Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék nevezni a PH crew tagságra.
Rólam dióhéjban:
- életkor 30+
- GTA PVE része érdekelne, friendly környezetben.
- meló mellett napi 2-3 órát tudok játszani, ebből nem mindíg jut GTA-ra.
- rég játszottam GTA 5-el (szóval noob kategória vagyok még mindíg), a régi csapatot felmorzsolta az élet, egyedül viszont nem az igazi az online (főleg a heist-ek).Remélem beférek.
A felvétel menetével nem vagyok tisztába, miután ez a post elment, jelentkezek a RSC-on keresztül, és várok
További szép napot!

-
Kender23
aktív tag
Megvolt a formázás , win 10 telepítés , ez az igazi "pucolás"

Bannolva szerintem nem vagyok , mert akkor fel sem tudnák lépni , hiszen látom az online pontokat , embereket , "questeket" , csak a karakter generálás nem ment .
Ez a 4 órás letöltés a legjobb .

Este 5 felé tudom kipróbálni ...
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát én ehhez nem értek.
De voltak akik felkapták a vizet és balhéztak mert bannt kaptak miután warez GTA-t nem pucolták ki rendesen.
Bár szerintem a rockstar nem nagyon foglalkozik az ilyesmivel.
Mondjuk semmivel sem.
-
-
Kender23
aktív tag
válasz
Thoomaster
üzenetére
Szia , megtörtént , semmi változás . Nyomok egy formázast , nincs más ötletem .
-
Kender23
aktív tag
Nincs

Megvásároltam steamen .
Letöltötte , feltelepítette , socialon csináltam egy accauntot , mikor steamen keresztül indítottam , bejelentkeztem , frissítette elvileg , a játékban megcsináltam "prologue"-t .
Így elérhető az Online :
Feladom

Egyszerűen nem tudom , hogy mit lehetne még csinálni , főleg , hogy automatikusan frissít ...
-
Kender23
aktív tag
Eszem meg áll

Sehogy sem működik , valakinek valami ötlet ?
Mi az hogy fellépek steamen keresztül , és nem tudok online játszani

A megfeleő verzió van fent .
30 pec múlva nyomnom kell egy visszatérítést .
-
gabo91
aktív tag
ÜDv.
Akció van MOC-ra? Meg tudom venni bunker nélkül is? (az új Heist HQ létesítményem van)
-
Bal0924
senior tag
Nektek a Social Club oldalon, letudjátok tölteni a Setup-ot?
Nekem nem akar bejönni az oldal. Mármint odáig bejön, de mikor rámegyek hogy Donwload For Windows. Nem jön be az oldal.
-
Brenor
aktív tag
Nálam akkor szokott szarakodni amikor belépek mondjuk slashersbe vagy occupyba és nem adja be a következő kört, valami loading failedet ír ki. Hát jó lenne, ha lenne valami változás, mert farmolnám a pénzt.
-
MeroM
senior tag
Üdvözlet
Most már eljött az a pont hogy újratelepítettem a játékot de a hiba nem javult.
Olyan problémám lenne, gta betöltésnél ha hangerőt adok a gépre vagy épp veszek le megfagy a játék.
De olyan modon hogy csak a resetre reagál a gép.
Ha már betöltött az esetek 80% ban már jó (lehet a hangerőt változtatni) de néha ilyenkor is kifagyGép specs:
Core i5 2500
16gb ram
GTX1050ti
SB Audigy 4A gta nak van egy külön SSD meghajtó amit leformáztam újratelepítés előtt.
Esetleg valakinek ötlete hogy mitől lehet?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv Mindenkinek!
Egy kissé eltávolodtatok a topik témájától, legyetek szívesek visszatérni!
Köszönöm!
-
ucli
senior tag
-
Brenor
aktív tag
Nem tudom mi van a rockstaréknál, de még mindig szarakodik a szerver.
-
Segal
veterán
-
Puma K
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Á ez most más...
Itt egy lassított felvétel emberről van szó, aki heist közben megy ki gyümölcsért és azt szintén heist közben szeleteli fel.... meg hasonló megmozdulásai vannak a lassúságán és reakcióidején felül.
826 óra alatt nem ehhez szoktam hozzá.
Továbbá nem csak nálam verte ki a tag a biztosítékot hogy ilyen.
Ha esemény van akkor esemény van, időt lehet kérni és persze kell is, de bakker ne akkor mikor mindenki másnak a munkáját és a játékélményét teszi tönkre.
Ilyen képeket a saját érdekedben NE tegyél közzé az interneten legyen az a net bármely zeg-zuga...
Jó hogy nem írod ki a címed mellé a kapu-riasztó kódot esetleg teszed közkincsé hogy hol van a pótkulcs...
-
JulianSinulf
őstag
@Lefie: Látom te sem érted meg, hogy nem figyeltem a csetet igazán.
Azt ís írtam, hogy zsadnook írását észrevettem és nem tettem több aknát.
A bal sarokban tényleg láttam egy pillanatra a neved, de mivel én vezettem, nem álltam meg kérdezősködni, még vissza volt 5 pont. Utána meg már el is felejtettem.
Ahogy a többiek is írták, rengeteg lehetőséged lett volna és biztos, hogy bocsánatot is kérek, de te az agressziót választottad, amiért nincs bocsánat.
Mint ahogy írtam korábban is, ha egyszer lelőttél volna, nem érdekelt volna. Visszaadtad, elfogadtam. De nem ezt tetted. Jó lenne, ha ezzel is tisztában lennél.
Hibáztam? Igen. Tudtam miről van szó? Talán sejtettem. Most már tudom miről van szó? Igen, de már késő.A többieknek: Elég sokan fenn voltak. Elég rendesen pörgött az a 4 sor. Én meg eléggé koncentráltam az útra. Ha más egyszerre oda tud figyelni mindenre, ami a monitoron történik, akkor örüljön neki. Ha vezetés közben még írni is tud, akkor még jobb neki. Nekem nem minidig megy. Ez van.
Meg lehet kérni szépen is, hogy ne tegyek aknát. Eszembe sem jutott, hogy nem NPC fog ráfutni. Nem más kárára tettem.
És ahogy már írtam, zsadnook írása után nem tettem többet, de úgy látszik efelett mindig elfuttok.Viszont nekem nincs szükségem olyan társaságra ahol büntetlenül öldökölhetnek csak azért, mert kicsit figyelmetlen voltam és az illető nem volt képes normális módon a tudtomra adni, hogy mi a baja.
Ráadásul még követői is vannak.bb all
-
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2
üzenetére
Héhéhééééé
Ne szenvtelenkedjélMost jut eszembe, mikor Opressorral kilőtted a Methes Truckom... -350K hahahha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszikösziköszi
LaciCRM :
Gengszterszimulátor , de nem gengszterek játszák ráadásul egy csapat vagyunk elvileg.To all :
Utolsó szösszenet a témához.Nyugodjon le mindkét fél, legyen ez jó tanulság mindenkinek,hogy kicsit legyen figyelmesebb mind sessionben mind chat ügyileg.
Nem állok senki oldalára, csak hogy értsd Julian !
Én ott voltam tegnap kb az eset után 15 perc múlva lettél megölve először úgy hogy meg se nyikkantál mikor végig ez volt a téma a chaten. Nem is az hogy nem kértél bocsánatot, de tényleg úgy tűnt mintha szarnál telibe az egészre, engem is bosszantott volna.
Lefie oldaláról pedig, én 1 kill után megálltam volna, de amúgy szabály ide vagy oda kinyírtalak volna én is simán
De most már tényleg engedjük el.
Neki kárt okoztál, ő többször ölt meg a "kelleténél" de kárt nem okozott.Amúgy meg ez csak egy játék, velem is jó sok dolog történt, mégsem haragszok senkire. (rád sem!)
Egyetlen egy dolog bánt picit de nem akadok fent rajta, nem vagyok haragos féle, inkább nevetek rajta. -
Bal0924
senior tag
Megpróbáltam újra indítani a letöltést, de a Social Club se tölt be
Valami nagyon nem stimmel nálam..
Elkezdtem az újra telepítési előkészületeket. -
Dtomka
veterán
válasz
Bal0924
üzenetére
Állítsd meg, lődd ki feladatkezelőből, majd próbáld újra!
Gondolom a 7 db DVD nincs kéznél.
Esetleg próbáld ki a videóban látottakat:
[GTA V - Connection to download server lost.Reconnecting... FIX!] -
Bal0924
senior tag
Megpróbáltam újra telepíteni a GTA-t
Letölteni azt a 73GB-t
1,5GB után elvesztette a kapcsolatot a szerverrel és semmitse csinál.Ilyenkor van valami tippetek, megoldás?
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ebbe az a vicc hogy azt is oda szoktak kiirni hogy kickelni kene valakit...
Ugye tobbszor tapasztaltuk hogy azert nem lett kirakva valaki mert pont az ilyen 1-2 szavazat hianyzott... -
Plata
félisten
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Részemről a téma lezárva mert túlreagáljátok,de durván.
Lefie kizárását semmiképp sem támogatom,sőt,szerintem r ötlet.
Semmiből csináltok hisztit meg ügyet,de nem is tudom mért csodálkozom.
Szerintem a témát zárjuk le mert senki nem akarja hogy Lefie ki legyen zárva,ez már az este Ph sessionban túl lett tárgyalva.
Ha meg nem tudjátok lezárni javaslom este ph sessionban folytassuk a megbeszélést.Ott szépen és őszintén meg lehet beszélni a dolgot és még moderálásra sem kell odafigyelni.
-
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Ne kényszerítsd túl nagy agytekervény forgatásra, ő csak Plata
Definiálom inkább én: a "sokszor" kimerül abban, hogy addig, amíg a másik le nem lép.
-
WhiteHawk24
tag
Nem mondtam, hogy csak ő volt a hibás! Nem is gondolom így!
Igen bocsánatot kellett volna kérni, és igen az ő hibája, hogy nem vette észre! De szándékos volt? Nem! Ettől függetlenül még hibás..."Az hogy tönkre tették az autóeladását és lelőtte négyszer mert azt se mondta bocs hát nem olyan nagy gáz,ha rászáll rendesen és öli sokszor az már gáz lett volna"
Definiáld a sokszort!
-

-
Plata
félisten
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Nem értek veled egyet,Lefie-t már régóta ismerem,sokszor játszottam vele,sosem lőtt le senkit semmiért,nyugis játékosnak ismertem meg aki segítőkész is.
Van jó pár ph-s aki még PH autótalin sem bír magával és lődöz mint egy dinnye,de még sincs belőle gond.
Az hogy tönkre tették az autóeladását és lelőtte négyszer mert azt se mondta bocs hát nem olyan nagy gáz,ha rászáll rendesen és öli sokszor az már gáz lett volna,de azért tegyük hozzá hogy Julian is kérhetett volna bocsánatot.Én is öltem már meg kétszer ph-st bunkeres eladással és észrevettem azonnal hogy megöltem,bocsánatot is kértem,sőt múltkor valakit elcsaptam bunkeres eladásnál mert épp a cseten röhögtem,azért is bocsánatot kértem.Ha valakit megölsz aknával azt elég feltűnően kiírja. -
Triathlete
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Bocsánatkérést elmulasztani, és kiforgatni a szabályokat sem az.
A lényeg a (#57543) sz. hsz. második mondata. Onnantól minden más csak magyarázkodás.
Szerk: Egyszer szegény Syd-éknek lőttem szét Hydrával a félmillás szállításukat, teljesen véletlen. Bocsánatot kértem többször is, nem volt semmi gond. Vajon miért, mit gondolsz?
-Ha ők is szétkapták volna az enyémet akár szándékosan is, biztosan nem tettem volna szóvá. -
Majkee84
aktív tag
Egy full tiszta ph-s sessionben nehéz nem észrevenni, ha valakit megölnek szvsz. Egyszer már én is öltem meg véletlenül Lefiet, elnézést kértem ill. mondtam neki, hogy visszaadhatja ha gondolja. Semmi fennakadás nem volt.
-
Dtomka
veterán
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
1. Nem kellett ott lennem, ahhoz, hogy szabályt szegj!
2. Nem szoktam butaságokat írni!
3. Olvasd el a szabályzatot, újra és újra...
Mert 1 bocsánatkérésért ölni kell 4x, ez a lényeg! Ez nem butaság, ez a követendő példa? Hagyjuk, nem hiszem, hogy neked van ebben a dologban igazad. És aki a Te pártodat fogja azok sem éppen az igazság bajnokai.
(#57543) Triathlete
Nem szép hozzáállás...
És tényleg kiszálltam, read olnly! -
WhiteHawk24
tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Nem azzal van a probléma, hogy te elvártál volna egy bocsánatot és nem kaptad meg, ezért te úgy érezted tenned kell valamit! Én is elvártam volna a helyedben egy bocsánatot!
DE!
Te szándékosan és tudatosan szabályt szegtél 4-szer!
Mondom milyen opcióid lettek volna:
-Közvetlen üzenetet küldhettél volna neki amiről még e-mailt is kap.
-Odamész hozzá a karaktereddel és addig integetsz neki míg nem kezd el chatet olvasni.
-Írsz itt a fórumon.Nem mondom, hogy zárjanak ki, de egy fekete pontot érdemelsz!
-
Triathlete
senior tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
+1
Ha én lettem volna Lefie helyében, addig farmolom a killt amíg bocsánatot kér, akár egy b+ kíséretében. Ez elmaradt, ami normális és indokolt lett volna, innen indult az egész, a többi már csak ennek a hozadéka.
A chat elfoglalja a képernyő jó részét, lehetetlen nem látni. Tovább alul nem nézni, hogy mik az infók ki öl kit??? Legyen már kicsit éberebb az ember és éljen együtt a játékkal ha nem egyedül kotlik a sessionben. Főleg, hogy teli van csíterrel az egész, hülyeség ezeket nem figyelni.Szabályokat hagyjuk, mindenki úgy látja és csűri csavarja, ferdíti ahogy ő akarja.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Nem akartam már reagálni mert ez már vicc... olvassatok már emberek mielőtt irtok butaságokat....az oké, hogy ott se voltál, de feltétlenül késztetést érezel hogy megmond a magadét, de te is pont ugyanazt nem érted meg amit Julian barátunk sem, hogy eszem ágában sem lett volna lelőni szegényként ha esetleg egy bocsit oda dobott volna...de semmit nem reagált sokkal később se ennyi...semmi bizniszébe nem rondítottam bele párszor lelőttem ennyi nehogy már ő legyen az áldozat a figyelmetlensége és bunkósága után...

-
Laraxior
titán
Csak úgy megjegyzem, hogy aki időhiányban szenved mint én, neadjisten akkor szokott fent lenni amikor semmi segítség nincsen, ha a bunkerbe vesz egy adag supplyt, 75k-ért, akkor az pont annyit termel, hogy egy járművet ad eladáshoz. Ergo egyedül is el lehet adni elég hamar.
-
Dtomka
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Köszönöm, hogy egyetértesz.
Még 1 kis kiegészítés. A bunker megvétele nem most volt, így az első leszállításom lehetett buggyval.
Én is elkövettem már azt a hibát 1x, hogy a buggys eladásnál e betű duda, helyett aknáztam. De nem tudtam, azt, hogy az akna a küldetés vége után is megmarad. Így volt, hogy megöltem más játékost, játékosokat.
Mikor láttam, hogy irkálják, kösz..akkor azonnal írtam , hogy sry nem tudtam. És trén éreztem magam.
De!
Nem jött oda senki, nem akartak bosszút állni, nem érzeték, na most megmutatják, hogy ...
Ha 1 embernek ma szabad, mi lesz x idő múlva? Minden crew tag egyenlő, ne legyenek olyanok, hogy van akik többet megtehetnek, mert jóban van xy nal.A következő ilyen esetnél, a szándékos ölésű embereket jó lenne feljegyezni!
Ki, kit és miért ölt meg. -
Puma K
nagyúr
Itt is megy a felesleges problémázás meg a mi klánunkban is... miiiii vaaaaannn embereeeekkkk

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mert fájna?
Én pont ezt szoktam csinálni egyébként. Szólok, hogy kéne 3 ember, visszajelez 1, hogy jönne. Végiginvelem utána a sessiont, egyből 5en beszállnak... Így megy ez, get on with it

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
HussarF
üzenetére
a chat ignoránsoknak külön sarok van fenntartva a pokolban.percekig spammelek, hogy jöjjön már valaki eladni, mert tuti 4x mocist ad, mert rég volt már, nagynehezen összejön az utolsó ember egy éppen becsatlakozó klántaggal, eladás, tényleg 4x-et adott, elindulunk, erre ír xyz hogy nincs pénze, és vhova beállna munkába, mert ráér. mégis mit várt, inveljem végig a session 10-20-30 tagját?
-
Dtomka
veterán
Engem a múltkor kinyírt valaki, éppen mentem volna a bunkerhez és ott volt 1 jármű annak nekiment és robbant. Meghaltam, de lehet 1 másik ph-s is. Aki okozta persze nem.
Én csak annyit írtam miután még annyit se dobot, hogy bocs, "óvatosabban már te gyerek"
Mondta jó, nem direkt volt. Lehet, utána már írta a "bocs"-ot, már nem emlékszem.
De nem gondoltam, h emiatt meg kellene ölnöm...Ha kért bocsánatot, ha nem, 4x megölni 1 másik PH-st aki véletlenül öli meg...elgondolkodtató.
A szabályok minden PH-s ra vonatkoznak, remélem. A ne ölj PH-s szabályra gondolok. Én ezt, úgy értelmezem, hogy direkt (szándékos) módon ne ölj, tehát kinek is kellene bocsánatot kérnie kitől?
Nem nem ismerem a Julian játékost, de én belegondoltam, hogy milyen szar lehetett neki...(#57527) L-e-f-i-e
"Mivel semmit nem reagáltál kb 5 perc után se, gondoltam máshogy hívom fel rá figyelmed, érdekes ezt már egyből észrevetted....de azt nem gondoltam volna, hogy még te leszel megsértődve... "Ezért meg kell ölni 4x, ez saját szabályod?

"ez a mentalitás nem illik a Phhu szellemiségébe"
A tiéd beleillik?Részemről ennyi, csak nem szeretek az igazságtalanságot. És úgy érzem, nem igazságos, hogy mindenki legyint erre az esetre.
-
Gyula84
veterán
vihar a biliben

-
Kiskokó
veterán
Ja bazzzeg télleg

Már majdnem elmentem folytatni az eladást hogy No Problem de aztán csak vissza tolattam egy "gázolásra" na mondom most már No Problem
-90K majd indytasz nekem pár PPPPPP-t
Nem akarok beleszólni a fenti vitába de ha már írok röviden tömören leírom a VÉLEMÉNYEM és nem feltétlenül a konkrét eset miatt mondom ezt :
DE
Amúgy a crewban egyre ritkább a , Köszi és a Bocsi használata... én úgy ahogy elmegyek ezek mellett de azért megjegyzem. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
"Ha tudtam volna, hogy mi a baja, de nem tudtam, csak jött és lőtt." - Ez finoman szólva: Nem igaz.
Teljesen félreérted a helyzetet és csak tolod a saját butaságodat anélkül, hogy nyugodtan végigolvasnád amit írtam, és megértenéd végre, hogy nem igazán izgat, hogy felrobbantottad a kocsit, mert ilyen BÁRMIKOR előfordulhat bárkivel, feltételeztem is , hogy tuti véletlen volt, persze azért elvár az ember ilyenkor legalább egy bocsit nem?
Persze értem én azt is, hogy észre se vetted pont ezért nem is csináltam semmit csak kb 3 szor megkérdeztem, hogy miéééééééért?

Mivel semmit nem reagáltál kb 5 perc után se, gondoltam máshogy hívom fel rá figyelmed, érdekes ezt már egyből észrevetted....de azt nem gondoltam volna, hogy még te leszel megsértődve...

Mindegy, én nem akarom szétoffolni a topicot, és ennek ellenére, hogy ez a mentalitás nem illik a Phhu szellemiségébe, én nem kérem hogy rúgjanak ki téged a crew-ból.

Remélem most már lassan sikerül átgondolnod és helyretenni a dolgokat magadban, mert nekem nincs már kedvem tovább rugózni ezen a hülyeségen, meg a többiek se kíváncsiak rá gondolom...
Relax

-
hegyipapa
senior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
JulianSinulf hogy értsd és tudjad :
"-Lefie- kirakását kérem a crew-ből a szabályzat 2. pontjának megszegése miatt.
Többször is szándékosan megölt."Szabályzat 2. pontjában ez is benne van : Tagok által lakott public session-ben nincs PHHU tag ölés, nincs lövöldözés (és poénkodás) a másik kárára!
"Vezetés közben nem nagyon szoktam a csetet figyelni, főleg nem egy olyat, ami így pörög."
Elhiszem hogy nagyon koncentráltál az eladásra, de elég sokaknak feltűnt hogy kinyítrad lefie-et plusz jó páran be is írtak a cheat-be.
Se a cheat, se robbanás, se a azt hogy kiírta hogy JulianSinulf killed Lefie ne tűnt fel neked, erre no comment. Amúgy mit kellett volna tennünk hogy feltűnjön neked oda szaladni hozzád és rád ordítani ?"Városon kívül a fene sem számít autóeladásra, főleg nem azon a területen. Azon a pályán még sosem kellett vinnem kocsit eladni."
Ezt nem is értem, városon kívül is, belül is, lehet autó lopás, meg eladás is meg bármilyen másik eladás és supply lopás. Ne feledd nem csak te vagy a session-ben bárki bárhol lehet. Attól hogy neked, nem kellett autó vinni azon a részen soha, attól még van pár garázs különböző helyeken, így nem csak a te álltad ismert utakon lopnak és adnak el a játékosok.
Mivel te ezeket észre sem vetted Se a cheat-et, se robbanás, se a azt hogy kiírta hogy JulianSinulf killed Lefie, ezért Lefie megölt szerintem korrekt, na azt legalább észre vetted te is, duzzogtál érte mint Lefie amikor megölted. Korrekt ennyi

Akna használta : Remélem azzal tisztában vagy hogy azt az eladást is kicsinálhatod amiben benne vagy, ha éppen valaki ráfut, egyet még kibír a szekér, de többet nem. + Bárkinek az eladását, lopását szétcseszheted vele, mint az meg is történt. Nem kell használni !
Lefie nem lesz kirakva: Soha senki nem panaszkodott rá, és most sem tartották a többiek jogosnak ezt.
Téma lezárva most nagyon túl van lihegve, többet nem írok róla így ti se írjatok róla, így is többet írtam/írtunk róla mint kellett.
-
Ideg
aktív tag
Én Sabee eladásába köptem bele pár napja, persze nem direkt.
Épp indították a meth eladást, mi meg mentünk supplyzni pont ugyanabba a gyárba. Ahogy gurultam oda a gyárhoz (egyébként tényleg lassan
) véletlenül elütöttem az egyik crew társat (tuti kevés élete volt), persze táskás eladás volt így egy táskát bebukott. Még1x bocs.
Sabee utána átjött rajtam kocsival és el is volt felejtve az ügy. xD -
Mondjuk amikor egy ezer éve elfelejtett aknára ráfut valaki, akkor nem is biztos, hogy észreveszed, hogy kinyírtad. Felvillan bal alul, hogy kinyírtad, de ha épp a csetet sem tudod figyelni, akkor miért pont azt vennéd észre?
Te hogy vetted volna, ha azok után, amit leírtál, elkezdenek gank-elni?
Sztem is inkább Lefie volt az akinek itt vissza kellett volna fognia magát és ő volt az aki PH szabályt sértett. Olyan PH szabály nincs, hogy nem használhatsz aknát. Olyan van, hogy nem ölöd a másikat.(#57516) JulianSinulf
A robbanólövedék sem mindenható. Amióta nerfelték, nem is öl meg egyből. Ráadásul egy tárban csak 4 van, utána hosszú a reload. Összesen is csak 40 töltény lehet nálad, hamar elfogy. Itt van ez, olvasgasd és tanuld meg megvédeni magad. Nem túl up-to-date már, legutoljára a bunker dlc-nél frissítettem, de azért még a lényeg benne van. Mondjuk a BST-t még bele lehetne írni. Ucil, nem akarsz hozzátenni egy bekezdést?
-
Plata
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Figy,azért megérthetnéd egy kicsit őt is,mondjuk én pont nem voltam fent akkor amikor történt,mert pár perccel később mentem fel.
De ha jól tudom te ölted meg őt először,felrobbantottad az autó kollekcióját aknával.
Nem szóltál semmit azt sem mondtad hogy bocs,ezután ne csodálkozz ha felkapja a vizet és agyon lő párszor,ha neked tennék gallyra az autós kollekciód nem tudom mit szólnál.
Én is öltem már Ph-st véletlen aknával.Pont a múlthéten asszem.
De nem direkt,bunker eladásnál elfelejtettem hogy azon a vackon akna van,rá dudáltam Ph-sra,jah csak duda helyett akna és a mögöttem jövő ph-s robbant.
Ráadásul ugyanazon a bunker eladáson melóztunk.
Tegnap is találkoztunk bunker eladás közben más Ph-sokkal csak most insurgentes eladás volt,majdnem telibe nyomtuk az egyik postás kocsit ami szembe jött mittom én mivel. -
freeknight
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Mondták, hogy leírták a chatbe, hogy mi bajuk. Ha nem olvastad, az már a te egyéni problémád.
Valószínű tőlem is ugyanezt kaptad volna, ha az én cuccosomat semmisíted meg és azt se vagy képes mondani, hogy elnézést.Megnyugodhatsz, senki nem fogja kitenni Lefie-t.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Ha tudtam volna, hogy mi a baja, de nem tudtam, csak jött és lőtt.
Szerintem is túl van lihegve. Minek ilyen tag a crew-be?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A véletlenen a hangsúly. Én sem szándékosan robbantottam fel Lefie eladását. Ő viszont szándékosan jött nekem.
-
törölt tag
Bunkernál manage Staffon belül az Assign Staff to Both az mi ?
-
Puma K
nagyúr
válasz
HussarF
üzenetére
"...ha valaki rád száll, akkor tegyél róla, hogy megbánja..."
Ezért is cserélem le szépen szinte a komplett gépet megjelenítővel együtt, hogy online lövöldékbe _újra_ tudjak érvényesülni...
Tévéről játszva nagy képernyőn aminek 40-60ms a késeltetése és 60Hz-cet tud max... nem vicces a 20ms-nél kisebb késleltetésű és 144/165Hz-ces képfrissítésű G-Sync/Freesync monitort használókkal szemben

-
freeknight
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Azzal a pár öléssel elcseszted a játékom
Neki meg az eladását cseszted el 1 öléssel.
Túl van ez már lihegve, elnézést kértél volna ott egyből, senki nem foglalkozott volna veled.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És ha ezért Ucil szétkempel, azt jó néven vetted volna?
-
Daw93
senior tag
Egyre érdekesebb dolgok történnek itt

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
ucil fél mc supplyját véletlenül lebombáztam defend közben, kb nincs olyan aktív PH tag akit ne nyírtam volna ki valamilyen repülőgépbalesetben, és még mindig crewtag vagyok

-
törölt tag
Sikeresen eladtuk ketten. Több mint 700.000$ lett az 500 ból

-
ucli
senior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gran Turismo
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az csak a PHcrew közösségnek lett kreálva

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS