Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dominating
üzenetére
Cerberus Lock Screen Protector!
Én ezzel védem lezárt állapotban az értesítési sávot, gyárilag nincs rá lehetőség, Google szerint felesleges!
Ha a "Gyorsbeállitasok blokkolási módszer" - t 2-re állítod, akkor tökéletesen védi a gyorskapcsolókat.
-
dominating
tag
másnál is lezárt képernyőnél a gyors elérés / infósáv (szóval ha lehuzod, hogy elérd a wifit bt-t meg ezeket) már az összes kapcsoló elérhető és még lapozható is? így már nem lehet kijátszani, hogy az első 4 "csempében" ne legyen airplan meg ezek...
-
BoB
veterán
Még egy Pixel 10 PWM teszt, ahogy sejhető katasztrofális. Ja és ez a bekapcsolt szemkímélő mód mellett.
-
slice14
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Kipróbáltam az átrendezést kis méretű vezérlőkre, de nem jött be. Meg már megszoktam az általam összeállított panel elrendezést. Így vissza is dobáltam a megszokott panel elrendezésemet.
-
embe
nagyúr
Akkor ez gyorsan ment. Bár pont a UPS-ről hallani nagyon gáz dolgokat. Nekem is volt olyan, talán egy Amazonos csomaggal, hogy a csomagkövetés szerint nem vettem át. Tessék? Majd 2 nap múlva egy kollégám csomagjával kiszállították az enyémet is. De ettől sokkal gázabb dolgokat olvasni.
-
PACSA75
őstag
válasz
*RLaci*
üzenetére
Nyomtam egy újabb FR-t, de továbbra sem enged kilépni béta programból. Pedig ez egyszer már sikerült és akkor gyári visszaállítás kíséretében azonnal bedobta az utolsó stabil verziót. Azt fel is tettem, de most megint a béta frissítést hozza (QPR2 béta 1). Mivel nem engedte a béta regisztráció törlését, ráengedtem a fenti béta verziót. Gondoltam ezután már engedni fogja a regisztráció törlését, de nem😐.
Valakinek ötlet, hogy tudok kimászni a bétából? -
soniq
tag
válasz
zolka95
üzenetére
Állítólag már a Pixel 6 nál is jelentkezett ez a hiba, azóta pedig minden szériában volt rá példa,de más gyártóknál is előfordul.Én előrendeltem annó a telefont, szóval a korai gyártásúak közé tartozik.
ghiottone: Szerintem ugyanaz, legalábbis az IMEI az nem változott,illetve az akssi töltési ciklus számláló is hasonló maradt.
-
soniq
tag
Garanciáztatás élménybeszámoló:
Pixel 9 Pro az alany.1 éves.
Egyszercsak megjelent a kijelzőn egy függőleges zöld csík,egy darabig kikapcsolás után is látszódott.Beírtam a repair oldalon az IMEI számot,él a 2 éves szavatosság.
Kitöltöttem az űrlapot,írta hogy előreláthatólag 0 ft lesz a költség, azért csekkolta a bankkártyát egy próba terheléssel.
Emailben jött 2 fájl,az egyik a visszaküldési űrlap,a másik egy UPS-es szállítási címke,rajta a megfelelő címmel,ki kell nyomtatni,és felragasztani.Múlthét csütörtökön egyeztettem a UPS-es ügyfélszolgálattal,hogy mikor tudnák felvenni a csomagot,másnap reggel jött is érte a futár.
Hétfőre kint volt a szervizben a telefon,Varsóban.Az UPS oldalán jól működik a csomagkövetés,de emailben is jöttek az infók folyamatosan a Store-tól,hogy hogyan halad a dolog.Kedden jött email,hogy kész a javítás, átadták a csomagot a UPS-nek.Ma reggel pedig meg is jött a futár, tehát egy teljes hét sem kellett az egész procedúrához.
Összességében én elégedett vagyok,annyit hiányolok,hogy semmi infó arról,hogy pontosan mit cseréltek ki, nyilván a kijelzőt biztosan.
Illetve a UPS megbízható cég,egy hátránya itthon,hogy nincsenek még paketshopjai,csak Pesten,ezert csak személyesen lehet átadni/átvenni a csomagot.
Soha rosszabb gariztatást, persze inkább ne is kelljen egyáltalán!
-
Don't Panic
őstag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Az állítható nagyságú panelek a lehúzható menüben , tiszta Tetris ha úgy állítod be H kicsi nagy nagy kicsi kicsi kicsi nagy...persze first world problem. A szülői felügyeletben szerintem pont jó volt H voltak különböző színek a kordiagrammon most ez eltűnt a színek a menüben visszajöttek tiszta Samsung érzésem van.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Például?
-
válasz
dominating
üzenetére
Meg.
Akkumulátor, Akkumulátor állapota, Töltésoptimalizálás menüben van.
Indítsd újra a telefont, ha neked nincsen. -
dominating
tag
p7, nekem eltünt az adaptív töltés menü. másnál megvan?megvan, jól eldugták. akku > akku állapot >töltésoptimazlizálás, és nem lehet rákeresni sajnos... -
ddsteel
senior tag
9A-n is majd 1 GB, most töltöm.
-
Fuxosbömis
tag
Nekem tetszenek a változások.
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Új rendszert kaptunk!
-
Don't Panic
őstag
Még szokni kell az új skint néhol egész vicces
-
867 MB lett a frissítés 7a-n.
-
s4tch
veterán
A rendszer színek borzalmasan néznek ki, és nem is lehet rajtuk változtatni. Ennyire rosszul kinéző androidot életemben nem láttam.
Szerk: a szokásos helyen, a beállítások - háttérkép és stílus opción belül, csak a kezdőképernyő alatt látszik a "szín" menüpont. Ehh.
-
embe
nagyúr
Pixel 9-re is jön. Majd 1 GB...
-
juve600
nagyúr
September 2025 Android 16 (QPR1) Pixel Update
- Build ID: BP3A.250905.014, BP3A.250905.014.A1 (Pixel Tablet), BD3A.250721.001.B7 (Pixel 10 series except Fold)
Changes (excl. Pixel 10 series unless mentioned)
- Audio: Fix for issue Call Audio quality in certain conditions
- Display & Graphics [Pixel 10 series]: Fix for issue with screen turning black during transitions from a webpage in the in-app browser under certain conditions
- Framework: Fix for an issue where users are unable to type and keyboard stops responding in certain conditions
- Framework: Fix for secondary language showing up in quick settings in certain conditions
- User Interface: Fix for devices becoming unresponsive to touch across multiple screens or apps in certain conditions
- User Interface: Fix for issue where long screenshots would sometimes duplicate content in certain conditions
- User Interface: Fix for issues with navigation gestures in certain conditions
- User Interface: Fix for issues with Quick Settings (QS) shade in certain conditions
- User Interface: Fix for: Home button not responding reliably
Download: Factory Images | OTA Images
Changes: Pixel Community | Android Security Bulletin | Pixel Security Bulletin
#Updates #A16 #Pixel @PixelHubUpdates -
K82
őstag
válasz
apollo12
üzenetére
Az mindegy hány wattos töltőid vannak ha nem ismerik a Power Delivery és PPS szabványokat - az utóbbiak kellenek a Pixelekhez.
Ikea Sjöss az alap, innentől felfelé bármit, de szinte tényleg bármit nézhetsz ami a PD3.0 és feletti szabványt ismeri. Lehet iPhone töltő is, nekem pl. ikeás Skotat, egy 30W-os Asus (még a Zenfone 7 Pro-é volt) és Ugreen van használatban. -
Lebowski
tag
Pixel 8 link
-
Ééés igen kint van a frissítés.
Pixel 7-en 869 MB. -
WolfLenny
senior tag
Már jön..

-
Draken
őstag
FB pixel csoportban láttam ezt a megosztott képet
szerk: nálam még semmi, majd a következő 1 hétben -
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek megéri-e a kb. 60000 ft-nyi különbséget a Pixel 9 a 9a-hoz képest, ha a jobb kamera nem érdekel? Ami miatt a 9-est választanám esetleg, az a jobb ujjlenyomat olvasó és a jobb modem, meg esetleg az enyhén kisebb és jobb ház, bár ezek nem tudom, mennyit számítanak a gyakorlatban... Ami kevésbé tetszik a 9-esben, hogy nehezebb és hogy a kamera kiáll a házból, bár utóbbit megszoktam a mostani telómnál is végülis... Nem vagyok egy power user.
Köszi előre is. -
apollo12
veterán
Hali valaki tudna ajánlani vezeték nélküli töltőt pixel 10 hez, mert amik nekem vannak max 8w tölti pedig tud az egyik 20w másik 50w
-
Sofian
őstag
Pixel 10 Pro, Telekom
Másnál megy a VoLTE VoWifi? Dominós sim. Szolgáltató oldalán be van kapcsolva minden. -
gulb
őstag
Nah holnap lesz egy hete, hogy megvan az Xl es most kezd beallni a napi hasznalatom is. 4h kepernyo ido es 50% aksi reggel 7 lehuzva toltorol. Nah nekem ez pont tokeletes. 5g ki van kapcsolva ezt hozza kell tegyem.
-
bbendre
őstag
válasz
--Rawlings--
üzenetére
Az iOS-en ezek a funkciok egyre rosszabbak, legszivesebben felgyujtanam a telefont. A Pixelen ezek majdnem tokeletesek
Kellene egy FaceID-s Pixel, Pixel fotokkal iPhone video-val. Egy rendes "gemini space" megoldassal. Kicsit update-el launcher, jobb Material You Exp-el. Google bill, iPhone heptics, stb... -
M_norbi
csendes tag
válasz
--Rawlings--
üzenetére
Egyszerre használok iPhonet és Pixelt, előbbi a céges, utóbbi a magán telefonom. Telefonkönyvben az IOS kb nem tud keresni magyar neveket, az Android pedig igen.
Diktálás funkciót nem használom. -
válasz
--Rawlings--
üzenetére
Tök jól lehet diktálni, elég jó hatékonysággal megérti a magyar szavakat!
Egy nagy hiányossága van, hogy a mondat végi írásjeleket leírja betűvel!
Tehát pont, felkiáltójel stb így le lesz írva!
Angolul bezzeg tudja ezt is. -
--Rawlings--
tag
A következő telefonom lehet, hogy Pixel lesz. Utoljára Androidom egy Nexus volt, lassan 12 éve. Sokat használnom a jelenlegi iOS telefonomban a diktálás és hangutasítás funkciókat, de őszintén szólva nekem egyre rosszabbak a tapasztalataim. Kérdésem, hogy ezek mennyire működnek Androidon? Milyen a magyar nyelvű diktálás minősége? Alap utasításokat tud esetleg a telefon pl. hívd fel XY-t magyarul? Tudok angolul csak pl iOS-en akkor fonetikusan kell kiejtenem angolosan a magyar neveket, ami általában nem szokott jól elsülni.
-
slice14
veterán
válasz
barcaforca
üzenetére
Ha van egy bizonyos méretű tárhelyed, nem látod a kisebb tárhely ajánlatokat.
Lemondod, és miután lejárt, fogod látni a kisebbeket is gondolom.
Bár ha 180GB foglaltad van, akkor a 200GB-s (1090Ft) csomaggal nem sokra mész.
Korábban mintha lett volna köztes csomag, de most azt látom hogy 200GB és 2TB között nincs más lehetőség.#8748: Én aktív csomag mellett nem látom a kisebb ajánlatokat.
-
válasz
barcaforca
üzenetére
2 db 5 TB-os HDD (azonos fájlokkal mindkettőn), a fontosabb folyamatosan online is elérhető fájlokhoz egy kisebb felhő előfizetés.
Vagy komplett NAS. -
Sofian
őstag
válasz
barcaforca
üzenetére
Ha lejjebb mész van egy további ajánlatok gomb ott eléred az AI mentes 100-200GB... stb olcsóbb csomagokat is.
-
barcaforca
tag
Ma jött az email,hogy le fog járni decemberben a 2TB-os tárhely. Több mint 180GB van jelenleg rajta. Tehát a 15 GB kevés lesz. Most kiváncsiságból ránéztem a tárhely árakra. A legkisebb is havonta 8790Ft. Egy pillanatra összecsuklottam a székemen. Eddig a havi 690ft 100GB-ért még egy jó ár volt. Azért ez szép kis emelés. Gondolom az AI miatt is. Ti mit használtok tárhely kezelésre? Valami másik alternatíva? Vagy megveszitek ennyiért?
Decemberig még rágódhatok ezen. -
kbadam83
senior tag
Segítsetek légyszi
Koppintásos lezárás gyárilag van rajtuk, vagy külső app? -
-
PACSA75
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Mivel eladó sorba kerűlt a Pixel 8, kiléptem béta tesztből, jött is a stabil verzió teljes törléssel. Most bekapcsoltam a telefont és néhány problémával szembesültem:
1. Pinkódot kér a telefon, holott gyárizva lett. Ráadásul elfogadja az én régi pinkódomat. Ez miért?
2. Bekapcsoláskor már dobja is az új béta frissítést. Miért?
3. Felmentem a Developer oldalra (link a hozzászólásban, amire most válaszolok) és próbálnék újból kilépni béta tesztből (amit egyszer már megcsináltam), de azt írja, hogy sikertelen. Van valami megoldás? Nem szeretném, hogy az új tulaj szenvedjen ezzel. -
-
K82
őstag
A benchmark egy dolog, a használhatóság pedig egy másik. A P7 is lassan 3 éves lesz; a zasszony nem panaszkodik rá, az enyém pedig nyugdíjazva lett tartaléknak és arra telepítem a betákat. Ennyi idő után is bőven jó a rendszer sebessége sztem.
Jótanács? Egy normális töltő, ami akár lehet az iPhone-é is mert ugyanazt a szabványt használják (Power Delivery).
-
supiX
csendes tag
Sziasztok!
Arra jutottam 3 év után le váltom az Iphone 13-am , egy Pixel 10 Pro-ra . Első Pixel mobilom
. Igazándiból az elévülés miatta váltottam egyrészt , másrészt a bt kodek hiánya(ldac,aptx..stb) , nehézkes fájlkezelés , 120hz hiánya ...stb .
Egyszerűen unalmassá vált számomra a telefon. Az összes Apple Eventet megnéztem az elmúlt évekbe és egyszerűen nem éreztem semmi fejlődést/inovativ dollgot ami miatt váltottam volna 16-ra , 17-re . Először egy Motorola hajtogatható mobilba gondolkodtam , de túl sok volt a negativ komment a sérülékenységével kapcsolatban . Mivel samsung , xiaomi telóm már volt ,igy azok felé se nézegettem és a többi gyártó is kiesett .
Eddig nagyon tetszik a telefon , a rendszerre való átállás gyors volt és zökkenőmentes iphone-ról . Összedugtam a két telefont kábellel és minden kép , video , és egyéb adat átment . A rendszer gyors , eddig nagyobb buggal nem találkoztam de még ismerkedek a telefonnal. Az Ai nem rossz , vannak hasznos dolgai de egyelőre még picikét gyerekcipőben jár . Az nagyon király hogy 7 év frissítést kap a telefon . Amitől féltem az a nfc fizetés volt még de meglepődtem hogy ugyan olyan jól használható mint iphonon.Pár negativúm : A soc picit gyengécskének tűnik nyers erőbe benchmarkok alapján , de ez majd kiderül lehet simán elég hosszútávon is ,ezt megítélni még nem tudom. Emellett az alap ár is magas , vagy legalább is annak tűnik de azt nézzük hogy 100 ezer lejön alzán ha leadja az ember a régi telefonját , és pluszba 1 év google one ai pro előfizu + youtube premium 3 hónap összeadva kb 120 ezer még pluszba igy már nem is tűnik rossz ajánlatnak . 100x-os zoom meglepő de azért látszódik hogy hibázik az ai ha nehezebb a dolga picit .
Új pixel tulajként ha esetleg van amire érdemes odafigyelni , beállítani vagy ha van bármi jótanácsotok azt szívesen fogadom
. Előre is köszönöm a segítséget .
Köszi szépen ha végigolvastad
. -
Thom!
veterán
P10 az embereket 1x, 2x módban vörös szint ad a bőrtónusnak .. és low-lightban is vörös eltolódás figyelhető meg ami nem tetszik, de nem mindig.
-
WolfLenny
senior tag
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Új frissítéséről van már valami infó hogy mikor jön?
-
Thom!
veterán
P10 nincs makrófókusz.
Háttermosás a kisebb szenzor miatt gyengébb P8 képest.
Low-light jobb is meg nem a P10. 2x zoomnàl kevesebb fénynél főleg ha ember akarsz fotózni gyengébb lehet az eredmény. 1x mód elég jó a legtöbb esetben.
Mesterséges lámpafény fehér egyensúly probléma még mindig fennáll.
10x hibrid zoom kapcsoló nincs csak ha te odáig görgeted.
Kamera app gyors, lencse változtatás elég jó, de még mindig nem iPhone szint. -
Ilyen fóliát használ esetleg valaki?

Vagy melyik lenne ajánlott?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Starann
üzenetére
Nem tudsz elállni a vásárlástól? Online rendelés esetén ott a 14 nap.
Szoftveres dolog a dc dimming és a pwm vezérlése a kijelzőnél. A 8 Pro első firmware verziója pl. tudott 480hz-et. Rootolva és kernel cserével volt egy mód, amivel 4800hz-re is be tudták lőni: [link]
Ha a Google akarná megtudná oldani, de nem ez a fókusz, hanem a képfeldolgozás és az Ai. A 10 Pro se lenne jó az előző hszemben linkelt videó alapján. A korábbi modellek valószínűleg nem fogják megkapni ezt az opciót
- valamelyik bemutatóban volt róla szó. A sima Pixel 10-ben se található meg.Volt régebben egy fejlesztői app - pwmfree - Lehet az android 16-al már nem fog menni. 1 próbát talán megérhet.
-
-
ghiottone
nagyúr
Pixel 10 Pro pwm: [link] - Az amplitudó nem jó, 90 százalék fölött van, így hiába 480hz a pwm ez az érzékenyek számára még most se az igazi

-
s4tch
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Teszt (legalábbis a nyitóoldal) megvan az archive-on, innen az első ~80 hsz is elérhető, ha érdekel valakit.
-
Még csak most kezdtem el belakni a telefont, mert egész nap dolog volt.
Feketébe vettem és tetszik nagyon. Rég volt már fekete telefonom szóval nem is bánom.
Első érzésre teljesen, mintha a 9 Pro-t bontottam volna ki.
Telefon külsőre 99%, mint az előző modell bár nyilván ezt eddig is tudtuk.
Ami már első érintésbe nagyon jó volt az a haptic feedback.. Volt már pár telefonom, de a Googlé a legjobb szerintem kérdés nélkül.
Másolgatom a Foldról a dolgokat aztán elkezdem nyomkodni is remélem azért lesz egy két wow érzés!
-
Csepy
Topikgazda
Aki esetleg nem tudja aktiválni az x ideig járó 2TB-os Google 1 csomagot, annak tapasztalatból mondom: csak végleges szoftveren játszik, Android Beta és Android Canary alatt nem lehet aktiválni. Én anno a 9Pro-n hetekig szervedtem és redditen találtam meg ezt a választ. Bétázom mindig és amiatt feltettem a végleges szoftvert, aktiváltam a csomagot és ment is vissza a Beta.
-
Elég vegyesek a tapasztalatok. Csak azért nem aktiválnám be egyből, mert így "bukok" 4 hónapot viszont le csúszni sem akarok róla.

-
-
gulb
őstag
Nah megjott a sima Pixel 10 ma .. meglatjuk mennyire "gyengebb" mint a Pro Xl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Igazándiból az elévülés miatta váltottam egyrészt , másrészt a bt kodek hiánya(ldac,aptx..stb) , nehézkes fájlkezelés , 120hz hiánya ...stb .

- valamelyik bemutatóban volt róla szó. A sima Pixel 10-ben se található meg.