerintem nincs hogy ne legyen valamiben hiba.
Ilyet mondani ekkora Volumenben ennyi felhasználóval egy felületen kijelenteni hogy a Rockstar nem ért az Online játékcsináláshoz ne haragudjatok de szerintem Nevetséges!
Csináljatok jobbat akkor "Teljes mértékben egyetértek!
Rengeteg "olyan élményt" ad melyet sok más játék ezelőtt sosem. Illetve rengeteg dolgot lehet már benne csinálni, tehát jó hosszú időre le tudja kötni az embert. A sok csaló ami még zavaró, de melyik játékban nincsenek?
Végre nincs hó, így az autók irányítása jóval könnyebb + így felismerem a tájat.
Várom a GTA VI-t, egyből meg fogom venni
-
Horcza
csendes tag
válasz Sirandrish #56845 üzenetére
Utcáról lopott kocsit simán beviszel egy Los Santos Custom-be, és ott van egy sell opció. A drágább kocsikat (pl infernus, comet, banshee) nem fogja engedni.
ATM-et úgy találsz, hogy felhozod az M-es menüt, és ott gps-nél kiválasztod az atm-et és enter. Ha csak pénzt akarsz betenni, akkor egyszerűbb, hogyha előveszed a telefonodat, rámész a maze bank oldalára, és ott deposit.
ayy lmao
-
Horcza
csendes tag
Heh, a kb egyetlen dolog ami beugrik a Divisionnel kapcsolatban, hogy a játékosoknak sorban kellett állniuk a megjelenéskor
ayy lmao
-
Sirandrish
legenda
Két villámkérdés:
Lopott kocsit hogy tudok eladni, és merre vannak ATM-ek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ghard
őstag
A hó megmarad ha nem léptek ki a játékból. Ha befejeztétek a játékot csukjátok tálcára (alt+tab vagy ablak módból), ilyenkor 5-10 másodperc után szétkapcsol, nem marad bent a karakter a városban. A gépet meg alvó módba kell tenni, ilyenkor a futó programok nem állnak le. Amíg ki nem fagy a játék vagy újra nem indítjátok a hó "nem olvad el" [kép]
-
Kiskokó
veterán
válasz Sirandrish #56839 üzenetére
Jó azé nem mondom, kell egy kis megszokás én mindig Joinolok aztán közbe teszek veszek mire belépek
Tipp
Strory mode - és onnan Online gyorsabb
Vagy meglévő Friendre Joinolj, ha mákod van nem nem vegyes felvágottba kerülsz hanem valami Ph session szerűségbe.Nem árt ha elolvasod te is a Crewot összefoglalót sok hasznos dolog van benne.
Freek :
Majd ránézek erre a játékra. Ez nem csak lövöldözős/taktikázós?
És ebben lehet autót vezetni? városi embereket ütlegelni? tetováltani? kocsit tuningolni stb stb ?[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Bóka Zoltán #56835 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz Kiskokó #56838 üzenetére
Köszönöm..ez megnyugtató. Akkor nem adom vissza a Steamnek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kiskokó
veterán
válasz Sirandrish #56836 üzenetére
Nem olyan gyakori dolog ez, általában pár perc alatt bejoinolok.
Most az ünnepek miatt szerintem 2szer annyian játszanak mint amúgy szerintem azért van ez. Tegnap én is szenvedtem 1-2 szer.to all :
Mellesleg a játék vásárláshoz.
Én nem játszok szinte mással. Szóval akinek van tapasztalata az mondjon már más Hasonlóan összetett és ennyi funkcionalitással és tartalommal létező Online játékot aminek nincs is havi díja??!!
Mert ezekhez mérten az a pár alkalom mikor beszivat a betöltéssel meg egy két buggal szerintem még így is nagyon toppon van a játék. Olyan szerintem nincs hogy ne legyen valamiben hiba.
Ilyet mondani ekkora Volumenben ennyi felhasználóval egy felületen kijelenteni hogy a Rockstar nem ért az Online játékcsináláshoz ne haragudjatok de szerintem Nevetséges!
Csináljatok jobbat akkorEz az én véleményem csak persze.
üdv[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
Egy fél órája is bejött egy tag, ő még büszke is volt, felhívta a figyelmet a szintje növekedésére.
47-tel jött 2100 körül járt, ekkor léptem ki.
Mondtam, hogy ez talán kicsit sok és feltűnő...
Elárulta, hogy el akarja adni az acc-ot, feltuningolja az rp-t és a pénzt.
Egyáltalán nem zavartatta magát.
Több embert békén hagyta, elvolt magának..[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Sirandrish
legenda
Heyhoka!
Most vettem meg egy barátommal a játékot. Korábban PS3 és PS4en megvolt, de az Online most PC-n kezdeném.
Most azonban volt egy szitu. Full új vagyok..LV1es meg minden. Bemegyek egy ilyen Slasher vagy mi mókába..ment is vagy 4 körig, mondom oké kilépek. Erre töltés közben "kifagyott?"...csak tölt tölt..chat ment, majd már az sem..csak tölt, tölt. Kb 6 perc után mondom oké, bezártam. Erre kapok egy üzit hogy ha retryzek akkor visszatesz a játékba. Mondom az nekem pont kapóra jön had menjen...erre betölti a singlet....oké, nem gond átmegyek onlinera...hja de közben valamikor valami valahogy kilépett a social klubból, így nem tud átmenni. Természetesen ott nem lehet belépni, szóval megint kilép, belép, fél óra töltés...és újra játszhatok.Az ilyenek mennyire jellemzik mostanság az online részt? Elég kevés időm van mostanában játszani, szeretném ha annak a 70%a nem a loading képernyő bámulására menne el.
Remélem ritka az ilyesmi, mert amúgy nagyon komálnám...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bóka Zoltán
újonc
Sziasztok.Szeretnék csatlakozni a crewbe elolvastam és elfogadtam a szabályzatot valamint kitöröltem azokat a barátokat akikkel már nem játszottam már csak azok vannak akikkel napi szinten játszok.
Itt az Social Clubb profilom:
https://socialclub.rockstargames.com/member/zoligaming
További jó játékot! -
Źşë'
addikt
válasz Redneck #56833 üzenetére
most vehetem le a télapó jelmezem viccet félretéve, de röhejes hogy itt vagyunk két ünnep között és enyi volt a hó, mondjuk tavaly se volt másképp, csak akkor az első felvonásra nem jutottam be a játékba, de szerencsére szilvesztere visszakerült
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Redneck
nagyúr
Versenyek és egy-két Heist kivételével csak Invite Only Sessionre járok, szóval annyira nem látok bele az idióták dolgaiba.
ProgenXL:
Én sem értem, még karácsony van... Az ünnepi hangulathoz hozzátartozik a Reszkessetek betörők és a hó a GTA V-ben.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Źşë'
addikt
válasz Redneck #56826 üzenetére
hát negatívnak elég negatív a rengeteg idióta & troll & toxic & csiter játékos multiban, akik tönkreteszik az ember szórakozását, és ez mellett lagos online - ha singlire veszi vegye bátran, mert az hibátlan szórakozás, és igen legalább 40 óra - ez mellett megemlíteném eltekintve a tömeges egymásnak segítéstől, onlineban egyedül igen nehéz pénzt összelapátolni (a küldetések leginkább úgy vannak megírva hogy 2 vagy ennél több játékos !kell! hozzá), mindez mellé még társul a rengeteg töltési idő és bug ami az embert ki tudja hozni a sodrából
(#56828) ProgenXL nem tudom mi lenne ha külön opcióként beleraknák a játékba... idétlen dolog 3 napra berakni aztán kivenni majd megint berakni... :@ ma még nem léptem be de akkor lőttek az ünnepi feelingnek
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
_BubuHUN_
csendes újonc
jó ez a hermes amúgy
http://www.kephost.com/images/2017/12/26/Hermes.png[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Gamericeman #56824 üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedet !
ProgenXL : Vége a hónak, gondolom majd szilveszterkor lesz megint, mint tavaly.
-
ProgenXL
őstag
Ennyi volt a hó?
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Redneck
nagyúr
A GTA V-ről bármilyen negatív kritika? Na jó talán kettőt tudok mondani. Az egyik felróható dolog gépigény/optimalizálás viszonya, vannak a motorban apró hiányosságok. A másik a kicsit túlbonyolított felület az online részen.
Ettől függetlenül ez volt legjobb helyre került 30€ amit valaha játékra költöttem. Kb. 90 óra single után kezdtem multizni, azóta is kapkodom a fejem a sok tartalom miatt. Mindig tolják a frissítéseket, ha egész nap tolnám sem találkoznék a bővítmények nagy részével és nincs fizetős DLC.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Met
nagyúr
válasz Gamericeman #56824 üzenetére
Őt ismerem régről, nem idegbeteg (csak annyira mint én)
Offline végigtolta a játékot, az onlineal még most ismerkedik.
