- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
válasz
medvezsolt #21503 üzenetére
Tudom hogy kevés.
Szórakozni és autókázni így is tudok benne.
Majd később remélhetőleg kerül bele egy jobb videókártya, akkor aztán lehet nyomni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
medvezsolt #21400 üzenetére
A GTA4-ben nem valósághűen mozognak a járművek.
De ez nem is baj, hiszen a durva billyentyű vezérléssel nem is lehetne pályán tartani a kocsikat.
Van egyfajta "szoftveres" rásegítést ami a valóságtól a játszhatóság felé tolja el a mozgásokat és a vezérlést. Azaz segít hogy ne menj neki mindennek.
Szerintem te sem gonolod hogy a gáz ON/OFF és a kormány full JOBB/BAL rángatásával normálisan lehetne vezetni az autókat.A rásegítés mértékét a fejlesztők a különböző tipusoknál jól belötték. A csitterek ezt megváltoztatják. Szerintem ezt látjuk a videón is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
medvezsolt #21385 üzenetére
A video nekem is tetszik, de azért van egy tippem mitől "driftelget" olyan szépen.
2.30-2.40 között jól látszik. -
JetiRulez
őstag
válasz
medvezsolt #21288 üzenetére
Ma este biztosan nem, de szombaton max. 21-ig, illetve vasárnap délelőtt lehet róla szó.
-
KING1000
tag
válasz
medvezsolt #21257 üzenetére
-
tsii_H
tag
válasz
medvezsolt #21216 üzenetére
karban van az tartva rendesen, nem szemetelek hulyesegeket. nem vagyok az a next-next-next fajta usertype
amugy a rendszer kb masfel honapos, tehat nem is regi. bar megelt egy nvidiarol, atira rorteno VGA cseret, de kiirtottam a drivert (mar amennyire a sima "uninstall driver" kiirtja az "add/remove programs"-bol), szoval nem tudom, lehet hogy az meghatja kicsit. de mas megy rendesen. Bar a szajbatekert FarCry2 is maxon 4x elsimitassal, a "medium ranch" benchben amikor a tuzbe bemegy a kamera leesik 22fps-re. bar azt nem tudom az normalis e. aztan mas game nincs fent.
de wint nem akarok telepiteni, mar ugy elkenyelmesedtembar (mivel dx10.1-es a VGA, azt mas game-ba jol jon) lehet le kene mar cserelnem a winxp-t, csak a vistatol a hideg razott ugyhogy azt hanyagoltam, de lehet ebbe a win7-be ugrok egy fejest megis...nah majd meg kitalalom. de egy 45-50fps-nek tudnek orulni, mer ez igy jatszhatatlan.
-
Kommy
veterán
válasz
medvezsolt #21088 üzenetére
Milyen beállításokkal játszol, hogy azzal a géppel 60FPS-es átlagod van? De nehogy a benchmarkra alapozz mert az semmit nem ér.
-
Mariann294
őstag
válasz
medvezsolt #21066 üzenetére
-
gabor85
őstag
válasz
medvezsolt #20969 üzenetére
Itt tudod törölttetni, linkeld be hogy melyik szeretnéd, és ne tedd off-ba!
A hozzászólásod linkje a (#20969) as szám, ezt linkeld. Jobb gomb parancsikon másolása. -
$p@rr0w
őstag
válasz
medvezsolt #20894 üzenetére
Nos, nem.
-
agemate
addikt
válasz
medvezsolt #20881 üzenetére
Nekem is az van fent, csak azért kérdeztem, mert néha lassan rajzolja ki a textúrákat a játék.. A beállításaimtól függetlenül. És tuti, hogy nem a kártyám a hibás, mert más játékokban minden ok.
Ja persze eredeti a GTA IV- -
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20882 üzenetére
-
Zolás
addikt
válasz
medvezsolt #20843 üzenetére
Ezt már egyszer linkelted.
Mondjuk jó volt megnézni másodjára is -
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20828 üzenetére
Nem ismerem a L4D-et. Ezért nem mond sokat a videó de a megvalósítás jó!
(#20829) Zolás: Van hogy nekem is ezzel a hibaüzenettel lép ki. Teljesen random módon csinálja. Tegnap egész éjjel tökéletesen futott, máskor meg kétszer is kilép ezzel a hibával. Próbáld meg újratelepíteni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20824 üzenetére
Csak civileket látok.
pedig van multiban zombi skin is. legalább azt rájuk húzhattátok volna, bár én ehhez nem értek. -
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20806 üzenetére
Hol vannak a zombik?
-
KING1000
tag
válasz
medvezsolt #20816 üzenetére
Az tuti nem. Ha visszaolvasol, akk írtam neki, hogy be van-e kapcsolva a Definitions...
A "P" lenyomása csak a Definitions be ill. kikapcsolására szolgál -
KING1000
tag
válasz
medvezsolt #20806 üzenetére
Nagyon cool vidi!
Megérdemli az 5*-ot!
-
Imi Csabi
tag
válasz
medvezsolt #14398 üzenetére
Hidd el nekem nem akarsz te PB-t a gémbe xD. Az a bugos sz@rkupac, csak a tisztességes pléyereket cseszteti, aki csítel ahhoz hozzá sem nyúl
Cod4-ben legalábbis sajnos így van.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #14390 üzenetére
fsb-nek reagáltam
nincs nekem ezzel semmi bajom. szoktam csatlakozni is az ilyen ökörködésekhez de max 10 perc és megunom. és mivel nincs semmiféle szürés és mindenki "fun"-ol ezért gyakorlatilag nincs olyan szoba ahol ne lenne minimum 2-3 cheater. és mivel én free mode-ozni szeretek ezért nincs mit tennem. nyithaték szobát de az is tele lenne csíterekkel hamar. ugyhogy nincs sok választásom. mások "fun"-ja nyírja ki az én "fun"-olhatnékomat. ha érted mire gondolok.....team deat match-et is szeretném nagyon de ott is nagy a "fun". -
kerlac
őstag
válasz
medvezsolt #14391 üzenetére
Uhhh, hát ennek nem örülök. nincs floppy megahjtóm, szerzek szerzek egyet, de fogalmam sincs, hogyan kell BIOS-t frissíteni. Esetleg nem írnád le nekem a menetét? PÜ-ben is tuti. Mondjuk félek az ilyen dolgoktól, nehogy elcsesszem a videókarit...
-
Foose
addikt
válasz
medvezsolt #10979 üzenetére
Az az E betűs gond,hogy pl a netcafeban nem ül le a géphez...A helitourt csak azért kérdeztem,mert gondoltam,hogy nem-e a patch hibája,hogy nincs helikopter. Nem azért kérdeztem a mentést
Csak mert nem akarom újra pakolni a játékot...Nekem tört játékom van,valszeg azért nem jó a patch,veled ellentétben. Érti?
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt #10514 üzenetére
háháh maci, hello
jaja jól mondja a mac, feltöltés elsősorban - nekem 8/512 adsl netem van és tapasztalatból írom h: kb 22en lehettünk a szeron, a hang eleve később jött meg ill kb 5 percet tudtam játszani, mert kidobott, kevés neki az up speed.
Válaszidő ugye a ping ez 2 dologtól függ, letöltési sebesség és feltöltési... minél kisebb a feltöltésed annál neccesebb lesz sok játékossal játékon belül "kommunikálni" (oda vissza).Valóban elcseszték a multiját "is" a fejlesztők
mert vegyük példaként a cod sorozatot v akár bármely más multis sok player slotos gamet. Egyiknél sincs ekkora erőforrásra szükség... és ha jól olvastam ezt a peccsel ki is javították, hát nekem nem úgy tűnik :/ az a pecs gyanúsan csak azért jött ki h a nagy elégedetlenség hallatára csillapítsák a népet... igaz is pár hét alatt mit lehet benne kijavítani nem sok mindent... cod5-nél is jön a pecs és ott olvastam h a fejlesztőknek kell legalább 2 hónap..
