- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage #36747 üzenetére
Nekem fent van a 4 is a gépen, működik is rendesen, csak épp nem indítottam el 1000 éve. Pedig még végig sem vittem anno. MIvel az 5 storyt végigvittem (monndjuk lenne még mit csinálni a 100%-ért...), lehet kéne ezzel is csinálni valamit.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage #36701 üzenetére
Én azóta sem kaptam választ. Igazából nem is értem, h minek vannak? Ha írnak, az semmit sem ér, vagy nem is írnak. Úgy gondolják, azzal el van intézve.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage #36698 üzenetére
Még mindig. És rohadtul semmi kedvem berepülni az egész játékteret, h látszódjon a térkép. Amíg nem hivatalos verzióban volt fent a gépen, persze soha nem volt ilyen probléma...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36693 üzenetére
Indokolás nélkül törölték a ban-t és vissza adták a cuccokat. Talán picivel több zsém is volt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36691 üzenetére
Amikor bannoltak a GTA V-ből joggtalanul nekem és 1 hétig nyitott volt a Ticket-em. És válasz se volt. Aztán mikor óránként 1-et nyitottam újra és újra akkor 3 nap után megelégelték.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #36689 üzenetére
Hát ez az app elég kezdetleges.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mert be van készítve a GTA IV végigjátszásra, de valahogy mindig találok más elfoglaltságot. -
Core2duo6600
veterán
válasz
MaxxDamage #36654 üzenetére
Igen
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaxxDamage #36644 üzenetére
A fent leírt módon sikerült feltelepíteni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36650 üzenetére
Most a GTA V van jól lenyomva. Remélem a summer sale-en is ennyire le lesz mert 10k-ért 8milla pénzel meg Criminal Starter Pack-al nagyon baráti az ára.
De csak a game is 15 juróért.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #36648 üzenetére
Szinte minden nagyobb leárazáskor meg van ez a csomag legalább -50% de általában nyáron meg a téli akcióban olyan 70%-ot kap.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
MaxxDamage #36644 üzenetére
Nekem is ott pihen a polcon a 4 original csomagolásban. Azt én sem tudtam játékra bírni. Vicc, h kifizet az ember egy játékért nem kevés pénzt és csak vmilyen tört verzióval tud játszani. Tilis, nem tilos, én bezony egy tört verzióval játszom, amivel semmi gondom nem volt. Felinstalláltam és műxik. Nem kell semmilyen hókuszpókusz. Az eredeti meg porosodik a polcon.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
MaxxDamage #36333 üzenetére
Még mindig ezzel szívsz? Vedd már meg steamen! A lemezest nekem sem sikerült aktiválni.
Vadernagyúr
Igen. Ez a patch lényege. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36329 üzenetére
A key-t már nem fogadja el (itt) a sok próbálkozás után (mindig volt kulcs visszavonás) na de ilyenkor mi a módja hogy hasznalni tudjam? (regisztrálni) vagy kuka?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36327 üzenetére
Ma ismét újraraktam a Játékot és ugyanazt tapasztalom... valakinek valami ötlet?
/annyi volt a különbség, hogy most csak 2 lemez felrakás után jött elő a secure program, majd sikeresen aktíváltam , feltelepítettem a zip.-et és felpatcheltem 1.0.7 -ig/ Patch telepítés után most nem jött elő a secure (licenc ellenőrző progi) és mégsem indul el...L
-
Dark Wander
tag
válasz
MaxxDamage #36320 üzenetére
Ha csak manuálisan engedi cd kulcs vissza igénylését, akkor kell azt a kódot megadni amit a txt-be leírtál.
De nekem a vissza igénylésnél működött az online vissza igénylés, így nem kellett semmi kódot megadni.
1.8 patch meg a social clubból ki veszi az "offline" nyomógombot és csak "play" van meg kilépés. Mivel nekem sehogy se lép be social club-ra így felejtős számomra. De ha neked működik akkor tedd fel, mert elvileg optimalizáltabb lesz tőle a játék, több fps lesz mint korábban.Dvd verziónak ez az előnye, hogy ha vissza igényled a kódot akkor el is tudod adni a játékot mert utána ha valaki felteszi magának ő újra betudja aktiválni. Steam ilyen nincs mert profilhoz köt mindent, olyan mint xbox live meg PS rendszerek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
MaxxDamage #36316 üzenetére
Ezt csinálta nálam is a lemezes verzió.
Megvettem steamen egy ezresért újra és azóta nincs gond. -
csaba951
veterán
válasz
MaxxDamage #36318 üzenetére
Vadász, vadász! Te szxxxi jársz ide!
-
Dark Wander
tag
válasz
MaxxDamage #36316 üzenetére
Ha sikerült aktiválni a játékot akkor a régi ablakot be kell zárni, ha magát nem zárja be!
https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_IV/index.php?c=offline
ott alul írják "GTAIVPC_OfflineInstaller.zip" le kell tölteni, ott a sárga szövegre lépj rá.
exe file-t másold valahova fel és futtasd exe.
Ezután már be kell jönni a social clubos indító ablaknak. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36315 üzenetére
-
Dark Wander
tag
válasz
MaxxDamage #36311 üzenetére
Szerintem ki hagytál 1 lépést. Nekem lemezes gta 4 és EFLC és 1játékos kampány az megy.
1. Elsőként fel kell tenni a játékot.
2. Aktiválni kell, ezt lehet online vagy manuálisan. Nos nekem manuálisan kellett aktiválni. Ilyen esetben lesz 1 kód amit meg kell jegyezni, (ír be txt-be majd mert a kód vissza igényléshez kell) majd ott írja hogy meg kell nyitni az oldalt. Be jön Rockstar hivatalos oldala és ki kell választani hogy a gta 4 vagy a EFLC akarod aktiválni/deaktiválni. Ott végig olvasva meg kell adni azt a kódot amit az aktivációs ablakban írtak ki+ cd kulcsot. Majd generálnak 3. kódot amit az aktivátorba kell beírni.
3. HA CSAK MANUÁLISAN SIKERÜLT AKTIVÁLNI GAME-T AKKOR kell ez a lépés is: Még ne zárt be az oldalt mert le kell tölteni GTAIVPC_OfflineInstaller.zip zip filet kell letölteni majd az exe-t elindítani.
4. Mehet a patch-lés. Én 1.7 nyomtam ki. 1.8 azé nem jó mert Social club jön be előbb és ott nincs olyan gomb hogy offline, online meg nem enged be.
5. Magyarosítást tedd fel ha kell.
6. (Ha van windows live game profilod, (pl xbox-os is jó) akkor oda be kell lépni, ha nincs akkor létre kell hozni.)Amúgy olvastam hogy nem csak engem nem enged multizni a social club hanem mást is, sokan panaszkodnak fórumokon is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36308 üzenetére
Kifogytam az ötletekből...!
Felraktam újra mindent, patcheket is és aktiváltam és minden rendben, de játék indításnál megint aktiválni kellene (amit már nem lehet) pff.. A játék törlésnél meg írja is a revoke-t amit "Online" -ra katt és kiveszi a rendszerből!Valaki érti ezt???
Ma egész nap ezzel szórakozok és már nagyon elegem van...
Ennyit ér a lemezes változat...kuka !
Lehet kéne írnom a kedves "Rockstar Games" felé egy levelet...hmm....!?(#36309) csaba951:
OK , köszi !L
-
csaba951
veterán
válasz
MaxxDamage #36308 üzenetére
Grand Theft Auto IV;-60%;6,99 €
Grand Theft Auto IV: Complete Edition;-70%;8,99 €Ha vársz egy kb. órát, megnézem megy-e az 1.0.8-as patch-hel is.
1.0.7-el játszottam végig, ment rendesen. Win7 x64. Steam-en viszont auto patch van, csak a legújabb verziót tudod letölteni. -
csaba951
veterán
válasz
MaxxDamage #36306 üzenetére
Fene se tudja! Aki most játszik vele, annak Steam-es változata van. Nincs ez a szórakozás a külön patch-eléssel meg aktivációval.
-
csaba951
veterán
válasz
MaxxDamage #36302 üzenetére
Pont azt írja, hogy mostantól (1.0.8) már nem kell!
De ha gondolod, tedd fel a legújabb RSSC-t innen.
Ugye tényleg Win7-es próbálod indítani? Még véletlenül sem Win10-en?
-
csaba951
veterán
válasz
MaxxDamage #36299 üzenetére
Patch 8
Tedd fel rá ezt, és próbáld meg újra! -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #35909 üzenetére
nem lehet beaktiválni steamen. ah feltelepited van nodvd patc. gyári !
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #35907 üzenetére
Szia, Steamről csak a Steam exkluzív játékok tölthetők le.
-
perge666
veterán
válasz
MaxxDamage #35497 üzenetére
Köszönöm a segítséget,de fogalmam sincs mi az a Fraps,meg hogy működik,de utána olvasok.
Elég szomorú hogy egy ilyen bugot nem javítanak,azt hittem bennem van a hiba! -
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #35497 üzenetére
Vagy mielőtt felugrik a helikopterre, állítsa át az ugrást egy másik billentyűre, majd ha felmászott, vissza space-re. Anno nekem így sikerült.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MaxxDamage #35318 üzenetére
igen.. tudom hogy megy Win7-en
-
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #35314 üzenetére
Azok nem számítanak... (ezért is lehet tele a multi velük).
-
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
MaxxDamage #35259 üzenetére
Nah megveszem...
elegem van már steamon még ma meg veszem...De windows 8-64 bites rendszer van a gépemen,menni fog szerintetek?
Mert a törtet ki dobja a gép változó időn belül...
:S -
KubanitoS
veterán
válasz
MaxxDamage #35224 üzenetére
-
KubanitoS
veterán
válasz
MaxxDamage #35220 üzenetére
Akkor majd egy linket szeretnék kérni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35211 üzenetére
Attól hogy pár pályarészen alacsony az fps(30-35) a legtöbb konfigon. Én ezért fixáltam 40-re így nem tűnik laggolásnak.
Szerk:
Vicces ez a magyar textúra pakk -
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #35194 üzenetére
Nettó faszság az egész, de mindegy.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MaxxDamage #35196 üzenetére
Jogos, csak nem szeretnék asztalira nagy pénzt elverni, inkább noti kell, mivel tudnám vinni meló és otthon között. Csak egy jó notebook nagyon drága
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MaxxDamage #35191 üzenetére
Értem, full hd nem kell, mivel ezer éves monitorom van, ami 1280x1024-et tud. Tehát jobban járnék ha psen nyomnám? Fontos az egér ehhez játékhoz, psen szerintem elég idióta irányítás lehet
Durva a konfigod és Hala Madrid -
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #35191 üzenetére
Ez mi, hogy minden második szót magyarul, angolul (rosszul), félkövérrel, nagybetűvel, zárójelben, idézőjelben, stb. írsz?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35180 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MaxxDamage #35183 üzenetére
Szeretném 100%-ra teljesíteni, befolyásol valamit ez?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MaxxDamage #35180 üzenetére
Milyen programmal lehet berakni járműveket? Egyet próbáltam,de nem lehetett telepíteni,mert újabb kiadású gta van meg
-
válasz
MaxxDamage #35173 üzenetére
Akkor úgy néz ki rup1u5 lerabolta mindet, de azé' ne add fel
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Éjszaka szoktak járni (nem mindig, van hogy kukáskocsi jön helyette), leginkább az ipari negyedekben, pl. Brucie környékén. Ha felrobbantasz egyet, és a környéken cirkálsz, akkor hamar szembejön egy másik ugyanolyan. Én a kezdő safehousenál leparkoltam 2-t, ha kedvem támad pénzt gyártani, csak elviszem egy benzinkúthoz az egyiket.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
gtagames.hu
járművek menüpont,hátha ott írja
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Keresgélj youtubon, ahol vezetik, ott kiirja a nevét, és már ki is tudod választani.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #35171 üzenetére
A nevét nem sikerült, de itt van egy parkoló.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #35169 üzenetére
Dobd fel a tainert, aztán ha akarod még a konyhádban is lesz egy...
-
válasz
MaxxDamage #35164 üzenetére
The Securicar is most often found driven on the streets in industrial areas, like BOABO in Broker and the industrial zone of Dukes.
-Sometimes found parked to the south of the cemetery under the Algonquin Bridge in Colony Island.
-Found driving around the industrial district in Bohan, especially if one is already driving a Securicar.
-Occasionally found in the parking lot of The Triangle Club.
-Can be spotted in Acter Industrial Park and The Exchange.
-It can also be found on the unfinished bridge in Bohan, though its a rare spawn point.
-Driving an Ingot around (especially in Algonquin), seems to spawn the Securicar. -
killer1203
senior tag
válasz
MaxxDamage #35135 üzenetére
A sebességmérőt betudnád linkelni ?
-
Dany007
veterán
válasz
MaxxDamage #35109 üzenetére
Az igen.
én azt hittem ez valami mod, hogy így törik az autó. Nekem egyelőre még csak kigyulladásig sikerült törni.
-
Dany007
veterán
válasz
MaxxDamage #35107 üzenetére
Az igen.
Ez melyik mod? Vagy csak még nem amortizáltam le ennyire az autót?
-
válasz
MaxxDamage #35072 üzenetére
Köszi, már megtaláltam, és elkezdtem leszedni azokat.
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34918 üzenetére
Nálad van olyan ,hogy video memory out hiba? Mert ,ha nincs vagy a játékkal van gond vagy a HD7790-el..
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34918 üzenetére
Most is kidobott.. out of video memory.
Ez is stimm nálad?Egyébként nálam a kocsi sérül.
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34914 üzenetére
Sikerült!
Egyébként neked is olyan ,hogy amikor neki megyek az oszlopnak ,akkor ne dől el az.
Meg amikor egy idő után rádiót váltok ,akkor egy időre lefagy ,de utána megy rendesen
Meg amikor a lakásomban voltam akkor egy olyan üzenetet dobott ki ,hogy out of video memory. (1GB os HD7790-em van nehogy már ne bírja.. amikor a GTA IV-nél simán megy)
Meg neked is ilyen amikor otthon vagyok? -
starpeter
senior tag
válasz
Értem én ,de melyik ikon az? Többféle van. Rendszergazdaként kell vagy a nélkül?
-
starpeter
senior tag
válasz
Sejtettem
De az én problémám ,hogy az én RAGE-nél ,úgy volt ,hogy ott volt neki egy parancsikona amivel elindította a játékot ,a RAGE-t. Itt is van ikon a te RAGE-nél ,de az csak egy kis kép fájl. Itt miért nincs RAGE futtatási ikon?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34912 üzenetére
De mind 2 mappa tartalma megegyező.
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34909 üzenetére
Mind 2-őt a főkönyvtárba másoljam?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34909 üzenetére
Oké oké ezért nem jó nekem... GTA EFLC-m van.
Csak mert a BETA RAGE az pont és kizárólag az EFLC-vel kompatibilis.
No akkor telepítem a GTA IV-et. -
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34906 üzenetére
Egyáltalán kompatibilis GTA IV EFLC-el?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34906 üzenetére
Tudom ,hogy oda van írva ,de téged kérdezlek mert neked flottúl megy.
Sorrenben eltudod magyarázni ,hogy hova másoljak? Köszönöm!Mivel kell indítani? (nekem nincs SecuROMlauncherem) mással nem lehet indítani?
Azt írja1. Move all the files to the root folder of GTA IV.
Nekem nincs GTA IV mappám csak GTA EFLC mappám van.
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34897 üzenetére
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34895 üzenetére
Igen. Ugy csinaltam de nem tudtam mivel elinditani.
Neked eredeti EFLCd van? Sztem tortel is kene mennie mert egymasik rage megy. -
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34889 üzenetére
Nálam nem volt secoROMlaunchet.Azt te máshol szedted le azt?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34891 üzenetére
Melyik volt az?
Hogy telepitetted? -
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34889 üzenetére
Tudsz egy linket adni ahonnan letöltötted?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34887 üzenetére
Melyik ikonra mész? Neked teljes szigetes?
-
starpeter
senior tag
válasz
MaxxDamage #34884 üzenetére
Nekem nem ez a fajta van
Nekem például a csaj jobb oldalt van a menünél vagy az élet csík, az élet csík nekem számban adja meg a jobb felső sarokban. Én is küldök pár képet pár percen belül
Egyébként nekem átenged a másik szigetre 10mp erejéig ,ez mitől lehet?
Ja, és amikor indítom a játékot mindig telepít. Egyből nem indul el a játék? Nálad is telepít mindig? -
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #34884 üzenetére
De tudnék örülni egy Rockstar-féle HD verziónak a III-VC-SA kombóból.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #34861 üzenetére
Most éppen a GTA V-vel játszanék, ehelyett GTA VC Rage mod supportot tartok
Dany007: szerintem a VC korszak inkább rockos. Igaz nekem sem jönnek be annyira benne a zenék de nagyon korhoz illőek. a V-ben iszonyat jó rádiók vannak
--ja hogy te a IV ről beséltél. értem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #34780 üzenetére
Látod, kell neked elnyomkodni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #34778 üzenetére
P vagy videóbeállításoknál a Definition.
-
BlackSoft
addikt
válasz
MaxxDamage #34732 üzenetére
Emlékszem még 2008-ban amikor megvettem dobozban.... És 800x400-on játszottam minimumon volt minden, 18fps, tökéletes volt
Senkinek nem volt olyan SLI-s gépe amin elment volna maxon! 1080p-ben még annyira, arról még fórumon sem lehetett hallani
-
BlackSoft
addikt
válasz
MaxxDamage #34704 üzenetére
Ha valakinek megvan egy játék, onnantól nyugodtan letöltheti azt akár honnan szerintem, mert a licensz a kezében van, így jogosult a copy-k használatára
-
homeless09
őstag
válasz
MaxxDamage #34679 üzenetére
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MaxxDamage #34631 üzenetére
A nextgen konzolok radeont tartalmaznak, így remélem mostantól arra optimalizálnak. De az 5 még a jelenlegi generációra jött ki, amire a 4 is, így nem tudom. Ha kijön PS4-re meg Xbox One-ra is, akkor talán a pc port se lesz annyira szar mint a 4-nél.
Remélem tud valaki pontosabbat is mondani, mert 35.000 hsz-t aztért nincs kedvem végiglapozni.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #34631 üzenetére
Az nembaj, szinte alig megy rosszabbul minden Amd-s játék, ha egyáltalán rosszabbul megy az NV-n.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MaxxDamage #34627 üzenetére
Az fps miben befolyásol? Mondjuk túl sok nem lehet, radeonom van, ez a progi hírhedten nem szereti az ATI kártyákat. Jó lenne már egyszer megcsinálni, mindig itt akadtam el. Persze a legtöbbször csak betöltök vmi mentést, főleg az elejéről, és játszok, de mostmár megnézném a végét is.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34600 üzenetére
Amúgy nem veszélyes ez a feszültségingadozás? Néha kiírja, hogy alacsony ez meg az a ref. feszültség (pl az 5V-os).
500 W-os fsp táp van a gépben, gondolkozom most egy cooler master v700-ason, mert már hangos is a mostani (nincs szabad csatlakozója.) .
A kép készítése alatt futott a gta4 is. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34598 üzenetére
Jaja, ez az.
Hogy értetted ezt az Inteles mondatot?
Látótávolság miért nincs maxon?Nálam még a járműsűrűség is maxon van, így pont jó, mert lehet manőverezni a kocsik között.
Amúgy a játékban most semmi mod nincs.
szerk.: egy kurta nagy cooler master hűtő van rajta, nem melegszik sokat, amúgy meg magától tolja fel az órajelet. Alapból (most is) 1,6 ghz-en ketyeg, de 4,5 ghz-ig bárhol lehet az órajel.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34595 üzenetére
Vsync: vertical sinc: Vízszintes szinkronizáció. Lekorlátozza az fps-t a monitor frissítési sebességére. Tehát általában 60ra. Illetve ha ezt nem bírja a hardver akkor 30ra. Illetve 15re. Hátránya ez. Tehát 60 után látványosan szarabb a 30. Előnye: folyamatosabb kép ha megvan a 60 illetve nem esik szét a kép gyors mozgásoknál.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MaxxDamage #34595 üzenetére
Szerintem a Felbontás lenne az, bár köze nincs az eredeti nevéhez.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34590 üzenetére
A procit én is kényelmesen fel tudom 4,5 ghz-re (i7 2600k), azt nem tudom, hogy az asus radeon 280x-et mennyire lehet húzni, de 1.0.4.0-s patchcsel így is megvan a 60 fps, ami a maximum, mivel a Vsync be van kapcsolva (anélkül csúnyább a grafika).
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34543 üzenetére
Galambok tuti kellenek, meg még szerintem más apró cucc is van. Youtubon tuti találsz segítséget.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34520 üzenetére
Sorry!
Amúgy hülye voltam, nekem is azt kellett volna vennem, én is asust vettem, csak radon r9 280x-et...
Mindkettő 90 ezer környékén van, de a gtx 770 elvileg erősebb, bár kevesebb a vram-ja és csak 256 bites. (emiatt csapódtam be). Amúgy nem tudom, hogy ezt mennyire lehet húzni ezzel a jó kis hűtéssel, de egyelőre elég lesz.
Az NFS most wanted valamiért amúgy egy kicsit darabos volt (nem tudom, hogy van e benne valami korlát vagy valami), az előző kártyámmal (gtx 560) jobb volt maxon. -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #34497 üzenetére
A legjobb az összes közül, hiába hogy a graf.motor már lókukira se jó, de az a hangulat, a 80-as évek, sikerre van ítélve.
Nyugodtan csinálhatnának ismét egy olyan GTA-t ami a 80-as években van, de az új graf.motorral. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34486 üzenetére
Hehe, ahhoz képest, hogy milyen videókártyát ír nagyon jók az eredményeö. :-D
Nekem asszem felismerte az r9 280xet. De én 100asra raktam mindent. Szerintem a peocesszort se használja... -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #34488 üzenetére
Igazából a processzort használja elvileg nagyon, bár én nem vettem észre azt se, de egy biztos, hogy totális csőd ez a port.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #34486 üzenetére
Semmi értelme nincs a benchmark-nak.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34452 üzenetére
Nem tudom, hogy képzelték, mert ez nagyon gáz... egy friss és elég erős vga se tudja normálisan vinni ezt az amúgy szuper játékot.
Most elkezdhetném húzni, de felesleges. Inkább újrarakom és csak az 1.0.4.0-s patchet rakom fel. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34450 üzenetére
Ráadásul 70% a kártya terhelés, a proci még kevesebb...
Ezért vettem meg ezt a szart?
Remélem az 5 jobb lesz.
Felraktam ezt az icenchancher-t ultra ronda lett minden. Minden csillog-villog.
Egy szarabb kártyával (igaz, az nvidia volt) ugyanilyen max grafikán végigjátszottam anno a játékot, akkor meg volt a 40 fps állandóan.igaz, az 1.0.4.0-s patchcsel, ami jobb volt már akkor is, mint ez az 1.0.7.0-s.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #34433 üzenetére
Ha lement a stáblista akkor vége van
amugy meg:
EGY GTA-NAK SOSINCS VÉGE
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MaxxDamage #34431 üzenetére
Ne egérrel irányítsd hanem a numerikussal.
-
Źşë'
addikt
válasz
MaxxDamage #34407 üzenetére
marketing, és konzolport miatt
-
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #34417 üzenetére
lehet nallad bezavar a magyaritas, nekem ilyenek nelkul tokeletesen megy... (ugye a EFLC konyvtarba masoltad a LaunchEFLC.exe-t?)
-
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #34415 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest