Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Az új tárcsázó egy katasztrófa. Látom más is panaszkodik..
Lássuúcska, akad és hányadék a kinézete -
nutfile
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ez így nem igaz. ha csak a feliratra koppintasz, akkor a híváslistát szűri a kontaktokra (nem jeleníti meg az idegen számokat a híváslistában)
szerk.
ja bocsi, most jövök rá, hogy kedvencek melletti feliratra gondoltál.
igazad van! -
Blamazs
senior tag
Nálam azért esett a coolmobile-ra pont a választás, mivel irtam a B-tel.nek akik a mai napig nem válaszoltak, mig a coolmobile még aznap korrekt választ adott.
-
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam szintén fennáll ez a hiba.
Legújabb béta. -
tomboy0013
veterán
Nézzétek már meg légyszives hogyha a Google Keep widget-jét kirakjátok, akkor világos-sötét téma váltásnál nektek is negatív lesz-e a widget színe? Android 16-tal jött a gond, de még a legújabb bétában sem oldódott meg nekem, már visszajelzést is írtam nekik. Mindig manuálisan be kell lépni az app-ba és akkor rendbe jön a widget színe.
-
Thom!
veterán
Btel 0 garancia 2 szoptam be, mindkét pixel telefon a kukába landolt.
Soha nem vennék sufni gsm telót -
L4D1K
őstag
Nálam is frissült a tárcsázó - számomra ez így minőségi változás
(Az én telefon használati szokásom kimerül havi 5perc beszélgetesben)
Nekem nagyon tetszik hogy ott van egyből az a pár kiemelt kontakt és egyből az utolsó hívások (6db), ami így nálam lefedi elmúlt 2 hónapot.
Nekem innen már csak az RCS chat megjenelítés hiányzik.
Edit
Illetve persze, hogy legyen végre RCS alapú voice.
-
Srácok, tegnap frissült nálam a tárcsázó az új dizájnra. Van valami beállítási lehetőség, hogy a régit visszakapjam (az alkalmazás korábbi verzióján kívül)?
Köszönöm!Szerk: P6 (semmi baja, még nem érzek késztetést a cseréjére).
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értelek.
De az ár nő a minőség stagnál/csökken.Jövő hét végén megnézem P8 vs. P10 mekkora fejlődés.
-
tomboy0013
veterán
Majd helyre teszik, várni kell fél évet a vásárlással és a mérséklődött ár mellett szoftveresen is rendben lesz. Nekem full lagg volt a 7 Pro Android 13-mal. Aztán frissítésről frissítésre jobb lett. Ilyen ez a világ sajnos, mindent félkészen pakolnak elénk és majd utólag csiszolják.
-
Thom!
veterán
P10 pár korai teszt alapján:
GPU elmarad a várakozastól rosszabb mint a 9Pro, CPU hozza minimális kötelezőt
Kamera app lassú, akadozik?! GPU driver gond lehet
-Engem a kamerák közötti lencseváltás érdekel leginkább
ProRes Zoom 30* fölött bizonytalan, tele műtermékkel
= 5x, 10x legyen jobb mint 9Pro esetén a többi nem igazán számítA kamerát nagyon dícsérik alapvetően. A színek, expozíció, talán fehéregyensúly, 3 kamera képe konzisztens, portré sokat javult
- de 50MP portré hibázik néha -
Feleségem Honor 400 telefonján is frissült ma a Tárcsázó, ott is a Google Phone az alapértelmezett app.
Ezek szerint nem csak Pixelekre küldték ki a frissítést. -
gulb
őstag
Nah ma kezbe is foghattam! Pont mint a 9
28.an atvehetem.. remelem megerte.
-
Thom!
veterán
Egy dologra vagyok kíváncsi.
P10 és P10P 20* zoomig mennyire tartja a lépést bármilyen helyzetben? -
Thom!
veterán
[link]
P10 kamera ízelítő -
Dare2Live
félisten
Nekem elsőre kifejezetten tetszik az új tárcsázó.
Aztán majd a héten kiderül...
-
nutfile
aktív tag
én nem értem ezt a nagy felháborodást a tárcsázó miatt, szerintem jól kezelhető.
az én igényeimnek jobban megfelel az is, hogy egy oldalon elérhető a favorites és a history -
-
Bferibörs
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Rettenet, (írtam is véleményt nekik a playon),tudtok valami normálisat pixelre,ami kezeli a kugli névjegyzéket?
-
slice14
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én pont most nézem. Ez így egy kalap x@r. Eddig a névjegyekkel nyílt meg, most meg a hívás naplóval. Így két koppintással hosszabb a névjegyekhez jutni.
Jó, ott a kereső, de az is legalább két érintés.
Valamint a hívásfogadási csúszkából csak a vízszintes maradt.
A függőlegest is meghagyhatták volna. -
Jona00
tag
Az új tárcsázóban a gond az, hogy van névjegyek fül, de ott nem az összes saját névjegyeidet jeleníti meg. Az "Összes fül/névjegyek mutatását" kell kiválasztanod, hogy lásd az összes névjegyeidet. Ez bonyolult lett....
-
bbendre
őstag
https://www.androidauthority.com/google-pixel-10-battery-health-assistance-3585863/
nem tudom mennyire igaz. A i16Pro-ban nekem most van 238 és még nincs 1 éves
-
s4tch
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kegyetlen ronda valóban. Amikor korábban szóba került itt a topikban, azt gondoltam, vihar a biliben, de ez tényleg szemét kategória.

-
bbendre
őstag
Nekem is ez volt az elso elemenyem a Pixel 1 vagy 2-vel amikor egyik reggel mas lett a tarcsozo meg par system app. Azt sem tudtam, hogy mi van
-
Bferibörs
addikt
válasz
steewcv65
üzenetére
Én hirtelen felindulásból,meg is rendeltem Alzán, fél óra múlva le is mondtam.😂 Nem hoz lényeges pluszt a 9 pro xl- hez képest,ennyi pénzért. Ha itt is működne a pixel beszámítás,talán lecserélném max.+200 ezerért,de ezt is meg gondolnám. Jelenleg valami 480 e. körül kapható az alzán a 128 GB- os,ha vennék 256- os lenne,az meg még drágább.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Rettenet lett. Vártam már mikor érkezik meg és ma csak elkezdték globálisan kitolni ...
-
steewcv65
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem is a céges telefonon, de a pixelen még nem.
-
juve600
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
Délutánra átváltozott a gyári tárcsázó, te jó ég, mi lett belőle...
-
steewcv65
őstag
Nem mtudom ti, hogy vagytok vele, de én sokallom a 400e kezdeti cédulát.Nekem valamiért egy telefon se érhet ennyit és anno amikor beugrottam a pixel vonalba, nem ezt a vonalat képviselték.Nem is látom azt a lényegi pluszt már
-
consono
nagyúr
válasz
roseben
üzenetére
NEm. Fordítva, leskáláz 12Mpx-re a fizikai 50-ről. Binningel, vagy hogy hívják az eljárást, ami több fizikai pixel adataiból csinál egyet alacsonyabb felbontásban.
De igazán ez sem igaz, mert nem a kész képet skálázza le, hanem alacsonyabb felbontásban több fizikai pixel képinformációjából csinál egy "szuperpixelt", azért jobb a minőség. -
roseben
tag
P9Pro kamerával kapcsolatban van két kérdésem.
Az egyik a felbontással kapcsolatos. Ugye állítható, hogy 50/12Mpx felbontáson szeretnék fotózni. A 50Mpx-en lassú a feldolgozás 12Mpx-en pedig azonnali. Ennyire gyenge lenne a proci vagy ez nem is 50Mpx-es szenzor csak felskálázza? Minden HDR és egyéb feljavító funkció ki van kapcsolva.
A másik kérdés a zoom kamerával kapcsolatos. Az optikai zoom két állású vagy folyamatos a két végállás között? Honnan tudjam, hogy meddig tart az optikai zoom és mikor lép be a szenzor/digitális zoom?Készítek két képet. Az egyiket nagy felbontáson a másikat 12Mpx-en. A nagy felbontású kép valóban nagyobb de ha mindkettőre ránagyítok akkor a nagy felbontású kép sokkal rosszabb minőségű. Innen jött az ötlet, hogy felskálázásról van szó.
-
hubber19
tag
ugyebár nálam P7P csinálja a nem kicsengő hívás majd SMS dolgokat, 2db eSIM jelenleg, előtte 1+1, nem változott sokat, aggódni kell, hogy beérkezzenek hívások, nonszensz.
Néztem és nem nyűgöz le a 10-es széria és az ára is nevetséges.
P7P-ről a 9 Pro XL felé hajlok, oda váltanék. Céges telefon, számla szükséges róla
Szerintetek várható árcsökkenés, és hol érdemes most megvenni?
128gb verzió elég is lenne, Telekomnál van flotta ott a 9 Pro XL van webshopban, 256GB verzió de éppen "nem elérhető"....
-
Viper26
nagyúr
Pxel 10 (base).: Expected to continue using 240 Hz PWM, similar to the Pixel 9 series
Pro 480Hz max, csodálatos.Gondolom ez szóba sem került a bemutatón.
-
Divinity
őstag
Sziasztok! Mi a jelenlegi tapasztalat az itthoni hálózattal stabilitás terén mióta van hivatalosan is? Anno P7-en többször jártam úgy, hogy nem értek el hanem egyből nem fogadottra ment
Egy iPhone 15 Pro-t nyúzok egy jó ideje de nem tetszik az irány amerre tartanak (a liquid glass elég kaki meg egyre jobban érződik a húzzunk le minél többet a felhasználókról és ne adjunk semmit hozzáállás) szóval elég erősen gondolkodok egy P10 Pro-n most
Próbáltam túrni a topikot de nem igazán találtam kifejezetten visszatérő problémákat a jelenlegi felhozatallal, ez arra utal, hogy minden szipi-szuper és megléphetem a váltást?
-
Sofian
őstag
Megjelent nálam(9 Pro Xl) a Pixel Stúdió (trükközés nélkül). Ez is friss fejlemény vagy csak én nem vettem észre?
-
Thom!
veterán
80e és 100e bónusz bármilyen telefonra érvényes csak működő legyen?
-
Thom!
veterán
A Google Pixel 10 nem lesz gőzkamrával felszerelve, mint a Pro modellek.
A hagyományos Pixel 10 128 GB-os és Pixel 10 Pro 128 GB-os változatai továbbra is támogatják a régebbi UFS 3.1 típusú tárhelyet. Azonban az összes új, 256 GB-os vagy nagyobb tárhellyel rendelkező Pixel 10 telefon támogatja az UFS 4.0 tárhelyet.Igazából apró dolgok ezek, de 500e alatt nem kapsz UFS 4.0 tárhelyet.
-
Thom!
veterán
P10 fényes hátlap 390e
P10Pro keret szintén fényes
Ezen van még mit javítani tudom sok embernél nem számít.
Hasra nem estem eddig max az árától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A függőlegest is meghagyhatták volna.