-
athomi
veterán
válasz
medvezsolt #8238 üzenetére
Nálam a frissen telepített ATT csinált ilyet a játékoknál. Érdekes módon pár nap múlva már nem akad össze semmivel.
-
bpx
őstag
válasz
medvezsolt #8238 üzenetére
látom ati vga-d van, ATT-t is használsz? x-fire + att nagyon nem szeretik egymást, sok játék el sem indul ha egyszerre fut mind2
-
BemAnyó
senior tag
válasz
medvezsolt #7551 üzenetére
Max a kevéske cache többlet miatt jobb egy hajszállal (meg hogy egy picit jobban meg van húzva) A GTA -nak mindegy hány magos vga-t használsz, vagy hogy hogy kötöd össze, ígyis-úgyis csak egy magot fog használni, szal kb ugyan az a konfigotok ebből a szempontból
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
medvezsolt #7551 üzenetére
Nekem pont a konditeren,kaja,fodrász és hasonló dolgok miatt nem tetszett annyira a San Andreas. Teljesen lelassították a játékmenetet ilyen unalmas xarságokkal. Ha ez tetszik akkor menj Simsezni.
Az pont erről szól.
A IV jó ahogy van. Kajától gyógyulsz így van értelme, néha ruhacsere és kész. Ezek nem fogják meg a játékmenetet.
Üdv Szisz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
medvezsolt #6639 üzenetére
nemtom,de csak kocsiban zavar kicsit
gondolom azért,mert régen jáccottam gtaval és már beleszoktam a grid meg hasonlo játékok kameraállásába. -
Lefty
addikt
válasz
medvezsolt #4873 üzenetére
próbáld meg ezt, már linkeltem: http://www.gtaforums.com/index.php?s=89050585a2e2cc08fd6752f7a1512175&showtopic=379664&st=0
-
válasz
medvezsolt #4866 üzenetére
én tegnap délután óta játszom vele, és semmi fagyás nem volt, pedig ATi-m van...
-
válasz
medvezsolt #4866 üzenetére
próbáld ki tuning nélkül,minden alapórajelen,hátha az a gond... ha ezután is fagy,winreinstall
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #4652 üzenetére
Valakinek fagy ki a játék? Ati tulajok segitsetek . léci léci
-
Sonja
nagyúr
válasz
medvezsolt #3929 üzenetére
Innen, KATT!
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #3905 üzenetére
valaki tényleg segithetne,megvettem eredetibe erre mi van, Fagy!!!
Kezdek nagyon pipa lenni.. -
CinCeBerg
csendes tag
válasz
medvezsolt #3737 üzenetére
NET framework 3.5-öt próbáltad? valahol olvastam hogy több 4870 tulajnak is megoldotta a problémák egy részét...
-
marcee
addikt
válasz
medvezsolt #3701 üzenetére
Nálam egyszer sem fagyott ki, pedig egész nap játszottam 1680x1050-ben, HD4850-en.
Nekem baromira tetszik, beváltani látszik a várakozásaimat. Grafika szép, AI egész jó, a város él. Maximális forgalommal játszok, baromi élvezetes. Kb 9 óra játékkal 13%-ig jutottam a történetben, úgy hogy volt amikor csak zúztam a városban.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
medvezsolt #3704 üzenetére
és mégis hol társítsam hozzá? ilyennel nem találkoztam.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Minden normálisan megy, egy gondom van, az FPS. De az hihetetlenül szar.
dunc: mennyi a garancia arra hogy ott tényleg jól megy? -
.:Kristian:.
addikt
válasz
Nálam nem fagy ki, kb 1órát kocsikáztam össze vissza a városba de nem volt ilyen gondom.
Csak az fps esik le néha-néha, kb. félpercig tart és utána jó minden.(#3672) dunc igen mert wide tft-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest