Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3tr0

őstag

Én is toltam egy keveset a játékkal.
    Szerintem élvezetes, az irányítás elsőre kicsit fura, főleg billentyűzettel, de abszolút szokható.
    Szerintem ez a nehezebb mint ez elődje, nem volt még olyan verseny ahol ne koccoltam volna valamit. :)
    Mellesleg a törés és sérülések is jók, valóban lehet úgy nekicsúszni falnak,hogy az autó húzni kezd vagy defektet kap.

Nálam nem volt jellemző a sínautózás, a hátsókerekes autóval körversenyen is figyelni kell, mert dobja a seggét ha nagyon odalépsz. Ha pedig keresztbe kanyarodsz igenis figyelni kell az ellenkormányzásra és,hogy utána ismét egyenesbe tudd hozni.

Persze az gázos,hogy a kilométeróra miket mutat..(160 -nal mész keresztbe..)
    De ha attól elvonatkoztatsz teljesen élvezetes arcade autós játék.

Kipróbáltam egy középmotoros autót is (Honda NSX) ezt drift módban és ezzel még nehezebb volt abszolválni a driftelést, valószínű a középmotoros mivolta miatt ezzel a második kanyarban simán megpördültem.

A grafika szintén jó, arról nem is beszélve,hogy nagyon jól van optimalizálva. (NFS-hez képest...maga a mennyország :D )A konfigomon igaz 1280x1024-ben tökéletesen fut, bár igaz nem néztem meg a beállításokat, de elég magasra lehetett belőve..

Új hozzászólás Aktív témák