Tegnap este már fent volt online."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Gamericeman
újonc
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni crew-ba. A szabályzatot elolvastam és elfogadom.
Social nevem: Gamericeman
Jelentkeztem is a crew-ba. -
szTotyy
őstag
Hamar elolvadt az első hó.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Bóka Zoltán #56805 üzenetére
Csatlakozzál social club oldalán a crewhoz
-
Brenor
aktív tag
válasz Puma K #56784 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Nagyon látszik a rockstaron az, hogy a singleplayer játékokhoz nagyon is értenek, de az onlinehoz kevésbé. Az online rengeteget tölt és ha tálcára teszem a játékot egyszerűen megáll az egész. Sok a hacker már nem egyszer jártam úgy, hogy repültem egy baromarcú azzal nyirt ki, hogy máshova elteleportált vagy kezemre fejemre különböző tárgyakat tesznek, nem tudom mire jó ez nekik, szigorúbban kéne fellépni ellenük. A community az egyik legrosszabb, mivel a chat falon 90%-ban csak trágárságokat látok. Mostanában freeroam közbe többször kivág az online és Michaelnál találom magam.
Szerintem jó lenne, ha esetleg segítséget kérnének olyan játékfejlesztőktől, mint mondjuk a blizzard. Ettől függetlenül szeretem az onlinet, de lehetne jobb is. -
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #56804 üzenetére
Hajnalban (úgy fél 4 körül) felnéztem, akkor sem tudtam megvenni az 'ingyen' kocsit. Kösz a semmit, Rockstar!
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Segal
veterán
Van egy fő szál amit muszáj végigvinni meg sok kis mellékszál amit nem kötelező de ha 100%-ra szeretnéd végigvinni a single részt akkor még 40 óránál is több időre lesz szükséged.
-
Sziasztok,
Biztos sokszor eljött már, amit kérdeznék, bocsánat is érte. Erősen gondolkodom, hogy megvenném Steamen a játékot, de óriási mennyiségű negatív kritika jött a sale kezdete óta. Viszont ahogy nézem, mind az online részt szidják. Engem viszont csak a single élmény érdekel (tudom, hogy ez az első igazi online GTA, de soha nem hozott lázba a multi móka). Nézegettem, mennyi a fő sztori játékideje, és ilyen 36-40 órás értékeket találtam. Tényleg ilyen hosszú?'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Ghard
őstag
Ma sikerült a PP-t is magasabb szinten űznöm. Elmentem a városba, mikor visszaértem ez fogadott [kép] Kár, hogy csak 1 gyerek jött foglalni
Úgy látszik nem csak a hermest sikerült jól megoldani. -
Bóka Zoltán
újonc
Sziasztok.Szeretnék csatlakozni a crewbe elolvastam és elfogadtam a szabályzatot valamint kitöröltem azokat a barátokat akikkel már nem játszottam már csak azok vannak akikkel napi szinten játszok.
Itt az Social Clubb profilom:
https://socialclub.rockstargames.com/member/zoligaming
További jó játékot! -
Trailblazer
veterán
válasz JulianSinulf #56801 üzenetére
Az Elegy-t eddig is meg tudtam bármikor venni, ezt nem. Újra megnéztem, most sem. Bele kell törődni, hogy nem lesz ingyen kocsim. Mondjuk eddig sem játszottam sokat, így ezzel a lame húzással nem erősítették meg, hogy fejest kell újra ugranom a játékba, sőt.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
rup1u5
nagyúr
válasz Trailblazer #56800 üzenetére
Nálam is 'FREE'-t írt, meg is vettem de levont vagy 500K-t.
Minden mást megkaptam egyébként ami az akcióban van. Ingyen lövés az orbitálissal, páncélok, lőszerek stb.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Trailblazer #56800 üzenetére
Érdekes. És mit ír nálad az Elegy-re a Benny-nél?
Nálam ott is 0 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- MSI B550 gaming plus - gari 2026.05.24-ig
- God of War Ragnarök - Jötnar Edition
- Alu rig kagylóüléssel, Moza R12, CS V2P, Simsonn pedál, load cell kézifék, H/szekvenciális váltó
- MacBook Pro 14" M3 chip 8/512 GB SSD asztroszürke
- Eladó Hifiman Ananda planár nyitott vezetékes HIFI fejhallgató (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest