- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27177 üzenetére
Ott a hiba! Elkezdted letölteni, és azt nem szabad. Ha steamen belül arra mész hogy törlöd utána is jó lesz. De a játékot vagy a lemezről vagy a netről tedd föl. A kettő együtt nem müködik.
Ha inkább letörlöd a steamet nézd meg hogy a mappáját is kitörölte-e vagy bennemaradtak dolgok. Ha valamit meghagyott azt is töröld. -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27175 üzenetére
Lemezen van a backup vagy felmásoltad a vinyóra? Ha lemezról akkor másold fel az egészet egy! mappába.
Amugy merre laksz? Ha megoldható kiveszem a vinyóm és átcammogok vele azt mehet a másolgatós party
Steamben nincs a listában a játék? Ugy értem mintha elkezdted volna installálni de félbehagytad volna? Steam mappában nézd meg csinált-e mappákat az EFLC-nek ha igen akkor töröld ki onnan, meg mindent ami az EFLC-vel kapcsolatos. Ezekután steam indit és a backuppal kezded a felrakást.
Ha véletlen pont beakadt az első install és valamit már csinált a steam a játékból akkor nem megy a backup.
Ha nem tudod mit kell keresni a steam mappában töröld le a fenébe és rakd fel mégegyszer. Én sokat backupoltam a GTA4et és még mindig müködik. -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27171 üzenetére
Nekem egyszer csinált ilyen hibát a steam amikor elinditottam a steamben az installt és utána próbáltam meg a backupot futtatni. Tehát csak simán megnyitod a steamet nem nyomsz benne semmit és elinditod a backup mappában az installt.
Ha még nem törölted le a másik vinyóról a steamet akkor pedig egy az egyben másold át az egészet, egy file-ellenőrzést futtass le steammel és kész az install. -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #26577 üzenetére
Jelenleg 3.2ghz-en hajtom. Tudom hogy ez a karcsú de nem tudtam kihagyni a beszólást, ati-nvidia flémkeltést
Majd még próbálkozom. Most drivert cseréltem elvileg az 5ös szériához a 10.10es a legjobb-legkiforrottabb de ha lehet még rosszabb lettMostmár ígymarad majd ha jön ki újabb idei driver azt felrakom.
Teasüti: Frissen telepített win7 64bit most a 10.10es driverrel, eddig a 10.12es volt. Proci 3.2ghz-en. Ezen kéne még valamit rángatnom hogy erőteljesebb legyen de 4ghz-et sose fogok vele elérni a ramok miatt. Sajna nem lehet jobban visszaosztani őket a 800as rampár igy is 900mhz-en megy. -
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26370 üzenetére
Köszi sejtettem
Kemény lett volna ha átstreameli a zenét is -
Zolás
addikt
A régebb óta GTA-zóktól kérdem: Ha berakok saját zenét rádióba azt halljátok multiba? Tehát a saját zenéimet ti is halljátok?
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #26361 üzenetére
Lényeg a FREEEE és hogy legyünk rajta elegen
Semmi más nem számit
-
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #26344 üzenetére
Azért zuhan be mert az MSI Afterburnerrel lopom a képet és ilyen 2-3megás jpeget varázsol. Lehet valami mással kéne a képet lopnom hogy ne zuhanjon meg az fps.
A procit 3.2-őn hajtom. A ramok ennek megfelelően 900on mennek. Egyébként érdekes mert van hogy beesik 15fps-re de akkor is stabil és folyamatos.
Most igy visszaemlékezve hirtelen láttam meg a betonba fúródott kocsit és hirtelen odarántottam a kamerát miközben rányomtam a képkészitésre. És szerintem ha egyenletesen haladsz 30fps-el és megrántod az egeret másnak is beesik az fps. A második képen szépen körbenéztem az egérrel a kocsit. Ha jól emlékszem 50-60fps volt álló helyben. Nagyjából felezi a képlopásért az fps-t.
Majd kipróbálok valami másikat hátha nem rántja meg ennyire a rendszert. -
Zolás
addikt
Valaki esetleg egy kis free multimóka? Jó lenne kicsit ökörködni
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #25981 üzenetére
Ej de rég játszottam multiba
Akár most is
-
Zolás
addikt
powerplay van asztali kártyákban is szóval ez hülyeség. Azért mobility mert másképp van felépitve és ezért kell hozzá másféle driver. Hogy te ugy gondolod hogy az egy teljesértékü kártya az pedig a te hardveres tudatlanságod jelenti. Nem az. Mivel ugyse fogod elhinni mert te jobban tudod kérdezz meg egy olyat akitől elhiszed.
Ha egy 4670 szintjét se üti meg a kártyád nem is értem mit vártál tőle. Krájzisz elfutott egy 7600gt-in is. Ez a játék nem.
Az meg hogy sültelenségnek tartod hogy a mobility kártyák nincsenek támogatva megint azt jelenti hogy nem értesz hozzá.
Keress fel egy szakmai topikot olyat ahol ha leirják neked hogy miért más a mobility. Ez nem az a fórum. És mivel marha unalmas minden második beirásban azt olvasni hogy mindenki hülye csak te nem, elhiheted hogy itt sok segitséget már nem fogsz kapni. -
Zolás
addikt
Moderáld magad légyszives mert ebben a stilusban otthon beszélgethetsz a családdal itt nem. Főleg hogy segitséget kérsz.
Akárhogy erőlteted el kell fogadnod hogy ez a játék ilyen. Ha beleolvasol a krájzisz topikjába ott is laggol-akad stb. Ott miért nem nyavajog érte senki? Ja mer az a krájzisz?
Vettél egy izmos notit. Elhiszem hogy fasza lenne ha minden futna rajta de ez nem igy müködik. A gta4 meg pláne nem igy müködik. A mobility pedig egy torzszülött mivel át van alakitva hogy beleférjen egy notiba.
Amugy melyik vidkarinak felel meg a notiban lévő? (Érted melyiknek felel meg melyikből vágták-darabolták ilyenné, nem teljes értékü. Nem ugyanaz a hardver mint az asztali. Már a driverből is notis kell mert az asztali drivere nem jó hozzá. Akkor miről beszélünk?) -
Zolás
addikt
Azért mert eddig elindultak és futottak rajta a játékaid az nem azt jelenti hogy támogatott. Lutri. És mivel te is írod hogy más a fizikai elrendezés ami teljesen megváltoztatja a kártya tulajdonságait nem tudom miért erősködsz hogy futnia kéne.
A játékokat asztali alaktrészekhez optimalizálják nem notishoz. Igaz ez a játék van a lehető legrosszabbul optimalizálva de ez a te helyzeteden nem változtat.
Mivel mobility a vga ezért kiesett. Nem teljes értékü hanem mobility. Ha ezt fel tudod fogni akkor rájössz hogy a hiba nálad van. -
Zolás
addikt
A játék élvezhető futtatásához: 4magvas processzor és 4giga ram szükséges. Ellenkező esetben jóval visszább kell venni a beállításokat. Ugyanez volt nekem is E6420as procival felrántva 3.6ghz-re és 2 giga rammal.
Most 6giga ram fekszik a gépben és négy magos proci. A vga ugyanaz a 4770 mint eddig és iszonyatos jól fut a játék gyönyörű grafikával. Sajna ez ilyen. Megkéri a hardvert de felülmúlhatatlan élményt kapsz cserébe. -
Zolás
addikt
Végre rendesen tudom futtatni a játékot. Vettem még 2x2 giga ramot igy összesen 6 giga van a gépben. Olyan tisztán és nyugodtan fut mint állat
Már csak egy egygigás vidkarit kellene szereznem és a texturák is felmennének mediumról highra.
-
Zolás
addikt
Akciós a Steamen a GTA4 meg a kieg. Most szerzem be a kieget
-
-
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #22890 üzenetére
Nincs mit. Amikor először betévedtem ebbe a topikba te is sokat segitettél nekem. Ideje volt visszaadni.
A letöltési sebességed meg nagyjából ugyanaz mint nekem. Majd ird le légyszives mennyi idő alatt jött le. Ha esetleg megveszem nagyjából tudjam mikor tudok játszani is vele -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #22850 üzenetére
A steam oda tölti le ahova a steamet installálod. A saját mappájába és kizárólag csak oda. Tehát ha a steamet magát a D:\Games particióba istallálod akkor oda tölti a játékokat is.
Utána a játék nevére kattintva a steamben jobbegérgomb és a kiugró menüben rákattintasz a create backup feliratra. Itt gondolkozik egy darabig és utána meg tudod adni hogy cd-dvd-dupladvd-egyéni méretekben kéred a backupot. Ezt szépen kirakja neked ha jól emlékszem ennek a helyét meg tudod határozni hogy hova kerüljön. Pl dvd méretben kéred akkor a gta4et 4 dvd-re tudod kiirni és szépen 1-2-3-4backup néven fognak szerepelni egy mappában. Kiirás után ha letörölted és ujra akarod installni akkor bedobod az 1es lemezt a steam felismeri hogy ez egy backup lemez és már istall is felfelé ezerrel.
Nahogy most a két kieg hogy fog müködni a máshova istallt dobozossal azt ne kérdezd meg. -
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #22607 üzenetére
És ezekből a marhákból melyik volt Nico Bellic?
-
Zolás
addikt
Valaki elárulja hogy hova másolom a simple native trainert? Szeretnék állatkodni(nem multiba!!!) és egy kis rásegités jó lenne
Vagy ha van valami egyébb cucc amivel godmode-ot lehet kapcsolni az is jöhet. A többi része annyira nem izgat -
Zolás
addikt
válasz
::Trunks:: #21736 üzenetére
Ha Vistad van kell neki a service pack különben nem települ.
Ha Win7ből valami buherált van az is csinálhat problémát.
Ja és ha nem eredetiaz a legnagyobb baj
-
Zolás
addikt
Megkérném a moddingot használó kollégákat hogy lehetőleg ne hivjanak meg a hekkelt játékukba mivel kidob a játék a hekkelésektől aztán meg nem indul és rakhatom ujra megint.
Köszönöm( nick: retekgta4)
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #21014 üzenetére
Khm ez valami gurus cucc lesz. Megmondja előre mikor ki fog hivni
-
Zolás
addikt
Még mielőtt valaki megkövezne mer beleszóltam:
Azok az emberek akik igy rühellik egymást ismeretlenül általában (és nem kevés példát láttam már erre) egyszer összefutnak valahol és rettenetesen besörözve annyira haverok lesznek hogy szinte egymás szájába hánynak
Szeressük egymást gyerekek. A sört meg pláneA GTA4et meg mégpláne
-
Zolás
addikt
Amikor veszek vagy letöltök egy uj gammát hát hadd ne olvassak már előre mindenféle fórumot mert a játék nem egyszerüen csak elindul hanem egy csomó szar kell hozzá.
Az hogy nem megy a warez verzió nem erre a fórumra tartozik ezt aláírom. De ha eredetim van és baszik menni hát hadd kérdezzem már meg hogy ki tud választ.
Neked ment elsőre? Rögtön vágtad mi hogy müködik? Vagy neked élvezet fórumokat olvasni hogy hol a picsbe van a hibámra a válasz?
Ja és ha levitálsz multiba és lecsitereznek akkor talán nem alaptalanul vádoltak meg. Azt meg el kell fogadni ha tetszik ha nem.
Ja és mi a retkes fenének marjátok egymást? Nem kell együtt multizni azt kész. Ha a másik ir egy hszt szard le mi van benne. Ha meg minden szarságon felhuzod magad akkor meg hajrá. Változtasd piros ufófejre az avatarod hogy menjen az összképhez. -
Zolás
addikt
válasz
mcdermott87 #20931 üzenetére
Nekem nem találja ezt a választ sehol sem. Pedig elolvasnám tüzetesen
-
Zolás
addikt
Na fogtam letöröltem a fenébe a rohadékot és nem kellett visszahívni a serialt. Szóval elvileg steamesnél nincs ilyen szopás viszont ha elromlik rohadt nehezen hozod helyre mivel nem tudsz besegiteni lemezzel vagyis ujra kell szedned az egészet. Vagy eljátszol vele és darabonként törölgetsz a fileokból hátha valamelyikre helyreáll.
-
Zolás
addikt
válasz
medvezsolt #20843 üzenetére
Ezt már egyszer linkelted.
Mondjuk jó volt megnézni másodjára is -
Zolás
addikt
Mükszik mindenkinek a GTA4? Nekem nem indul el. A program helytelen müködése miatt leállt. Ennyi a hibaüzenet. Se modding se semmi marhaság. Most akko szoptam? Szedjem le ujra? Igy is 2 nap volt mig lejött.
-
Zolás
addikt
válasz
agemate #20700 üzenetére
Vagy a VGA-n a vrm melegszik vagy a tápod terheled túl.
A COD4 nem hajtja meg annyira mint a GTA4. Valahogy nézned kéne a vrm hőmérsékletét.
Futtass le egy szőrös fánkot és ha lekapcsol akkor valószinüleg a VGA. Ha nem akkor a tápod lesz a ludas.
Mondjuk ha nincs tuning a procin akkor nagyobb a valószinüsége hogy kis ramsüniket kéne felragacsoznod a VRM részére a karinak.
Inditsd el a játékot vedd le a gép oldalát és kézzel érintéssel nézd meg mennyire meleg. Ha annyira forró hogy meg se birod érinteni 2-3 perc után akkor tulmelegszik.
Ha nem akkor nézd meg hogy mennyire fuj forró levegőt a táp. Lehet kicsit megöregedett és pont eléred a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest