- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Jól van, megy már!
Az lehetett a baj amit mondtál! meg, hogy a backup egy 1terrás külső USB-s vinyón volt és lehet az sem tetszett neki, hogy csak 30MB/s-el tudja olvasni. Újratelepítettem a steam-et és bemásoltam az EFLC backup-ot a steam default "backups" mappájába. Így már megy az install. -
rup1u5
nagyúr
De vincsin van a backup. Steamben ott van az eflc de amikor rányomtam, hogy install akkor elkezdte letölteni a marhája! Le is állítottam rögtön. Megpróbálom, most úgy hogy leszedem a steamet és újrarakom. Nekem ez az első alkalom, hogy steamben próbálok backupból telepíteni. Sima GTA4-et is leszedtem.
XX. ker Pesterzsébet, mediterrán lakópark. -
Kassadin
addikt
Már egy jó pár komment született a gépekről, előtte nem ártana elolvasni azt is, amit más ír.
Én szívesen olvasom amit stratova ír ilyen "retro" gépekről, mert szimplán érdekel.
Más: arra már rájöttem hogy játékban a mobilomról tudok multizni, de ha én pl felveszek itt valakit, akkor azzal hogyan tudok játszani? Games for Live-ban rátudok csatlakozni vagy hogy működik a dolog?
-
rup1u5
nagyúr
Ja! Azt még az elöző hsz-emhez hozzá akartam tenni, hogy soha az életbe eddig még nem láttam 9 fps-t a gtx 280-tól gta-ban! És ugye az 5850 jóval erősebb egy 280-nál szóval ottan valami csúnya limit van nálad! Egy 5850 még az én procim mellett is malmozna néha.
(#26576) Teasüti:
Annyi az értelme, hogy em ismertem a vincsit amit használtan vettem és meg kellett győződnöm róla, hogy megbízható alap lesz-e egy raid tömbhöz. Mivel itthon nem találtam ilyen vincsit ezért ebay-en keresgéltem. Los Angeles-i AMD központból sikerült vásárolni egyet ami keresztül utazta a fél világot mire ideért. mivel a rendszer és a játékok is erre a raid tömbre fognak kerülni, így jobbnak láttam megizzasztani a kicsikét. Volt egyszer egy 5 órás olvasás teszt, majd másnap egy 6 órás írás-újrainicializálás, szekvenciális és pillangó módban. Ha valami gyengéje lett volna akkor az ki jött volna ez alatt. -
rup1u5
nagyúr
Azért nem olyan egyszerű be és ki lőni egy rpg-vel és elég kockázatos is.
Gyakorlatilag ez úgy néz ki, hogy aki a nyitott ajtó vonalába kerül az rögtön fejlövést kap.Rájöttem, hogy azon áll vagy bukik az egész, hogy mikor cserélek tárat. Ha pont szerencsétlenül akkor addig éppen be tud szaladni 4 swat-os és olyankor már kapkodni kell.
Egyébként egy rövid 20 perces de nagyon élvezetes deathmatch-et toltunk egy sráccal, úgy, hogy a blips - far-on volt. Olyan szinten megdobja ez a beállítás az adrenalin szintemet és a játékélményt, hogy imádom!
Látod messziről az ellent de kb két saroknyira tőled eltűnik a radaron! Az a vadászat ami olyankor kezdetét veszi! Ááááhá! Tömb kerülgetés, sarkokon belesés, kukák mögött dekkolás, fedezékek felmérése! Egyszerűen számomra itt nyer értelmet az interektív terep és kap "valóságszagot" az egész környezet!
Komolyan felgyorsul tőle a szívem és azt nézem hol láttam utoljára a radaron, vajon merről jöhet felém, mert látom, hogy rám vadászik, próbálok úgy helyezkedni, hogy a legtöbbet lássam a környezetemből vagy oda kerüljek ahol a legkevésbé számítana rám. Egészen beparáztam mikor távolabb volt és észrevettem, hogy fölvett egy snipert, nekem meg csak karabélyom volt. Azt a bujkálást, trükközést soha nem csinálná meg az ember hagyományos blips-el. Ki merem jelenteni, hogy ennek a játéknak és környezetnek a multis része ott nyer értelmet ahol a blips far-ra lesz állítva! Az összes többi (megyek a pötty után a radaron és lelövöm) csak tinik homokozása!
Azt hiszem indítok is rögtön még egy ilyet aztán meglátjuk ki esik be.
Jellemző az izgalomszintre, hogy az előzőből 30-40 perce azért léptem ki mert azt hittem már elmúlt éjfél!Időérzékem kicsit elhagyott a vadászatban.
-
-
rup1u5
nagyúr
jaaaj ne is említsd ezt a hülye összeadogatós fasságot!
i7-nél már még érdekesebb ez az elmebeteg elmélet mert ott ugye a 4 fizikai mag kiegészül 4 virtuálissal is. Na most akkor ilyen esetben mit mondana a nagyokos gigaherc-összeadogató júzer egy 4ghz-re húzott i7-nél? Hogy az már 32Ghz-en megy? Vagy a virtuális szálak csak fél magnak számítanak? Mert akkor csak 24Ghz. -
rup1u5
nagyúr
Nem hinném, hogy az Afterburner a ludas nálad.
Én Evga Precision-t használok és azzal lopom a képeket is. Nálam nincs ilyen. Ezek a programok a skin-től eltekintve gyakorlatilag ugyan azokra a rivatuner modulokra épülnek, tehát nincs különbség köztük. Ha megnézed a képeimet azokon nem látsz ilyen fps esést. Tény, hogy képlopáskor belassul egy pillanatra a játék de csak addig amíg a kész képet a vincsre nem írja a gép. Mivel a belassulás a kép elkészülte után történik ezért a képen ez nem látható.
Gyanús nálad a nagyon alacsony, 46-48%-os GPU terhelés. Ennyire kevés lenne a procid az 5850 alá?Nálam a GTX szinte sosem megy 90% alá! Milyen felbontásban játszol?
-
Jazz
veterán
Támogatott nem támogatott miről beszélsz? Ez egy k.va jó játék de szar konzol port, igénytelen kóddal és optimalizáltsággal, mit erőlteted a mobility témát? Ha szerencséd van fut a game ennyi, ez nem támogat semmit, ez szar, neked kell megtámogatni kül. hardawre-ekkel hogy fusson. "A játékokat asztali alaktrészekhez optimalizálják nem notishoz." Már megint mekkora hülyeség, no comment. Hahó ébresztő, olvass viassza 20k hsz.-t, minden másodikban anyázzák a játékot mert szar nem fut lagzik beakad....asztali izomgép konfigokon is. "Nem teljes értékü hanem mobility." Ezt a baromságot hol álmodtad? Olvasd már amiket írtam és értelmezd, nem fogom mégegyszer leírni az ok-okozati összefüggéseket, meg a tényeket. "Mivel mobility a vga ezért kiesett." Rohadtul nincsen azzal semmi baj, mindehol, értsd MINDENHOL tökéletesen teljesít, továbbá más asztali karik, értsd: MÁS ASZTALI KARIK is produkálták ugyan ezt a jelenséget ezen game-en számtalanszor, itt ezen topic keretében is sírtak az emberek....akkor most rakd össze a kettőt és vonj le egy ok-okozati összfüggést. "Ha ezt fel tudod fogni akkor rájössz hogy a hiba nálad van."
Bocs az indulatért de ez a szar felhúzta az agyam, te meg megakarod magyarázni hogy nincs ezzal semmi baj, biztos a mobility szarom a hibás, mintha az egy torz zabigyerek lenne... -
Jazz
veterán
Aha. Szóval NEM támogatottak így általában, vagy egy progira értve, vagy az összesre? És még is az ÖSSZES game mínusz Gta tökéletesn fut rajta? Hmm. Ez hogy lehet? Érdekes. Hisz nem támogatott ahogy állítod..."Tehát a user-ek a hibásak..."
Tudod mitől mobility a mobility? Kicsi az energia fogyasztása, és más a fizikai elrendezése.
Szóval az összes játék hibamentesn fut Notin, mobility Ati-n, csak a Gta nem. Halkan megjegyzem hogy asztali Ati-n is problémázik a Gta, meg Sli NV-án....meg egy sor más konfigon.
És ez nincs feltüntetve a dobozon. Azaz átverik a vevőket. Tehát a user a hibás. Aha értem. Világos.... -
-
bacsis
Közösségépítő
Szombaton...
Fölös moncsim viszont úgy tűnik már nincs.. ha hozol gépet, esetleg 15-st még tudok anni hozzá
állítólag ezzel a modal csinálták meg hogy P3-ason is eldöcög: ittlehetsasolni -
rup1u5
nagyúr
17órája megy a gép. Nagyából tegnap este 7-8 körül indult a letöltés, ma reggel 9kor állt 58%-on, 11 után 71%-on, most éppen 76%-nál tart. Az 3 óra alatt durván 18-20%-ot jelent, vagyis kb este 7-8-ra lent lesz, tehát kb 24 óra kell neki, 220-240kb/s közötti letöltéssel.
-
Scholes9
nagyúr
Az alap GTA 4-et én is akkor vettem, az annyi volt amennyit írtál, én az új GTA-ra írtam az 5500 ft-ot
Blaise: igen, pár napja néztem akkor még 30 euroér volt, tegnap este meg láttam 21, ennyiért sztem nem rossz, ha azt nézed a boltban 7k+nekem még 1k futárdíj is rájönne, ezért vettem meg Steamen
Mondjuk azt nemtom, h ez az ár lesz-e a végleges vagy csak akciós, mindenesetre aki meg akarja venni most vegye, nehogy visszarakják megint 30 eurora.
rup1u5: én kb mindent Steamen veszek, de azért a dobozt én is szeretem, de így egyszerűbb és gyorsabb, nem utolsósorban meg általában olcsóbb is, főleg amikor akciós egy-egy játék, de persze mindenki másképp szereti
Más: láttam páran írták Ati karival a "microszaggatást", nálam teljesen folyamatos, de csak ha atoconfigra állítom, ha feltolom maxra akkor nálam is előjön, de szinte semmi különbség nincs a 2 beállítás között és autora állítva 62 az átlag fps ami tökéletesen folyamatos játékmenetet eredményez, akinek ilyen gondja van próbálja meg, hogy autora rakta, ha még nem tette volna meg
-
Źşë'
addikt
te sem értesz meg "minket" én különbséget tudok tenni egy regisztráció és egy grafikai bug között! de ha gondod akad is ezekkel a dolgokkal, a kézikönyvben le van írva h mit kell csinálni (nem hiába rakják a dvd mellé szvsz 10 gyerekből jó ha 2 elolvassa a többi meg nézi a szép színes képeket).. ha meg steames a dolog akk gondolom ahhoz is nyújtanak valamit, ha meg nem ott az online helpdesk, hisz ezért van... és nem is azt a részét hoztam elő ami legtöbb embernél gondot okoz.. elolvastad egyáltalán azt amit írtam? keresőt sem olyan nehéz használni, beírod a keresendő szót és entert nyomsz
"Ja és ha levitálsz multiba és lecsitereznek akkor talán nem alaptalanul vádoltak meg. Azt meg el kell fogadni ha tetszik ha nem."
én téged totál nem értelek, láttál engem valaha úgy csítelni hogy az más számára kárt okozott? nem ismersz, nem játszottunk együtt akk miért hozol fel ilyeneket.. köztudott hogy fsb rühelli a csitereket... én sem szívelem el ha valaki rontja az én pozíciómat csalással, de az is h mi nem művelünk ilyen dolgokat (mi önnön magunkat szórakoztatjuk ezekkel a dolgokkal)... és azt is tudja mindenki hogy neki ez mind1 azaz nem tud különbséget tenni a 2 dolog között
"és mi a retkes fenének marjátok egymást?"
én egyáltalán nem marom, erről szó sincs... csak kifejtettem pár dologól a véleményem, meg lett már kérve h használja a szerkeszt gombot, nem csak ketten legalább 4en szóltunk neki, hogy ezzel nem kárt okoz csupán megkönnyíti sok usr dolgát azzal hogy egy átláthatóbb fórum lesz és ahogy azt ő is írta hogyha sok a hsz értelem szerűen többet kell átnézni ezzel megnő a keresés idő is. Tudod te hányszor multiztam vele kb 2x ennyi idő alatt le tudta szűrni azt hogy én csiterkedem )) de ezek után nem érdekel ez a topik.. fakabát ha ilyenek az emberek, nem éri meg benézni ide... puttputt nem hiába hagyta ott ezt a topikot.. én így látom. az avatarról meg annyit sajnos nincs piros ufófej -.-''
ui.: pls töröljétek a nevemet is az 1. hszből... totál felesleges az oda..
-
Khaal
őstag
Mielőtt letörlöd először le kellene ellenőriztetni a fájlokat a steam klienssel (properties - local files - verify integrity of game cache).
Esetleg letörölheted kézzel az indítófájlt és ha utána futtatod az ellenőrzést akkor csak azt szedi le újból.Egyébként tényleg érdemes backupot csinálni minden steamről letöltött játékról az első indítás után. Nekem külső vinyóra van lementve minden, így max fél óra alatt újra lehet rakni bármelyiket, nem kell letöltögetni akár napokon át.
-
rup1u5
nagyúr
Miért? a steam-es változatot nem kell telepíteni?
Nekem DVD-s van ugyhogy fogalmam sincs nálatok steam-eseknél hogy megy.
Újratelepítés, regcleaner futtatás, contig.exe futtatása általában nálam megoldást hoz.
Hozzáteszem, hogy nálam csak egyszer volt eddig szükség újratelepítésre, mikor nem akart működni a multi. Akkor sem a telepítéssel volt a gond, hanem a mentett állások és a régi xlive profil visszamásolása okozta a galibát.(#20832) FanatiK:
Eredeti GTA 4 nálam tökéletesen fut Win7 64bit alatt.(#20835) csakegyreg:
(használd!)
Hot coffe nincs GTA 4-ben.
-
agemate
addikt
A táp 1 hónapos, és kifejezetten hűvöset fúj ki.
A vga-t használtan vettem Ace Ventura fórumtárstól, az accelero s1-es hűtővel együtt. Mondta is, amikor átvettem a kártyát, hogy a ventillátort úgy helyezzem fel az s1-re, hogy a vrm-ek felett legyen, mert azokon nincs borda.. Amúgy a vrm nagyon meleg.
Honnét lehet ilyen bordát szerezni?Furmarkban 300 másodperc alatt, 1280x1024-ben 8x-os élsimítással nem állt le a gép.
Ha a GTA4-ben visszaveszem egy kicsit a grafikát, akkor később áll le a gép. -
rup1u5
nagyúr
Megvagy!
(#20376) fsb1000: Köszi a frappáns összefoglalót!
(#20369) Mariann294: Mikortól leszel fent? Én most fönt vagyok és tolom kicsit a single-t.
(#20379) fsb1000: Nem te vagy az egyetlen!
Én is sok "barátot" szereztem már az állandó beszólogatásaim miatt. Különösen SGTKanyo-val "kedveljük" egymást nagyon! Ahol ő bent van én onnan rövid úton kilépek. -
RasHaN
aktív tag
Köszönöm a segítséget, elvileg működnie kéne.
Ellenben az xbox live weboldala foylamatosan "a lap nem elérhető" üzenettel bombáz, nem tudok emiatt gamertagot linkelni. Lehetne ennél szebb a szenteste? : D
Lehet a sok gta 4 vásárlo lerohasztotta a szervereiket? Furcsának találnám... -
bognar110
őstag
-
Scorpio06
aktív tag
Nekem elindul és egy ideig megy is normálisan, csak miután felmegyek egy szerverre kb 2 perc után kilép és Fatal Error...
Giinos: Azért irta puttputt mert amit mariann linkelt képet azon olyan szó volt ami hasonlított a nevedre.
Mariann: Hát ez nem spanyol, nemis olasz, akkor milyen?
-
-
puttputt
őstag
"Járókelő viselkedését szabályozhatod..."
vs.
"Leülhetsz-cigizhetsz-autót szerelhetsz-kinyithatod a motorháztetőt-zárhatod a kocsiajtót."Nem sok különbséget látok!
(Niko is egy a járókelők közül /"a (nagybetűs) Járókelő" v. nem?
)
Egyébként, kösz, hogy megfogalmaztad a lényegét, tényleg ennyi kb. Nekem nem volt időm kifejteni, rendesen kisilabizálni (még).
-
-
puttputt
őstag
Én meg busszal, nagy kaland!
Ez tényleg jó!
Még jó, hogy nem mentem potyára, amúgy is dolgom volt arrafele...
Az eladó írt vissza sms-t az elején az "értetlenkedésem után", hogy: "Kétszer akarod megvenni? Már megvetted, nem???"
Hehe!Mariann: Ez a sorsom!
Lásd.: "Multi"...
Spark IV-et nyissátok meg, ott "Open", majd keressétek ki a GTA4/pc/cdimages/models/vehicles.img fájlt. (Már fejből nyomtam, nem nagy cucc, leírtam eddig párszor
)
Utána, "Import", kiválasztása az új fájloknak, majd "Save". Ennyi az egész.
Előhozni úgy lehet, hogy megnézitek, melyik lett felülírva, az azzal azonos nevű kocsit töltitek be, vagy keresitek a városban, ha nem "spawnerrel" "dolgoztok". -
Mariann294
őstag
Köszönöm eme részletes információt.
Hát nem veszek egyenlőre,mert apum megigérte hogy szerez nekem egy AMD Phenom X4-es procit.Leadtam a rendelést a kollégájának (xD) kérdés hogy tud-e szerezni,és főleg az hogy mennyivel olcsóbban (külföldről fogja beszerezni) na meghát hogy mikor.Ha nem jön össze a dolog,akkor beszerzek egy hűtőt és akkor 2.5 Ghz-en azért ellehet lenni még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest