- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Om mani peme hung
de jó is hogy szóba hoztad, mert már le akartam cserélni sanskritról tibetire.
az közelebb áll a szívemhez. -
fsb1000
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
hááááát..a harmadik patch leírásában nem említik a multi gpu támogatást... és a 4.-ben sem. Amíg nem látom egy teszten belül egymás mellett pl a 4870-et a 4870 X2-vel vagy GTX 260-at a GTX 295-el addig én ezt fentartásokkal kezelem. Szerintem még mindíg csak 1 GPU-t használ a játék.
-
eastsider
nagyúr
mondjuk sok pénzt nem szeretnék rá áldozni, lehetőleg minél kevesebbet... meg aprocim is csak egy 3ghz-s E4400...szóval...
egy 512-es 9800gt-vel olyan gáz lenne?
9600gt meg a 9800gt között mennyi a különbség, kinek a javára?nekem jó az a látótávolság is, ami a fenti videóban volt 512m-nél
vagy egy 8800gtx? -
rup1u5
nagyúr
Itt elég jól látszik. Persze itt azért ennyire szar, mert -nomemrestrict-el fel van oldva és ki van maxolva minden. Be lehet lőni kompromisszumokkal minden kártyán de az én tapasztalatom az volt ATI-val, hogy sokkal nagyobb volt az fps értékek kilengése és kevésbé volt kiegyensúlyozott az átlag érték. Nv-vel nálam teljesen megszűnt az eltünedező textura jelenség.
Terminator17: 2GPU-s kártyák nagyon nem kedveznek ennek a játéknak. Mint sokan mondták már elöttem is ide sok vram kell lehetőleg nagy sávszélességgel. Hajadra kenheted a 2db G92-es GPU-t ha csak 512Mb 256bites rammal tud gazdálkodni a játék.
-
rup1u5
nagyúr
Ha nem tudod milyen G92-G80-al akkor hogyan jelenthetsz ki olyat, hogy ezek biztos nem jobbak GTA4-ben mint egy 4830?
Nálam 4850-el elég ramatyúl futott. Még a 3. peccs után is voltak eltünedező texturák pedig nem léptem át a memória limitet. G92vel nem teszteltem, G80-am meg nem is volt. Azok alapján amiket a neten olvastam egy 8800 GTX a maga 384bit-jével és 768Mb ramjával jobb választás GTA 4-hez mint egy 4850. -
En ezt megoldottam az utobbi evekben, akivel csak a rokoni szal miatt volt a kapcsolattartas, tehat ment a kepmutatas, meg de hianyzol baromsagok, azokat szepen leszanaltam, egyszeruen nem megyek hozzajuk es ok sem jonnek. Csak es kizarolag azokkal tartom a kapcsolatot, akivel tenyleg jo a viszony, mint pl a haveroknal, ugy kezelem a rokonokat is, mindenkinek jobb igy.
-
Most felnyomtam az 1.0.4-el, igy se az igazi, de rombolni jo lesz, mig meg nem jon a lemez.
................
Akinek megvan eredetiben!
Ti miket telepitetek, patchet, xlive stb, hogy tuti jo legyen?
Jovo heten nekem is meglesz ez a franko jatek es nem szeretnek kíserletezgetni.
-
-
G@bi90MR
aktív tag
Kezdek mérges lenni!
Elindítom a GTA4-et, bejön a Live, hogy updatel, leokézom, erre ezt kapom.
-
fsb1000
nagyúr
Ez valóban klassz autó.
Tényleg van ilyen a játékban?Az este nagyot multiztunk LAN-on. Elöször 3-an aztán ketten maradtunk.
Átmentünk a szabadságszobros szigetre és kicsit mókáztunk.
A legjobb COD_UO-s időket idézte fel a multi fillingje, igaz csak a rendörök ellen küzdöttünk, mert csapatjátékhoz kevesen voltunk.
Szóval hullottak a helikopterek rendesen....
Aztán vissza a városba és egy kis autós üldözés... egymást érdekesebb üldözni.
Persze közbe a rendörök minden human playert üldöznek a lövöldözés miatt.
ja.. SWAT-os emberke átszállt buszba és úgy próbált meg elkapni miután felrobbant a páncélos kocsija. mégilyet!Ha lene 6-8 játékos aki NET-en keresztül multizna akkor szóljatok.
-
rup1u5
nagyúr
nem gondoltam hogy sikerülni fog -különösen a leszállás a szük utcában- de gondoltam megpróbálom.
nem sikerült leszálnom helivel a szabszobor tetejére. van a szobron 4 galamb és eddig nem tudtam rájönni hogyan szedhetném le őket. a legközelebb lévő felhőkarcoló tetejéről távcsövessel nem látszanak, mert nagyon alacsony a részletesség abból a távolságból.
csónakból közvetlen a szobor elött a vízről szintén nem látszanak a galambok.
hogyan lehetne feljutni rá és leszedni a galambokat? -
szabod
senior tag
Vannak egész jó kis ruhák is. Kedvencem az ruszki boltban található usánka
Ha már a ruháknál járunk, találtam egy újabb easter egg-et. Ha bementek a PlayboyX-től szerzett házba, akkor a ruhák közt meg lehet találni egy komplett szettben a GTA 3 főszereplőjének ruháját (nem tudom már pontosan hogy is hívták, talán Claude)
-
TazLeacher
nagyúr
Dead Space rulz.
Egyébként mondom, nem baj, csak mindig néztem, hogy olyan valóságos, és látványos...csak...de nem tudtam mi az a csak.
Egyébként vannak apróságok, amik nagyon megdobogtatják a játékos szívét. Ilyen, amikor a kocisba lőssz le valakit, az, ha ráborúl a kormányra, akkor nyomja a dudát...és nem csak flefurdúl, mint régen. Meg jópát ilyen kedves kis apróság, ami valahogy élőbbé teszi a játékot.
-
Ritka nagy marhák, az tuti. Múltkor épp matekolok valakit az utcán, erre jön a zseka, kiugrik a kocsiból, én meg uzsgyi, ők utánam. Megkerülök pár kocsit, visszafutok a zsarukocsihoz, beugrok és gázt neki, ezek meg csak bámulnak mint a f@sz....
fsb1000: ménemlőttébele?
Nagyon jó kis game, igaz még én is csak az elején vagyok, egyelőre a randalírozás tölti ki az időmet.
Mivel tömöríted ilyen kicsire?
-
Elmör
őstag
Én az egészben az utálom, hogy ha elesek elég sok életerőt levesz, illetve a rendőrök rögtön a nyomomba erednek. Egyébként már 3-szor megkockáztattam a játékban a részegvezetést.
Egyszerűen nem jött taxi.
Michelle-el sikerült valakinek úgy berúgnia, hogy ő is ivott? Nekem eddig csak Kate-el sikerült, tök vicces volt, ahogy a csajszi is esett-kelt. Most van egy új csajszim, Carmen, asszem vele is kipróbálom.Döglött pezsgőm már volt nekem is, eléggé rossz íze volt, mindkét irányban.
-
G@bi90MR
aktív tag
Esti időszakban van főként jelentősége, tény, hogy mutatós és szájtátós effekt, de nagyon visszaveti a teljesítményt.
Távolságinál a legdurvább, de ott a képkockaszám is igen durva.
Linkelek pár képet:
Shadow Destiny 8-on (1-esnél is látod a változást, a többi csak ezen árnyékok minél távolabbi kirajzolódását jelenti)
Ezek a képek 0-ás árnyékkal:
[link]
[link]
[link] -
feka007
veterán
Elég hamar megunható amúgy. Vhogy olyan mint az Assassin's Creed. Szinte csak autózgattam benne (ezerszer jobb az élmény mint az NFS-ben), küldiket csak pár napja kezdtem el, most vagyok a 2/3-ánál kb, de már eléggé unom... Mondjuk sztem így is sokkal jobb mint a San Andreas...
-
celeron
senior tag
Hát annyi van hogy egy MSI 8600 256 MB-s... 19"-es monitorral (vagy 20"-as), most így nem tudom hirtelen, Azon 800*600-ban nagyon ronda.. ezért azt feljebb kell venni olyan 1024*mittudomén hanyasra, és minden Lowon meg legalján van... úgy lehet vele mondjuk játszani faszányosan
-
csaabz
őstag
Na igen, csak 2008 végén egy ilyen nagy névtől ez egy rakás hulladék.
Nem rég vettem a kártyát, a GTA-n kívül kb 10-15 játékot próbáltam ki és mind egytől egyig támogatta a kártyát teljes mértékben. (nagy élmény volt életemben először 1680-as felbontásban játszani) Aztán jött ez a borzalom, cpu-m kevés neki, vga-mat nem használja ki, stb..Viszont egy pozitívum: hallgatja vki a játékban azt a rádió adót, amin elektronikus zene megy? Bemondják Deadmau5 nevét! Nem semmi!
-
audi100td
nagyúr
Szerintem ez nem így van, igaz, hogy folyamatosan seekelget, de közel nem terheli le 100%-osan a vinyót, akkor kb. folyton égne a led, meg lehet hallani hogy ezerrel darál a vinyó, mondjuk Samu F1-et használok, de nem hiszem, hogy nem elég hozzá egy akár 2-3 éves vinyó.
Eagl3: Nagyon proci limites a game, nekem @3,15 vs. a @3,5GHz dobott rá kb. átlag 8FPS-t, szóval azért szerintem meg lehetne próbálni.
suti_88: Szerintem nem érsz vele sokat, a sok cache a lényeg (de az nagyon) és a magas órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest