- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
nokia párti #27789 üzenetére
Aludj párat a játékan. Ha törölted az üzenetet, akkor érdemes végjárnod ezeket a helyeket.
http://www.gtagaming.com/gtaiv/guide/stevie-car-thefts
A Sultan rossz helyen van jelölve. (gta4.net/map -on is hasznos lehet.) -
rup1u5
nagyúr
válasz
nokia párti #27542 üzenetére
Hát ha a 20-25fps neked elegendő és az esetleges akadozás sem zavar akkor jó lesz.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
nokia párti #27542 üzenetére
Nekem PS3-on teljesen jól ment, még multiba is, csak ott ha sokan voltunk akkor gondolkodott kicsit, de lehet mert wifiről voltam. Tegnap raktam fel újra PC-re, ugyanúgy fut, csak itt szebb.
OFF: Rég írtam már ide, de azért olvasgattam a fórumot.
Srácok multiztok még? Így unalmas külföldiekkel, akik hát persze, hogy trainereznek... -
rup1u5
nagyúr
válasz
nokia párti #27540 üzenetére
Menni, menne de nem a legjobb alap egy 5450, GTA4-hez.
-
Mariann294
őstag
válasz
nokia párti #20038 üzenetére
Mért hurrognánk le?
Én nekem pl a Hydra hiányzik de nagyon...
Nekem PS2-n van meg a SA,néha játszogatok vele,és mindig a Hydrát veszem elő.Nemtudom megunni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nokia párti #20040 üzenetére
Remélem GTA5-be már lehet limuzint is hívni, nem csak taxit...
-
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #20038 üzenetére
ezért senki sem fog lehurrogni, am sztem is sok jó 5let nem lett beleépítve sajnos... pl bicikli is lehetett volna stb..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nokia párti #20036 üzenetére
Azért SA-hoz képest a 4 sok tekintetben visszalépés volt. Pl:
-3-SA-ig, legalább a kontrollerek gombjai szabadon konfigurálhatók voltak. (a tengelyek már akkor sem) Itt csak az XBOXos kiosztás érhető el.
-Aztán hiányolom a nehézfegyvereket. (Gatling, lángszótó)
-A fegyverek duplázhatóságát.
-A régi katonai helikoptert rakétával és autoaim-es gépfegyverrel.
-Az ejtőernyő.
-SA-ba kuriózum volt a vízágyús S.W.A.T. Tank.
-A testépítés is egy jó lehetőség volt anno. -
Mariann294
őstag
válasz
nokia párti #20002 üzenetére
Nem azért nem hívnak, mert sok cheat(kódot használtam) És valami mellékhatása ez?
Na no komment!
Minek használsz kódot,mi a franc értelme van úgy???Lány létemre még én is simán végigviszem a küldiket,semmi nehézség sincs benne,csak ésszel kell csinálni.
-
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #20007 üzenetére
akkor én űber pwner vok, mert sikerült..
de46 picit túlzás :d
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mondtam én, hogy User Error, de nem hidtél nekem...
-
Robi86
senior tag
válasz
Ha a telefonba beírandó cheateket használtad, akkor valószínű ez a baj, mert az blokkol néhány küldetést. Legalábbis PC-n így van, PS-hez nem értek.
-
Robi86
senior tag
válasz
nokia párti #19994 üzenetére
Rohadtul nem bonyolult pedig a story...
-
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #19997 üzenetére
oda időpontra kell menni
megnézed a telefonodban van olyan opció h időzítő /pontosan nem tudom h milyen néven de ha megnézed a küldetés leírását akkor láthatod talán/, időre kell menni öltönyben - perseus
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
User error-ér nem a roksztárnak, hanem a User-nek a "ku*va annya" kell nem tudtad??
Am azt mond meg, hogy a listában felsorolt küldetések közül melyeket nem csináltad még meg!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
multizzál...
-
jookomak
őstag
válasz
nokia párti #19991 üzenetére
asszem rájöttem. mennyit fizetsz? öltöny+makkoscipő. abba kell lenni. én is szívtam vele, nem tetszett neki az öltönyöm, vagy a cipőm már nem is tudom.
-
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #19989 üzenetére
oda is kell zakó, menj el a perseusba és vegyél öltönyt + cipőt és irány a megbeszélés
-
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #19986 üzenetére
és amit én írtam azt próbáltad? /öltözz át zakóba (cipő és öltöny!) és várj míg hív kate, v hívd fel katet... am kattel el kell menned randira mindenképp azaz kapcsolatot kell neked kiépítened vele, mivel őt te viszed majd el a buliba (esküvő) ahol majd .... fog történni
/
-
Mariann294
őstag
válasz
nokia párti #19986 üzenetére
Akkor nem szóltam...
-
Mariann294
őstag
válasz
nokia párti #19983 üzenetére
Küldd át a mentésed,nagyon kiv vagyok rá.
(savegame mappa) -
Robi86
senior tag
válasz
nokia párti #19981 üzenetére
Próbáltad?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nokia párti #19981 üzenetére
Itt nézelődj küldik közt.
-
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #19976 üzenetére
Basszus ilyen egyszerűen nincs!
De mért pont én????
2 szaros küldetés lenne hátra...
Azt hiszem még ,ha kézen állok és a lábammal tapsolok, akkor se hívnak. -
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #19976 üzenetére
Meg most még egy rohad mailt sem kapok.
Nem, hogy telefonhívást! -
Mariann294
őstag
válasz
nokia párti #19973 üzenetére
Ugyanazt mondták amit én.(Bérgyilkos küldi)
Közben viszont eszembe jutott...menj be az internetcaffe-ba nézegesd át az e-mailjeidet és válaszolgass rájuk.Vagy csináld meg Brucie,ill Steve autós küldijeit.Előbbit emailben utóbbit telóban tudod megkeresni az sms-ek közt. -
Źşë'
addikt
válasz
nokia párti #19963 üzenetére
Micro Soft =)
am nézd meg ezen az oldalon hátha találsz valamit
nekem is volt ilyen h nem hívott senki vissza, ilyenkor többnyire fel kell venni valamilyen öltönyt és elmenni valakihez
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nokia párti #19961 üzenetére
Írtam levelet MS-nek a héten (nincs válasz...), átraktam SSD-re a GTA4-et, új VGA kártyám is van... és megint megy multi.
Nem tudom melyik segített.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nokia párti #19055 üzenetére
PC-n lehet, de PS3-on nem tudom.
XBOX-on nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest