-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulmikukac #4356 üzenetére
A feature drop két úton érkezik.
Az appok frissítése már ma, éjfél után elindult. Egyes új funkciók csak a rendszer frissülése után lesznek elérhetőek.
A rendszer frissítés általában ötödikén kezdődik és hullámokban történik. A frissítés területileg eltérő időpontban startol. Ezért nem lehet megmondani pontosan, hogy melyik napon érkezik meg
Az órák és fülhallgatók a hónap második felében kerülnek sorra. -
Lebowski
tag
válasz
ulmikukac #477 üzenetére
Nem sírtam az 5G miatt, csak gondoltam kipróbálom, inkább csak információnak szántam az ifot, hátha valakinek jól jön. Flottába csak úgy keveredtem nyáron, hogy beállítottam a vodához, hogy ajánljanak valami jobbat, mint a publikus csomagjaik, és kb. van olyan, mint pl. a Netfone (ami kvázi voda) akkori ajánlatai. Na így lettem ebtenyésztő
, az akkori telóm nem volt 5G képes, így ez akkor nem jött szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest