- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
1.0.3.0-ás patch-t is tegyed fel. Az options/controller-ben van egy olyan hogy enable directinput. Csak az a baj hogy egyszerre 2 tengelyt sima pc-s kontroller/kormánynál nem érzékel asszem a game. Szóval vagy gáz/féked lesz analóg, vagy a kormányzás. Csak xboxos kontrollerrel lehet igazán kockulni. De azért probáld meg hátha.
-
Dyno
veterán
Most még 10perc sem kellett beakad a kép a hang is és kiirja hogy a Grand Theft Auto 4 működése leállt, útána meg valami olyat ír hogy adatvégrehajtás miatt állt le.....ezt nem értem
Valak help, végre itt a hétvége úgy játszanék vele, főleg hogy új cpu hűtő tovább sikerült hűzni a procit és így végre egyáltalán nem akad.
-
Dyno
veterán
Na megprobáltuk, hamachival 1.0.1.5-s verzióval, de az nem tiszta hogy lan-t hogy lehet megoldani a játékba, csinálok player match-et benne, aztán pedig én elinditom meg minden, ő másra nem tud nyomni csak arra hogy customs player match, de nem talál engem meg, pedig hamachi jól megy.Valaki help előre is köszi.
-
Kommy
veterán
AZ a garázs ikon amivel nem tudsz mit csinálni oda kell vinni a Stevie által kért kocsikat. Vannak még melléküldetések:
véletlen emberek,
50 stunt jump
200 galamb, azt hiszem azis hogy megkapd barátaid különleges képességé (75 % felé kell vinni a kedveltséget, Brucie, LJ, Dwayn azzem megvan mindenki),
9 db gyolkos küldetés( Assassin, térképen célkereszt),
LJ 10 db drogszállítás,
30 legüldözöttebb személy (szigetenként 10 db, rendőrautóból lehet kiszedni kik azok),
30 kocsilopás Stevie-nek (sms-ben kapod és a garázs ikonba kell vinni őket)
20 bűntény lerendezése (szintén rendőrautó),
szabadidős tevékenységek teljesítése barátokkal (LJ 6, Brucie 7,Packie 6), szabadidőstevékenységek ( billiárd, bowling, darts, QUB3D játékgép)Azt hiszem más nincs amit megg kell csinálni a 100%-hoz + a story befejezése.
-
Enton
addikt
SPOILER:
Ha nem a pénzes küldit választod akkor a bosszuállós van ami a hajónál van!
Na ha a hajóhoz mész ott pont a dimitríjt kell kiiktatni majd 1-2 játékbeli nap után jön az esküvő, ahol nem a roman fog maghalni hanem a kate(vagyis a "barátnőd", én pl egyszersem kavartam vele, szal én nem sajnáltam).
Ezekután ugyanúgy a dzsip követés lövöldözés a kaszinónál, motorral hajóüldözés, felugratsz a helikopterre, utána kihuzod a Happines Island-ig és ott kinyírod a Pegorinot. -
AGE-T
őstag
Szopóka az aktiválás, sp3-at kell tlepíteni. Egy órán át csak telepítgettem, mire elindult a játék. De ha már elindult akkor nagyon klafa
Enyhénszólva gépigényes, jön hozzá majd pecs. Multizni magyar windózzal meg nem lehet, mert a hotfix szar LIVE-hoz csak angol, kínai, japán nyelven érhető el.
-
audi100td
nagyúr
Ha procit cserélsz, akkor vedd meg, az aktiválás nem bonyolult, csak az egész telepítési folyamat idő igényes, windows live fiókot meg külföldi címre kell csinálni, pl. usa, ha esetleg megvennéd. Én mindenesetre nem bántam meg, hogy kifizettem érte 9500Ft-ot, nálam egyik bug se jelentkezett, amin a többség felháborodott.
-
Vinchi
tag
Grafikailag Xbox360on szép volt Hd ready lcdn, de ezt ugyebár nem érdemes hasonlítani a PC-s verzióhoz, de ha olyan lesz mint xbox360-on akkor szép, persze lehet jobb is lesz, ki tudja, ebbe nem menjünk bele, majd lesz amilyen lesz én még lowba is tolnám, mert a játékélmeny attól még megvan
Igen, az autók porosodnak, koszolódnak, van autómosó, ha lemosatod utánna csili-vili lesz a kocsi(persze ez a szakadt autón nem segít
), mellesleg a szakadt autón tényleg látszik hogy az, koszos ütött kopott és néha Küld egy kis kormot a kipufogon, meg van amikor lefullad
.
az orvososat nem komolyan mondtam ám
-
Vinchi
tag
1. ajánlom keress fel egy agyturkászt
2. a meghúzásos dolog tényleg igaz, a törés is másabb azért mind az SAban, jobb lett. A beinditás is zsír, amikor elakarja lopni általában bevágja az ablakot, majd tököl vele a kábeleknél aztán indul, azt mondjuk sose próbáltam hogy mennyit birnak, sűrűn váltottam autót
A fizikai hatások nagyon jók, az autókon lehet érezni kanyarokban is, buckákon, meg amikor átmész a tűzcsapon és visszaállsz rá, egy személyautót megemel a vizsugár, de pl egy nagyobb jeepet már nem.3. Jöhetne már
-
Vinchi
tag
nem fogsz csalódni, nagyon figyeltek a részletekre is, pl. mint páran említették a beszélő GPS-t, ha tudsz angolul nem is kell nézned a térképet (persze a szakadt autoknál nem müxik
), mondjuk néha rövidebb a szembeforgalomban menni, mert sok 1irányú út van, de azt valamiért nem igazán szereti a gps
ami nekem nagyon bejött xboxos verzióban az hogy ha elütsz valakit, ottmarad a kocsi elején a vérfolt, meg pl ha sokat driftelsz, vagy füstölteted a kereket, szétrobban a gumiabroncs, és még sok jó dolog van
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest