Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati
    nagyúr

Ja meg egyéb hülyeségek, maxon eleve nem lehet játszani mert két effekt nem megy csak majd esetleg egy eljövendő intel terméken, de az meg a grafika más részeihez lesz gyenge. Két barom effekthez oda is van írva hogy (intel) :) A grid2-vel foglalkozó cikknél pont ezt beszélgettük íme egy játék ami semmilyen mostani terméken nem lehet úgy futtatni ahogy megálmodták.
    Amúgy játszottam vele egész jó de az irányítás az elég érzékeny, igaz én ezt is meg az elsőt is billentyűzettel nyomtam.

Azért ez a grafikai dolog nem egészen így van szerencsére.

"Sajnos az Intel bejelentése óta meglehetősen érdekes vélemények születnek az egészről, így a Radeon és GeForce tulajok mérgesek a Santa Clara-i óriáscégre, hogy miért próbálnak bizonyos effekteket lezárni a játékban. Valójában az Intel nem akar lezárni semmit. A médiaanyagok rossz megfogalmazásából eredhet az az alapvető félreértés, hogy az Adaptive Volumetric Shadow Maps (AVSM) technika csak a Haswell termékek IGP-jén működik. Valójában az effekt minden legalább DirectX 11-es hardveren aktiválható, a különbség annyi, hogy a megvalósításhoz szükséges OIT (Order Independent Transparency, azaz sorrendtől független átlátszóság) másképp lesz megoldva a Haswell IGP-ken. Csupán erre szolgál a PixelSync kiterjesztés, de a képminőség szempontjából az eredmény megegyezik majd az alapértelmezett OIT megvalósítással."

"A GRID 2 egyébként alapvetően az OIT-t (Order Independent Transparency, azaz sorrendtől független átlátszóság) használja a megvalósításhoz, vagyis ez lesz az egyik opció, amit be lehet kapcsolni az Intel Iris Pro Graphics 5200-as IGP-ken. Ennek a képminőségre vonatkozóan alapesetben nincs lényegi haszna, hiszen csak leváltja az alapértelmezett ODT-t (Order Dependent Transparency, azaz sorrendtől függű átlátszóság), ami más elvi működés mellett ugyan, de nagyjából ellátja ugyanazt a feladatot. "

Abu85-től. :)

A Smoke Shadow az egyetlen, ami kimarad, azt meg egye meg az Intel. :D

Új hozzászólás Aktív témák