- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
fsb1000 #35704 üzenetére
Grand Theft Auto Complete Pack; -80%; 5,99 € volt
Most már "csak" -70%; 8,99 €. Más csomagot viszont ne vegyél! Ezzel hasonló árban szoktak lenni, csak kevesebb dolgot tartalmaznak!Vagy tedd félre a pénzt a Grand Theft Auto V-re, ami várhatóan 59,99 € lesz.
-
csaba951
veterán
válasz
fsb1000 #32894 üzenetére
Igazad van, a 2->3 mag váltásnál teljesen jól kijön a nagyobb teljesítmény. A 3->4 viszont már közel sem akkora előrelépés. Legalábbis nekem ez jön le a két képről.
(#32893) JoolsNOS
A 4 magosodon 1 mag teljesítménye nagyobb volt, mint a 6 magos 1 mag teljesítménye. fsb1000 cikkéből meg az derül ki számomra, hogy a plusz cpu magokat egyre kevésbé tudja kihasználni a játék. Viszont így nem nagyon értem, hogy miért volt sokkal simább a futása.fsb1000 és JoolsNOS:
-
Taylor1235
csendes tag
válasz
fsb1000 #32884 üzenetére
Olvastam pár lappal visszább és el is méláztam rajta, hogy ideje lenne az egészet lecserélni, bár azt reméltem ezzel a közepes Radeon vgaval még egy darabig jó leszek. Csak azt nem értem, hogy
Mafia 2 fullon reccenés nélkül megy,
Far Cry 3 high-on szintén okés,
Assassin's Creed 3-nál már fullon picit a nagy területeken vissza esik az fps de játszható,
Tomb Raider 2013 fullon teljesen jó.
Szóval nem értem miért pont a kedvencemmel van ez... -
törölt tag
válasz
fsb1000 #32804 üzenetére
jaja pont ezt írtam énis kezdésnek, hogy 3.4ről 4.1re húzva sokkal simább lett a játék futása.
Amikor x6om volt azon is elég silányul ment, és a HD 5750-es kártyát csak 60-70 %ban haszálta csak ki.. nem is értettem igazán
MOst elfogadhatóan tudom játszani. NEm is kellene nagyobb vga ha nem akarnék icenhancerrel meg enb-vel szórakozni
Régi nagy vágyam hogy legalább egy próba erejéig feltegyem valamelyiket, ( FPS szám nem lényeg) De ugye minden géphez egyedi beállítás kell? Sosem működött jól..
Nézd meg ezt: [link] saját videó, gyári beállítással. Nem a minőség a lényeg hanem hogy maga a játék is tiszta sárgás fényes...
Nem tudom hogyan kell beállítani
ja meg gondolom HD textura pack is kéne ?
-
huszi.gyb
senior tag
-
JetiRulez
őstag
válasz
fsb1000 #32783 üzenetére
A Steames verzióról készített másolat szerintem nem minősül wareznak. Különben nem lenne a Steamben backup opció. Bár ez csupán paraszti ész.
De volt már rá példa, hogy valami nemes lelkű felnyomott itt, mert írtam, hogy a freeware verzióvá vált GTA 1-2 letölthető a Rockstar oldaláról. Utólag panaszkodni már nem lehetett.
-
-
Geryson
addikt
válasz
fsb1000 #31623 üzenetére
Be lehet szállni autóba úgy, hogy bent maradjon az AI sofőr? Hát ez komoly, ezt még soha nem sikerült elérnem. És mivel szállsz be anélkül, hogy kapásból ne üsse ki a sofőrt?
Nekem az már nagy szám, amikor úgy tudok beszállni a rendőrautóba, hogy bent marad az anyóson a rendőrkolléga és utána elmegyek vele mindenfelé ugratni!
-
intercooler
őstag
válasz
fsb1000 #31623 üzenetére
Legalább 4-6 játékos kell, hogy kunsztokat lehessen csinálni. Azaz kitalálunk olyat ami még nem volt és érdekes, aztán végrehajtjuk mindenki örömére.
Az egyik legnehezebb feladat "robot" vezette autóba beszálni úgy hogy utas legyél.
Ilyenekkel órákat el lehet szórakozni egyedül is.
A hardcorosok rendőrautó hátsó ülését is kipróbálhatják (robot rendőr vezet)Én benne lennék
-
Roliiii
aktív tag
válasz
fsb1000 #31623 üzenetére
igazából ez van az első hozzászólásba és erre kérdeztem rá:
"FONTOS!
A játék uninstallálása esetén minden esetben vonjuk vissza, revoke-oljuk a sorozatszámunkat! Ha ezt elfelejtjük megtenni akkor 10 telepítés után érvénytelenné válik a sorozatszám és a LIVE nem fog engedni belépni. Ez pedig annyit jelent, hogy bye-bye multiplayer!
Revoke info.Steam-es változattal rendelkezőkre ez nem vonatkozik, mert ott nincs limitálva a telepítések száma."
-
Geryson
addikt
válasz
fsb1000 #31608 üzenetére
Szia FSB! Pont a napokban néztem, hogy még fent vagy nekem mint haver, de online állapotodat már nem számítja (azt hiszem pár hétig írja csak).
Jópofa kis mókák voltak!
Sajnos összeszokott csapat híján csupán ad hoc csapattal tudok már csak mókázni, de azért jókat lehet még szórakozni ha normális emberek jönnek össze...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #27976 üzenetére
na.. erről eszembe jutott hogy szeretnék csinálni egy CONVOY klippet.
Legalább 8-10 játékos kéne egy időben, meg... egy spawner, mert nekem még mindig nincs.
Free módban kb 1 óra lenne a felvételek ideje, a klipp kb 2 percHangulat film: [link]
Az eredeti film 33 éve: [link]Egy szombat este?
Aztán mehetne a játék is freeben is, csak ne spawnoljuk meg levitáljuk szét. -
bpx
őstag
válasz
fsb1000 #27706 üzenetére
igazából a vsync (60 hz) be volt kapcsolva (ami egyébként a játékban valamiért nem tökéletes, pl. 60 hz-nél nálam 58 fps-ig engedi, de ez volt a korábbi géppel is)
vsync nélkül nyilván jóval több lenne az átlag, de az meg félrevezető, mert amikor tök egyedül vagyok, sehol egy ellenfél/autó, akkor simán van 100 fps, és megdobná az átlagot, holott az felesleges560Ti-n nem gondolkoztam, eleve egy 570/6970 kaliberű kártyát szerettem volna
2 GB vram se nagyon hatott meg, nem láttam bármit is aminek kellene ennyi
1920x1080-ban játszom, ha mindent feltolok maximumra, akkor írja azt a játék, hogy 1181 MB-ot használszerk: ja azt még hagy tegyem hozzá, hogy a fenti benchmark az automatikus beállításokon történt, szóval messze nem "maximum"
(#27704) ittakary: monitor, ssd már megvolt, cpu+lap+ram+vga jött most
január végére/február elejére már be volt tervezve, csak jött ez a chipsetes SATA2 gond és nem lehetett szinte sehol lapot kapni -
CJ3
senior tag
válasz
fsb1000 #23196 üzenetére
Akkor tényleg nagyon proci zabáló game
most én is 3900 on járatom az E8400 at és elég türhető volt a grafika 35-45 fps az átlag NEM FULLON mielőtt valaki lecsapna
még csodálkoztam is
De szétnézek már hogy hátha olcsón jutnék 4 magos procihoz
Most is olyan jót játszottam igy modokkal meg különösen élvezetes mikor szaggatok egy BMW-vel pl
BMW
-
LW
őstag
válasz
fsb1000 #27642 üzenetére
Kösz, csináltam egy Frapses nappali jelenetet lövéssel, robbanással, egértekergetéssel(minfps miatt) és egy beépített, éjjel motorozós benchet.
Fraps
Frames-----Time (ms)-----Min------Max-----Avg
9032--------198539--------29---------71------45.492GTA IV:
Statistics
Average FPS: 63.91
Duration: 37.27 sec
CPU Usage: 58%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 79%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (75 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 45
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.17.10.1065
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHzFile ID: Benchmark.cli
-
CJ3
senior tag
válasz
fsb1000 #27643 üzenetére
Hogyan lehet ezt az ENB t betenni mert én letöltöttem egy 2011 ENB Series 0.082 Config By !BFT! Clan GTA IV Division Patch 1.0.7.0 fájlt de ez csak 16,8mb
Ez van benne enb series 0.082 config by Brayan090 folder
Vagy maga ami ebben van az módositja a GTA 4 et?
Mert linkeltetek feljebb is csak az a 0.80 volt hova kell akkor ezt másolni tenni stb?
Nagyon tetszik a video látszik a különbség...
Ezeken a szinbeállitásokon én is tegnap állitottam tegnap fedeztem fel
nagyon szép úgy a játék élénk szinek stb
-
CJ3
senior tag
-
CJ3
senior tag
válasz
fsb1000 #27574 üzenetére
GTA 4 PC REALIZMIV 6.2 & Ultimate Texture 2
Erre gondolok és volt ilyen fennt elég szépen vitte a gépem
De most ugye multizni is akarok és ezekkel lehet e?
Mármint azzal a programmal ami ezeket figyelmen kivül veszi....+ a Car pack ami 35 auto-t cserél le a játékban.....
- Telefonnal indítsd a multit. nem kell hozzá single pont. huhh most esett le
-
válasz
fsb1000 #27486 üzenetére
Ne is mondd!!! BME-n egyik srác unokatesójától (!!) kapott egy GTX580-at, és mondja hogy E7300-as procival tolja. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy kéne egy normális alaplap + proci párost is alátolni, hogy ki tudja használni a VGA-t, de egyszerűen nem tudtam meggyőzni. Váltog állított, hogy maximum 10-15FPS-t számít. Erre már csak azt tudtam mondani, hogy fasza gyerek vagy, te is meguntad a sorban állást észosztásnál... Szinte sajnálom a VGA-t
Ezután mondjuk elgondolkoztam, hogy ha pl fullHD-ben tolja, akkor nem annyira vészes a helyzet, meg is kérdeztem tőle, erre ilyet szól: 1280*1024
A világ legerősebb egy GPU-s videókártyáját így használni mi, ha nem bűn(procilimites felbontás egy NULLA procival... pocsékolás a köbön)
-
Kareszovics
addikt
válasz
fsb1000 #27464 üzenetére
Sikerült megcsinálni végülis elsőre.
A titok tényleg az, hogy csak klaviatúrával szabad irányítani, én előtte az egeret használtam.
Amúgy vannak tényleg vicces dolgok a játékban. Épp csak belenéztem a TV-be és ajánlottak egy műsort: America's Next Top Hooker
(aki nem ismerné Tyra Banks csinál(t) egy műsort, melynek az eredeti címe: America's Next Top Model).Hooker ugye az a néni aki pénzért "szeret".
A benzinkutak neve meg ugye TerrOil, én ebben is látok egy kis iróniát.
Amúgy szépen halad a cucc: 57.6 óra alatt 80.10%-os a játék. már nem is kell olyan sok.
lorke4: van kontroller a háztartásban, csak nem mindig van kedvem beállítgatni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27454 üzenetére
Igen. De legalább vicces.
Úgy vettem észre, hogy csak annál az egy megállónál ilyen bugos mindkét lépcső.
Készítettem egy kis útmutatót a Securicar rendőrmentes feltöréséről. Itt éppen szerencsétlenkedni kellett kicsit mire be tudtam játszani alá a hordót. Általában gyorsabban megy. Van amikor elsőre be lehet alá gurítani.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27417 üzenetére
Egyszerű! Piros lámpánál néhány autót végigverek baseballütővel és amikor már 3-4 ember akar megverni akkor keresek egy rendőrt a közelben és oda megyek mellé. Amikor valamelyik meg akar ütni akkor ellépek és ezzel bemos a rendörnek. Ugyan ezzel a módszerrel egymásra is lehet uszítani a gyalogosokat. Az is jó móka mikor egy metróálomás hosszú lépcsőjének tetején finoman nekimész a gyalogosoknak akik ettől elvesztik az egyensúlyukat és megborulnak lefelé. Olyankor lehet szemlélni az euphoria motor működését.
Van még csomó ilyen szórakoztató hülyeség.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27413 üzenetére
560 SLI lesz?
Miért fontos neked, hogy ablakban fusson a játék? Nincs ötletem, hogy miért nem működött nálad a nodvd. Nálam most is azzal megy.Jó a single! Ha egyszer rákapsz akkor nem tudod abbahagyni. Újratrelepítés után vissza akartam rakni a mentett állásaimat de ehelyett elkezdtem újra kitolni a single-t! Ez lesz a harmadik alkalom és még jobban élvezem!
Oda tudok figyelni az apró részletekre amikre eddig nem.
Jók ezek a kisérletezések amit írtál!Ember egyszer a fejébe vesz valamit és órákig, napokig kisérletezik, hogy hogyan lehet megoldani.
Nekem már régóta a pénzszállító autó a kisérletezésem tárgya. Gyors, könnyű pénzforrás és ha egyszer egyet szerzel akkor nincs megállás, mert onnantól kezdve jönnek szembe sorban veled a pénzszállító autók és mindíg el tudsz kötni egy újabbat.
Csak arra kell figyelni, hogy ha felrobbantod, hogy kiszedd belőle a pénzt akkor rögtön jönnek a zsaruk. Hosszú ideig kisérleteztem, hogy hogyan lehet felrobbantani úgy hogy ne kapjak körözést. Lehet úgy hogy egyszerűen ripityára töröd az autót míg ki nem gyullad de az nem jó megoldás mert sokáig tart, macerás és közben is könnyen kaphatsz körözést ha más autókat is lezúzol. Aztán kitaláltam, hogy leparkolok a piros gázpalack mellé, kiszálok, arrébb megyek és belelövök a palackba ami felrobban és vele együtt a pénzszállító is. Ez már jobb de itt is kapsz körözést, tehát gyorsan körbe kell szaladni a lángoló roncs körül, hogy fölkapd a pénzt és aztán menekülhetsz. Ez azért nem jó mert rendszerint éppen akkor jön veled szembe a következő elkötni való pénzes kocsi miközben te menekülsz. Így ez sem az igazi. A minap viszont megtaláltam a tökéletes megoldást miközben Brucie-foz mentem a kikötőbe és az aluljáróban elmhaladtam azok mellett a hordók mellett amikben tűz ég. Kisérleteztem, hogy ráállok a hordóra a pénzes kocsival de nem volt jó mert a gumi leégett a felniről de más nem történt. Aztán kitaláltam, hogy egy parkoló autót toltam rá az égő hordóra. Na az már tüzett fogott rendesen. Ezután csak mellé kell álni a pénzessel, kiszálni és várni.Aztán lehet szedni a pénzt! Ezt csinálom most single-ben miközben szépen komótosan megcsinálgatok néhány küldetést is. uzi-t, kevlár mellényt mind az utcáról szedem össze, tehát fegyverre és mellényre eddig egy vasat nem költöttem, plusz még egyszer sem haltam meg. Így akarom most végigtolni. Ráadásúl az új egérrel sokkal jobb irányítani!
Az is jó megoldás még a furgon felrobbantására, ha odaállsz vele a benzinkúthoz és megvárod míg felgyűlik 3-4 autó a kutnál, aztán az egyiket nekilököd a kútnak. Baromi nagy tüzijátékot lehet rendezni így csak figyelni kell, hogy időben kiszálj a furgonból. Ez azért nem jó mert a sok lángoló és folyamatosan felrobbanó kocsitól nehezen tudod összeszedni a pénzt. A legjobb a lángoló hordós. Ott van idő ügyködni és körözés sem lesz.
JA!
Másik kedvenc programom a tömegverekedés kiprovokálása az utcán, rendőrök bevonásával! Mindezt úgy kivitelezve, hogy nem kapok körözést.Aztán csak föl kell mászni egy kocsi tetejére és nézni a rielitisót!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27184 üzenetére
Én vígan használtam reinstall előtt is a noDVD.exe-t a 7es patch-el és most már fönt van a sima GTA4 és ismét működik noDVD.exével. Érdekes, most toltam egy kicsit a sima GTa-val és az jobban fut mint a DLC. Itt eddig nem láttam 43%-os GPU terhelést és 23fps-t. Beállítások szintén ugyan azok amit az auto config ad de itt 40 fps alá nem nagyon ment. Szóval jól kalkuláltam, hogy legalább 1 napos project lesz ez.
Most már fönt van mindkét játék, LIVE is oké, már csak a mentett állásaimat kell visszatenni és ezt az idegesítően alacsony GPU terhelést kéne még kiküszöbölni DLC-kben. Valóban a töltésidőn érződik a raid de a játék futásán nem.
mentek aludni vagy tolunk multit?
(#27194) gabor85:
Nekem most az vált be, hogy telepítettem a játékot aztán manuálisan patch-eltem a 7essel és utána indítottam el. Mikor láttam hogy fut ahogy kell kiléptem és kicseréltem a launchert a noDVD-sre és újra játszottam kicsit. Viszon az RSGC nekem is kint maradt az asztalon a patchelés után.Én is azt indítottam el reflexből és csak néztem mikor bejött a régi ablak. Lehet hogy külön kéne uninstallálni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27188 üzenetére
Ki van csukva, hogy nálam CPU limit lenne, mert szarabbúl fut mint GTX 280-on.
A 44%-os GPU terhelést valami driver mizéria okozhatja szerintem. ha megvan a 80-90% akkor nagyon szépen fut!(#27189) gabor85:
Mondom! Nem beállítás beli probléma hanem valami más lesz ez. GTX 280-on durvább beállításokkal jobban ment. Olyan értelemben, hogy stabilabban tartotta a 80-90%-os GPU terhelést. Persze ott is előfordult hogy néha leesett 60%-ra na de nem 43-ra mint most az 560-nál és nem is ilyen hosszú ideig. -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27099 üzenetére
Nagyon idegesítő ez a leeső GPU terhelés!
Most leesett játék közben 48%-ra és így csak 20fps-t produkált! Kétlem, hogy a 3950mhz-re húzott Q9550 kevés lenne neki.
Remélem, hogy ez csak a kezdetleges driver vagy az öreg win hibája.
Tudnál nekem nézni egy GPU terhelést nálad TLAD-ban? 10 perces furikázás elég lenne, úgy hogy közben kiíratod precision-al vagy afterburner-el a gpu%-ot és figyelgeted. 900/2150-en néztem az imént. -
válasz
fsb1000 #27099 üzenetére
Én is pont erre gondoltam, hogy függ a GPU terheltségétől is. (Mellesleg amit javasolsz tesztelésre, hogy vegyem le CPU órajelet, és úgy nézzem meg stutteringet... háát ember legyen a talpán, aki 20 FPS mellett észreveszi a dadogást
)
VSyncet még soha nem kapcsoltam be GTA IV-ben. Még csak 5 percre sem... Most egyetemen vagyok, de amint hazaértem kipróbálom, hátha csodát tesz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27096 üzenetére
Én rajta vagyok folyamatosan az "ízén" csak sajnos általában egyedűl játszom mert ritkán akad társ egy élvezetes rendőrírtáshoz. Emlékszel a magas épületre amiben motorral leugrottunk a liftaknába? Újabban azt a mókát szoktam játszani, hogy összeszedek 3-4 csillagos körözést aztán helikopterrel leszálok annak a háznak a tetejére és feltornászom 6-ra. Persze elötte fel kell tankolni alaposan löszerből. Azért jó mert a rendőrök meg a kommandósok bejönnek az épületbe és elindulnak felfelé a lépcsőn. Fél órát írtom a helikoptereket a tetöről aztán elindulok lefelé a lépcsőházban és kezdődhet a vadászat!
Az utcára még nem sikerült kijutnom de a földszintig már lejutottam egyszer.
Most, hogy ezt próbálgattam volt alkalmam tesztelni az AI-t.
Észrevettem, hogy ez a mutatvány sokkal egyszerűbb multiban. Single-ben jóval agresszívabbak a rendőrök és szinte folyamatosan jönnek az autók és a helikopterek 6 csillagnál. Ott fel kell kötni a gatyát. Ha ugyanezt Sima GTA4 multiban csinálom, ott lazán elvagyok fél-háromnegyed órát 6-os körözéssel. Gay Tony multiban meg még szarabb az AI! Ott van, hogy 6 csillaggal egyáltalán nem jön rendőr hosszú percekig. Meg az is rendszeres, hogy jön az épület felé a rendőrségi helikopter és egyszerűen megfordul és elmegy.
TLAD multiban még nem próbáltam ugyan ezt a mutatványt de le fogom tesztelni.
Szóval úgy vettem észre, hogy single után sima GTA4 multiban a legjobb az AI.Még nem nagyon volt időm tesztelni az 560-at. Pár perces GTA-zást nyomtam vele aznap mikor beraktam a gépbe és nagyon érezni 30-40%-os teljesítménytöbbletet 280-hoz képest.
Ha rendesen megvan a 90% körüli GPU terhelés akkor +10+15fps a 280-hoz képest megvan. Vagy úgy is írhatnám, hogy fel tudom rakni a detail distance-t és a wiev distance-t 50-re, a night shadows-t meg low-ra. De még ki kell tesztelnem, hogy milyen beállítások lesznek jók az 560-al. Elöszőr szeretném megcsinálni a RAID0-t és újrarakni a Win7-et.
Egy zavaró jelenséget figyeltem meg most az 560-al is ami remélem rendszer újratelepítéssel megszűnik majd! Játszok és szépen megvan a 90+% GPU terhelés és ezzel együtt a stabil 40 fölötti fps aztán hirtelen lecsökken a GPU terhelése 60-70%-ra és ezzel együtt az fps is leesik 20 közelébe. Ez nagyon nem kóser!
Rendre olyankor csinálja ezt amikor száguldok kocsival pl a középső szigeten a park mellett, szóval lenne megjelenítenivaló bőven. Ezt a jelenséget nem értem, hogy mi okozhatja de 280-nál is előfordult. Én a Win-re gyanakszom. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #27093 üzenetére
Stutter-o-meter
A név az én szüleményem!még a nevem is ott a végén!
Na persze a tiéd méltó módon került az első helyre! Ha nem hangoztatod kitartóan ezt a problémát talán sosem készült volna el ez a szoftver! -
agemate
addikt
válasz
fsb1000 #27049 üzenetére
Érdekes dolgokat írtok és érdekesen működik ez a játék is. Játszottam vele 4850-en, GTX460-on és most 6850-en, természetesen a GTX-en volt a legjobb. Ami fura, hogy csutkára felhúzva (éjszakai árnyék kikapcs, forgalom 40 és az árnyék csak magason, de nem nagyon magason) 1080p-ben jobban teljesít a 6850 minimum fps-t nézve, mintha lejjebb venném a részletességi csúszkákat. Ha ezek maxon vannak, minimum 24, max 60 (vsync) fps-em van, viszont ha lejjebb veszem a detail distance-t, akkor néha lemegy 18-ra is az fps, ez nagyon fura.
Érdekes továbbá, hogy a HD 6850 valamivel erősebb, mint a GTX 460, de itt, a GTA IV-ben átlagban kb 5-6 fps-sel gyengébb és ha normálisan van beállítva, legalább a minimum fps-e kb megyegyezik a GTX-ével.
Fura, hogy a 6850 nem tud 95-98%-ban leterhelődni, max 80-85%-ban terhelődik a gpu, bár ez biztosan CPU limit, a GTX-nél ilyen nem volt. /Phenom 955 alapórejelen/ -
Georg17
tag
válasz
fsb1000 #27050 üzenetére
Hm... itt valami más probléma lehet. Az sem mindegy, hogy milyen verziójú FRAPS-sal veszi fel a videót (saját tapasztalat). A videón látható szaggatások durvák. Ilyen mértékű szaggatást azért az én 6870-esemmel nem szoktam tapasztalni.
Nekem olyan problémám lenne, hogy feltettem a 1.3-as patch-et és prímán működött a dolog idáig. Sok dolog jobb lett, mint patch-elés előtt. Ám most járok a finálénál, ahol fel kell ugrani a helikopterre, jelen esetben egy motorcsónakból. S amikor fel kéne, hogy húzza magát Niko, akkor hiába nyomom a SPACE-t (Jump billentyű) nem csinál semmit. S persze egy idő után leesik és mission failed. Kipróbáltam már vagy 10 másik billentyűt, ugyanaz a vége. Valakinek van valami ötlete?
Patch nélkül végig játszottam már, de a W,S,A,D,SPACE billentyűk miatti akadozások eléggé lerontják az élményt. Erre lenne gyógyír az 1.3-as patch. De így meg most nem tudom befejezni a játékot.
-
Tálydi
senior tag
válasz
fsb1000 #27049 üzenetére
Na majd meglátom, lehet gtx285 lesz, sokkal emberibb számomra a külseje, csak nem tudom mennyivel fogyaszt többet
ATI-val kapcsolatban, igen, én is erre az akadozásra gondoltam, rohadt idegesítő és nagyon rontja a játékélményt is
Már meg is győzött,plexi házba jól is mutatna, csak Dirt3 DX11-e nagyon izgat, de 560 még drága
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest