- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyLine3000 #36748 üzenetére
Nekem a 2 már sok lenne
-
MaxxDamage
félisten
Tudtam aktíválni (Activation Complete) de ellenőrzés és az Failed
[kép]
Amúgy olyan régen csináltam, hogy már nem is tudom mit kellene csinálnom.
Utoljára Unlockolni se tudtam, most ment. Aktiválás után ha rámegyek a "Manually" -ra.. nem történik semmi. A RockStar nem tudja megoldani a lemezes verziók (SN-k) digitálissá tételét.
Szóval lehet begorombulok és megveszem (All GTA version) Steamesbe, szoktak még lenni ilyen "Pack" kiadások akciósan? -
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyLine3000 #36702 üzenetére
Arra (kései válasz) nekem azt mondták, hogy elnézést kérnek a késői válaszért, de túlterheltek.
-
MaxxDamage
félisten
Kaptam választ, de megoldást nem
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyLine3000 #36699 üzenetére
Na igen...
Én most napi 2-t írok a Support felé és vagy-vagy... -
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyLine3000 #36697 üzenetére
Még mindig?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36692 üzenetére
25.-e óta semmi válasz nincs, így én is azt fogom tenni amit te és ha óránként nem is, de napi 2-t biztos nyitok (új ticket) aztán meglátjuk mit szólnak hozzá....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36694 üzenetére
Én sok-sok éve nem is játszottam, így már nem sürgős
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36692 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
grizlisandor #36690 üzenetére
Sajna semmi változás azóta
"Ticket Status: Open" -
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Láttam lett ilyen "Rockstar Games" app (olyan mint eBay) vagy ez már volt? (nem emlékszem)
No mind1.
A lényeg: Van pár Rockstaros gamem, azok a listába szerepelnek, viszont a GTA 4 + 2 kieg az nem, így írtam a Rockstar Support felé (ticket) hogy oldják már meg nekem a felvitelét (nevemhez) és letölthető legyen azon keresztül... (SN számokat is írtam és képet a packokról) aztán vagy-vagy... mivel nem tudom aktiválni a gameket (a régi mód) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Core2duo6600 #36655 üzenetére
Megpróbáltam és nálam nem jó
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Core2duo6600 #36653 üzenetére
Én is megpróbáljam, azt mondod?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36651 üzenetére
Azom már rég megvan, Steames
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36649 üzenetére
Majd néha lehet ránézek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36647 üzenetére
Az úgy jó vétel volt!
Nána hogy úgy már telepíthető/játszható gond nélkül. -
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyLine3000 #36645 üzenetére
Na éppen ez az...
Akkor az SN számokat tudnánk átvinni Steam vagy egyéb helyre....ha már eredeti, mert így nem tudunk vele gamelni. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Core2duo6600 #36639 üzenetére
Nyugi, nálam már pár éve nincs is a gépen, mivel nem tudom aktíválni... (zárolta magát a rendszerben vagy mi) és ez ebből a szempontból elég gáz egy cucc (ha úgy vesszük)
Megvan a GTA4 + 2 kieg. (díszdobozos verziók) és csak dísznek jók.
Pár éve már nem is próbáltam.
Korábbi előzmény ezzel kapcsolatban [link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36329 üzenetére
A key-t már nem fogadja el (itt) a sok próbálkozás után (mindig volt kulcs visszavonás) na de ilyenkor mi a módja hogy hasznalni tudjam? (regisztrálni) vagy kuka?
L
-
MaxxDamage
félisten
Itt egy Videó... hátha már valaki járt így.
Social Club Last Version is újra lett rakva (mondom hátha az a ludas.. de semmi eredmény)
2x lett a Game telepítve és nem lett jó!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36327 üzenetére
Ma ismét újraraktam a Játékot és ugyanazt tapasztalom... valakinek valami ötlet?
/annyi volt a különbség, hogy most csak 2 lemez felrakás után jött elő a secure program, majd sikeresen aktíváltam , feltelepítettem a zip.-et és felpatcheltem 1.0.7 -ig/ Patch telepítés után most nem jött elő a secure (licenc ellenőrző progi) és mégsem indul el...L
-
MaxxDamage
félisten
Játékot (új rendszeren) újra raktam ahogy kell.
GTA 4 Play -re kattintok, Offline indítom , egér nyílnál látom lemez kép forog (ODD -be is felpörög a lemez) de játék nem indul.. Restart is volt, azután is ugyanez. Mi lehet a gond?L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36322 üzenetére
Sajnos nem éri meg eladni a lemezes változatot, mert már 2.5k-ból lehet venni Complete Editiont Steamen és anno én a lemezes díszdobozos valtozatot jóval többért vettem...igy most csak aprópénzt kapnék érte.
Lényeg, hogy azért használható és online mód is játékban mobilról.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36317 üzenetére
Sikeresen telepítve minden és aktíválva...
Magyarítás is felrakva , fut szépen!
Play tényleg nem "kattintható" de Offline Módba indítva bejelentkezhető /Windows Live/ (de Online gondolom így nem játszható!?)Van valami amit nem értek:
"lesz 1 kód amit meg kell jegyezni, (írd be txt-be majd mert a kód vissza igényléshez kell)" --->> ez mi is pontosan, vagy mire jó? (Activate Serial -ra gondolsz gondolom)/ez csak 1x kell, mikor beírom/
Hisz a game aktiválva van, ha meg törlöm a gépről akkor "Revoke" és újbóli telepítéskor megint aktiválom majd... (akár)(#36319) csaba951: Úgy-Úgy !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36317 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36315 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36312 üzenetére
Megint felraktam a játékot és aktiválni akarnám, de a Manuális aktiváció -ra kattintok és nem jön be az ablak aminek kellene...
(most nem törlöm le, kiváncsi leszek a megoldásra, ha van...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36312 üzenetére
Ezt mind végigcsináltam azzal a különbséggel, hogy azt a "zip" fájlt akkor másoltam be mikor már minden patch telepítve volt.(Game indításnál WS10 error ablak jött be...) Akkor megpróbáljam úgy is, ahogy írtad, vagy marad a Steames vásárlás ?(5-t is meg kell szereznem és az Steames lesz) Ezt a "CD Key" -t nem lehet valahogy Steamhez adni? Wolfenstein The New Order (meg a Mortal Kombat - Komplete Edition) is lemezesként van meg, de Steam-be letölthető...lemez nem is kell hozzá
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #36308 üzenetére
Kifogytam az ötletekből...!
Felraktam újra mindent, patcheket is és aktiváltam és minden rendben, de játék indításnál megint aktiválni kellene (amit már nem lehet) pff.. A játék törlésnél meg írja is a revoke-t amit "Online" -ra katt és kiveszi a rendszerből!Valaki érti ezt???
Ma egész nap ezzel szórakozok és már nagyon elegem van...
Ennyit ér a lemezes változat...kuka !
Lehet kéne írnom a kedves "Rockstar Games" felé egy levelet...hmm....!?(#36309) csaba951:
OK , köszi !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
csaba951 #36307 üzenetére
A fene essen bele aki ezt így kitalálta na! (lassan fejem verem a falba....)
Most a gamet letöröltem és újra kezdem a telepítést, de csak akkor (próbálom meg) aktiválni, ha minden patch fel lett telepítve... de lehet az 1.0.8-ast fel sem rakom ! (b****k meg)Aztán ha sehogy sem jó....akkor dobom ki a kukába a díszdobozos 4 -et és a kieget is.... (nálam minden lemezes)
Milyen ára van a Steames változatnak?
L
-
MaxxDamage
félisten
(Win7 64bit HUN) Nos a Gamet Felraktam (csak a 2 lemezt) szépen aktíváltam "Manual") majd a patcheket is sorba felrakva ismét aktíválni kell(ene) de az már nem megy ! WTF?!?
Automatán nem sikerül neki és az "Activate manually" -ra katt és nem jön elő az ablak...
Ilyenkor mi is van?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
csaba951 #36304 üzenetére
Az általad linkelt RSCC felrakva (korábban) 1.0.8 utáni próbálozkások után... de semmi eredménye !
Feladtam, törlöm a gépről és panasz levelet írok a Rockstar Games felé, hogy b****k meg...!!!Azért köszi !
Ui.:
Igen Win 7 amin próbálkozom, de korábban Pro 64bit verzió volt amin Gameltem, így vissza rakom azt... (hátha) - lemezt és SN-t már előkerestem, így mehet fel.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
csaba951 #36300 üzenetére
Miért ilyen nehéz egy játékot indításra bírni?
(nem értem!)
1.8-as Patch nem futott végig probléma mentesen...
Szerintem itt a Social Club részével lehet a probléma.... (sehol és sehogy nem sikerül a regisztráció..)
Max Payne 3 is "Rockstar Games" játék és az gond nélkül megy és automatán felpatchelte magát.L
-
MaxxDamage
félisten
Elakadtam...
Gamet a 2 lemezről felraktam és "kiadási dátum ellenőrzése" - Sikertelen...
Activate Manualy nem sikerül.....
korábban volt használva, de le is lett választva mikor a gamet abbahagytam...Mi a fene van ezzel?
Sokat nem játszom vele... inkább akkor hagyom a fenébe
/nem tudom, hogy egy eredeti kiadást minek így túl bonyolítani...ennyire!?/L
-
MaxxDamage
félisten
Meg is kaptam a figyelmeztetést ez ügyben... a RIOS Gépháztól. Köszönöm !
/hiába van eredeti lemezes Játék, ha itt témába felhozza az ember bármiféle "letölthető" hely meglétét ami nem az eredeti, hivatalos forrás, mert az nincs !/ alapelvek megsértésre kerülnek, így figyelmeztetésben részesül az ember...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#41133696 #35908 üzenetére
Akkor Online (hivatalos verzió / oldalról) nem is letölthető?
(így nem játszható, ha nincs ODD)Megvan a 4 és Liberty City is külön díszdobozos verziók
/CD-Key -t nem fogadta el a steam rendszer, mert ügye eleve nem steames kód - eredeti dobozon sincs feltüntetve steam vagy hasonló, csak Microsoft Games for Windows Live/L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Már rég nem jártam erre felé és jelenleg nincs ODD-m így az eredeti lemezről nem tudom feltölteni a Gamet.
Esetleg Online is letölthető valahogy? (steam accom is van, de azon a "játékok" listán nem szerepel a GTA4) de pl. Wolfenstein: The New Order a listán van (pedig ez is lemezes formába van meg és 1x volt csak telepítve, de le tudom tölteni)Segítséget előre köszönöm !
/remélem van erre megoldás/Mikor a gamet eltávolítottam, akkor az SN szám is törlésre került a rendszerből (így gond nélkül megadható újratelepítés esetén)Elvileg meg is van a megoldás a steames progiban, "termékaktiválás" alatt ahogy a lemezes verziót lehet letölthetővé tenni, ha sejtésem nem csal, igaz?
Gondolom, ha ezt megteszem akkor lemezről többet nem fogok tudni telepíteni, majd használni, vagy tévedek?L -
MaxxDamage
félisten
válasz
#81556480 #35298 üzenetére
A régi jó GTA VC !
de imádtam mikor a spéci MOD-okat beraktam.. meg a spéci GTA Modern MOD -t ... (hiányzik na!)
/sehol nincs már meg az a sok MOD amit kiírtam anno CD -re (gta-vicecitymods.com -ról letöltöttem minden és kiírtam... szépen könyvtárakba kiválogatva, mint ahogy az oldalon is megtalálható volt.. meg kb. tudtam mi mire jó, névből.../L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
sz.zoltán. #35258 üzenetére
Olcsó pénzért megvehető... pl.
/és csak jól jársz vele.../
Nálam is Win7 x64 Pro. -n simán megyL
-
MaxxDamage
félisten
Mitől lehet, hogy néha "laggol" a game ?
/úgy veszem észre, ritkán de laggolna / szaggat a kép... és zavaró/(#35212) hesszusz: nagy köszönet érte !
/látom easy az alkalmazása is/
Már jön is lefelé !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35195 üzenetére
csak azért PS-t tuti nem vennék... egy jó konfig és lazán elviszi (nem kell csúcskonfig rá...) főleg ha nem FHD-ba tolod Ultra-n
, konfigom azt GTA5 -re raktam össze még 2013-ba , de nem akar jönni a game...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #35192 üzenetére
mivaan
/optimized -el mi a gond ? pl. mind1 ... hagyjuk. jót nevettél te is és én is kb../
(#35193) LaciCRM : pontosan...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35189 üzenetére
cyberkind kollégát kiegészítve , sajnos a GTA4 nem viszi a primet optimized to PC terén...
/lehet akármilyen PC-d ha nem igazán jó az optimized.../L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #35180 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35181 üzenetére
ezt próbáld meg: (#35151) luimapeiz
azt F3 -al tudod előhívni és numpad (5, 8-2 vel tudod választani , backspaceval tudsz kilépni pl.)L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
pénzszáll. autót merrefelé lehet találni ? (kerestem kerestem, de 1db -ot se láttam sehol...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FIREBLADE78 #35154 üzenetére
Rendőrnél "E" bill. -el tudsz a kocsi computerbe matatni / küldetéseket csinálni, többinél nem rémlik, hogy lehetne
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
killer1203 #35148 üzenetére
Pontosan így elérhető, a cheates
MOD nevét nem tudom, de valaki biztos megmondja !
F3 majd választható kb. bármi.../ott a KM/H vagy MP/H
Most néztem / kerestem ki és "Simple Trainer" a neve (talán)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
killer1203 #35148 üzenetére
sorry, fogalmam nincs mi is tartalmazza ezt pontosan (melyik MOD)
/sokat felraktam és nem mostanába volt.../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dany007 #35110 üzenetére
Igen, kigyulladásig nem nehéz megtörni, de kérdés, hogy látványos -e a törése vagy csak pl. motorikusan halt meg és azért füstöl ?
ha pl. shotgun-al beletüzelsz párat... már ég is és pár mp.. bumm
nagy tömegű gépjárművel belemész nagy sebességgel /kamion,busz,tűzoltó kocsi pl./ (2-300km/h) és szépen megtörik(van mikor instant felrobban aminek nekimegyek... ha pl. tolom magam előtt 2-300-al
) meg az a jó még mikor jön a Police Car és fejlővés (menet közbe).. autó meg megy oldalra vagy egyenesen kis ívbe... vagy a dudát nyomja az ipse (halott állapotban a kormányra/gázra vagy dudára / szíréna esik rá és nyomja)
sokszor tapasztaltam, hogy a GTA4 -be a Police Car-t se easy fellökni, hogy pl. fejtetőn legyen... (visszaborul...) ez miért ilyen sz*rul van megcsinálva ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dany007 #35108 üzenetére
"Vagy csak még nem amortizáltam le ennyire az autót?"
Igen, lehet, mert én úgy szoktam, hogy busz vagy valami hasonlóba beülök és ripityára töröm a gépkocsit (Car GodMode ON) és beülök a lángoló carba és voálá- próbáld ki, hogy beülsz a busz / hasonló nagy gépjárműbe és ha van sokféle jó MOD berakva akkor "Ú" -t nyomogatod és megy mindjárt xszáz km/h -val... na úgy tarol ! ("Ű"-t nyomva instant Stop Car lesz)
Van sok hülyeség amivel az ember elütheti az időt
L
-
MaxxDamage
félisten
Bizt. mentés mindig jó ha van (kb. mindenből ami fontos és le lehet menteni / érdemes)
Nekem külső USB HDD-n megvan legtöbb Game amiket agyon MODozok(#35093) }{3@Đ$}{0ot: Köszi, lehet meglesem
, bár nálam az IcenHancer annyira jól beállított / konfigurált (saját magam csináltam minden fényerő / textúrát..) hogy tökéletesen megfelelő és nem is bántom (tiszta élethű minden a gameba
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #34970 üzenetére
Én sem tapasztaltam ezt még...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34913 üzenetére
Kicsit nagyonn önállóságot kérnék !
(sok a "felesleges" kérdés , mint felhasználó kéne tudnod alap dolgokat, hogy mit, hogy és miért... alap dolgok egy másolás / felűlírás esetén) főleg ha még a kezedbe is van adva a megoldás...Azért kell a patch csomagolt file tartalmát 2.-ik lépésként bemásolni, mert az egy "update/patch" és nem 3GB+ mint maga a Rage-s MOD vagy mi is az... !!! na.... érted ?
(#34915) starpeter: nekem tálcára vab helyezve a következő (elérési utat nézd, hogy megértsd!) a GTA4-et kell lényegében indítani !!!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34907 üzenetére
Én is a Readme.txt szerint csináltam
First: Rage mappába lévő tartalmat bemásolod a GTA4 főkönyvtárába
Second: patch csomagolt file tartalmát átmásolod GTA4 főkönyvtárába
majd starting to gta4launcher.exe és mondjuk offline-be startolod !
ha gond lenne maga játék betöltés közbe akkor savedgames DIR-ból törölsz mindent (átmented, hogy azért meglegyen) érthető ?Megvan nekem az EFLC (meg telepítve is van) de sokat nem gameltem vele... (nemigenn jött be!)
Am én a sima GTA4-ről beszéltem mindeddig RAGE ügyilegL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34896 üzenetére
Nekem DvD verzió van asszem a Social Club-ot külön a RockStar oldalról töltöttem le anno....
Valamelyik kolléga meg anno belinkelt frankó NoCD cracket amivel megy frankón lemez nélkül (Rage is!)
próbálgass azt csak lesz valami, de a nem lemezes verzió tuti más mint a lemezes
(remélem nem "tört" verziód van, mert az tiltott! /Beszélni is róla/ )L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34892 üzenetére
Itt megtalálod
(#34854) starpeter H.Sz.-be !
(letöltöd és Readme EN -be 2 pontba levan írva mit s hogyan... EASY)(#34893) mexel: színeket / mindent (ami grafikai) belehet külön állítani (jópár(száz H.Sz.-el vissza megtalálod a kérdésedre a választ !
(#34894) starpeter: szerintem neked nem a Dobozos / lemezes (DvD) verzió van meg nem !? (am. szerintem mind1, hogyan is van Startolva... lényeg, hogy megy szépen) SecuROMLauncher magyarul = LaunchGTAIV.exe (könyvtárba található)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dany007 #34876 üzenetére
Szerintem ez így jó ahogy van
Bal kéz jobb meg egér (megfelelő)
Emlékeztek a GTA első részre ahol felűlnézetbe volt (na akkor meg az volt a jó)
Az meg is van itthol félrerakva eredeti csomagolásba / karcmentes UK verzió(már lehet nem tudnék vele gamelni..., mert elszoktam tőle)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34781 üzenetére
őszintén megmondom, hogy mikor "anno" letöltöttem / beraktam ezt a trainert... nem is néztem, hogy pontosan mit is tud meg hogyan
(lehet megkéne nézni, csak már azt se tudom mi a neve meg merre találom)
am. a "P" -re megfelelő lett a grafika !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34779 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem !
Aztán kaptam egy hibaüzit is Exit-et követően(mikor Win-be kilépett akkor jött ez az üzi...
)
L
-
MaxxDamage
félisten
Segítséget szeretnék, hogy mit "nyomkodhattam" el !?
A grafika ocsmány lett.... mosódik vagy nemtom (bill.-en nyomkodtam mindent)trainernek van opciója, hogy ö-töl a numpad felé kb. minden gombra csinál valami / berak stb.. franc se tudja mit nyomkodhattam el
Segítséget előre köszi !
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest