Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ma egész nap csinálta.

-
Thoomaster
csendes tag
(#57392) ucli

(#57395) freeknight
A Rockstartól vettem a játékba, mikor jelentkezel be, mutatja, hogy minden Shark Card-nál 150%-ot kapsz pluszba, ha 2.-ig veszel. Először csak az 1.250.000 jött meg, ma meg az 1.875.000 is, tehát kicsivel több mint 3 milla.
A tegnap nem voltál fent, pedig Hacse volt, ma meg őt nem láttam, de ha fent lesz megyek én is, csak holnap meló, és most fürödni is megyek.
Tehát később. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Thoomaster
üzenetére
ez a 150%-od, amit múltkor kerestél
1,25 * 1,5 = 1,875 -
freeknight
őstag
válasz
Thoomaster
üzenetére
Hol vetted, hogy ennyi plusz lovettát adott?
Most amúgy tőlem mehet tovább a heist, ha gondoljátok.
Trailblazer: most szarok a szerverek, engem is alig engedett fel. Arra bezzeg van esze, hogy kickeljen, ha 1 percnél többet van tálcán a gta

-
ucli
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Párszor már igen.
Hívd le az egyik autódat és ülj bele, általában működni szokott.
Ha meg nem működik, akkor az a Cockstar szerverei miatt van, azt csak az idő oldja meg. -
Trailblazer
veterán
"Saving failed - unable to connect to the Rockstar game services"
Találkozott ilyennel már valaki?
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster
üzenetére
"Awarded"

-
Thoomaster
csendes tag
Ti kaptatok?

Ja nem, ti nem vettek Shark Card-ot.
Végül is megkaptam a bónuszt, és 1.250.000 helyett 3 milliót kaptam, tehát +150%. Most eléggé megérte, így kéne maradjon. 
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Sidragosam
üzenetére
Elfogadva
Üdv a csapatban. -
Marcoo017
csendes tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Én egy jó ideje a GeForce Experience-t használom erre a célra, persze ha csak FPS-t akarsz nézetni vele, akkor ez elég szerintem, plusz képeket, videót tudsz felvenni, és egyből akár fel is tölteni facebookra,imgurra,youtubera.
És ez lényegében egy "alap" program, ha frissíted a vga drivered, meg persze ha nvidiad van
-
Sidragosam
csendes tag
Sziasztok szeretnék csatlakozni a crew-hoz szabályzatot elolvastam megértettem ! Játékbeli nevem: Foncsik 35-ös szintű vagyok.

-
JulianSinulf
őstag
-
válasz
Anulu79
üzenetére
Én a PlayClaw6-os progi ingyenes változatát ajánlom.[link] Ezeket az adatokat lehet kiíratni vele: fps szám, proci, VGA, RAM kihasználtság, és hőmérsékletek.

Az ingyenes változattal is lehet képernyőmentést, és videót is rögzíteni. Évek óta használom, minden gond nélkül.
Ja, és a Steam is ajánlja.[link] -
ProgenXL
őstag
válasz
üzenetére
A fegyvereket lehet benne fejleszteni. Külsőre. skineket tenni rá, színt változtatni stb, Lőszert fejleszteni nincs sok értelme mert kevesebb fér akkor bele amit egy nagyobb harcnál simán elhasználsz és drága újat venni bele amit szintén a mocba kell. Néhány járművet lehet benne tovább fejleszteni pl a tampa, insurgent pickup, opprressor stb. Missiok vannak benne amivel warstockos kocsik árait lehet lejjebb harcolni. Amik a dlc-vel kerültek be. Lehet bele lakórészt is venni jó pénzért... vagy egy központot ahonnan másokra lövöldözhetsz de ez is inkább csak szórakozás mint sem haszon. Összességében inkább azért van rá szükség mert rá vagy kényszerülve ha olyasmire van szükséged amit csak ebben lehet. Semmi képp nem alap. Főleg hogy sokba kerül a néha leárazástól eltekintve. Nekem megvan de heti 1 alkalom ha előveszem pár percre.
-
Anulu79
addikt
Sokatoknál láttam amikor képernyőképet illesztett be, hogy a sarokban fut valami program ami folyamatosan kijelzi az FPS-t meg, hogy a processzor magok éppen hány százalékon futnak. Mi ennek a neve? Valami az utóbbi időben nem kóser nálam a játék közben ezért szeretnék ránézni a dolgaimra.
-
Segal
veterán
válasz
üzenetére
Ez egy eleg osszetett feladatkor aminek a resze.
Fegyvernel meg egyszerubb mert ha abbol megvan az adott fegyver akkor kell hozza a bunkerbol a fejlesztes es mar veheted is ra.
Jarmunel mar egy kicsit bonyolultabb. Meg kell venni az adott jarmuvet amit ha olcsobban szeretnel csinalj erte kuldeteseket (par pegazusos is atalakithato) aztan a bukerbe ennel is termeld ki (vagy meg is veheted ha van kb 10 millad erre) a fejleszteseket. Aztan vidd a kiszemelt jarmuvet a MOC-ba ahol ugy mint a kocsiknal bennynel megveheted ra a lehetoseget hogy fejleszd es utana tovabbi penzekert a kitermelt fejleszteseket is rarakhatod a kocsira. -
válasz
üzenetére
Én mondjuk eleve szeretek egy nyerges vontatóval pótkocsival csapatni, mert mindig ilyen kamion mániás voltam. De egyébként az előnyei nagyjából el lettek sorolva. Bazi erős, bazi nag tűzereje van (már ha vannak haverok, akik beülnek az ágyúkhoz), meg eleve kell az MK2 fegyverekhez, meg bizonyos járművek tuningolásához.
-
-
Sidragosam
csendes tag
Sziasztok! Valakinek nincs kedve jönni heistelni? Kellene egy fix ember a kis csapatunkhoz. Válaszotokat előre is köszönöm !

-
hegyipapa
senior tag
válasz
CsukDa
üzenetére
Jelentkezz itt, és elfogadjuk.
-
ProgenXL
őstag
Mai az utolsó hogy hó van a játékban. Holnapra kiveszik.
leárazás
50% off Mobile Operations Center Cabs
30% off the Coil Cyclone (Super)
30% off the Grotti Visione (Super)
25% off the Ocelot Ardent (Weaponized Vehicle)
25% off the FH-1 Hunter (Helicopter - both Buy It Now & Trade Price)
25% off the P-45 Nokota (Plane - both Buy It Now & Trade Price)
25% off the HVY APC (Weaponized Vehicle - both Buy It Now & Trade Price) -
Segal
veterán
válasz
üzenetére
Pedig volt olyan tali is ahol vagy 10 moc mozgolodott egyszere

Amugy tenyleg csak a fejlesztesek miatt kell. 2-3 alkalommal mi is elmentunk baromkodni hogy 1 vezet a tobbi meg lo mindenre ami mozog de az hamar megunhato...
Ja meg egyszer Kelevel letartoztattak minket amikor a rendoroket lottuk belole folyamatosan. Azota sem sikerult megismetelni
-
CsukDa
csendes tag
Sziasztok szeretnék csatlakozni a crew-hoz. Szabályzatott elovlastam megértetem !
Játékbeli nevem:
CsukDa szintem jelenleg 21. -
-
ProgenXL
őstag
Elvoltunk kényeztetve
Gunrunning (június)
Smugglers’ Run (augusztus)
Transform Races (október)
The Doomsday Heist (december) -
_BubuHUN_
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát csináltam valami olyat, hogy ellenőrízte a játék adatokat, de most se jobb
-
_BubuHUN_
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hogyan is kell pontosabban? félek, hogy itt valamit elcseszek a mappáiban :"D
---
lehet megvan, 3 perc és írok -
Źşë'
addikt
hó meddig marad, tudja valaki? előre is

-
Kiskokó
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1
Tiszta gagyik ezek a verdák szerintem.Viszont akciós a Cyclon
most meg is veszem végre. Tudtam én hogy várni kell rá. -
hegyipapa
senior tag
Ezek a járművek akciósak :
25% OFF - CYCLONE, VISIONE
30% OFF - HUNTER, NOKOTA, ARDENT, APC
50% OFF - MOC CABS -
Puma K
nagyúr
válasz
hegyipapa
üzenetére
Egy W201-gyes Mergának örülnék eléggé ha már az E30 bekerült amivel jelenleg vígan b@sz@tom a hóban

-
Brenor
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nem lehet, hogy a sata 2 már elavult és inkább egy sata 3 kéne bele? Ez a vinyó már 6 éves.
-
Brenor
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Akkor úgy látszik mégse optimalizálták le annyira jól. Csak egy új ssd lehet a megoldás? A memory leak ellen nem lehet mit tenni? Azért hihetetlen, hogy 16 giga mellé ezt csinálja.
-
Brenor
aktív tag
Van egy i5-6500, 16gb ram, rx470-es masinám, aminek elégnek kell lennie. Ha sokat játszok vele, akkor elkezd akadni a játék. Olvastam, hogy ez memória probléma lehet, de 16 gigának bőven elégnek kell lennie, az ajánlott gépigényben is 8 gigát ír. Ez vinyó probléma lehet?
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Közben beléptem megnézni, mert nem nagyon reagált semmi és az events page-en se volt nagyon update és esik már a hó a játékban. Mióta van ez? Meddig lesz?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
pmcklan
üzenetére
A kutatással nem kell tenni semmit, csak supply-zni. Ha elérte az 51-es szintet, akkor leállíthatod és áttérhetsz csak termelésre.
A lényeget összefoglaltad.
Azt azért hozzátenném, hogy a Dune FAV-on elég jó a Minigun
És várom már a robbanó lövedéket is.
De a fejlesztéseket véletlenszerűen adja be.
A termelés ugyan az, mint kokónál és stb. Ha megtelt, akkor egy csapattal el kell adni. -
pmcklan
csendes tag
Sziasztok, A bunkerről szeretnék kérdezni.
Ugye van a kutatás és termelés.
A termelés, ugyan az mint az MC(Coco,Meth,Weed stb) Tehát suplizom és eladok.
A kutatás rész a bunkernál mire jó? Ezt is suplizni kell ugye, meg látom hogy felold pár dolgot idő után.
De ha a kutatás csík megtelik mit kezdjek vele? Egyáltalán az kivül haszna? hogy az egyes autokra tudok rakni fegyvert, vagy épp a karakterem fegyver arzenálját fejleszthetem/tuningolhatom más van?Másik, van értelme az összes "renovate" opció" alatt álló dolgokat megvennem? (lőtér stb -> itt tudnám tesztelni a kutatott fegyvereket?)
Ha nincs más akkor a lényeget össze is foglaltam.
Köszi -
hegyipapa
senior tag
válasz
Brenor
üzenetére
Ezt olvasd el, ha ez rendben van, akkor jelentkezz socialclubon.
-
Brenor
aktív tag
Későn vettem észre, hogy itt van ph crew előtte a hocc-ban voltam, de úgy hallottam, hogy kihaló félben van, ezért csatlakoznék a crew-ba. 28 éves vagyok és az online karakterem rank 63-as.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
GYere fel akkor online, a régi szép idők emléke, te beszélsz én írok

ja nem, nem vágom a címetSzerk.: Ez meg hogy lett ilyen dupla
? -
Kiskokó
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
GYere fel akkor online, a régi szép idők emléke, te beszélsz én írok

-
Kiskokó
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Akkor most mégse Discordozooool ??

-
geckowize
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gondolom ez nem arra volt értendő, hogy megjelent in-game, mi?
2017/2018 szilveszter körül most nem lesz még1x, mint ahogy szokott lenni?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mert ugye jobb olvasni azokat a dolgokat amik off-ba vannak téve ki a csaló és ki nem ,azzal nem lesz senki előrébb ha csak ez a téma napi szinten ......Ha valami nem tetszik görgesd át, már lassan ott tartunk hogy kérdezni se lehet nehogy másokat a lelki nyugalmát megsértsük
-
Mike
veterán
BUÉK!
ph crewes TS-hez mi a jelszü?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Miért neked mi a gondod azzal a részével, hogy felmerülhet annak a lehetősége, hogy újból oldalakon keresztül beszélgetnek adott tagok a témához kapcsolódóan hosszabb ideig?
Ha van mondandód hozzászólsz.
Ha nem érdekel átugrod.Egzakt módon nem lehet megmondani a felmerülő témával kapcsolatosan, hogy pl.: ez esetben melyik az adott kívánalmaknak megfelelő leg-leg-legjobb jármű. Ezt aktuális tudással és tapasztalattal a birtokban célszerű újra beszélni mi változott.
A GTA adott témái-területei-elemei sosem konstansak.
Lehet te tudod a választ minden kérdésre, de van aki nem és ezért kérdez, hogy ő is tudja.
Elvégre ezért vagyunk itt a fórumon... -
Daw93
senior tag
-
simon105
tag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Broughy1322 videóit videóit érdemes megnézni a témában. Azt hiszem mindenki rá szokott hivatkozni, nem érdemtelenül. Külön teszteli és rangsorolja az autókat kategóriánként végsebességre és versenyzésre, egy általa készített kanyargós-huplis utcai pályán.
Ez pedig a fentiek alapján általa készített, folyamatosan frissülő táblázat.
Innentől a saját vélemény: még ez alapján sem könnyű tanácsot adni, mert vannak a játékban olyan népszerű kocsik, amiket szokás ajánlani, de nekem például nagyon nem jönnek be. -
Puma K
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mivel frissítésenként jönnek új autók, így változhat az aktuális lista mely szerint melyik autó meddig birtokolhatja a "leggyorsabb", "legjobban gyorsul" és "legjobb versenyzésre" címeket.
Ezt addig lehet és a köz érdekében célszerű kitárgyalni míg a diskurzus normális hangnemben folytatódik...
A tapasztalatok megosztása avagy közkincsé tétele sosem jelent hátrányt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1,25 * 1,5 = 1,875

Üdv a csapatban.

Játékbeli nevem:

CactuS