- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Valamivel jobb lett de sok a bug benne. God ray's túl van tolva és bugzik.
Nagyon zavaró, hogy "túl tiszta a levegő". A végtelenségig el lehet látni, a horizont is egy vonal körbe ami viszont pont ellentétes a sok god ray's-el.
Azért vannak jó pillanatok. Különösen a szélvédők becsillanása tetszik napos időben.
Természetesen elmentem a hintához is ami ki is lőtt, aztán a kocsi meg az égben ragadt.
És fölhalmoztam némi tőkét a szokásos módon, pénzszállítók felgyújtásával. Egyet, aztán egyszerre kettőt, ahogy jöttek sorban.
Mikor hazamentem aludni már nem volt krdve kirakni a textúrákat, majd már a házakat sem.
Ennyi elég is volt ebből. Másolom vissza ez eredeti fileokat.
-
Dany007
veterán
Mondjuk én konzolon nem tudnék ezekkel játszani. Autós játékot már próbáltam, az elmegy, okés. De fps / tps-t. Nem tudnám elképzelni.
Meg ez az auto aim? Mi anno ezt Q3-ban cheat-nek hívtuk!
Gondolkoztam én is azon, hogy inkább egy PS4-et veszek és akkor nincs szarakodás mi fut mi nem fut meg hogyan... De aztán valahogy mégsem. Azért az egér meg a bill feelingjét az életbe nem adja vissza. Plusz így azért most mindent 1080p-ben tudok tolni, egyelőre kellemes 50-60fps környékén. Jó a gta4 kicsit alatta átlagban, dehát ez a kompromisszum ezzel a procival.
Rage-ra kíváncsi vagyok. De úgy emlékszem ott is volt valami zűr. Textúrákkal meg ilyesmi. Plusz sok negatív kritikát olvastam róla.Az OculusRift durva lesz, de szvsz ne ugorjunk bele az elején.
Ilyen cuccok igazából már évtizedek óta léteznek. A támogatottság és a minőség a legfontosabb. No meg hogy lesz e rendes 3D. Mert azért ilyen technológiánál már kellene. Ezt úgy értem, hogy ilyen esetben a legkönnyebb tökéletes 3D-s élményt csinálni, mikor a két szem eleve külön kijelzőt néz.
Szóval no, reméljük a legjobbakat, de én még kivárnék egy 2.0-s verziót. -
Dany007
veterán
Hey hello!
Hát te még jársz errefelé?
Frankó!
Én is így hallottam a Crysis 2-ről, de akkor már a 9800gtx nem nagyon vitte el fullon, úgyhogy ki se próbáltam.Remélem fejlődik az optimalizálás az 5. részre. Mondjuk egy GTA eleve több erőforrást igényel bizonyos szinteken, mint egy fps. Ugye nagyobb tér, több ait kell számolni egyszerre stb stb... Azért egy átlag csőjátékszerű fps-hez képest sokkal komolyabb számításigénye lehet egy gta-nak.
Mondjuk a gta4 az már túlzás volt szvsz. Annyira nem állat, hogy akkora vasat igényeljen, mint amit. Ugye, nekem anno az e6600-on 9800gtx-szel meg se nyekkent! Ultra low grafikán, felbontáson is max 20-27fps.
Most nem panaszkodom, a 270X azért szépen viszi, de érezni hogy azért elbírna még erősebb kártyát is. Jó, mondjuk van pár graf. mod fent, meg hq textúrák meg anyámkínja smaa pluszba stb...A crysis 3-at még nem próbáltam.
Nemrég vettem új vga-t így sok -sok év után. Így most onnan kezdem ahol anno abbahagytam. Tehát pl most tolom az MW3-at, GTA4-et...
És így tovább... Valószínűleg a BF4 és a C3 lesz az utolsó. Úgy olvastam high-on elég szépen elfut a kártyámon. Ez már így is több, mint amire számítottam mikor elterveztem a vételt. Jó, mondjuk reménykedem hogy a GTA5 még valahogy 1080p, medium környékén elfog futni. Ha nem, akkor várhatok újabb 5 évet...
Egyébként nem konkrétan arról van szó, hogy szar a gta4 grafikája. Hanem arról, hogy a pc-s gépigényéhez képest szar. Magyarul nem lett optimalizálva pc-re.
-
MaxxDamage
félisten
letöltöd az xlive majd a mod és bemásolod a game főkönyvtárába / rewrite all ! Aztán a korábbi linken található beáll. elvégzed (ha akarod finomhangolni a MOD -ot !) (színek / kinézet / ragyogás stb... beáll) --> főkönyvtárba található "enbseries.ini" -t (szerkesztésre megnyítod) és a link -en található info / segédlet a beáll. értékekről !
Sok sikert !
(mielött nekiálsz, készíts az original gameről egy másolatot (másold át a teljes könyvtárat másik könyvtárba is, hogy ha gebasz lenne csak visszamásold és megvan az alap game)
L
-
fsb1000
nagyúr
Én is ezzel a párossal használnom, de nem full beállításokkal, hogy a Vsync fix 60-on (illetve 59-en) tartsa az fps-t.
Tényleg csak a hidak alatt esik le, de ott is teljesen játszható szinte sima reccenés mentes a kép.Persze ehhez a TLAD vagy GTA4 utolsó peccselése is kell.
-
Jazz
veterán
Nem kell amerikába menni, elég ide a szomszédba, pl. német. Ott is olcsóbb. Minden olcsóbb. Fizuk magasabbak, adó kisebb....dübörög a magyar gazdaság. Ez van. Ez az ország már tönkre van téve. Csak az a kérdés mikor esik szét.
Továbbra is UP, nagyon kéne: GTA4 full Shader kiírtó progi (olyan is ami működik, nyilván meggugliztam, kipróbáltam..)
-
rup1u5
nagyúr
Szerintem itt valami félreértés van a hírek íróinál. Arról volt szó, hogy konzolos verzió 40dolcsi a PC-s meg 20 de a PC-snél a két kiegészítő darabja 20, vagyis összesen 40. Tehát már helyben is vagyunk. Ha annyival olcsóbb lesz kint akkor megveszem usában. Egyébként furcsának tartom, hogy CD galaxisban már előrendelni lehet miközben amerikában még nem. Mit tudhatnak a cdgalaxisnál amit a rockstar szülőhazájában még nem?
Ez nekem több mint furcsa
(#21557) fsb1000:
Én is készültem.Hajszál híja volt hogy majdnem vettem egy 2gigás GTX 285-öt csak elvitték az orrom elött. Bár igazából nem is bánom, mert közben úgy alakúlt, hogy kénytelen letem új tápot venni és a Fermit is meg akartam eredetileg várni. Úgyhogy most lesz egy új, frankó tápom aminek nem gond egy esetleges kövérebben zabáló vga sem.
-
fsb1000
nagyúr
Melyik ország?
Egyébként angliából is lehet rendelni ha ott jobb lesz az ár. A szállítási költség sem sokkal több mint belföldön. XBOX-hoz igy vettük a GTA4-et a kiegek meg letöltve jöttek.
Na... az egy másik ország.Én már gyúrok a PC-s verzióra.... Új alaplap + SLI NVIDIA, emellet eltörpül ez a 8K.
Nem gondolod, hogy a GTA4 eredeti 13K-s árahoz képest nem túl drága ha egy kiegészítő 4K? (4.000 HUF ~ 20USD)Térjünk erre vissza ha majd lesznek valós bellföldi és EUR-os árak.
Usában minden olcsóbb. Közel az USD/EUR 1:1 árfolyamhoz. -
fsb1000
nagyúr
Szerintem teljesen jó a minőség.
YT-nél új fejlesztés, hogy át lehet kapcsolni 360/480/720p-be sávszélességtől függően.
.
Poénos video, de várható hogy a 2. zenét kiveszik belőle.
A zenék többsége jogvédettek, de az ismertekre érzékeny a YT. Gondolom valami minta alapján szedik ki.
Nekem egy Haydn-t szedtek ki.... és felajánlották hogy lecserélik egy szabadon felhasználható zeneműre. (asszem valami reppet javasoltak) -
rup1u5
nagyúr
Nagyon jó lett!
A zene ez egyik kedvencem! Poénos, jók a szövegek is benne. És most már végre látom hogy valóban szinte tök egyszerre fordultunk a Banshee-kkel!
Még nem is volt soha ennyi jelenésem egy videóban!
Youtube-nál meg kell várni pár órát, napot mire elérhető lesz a videó HD-ban is.
Nehogy töröld! Nekem nagyon tetszik! Bárcsak lenne időm-tehetségem ilyeneket csinálni!
Grat! -
fsb1000
nagyúr
Engem nem hat meg a hisztid.
Akinek problémája van az továbbra is kérdezzen. Én erre bátorítok mindenkit, mert erre való a topic. Válasz mindig lesz valamilyen, ha meg nem, akkor majd kezd süllyedni ez a topik.
Ez az élet rendje...Én meg úgy szerkesztem a hsz-eim ahogy eddig is.
Ha tartalmilag és hangulatilag nem passzolnak, akkor mindenkinek külön válaszolok.
Úgy olvashatóbb is, mert azonnal látszik mire írtam a választ.Eleget multiztunk együtt, hogy tudjam, sejtsem ki mit használ és milyen szándékkal.
A csittereket meg továbbra sem kedvelem, aki meg csitterkedésre alkalmas cuccot linkel annak kellemetlen kérdéseket teszek fel, ha épp olyan napom van.
Ennyi. -
rup1u5
nagyúr
Érintőleges téma:
Mellékesen jegyezném meg puttputt-al kapcsolatban, hogy igazából soha senki nem bántotta őt ebben a topikban, csak túlérzékeny a drága mint egy tinilány.
Itteni pályafutása végén linkelte a legújabb simple native trainer-t, miközben épp csítereken ment a bosszankodás. Erre reagálva én normális hangon megkértem, tegye már meg, hogy a jövőben nem linkel trainer-t, mert aki akarja amúgy is megtalálja. Valamiért ez tette be nála a kaput. Több magyar oldal is van akik erre vannak szakosodva. Fölöslegesnek tartom elvinni a topikot abba az irányba, hogy csak a letölthető hot-dog stand mod-okról, trainerekről, ilyen-olyan sufni mod-okról szóljon. Végülis ez a topik a játék ugymond "hivatalos" topikja itt a PH!-n és fölöslegesnek tartom, hogy az új játékosok rögtön ezzel a modding-trainer témával találkozzanak elöszőr. Jó lenne inkább ha a normális tiszta játékon lenne a hangsúly itt nálunk, elvégre itt több a felnőtt, 30 fölötti felhasználó. Minden más topik netszerte a 10-enévesek tanyája. Aki meg mod-ok után érdeklődik annak jó kiindulópont az első hsz-be linkelt néhány oldal. Noha soha semmilyen rossz érzést nem tápláltam puttputt irányába, csípte a szemem hogy egy olyan user aki nem multizik GTA 4-ben semmi másra nem képes csak trainerek és mod-ok linkelgetésére. Ugy gondolom, hogy ezzel a tevékenységével ártott azoknak (pl én) akik minden körülmények között tisztán szeretnének játszani. Tisztában vagyok vele hogy sokaknak más a véleménye ezzel kapcsolatban ezért nem is reagáltam a tevékenységére amíg mod-okról volt szó de a trainer már sok volt. Szeretném ha ezek a nem hivatalos "buherálások" kívül esnének ezen topik vonzáskörén. Többek között ezért maradt ki az új első hsz-ből a commandline.txt-s és nomemrestrict-es buhera is. Elég jól látható volt új játékosok érkezésekor, hogy az első hsz olvasása után sokan rögtön a commandlineolással kezdek. Aztán csodálkoztak hogy eltünedeznek a textúrák. Innen már csak egy lépés és kész is van az egyszeri júzer aki mindenhol világgá fogja kürtölni, hogy mennyire szar játék a GTA 4, holott lehet hogy sosem próbálta ki buherálás nélkül, a rendszerének megfelelő optimális beállításokkal és a legújabb peccsekkel.
Zászlómra tűztem a jelszót!:
"Tartsd tisztán a GTA 4-edet!" -
Zolás
addikt
Amikor veszek vagy letöltök egy uj gammát hát hadd ne olvassak már előre mindenféle fórumot mert a játék nem egyszerüen csak elindul hanem egy csomó szar kell hozzá.
Az hogy nem megy a warez verzió nem erre a fórumra tartozik ezt aláírom. De ha eredetim van és baszik menni hát hadd kérdezzem már meg hogy ki tud választ.
Neked ment elsőre? Rögtön vágtad mi hogy müködik? Vagy neked élvezet fórumokat olvasni hogy hol a picsbe van a hibámra a válasz?
Ja és ha levitálsz multiba és lecsitereznek akkor talán nem alaptalanul vádoltak meg. Azt meg el kell fogadni ha tetszik ha nem.
Ja és mi a retkes fenének marjátok egymást? Nem kell együtt multizni azt kész. Ha a másik ir egy hszt szard le mi van benne. Ha meg minden szarságon felhuzod magad akkor meg hajrá. Változtasd piros ufófejre az avatarod hogy menjen az összképhez. -
fsb1000
nagyúr
na... már minősitgetsz is?
Látom megfeküdte a gyomrod, hogy csitternek nevezlek, mert levitálgatsz multiban...
Egyébként ha ennyire tiszta topikot akartok, akkor nyissatok egy "GTA4 csak ON" topikot.A magam részéről természetesnek tartom, hogy aki most vette meg a játékot vagy új problémával találkozik az kérdez. Akár pöttyös árnyékról, akár a mentésekről, akár a játékmenetről... bármiről.
Miért is zavar ez titeket?Persze lehet visszaolvasgatni, de az ilyen fórumok azért "élnek", mert mindig van aki új vagy régi témát vet fel.
És mindig van aki válaszol, ha mást nem segít egy korábbi linkkel vagy hsz-vel vagy idézettel.Ha ebben nem akartok résztvenni, akkor legalább ne nyávogjatok minden héten az OFF-ok miatt, meg a 101-dik kérdés miatt
És ha lehete, ne tegyetek megjegyzéseket olyanokra akik csak egy kicsi segítségre vágytak.
Nekik akár 1 óra visszakeresni, kihámozni a lényeget, neked 1 perc leírni.Nem tetszik, ne csináld.
Ennyi. -
wednesday
őstag
Úgy lőttem be a grafikát, hogy single-be legyen 40FPS kb. Próbáltam minimum grafikán multizni ahol már 50 felett is van(persze ingázik) nyílt terepen, nem hiszem, hogy ettől függne.
Olyan szerverekre próbálok csatlakozni aminek zöld az állapotjelzője. Általában 90%-ba olyan az összes. -
bpx
őstag
ezek megvoltak, a jelenség ugyanúgy fennáll, azt mondjuk elfelejtettem mondani, hogy csak multiplayerben
de nem egyedi a probléma, mások is írták már játék közbenés igen, sajnos ez a "trend", hogy a játékok multiplayer ezen része nagyon gyengén van megcsinálva
nincs egy normális lobby, nincs dedikált szerver, a beállításokat sokszor körülményes módosítani, nincs egy letisztult felület, sokszor csak véletlenszerűen összedobál embereket, nincs lehetőség a barátokat számon tartani (erre mondjuk ott van a GFWL ami szerintem nem lenne rossz, ha mindenhol elérhető lenne, és nem kellene trükközni), és sokszor alapvető funkciók hiányoznak
ezen a téren nekem még mindig a blizzard-féle battle.net az etalon -
fsb1000
nagyúr
Sajnos már tudom, hogy lehet 10-es szintűnek lenni 1 óra alatt
Van egy mod, amely DM-ben Roman-okat spawnol be és a kilővésük sok tizezer pontot ér.
Állítólag elég ha egyiknek van meg és a többi játékos is élvezi a hatását.
(a fiam is 10-es lett, de szerinte Ő csak kihasználta mások csitjét....)Tulajdonképpen nem zavar ki hanyas szintű... de tapasztalat, hogy a 10-esek többsége nem tisztán jáccik.
(olyan tápot keress, ami 1 ágon adja le a 12V-ot a rendszerednek megfelelő össz áramerőség másfélszeresével, azzal általában nincs gond....)
-
rup1u5
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Te is voltál valaha "0-ás, 1-2 es level-es" emberke.
És persze én is.
Nekem jól esett mikor segítettek, ma is sok olyan téma van, ahol ebbe a kategóriába tartozom.Az egy másik kérdés, hogy a csitterkedésre milyen hatással lesz ez a mostani felhasználói boom. Gondolom eltelik pár nap/hét mig ez letisztul.
Azzal én is tisztában vagyok, hogy van aki a játékkal együtt nyomja fel a csiteket, és használja ha kell, ha nem... Az árány szerintem nem fog jelentősen romlani a ~10USD-s árral.
Az én meggyöződésem az, hogy aki singlében vagy freeben használja a csitet az máshol is fogja. (bocs az elenyésző kivételektől....)Sajnos az admin jogainak csorbulását előre megjósoltam. Nem lehetett tartós az a helyzet, ha másért nem, akkor valami csittermod semlegesíti a kick opciót.
Eddig 1 tuti megoldást találtam a csitterek ellen.
Minnél késöbb játszani.
Éjfél után rohamosan csökken a számuk. Sajnos az aktív játékosoké is, ami GTA4-nél azt jelentette, hogy hétköznappokon éjjel két óra után már szinte csak egyedül lehetett játszani. -
JetiRulez
őstag
-
sislaciii
aktív tag
-
Mariann294
őstag
Jól sejtettem szóval mindenképp vissza kell rakni egy régebbi patchet (na ezt tuti nem csinálom meg) plusz még valami magic iv-el is szarakodni...áh!
Mérgemben fogtam és kitöröltem (nem seedeltem tovább),plusz még GTA IV reinstall is volt...
Miért nem lehet hozzá érthető leirást késziteni plusz betehetnék a csomagba hozzá amit kell!
Amúgy egy 1900 vagy 1600-as monitor megvétele mennyi fps csökkenést jelentene?
-
puttputt
őstag
Köcönöm a kérdést. Ja, most kicsit másféle ténykedésekkel kell...
Illetve, micsoda egybeesés, mióta beígértem, hogy "leülök", nem is nagyon lett volna mit linkelni.
A vid. nagyon tetszenek!Főleg a második. Akár egy film. Abból is a "keményebbik".
Majd lehet, hogy valamikor teszek fel 1-2 screenshot-ot, mert időközben lett egy 20 colos monitorom (Hardverapróról... csaknem féláron), 1680-as felbontással...Ég és föld az 1024-hez képest. Nos, kíváncsi leszek. Előre is reszkessetek!Szóba került az Open IV... - Megjelent belőle egy újabb, rá kell keresni. Nem tudom, mennyi újítást sikeredett..., de használható.
-
fsb1000
nagyúr
-
nokia párti
őstag
Háháháh!
Most már kezdek képbe jönni!
Nem is az követlezne, hogy roman esküvője, hanem egy olyan eseménynek lenne, hogy fel kéne hívnia ennek az U.L papernak.
Na most fel is hív, de és beszélek is vele, de az égatta világon kívül semmit nem csinál!Na még péntekig próbálkozok, aszt utána szépen abbahagyom már.
-
Mrdevil
addikt
Igen,én sem magukat a játékokat okolom.Valoszinű nálam van valami gebasz.Mindenből
a legujabb van fent elvileg,viszont azt vettem észre,hogy amikor a FULL HD LCD TV-n játszom akkor sürübben lépked ki.Nem tudom van e köze a dologhoz.Vagy még esetleg a WIN7 miatt (BUILD 7137).Persze erre cáfolat: dokee78 kolléga XP-t használ.
Hmm... Nem tudom. -
fsb1000
nagyúr
Igy van... a full HD az 1440x900 vagy 1680x1050-hez képest nem, vagy csak minimnális +RAM igényt jelent.
A textura minősége határozza meg alapvetően a RAM igényt, meg a view distance.
Az elöbbi MED és HIGH állása között elég nagy a látványbéli különbség HD ban, view distance-nak nincs ilyen drámai hatása.Mindent összevetve a View Distance csökkentésével (24-re) már elérhető 1920x1200-ban is HIGH beállítás 900Mb alatt, igy elég egy GTX260 is. (kb 40-50fps)
MED beállítással pedig 500MB lesz a határ, igy olcsóbb graf kártyákkal is játszható (30-40fps)Viszont a felbontás növeléssel nagyjából arányosan csökken az fps. Ez sajna nem szünt meg.
A napszakok között is nagy különbség van, ködös éjjel akár felére harmadára is lecsökken az fps, mint nappal tiszta időben.
Az fps-t meghatározza a CPU teljesítménye is, de a Textura minősége és a view Distance beállításai kevéssé befolyásolják az fps-t.Ezért szerintem érdemes megkeresni azt a felbontást, ahol még elfogadható az fps (legalább 40, de 60 a tuti) és ezután a textura minősége és view distance-t állítgatni a memória határig.
Még nagyobb VGA-knál is kell egy jó kompromisszum a látvány és a játszhatóság között. -
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Kanyo egy kecskedugó.
Kerülöm inkább őt is és ultraroyce vagy milyen nevü haverját is.
Néha elkövetem azt a hibát hogy együtt játszok velük de most is megbántam. Csalnak, letagadják és még nekik áll följebb, okoskodnak, beszólnak. Töröltem mindkettőt az ismeröseim közül rég. Ha rajtam állna még az accukat és a serialjukat is banolnám.(#19824) Mariann294: Ott vannak az órajelek. Az látható, hogy a kártya nem váltott fel 3D módba hanem 2D-s órajeleken ment. 13-18 fps-em volt és csak egy windows restart oldotta meg a problémát.
-
Robi86
senior tag
A "Videos" mappában van két mappa: "Clips", és "rendered". A "Clips"-ben vannak .cli és .tag kiterjesztésű fájlok, gondolom ezeket játsza le a játékban levő video editor. A "rendered" mappa viszont üres. Sosem próbálkoztam még ezzel, de most kedvet kaptam hozzá. Szóval hogy is tudom renderelni, vagymitcsinálni?
-
Tirexi
addikt
Ez az hogy a legújabb PhysX van fent, bár a játék nem támogatja, nem tudom lenne e köze hozzá.
A GFWL meg fent van legalább is ami kell neki, mert bejelentkezni be tudok, külön Windows-os kliens nem hinném hogy segítene ezen.
Most egy beta NV driver van fent lehet az a baja. De ebben a driver-ben van SHIFT frissítés ami kiszedi a bugot és ez miatt nem akarok régebbi driver-t feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest