- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Bile Demon #30638 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Bile Demon #30602 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy miért lassabb ennyivel a 750GB-os Samu.
-
Laraxior
titán
válasz
Bile Demon #30602 üzenetére
hmmm,ez azt jelenti hogy elavult winyoim vannak...vagy a Tiédek miért ilyen gyorsak?
-
arsenlupin
aktív tag
válasz
Bile Demon #30539 üzenetére
Thx! Mennyi feszt adsz nekik, és így hány megahertzen mennek(1000-en?)!
-
bim
veterán
válasz
Bile Demon #30247 üzenetére
akkor nem nagyon érdekel a továbbiakbn ez a dolog.
köszönöm a választ.
raidbe nem kever bele ha win. van? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bile Demon #30235 üzenetére
Köszi!
Ugye ez winxp alatt raid-nél is okozhat fatál errort-t?
Akkor is ha messze nem 100% a HDD telítettsége. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bile Demon #30223 üzenetére
Ezt a "ficsört" minden p35, p45 giga lap csinálja?
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #30226 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
sőt, ha egy nem gigabyte-os lapban az utolsó partíció a vinyó végéig lett csinálva, akkor szép dolog, ha a giga lapban az utolsó mega nem elérhető...
-
tlac
nagyúr
válasz
ds4 f9 és f10 bios nagyon nem ajánlott, mivel a memtest86+ -ban hiba lesz, mindig ugyanazon a helyen
Ezt úgy teszi, hogy létrehoz egy Host Protected Area-t (HPA) és attól kezdve a Max LBA nem a gyári érték lesz, hanem 1MB-vel kevesebb.áhhh, ez nagyon csúnya dolog a gigától...
hogy én mennyit szívtam ezzel...
az ubuntu-mat nem érdekelte, hogy van hpa (default, azóta már felülbíráltam) és a vinyókat maximálisan látta, viszont ez meghülyítette a raid-et
én eddig azt hittem ez a wd vinyóim hülyeségei, hogy kevesebb lesz 1 megával, ezt nem gondoltam volna, hogy a lap csinálja... -
Eagl3
veterán
válasz
Bile Demon #30078 üzenetére
Nem lenne ezzel semmi gondom, de valami nagyon bosszant.
Elhatározom, hogy lehalkítom a gépem, mire majdnem elkészülök kiderül, hogy pcit sisterg a lap. -
nike_
addikt
válasz
Bile Demon #30078 üzenetére
Nekem a VGA-m csinálta XP alatt (nem kapott meg minden drivert), Vista alatt már teljesen csendes.
-
gyuri41
csendes tag
válasz
Bile Demon #30062 üzenetére
Köszi szépen a választ!
-
semetka
őstag
válasz
Bile Demon #22755 üzenetére
Újraindításnál rendbejött, megnéztem a feladatkezelőt és másodpercenként felugrott 44%-ra. De nem láttam mi eszi ennyire. De szerencse megjavult.
Ez csak program hiba volt, vagy szar az alaplap?? -
rumkola
nagyúr
válasz
Bile Demon #22179 üzenetére
Az is számít ám, hogy 1 vagy 2 oldalas.
-
Laraxior
titán
válasz
Bile Demon #21966 üzenetére
még jó hogy ennek a beállításnak semmi köze az enyémhez
se a trd,e az időzítés,se az órajel,de a feszültség...de neked még megy -
bim
veterán
válasz
Bile Demon #21774 üzenetére
a quadomnál tök mindegy.
ez a max stabil fsb.amgy ez a tényleges maxfsb de ez sz@rt sem ér.max egy validra amivel kitörölhetem a popsimat... -
Tyca
senior tag
válasz
Bile Demon #21269 üzenetére
Ok. Kösz mindenkinek a segítséget
Végülis 1,475 V az, amin nem hasal el az orthos.
A biosban a többi fesz-en nem szokás állítani cpu feszemelés esetén (fsb, pci-e, ddr2, stb.)?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Bile Demon #21241 üzenetére
-
XaraX
addikt
válasz
Bile Demon #21240 üzenetére
Értem,egyébbként némi változás,úgy tűník,van.
Kicsivel kevesebb fesz is elég a cpu-nak ugyanazon sebességhez,ha minden igaz. -
XaraX
addikt
válasz
Bile Demon #21230 üzenetére
"normálon is kap + feszt."
Ez már többször felmerült...
Én soha nem méricskéltem,de tuti így van,ha mértétek.
Viszont most csak ezért újraindítottam,mindennek adtam a minimális legkissebb emelést biosban a normálhoz képest(PCI-E Overvoltage,FSB,MCH),a többi maradt ugyanúgy.
De semmi változás,ugyanúgy stabil 8x500-on.
Szóval vagy nem emel,vagy elég a kevés is neki. -
p3a5c4
tag
válasz
Bile Demon #21195 üzenetére
Na hazaértem...
ami az FSB falat illeti biztos nem a lapé, mert az enyém 550-en is ment az E8200-al...
mondjuk én csak a ramnak és a procinak adok + feszt sem fsb sem mch, ezek normal-on
ha pedig azt nézed a CL4 sztem többet ér a magasabb frekinél, legalábbis a tesztek szerint... -
sz.j
nagyúr
válasz
Bile Demon #21211 üzenetére
"diegho: jó proc, grat. tényleg egy 500FSB képes lap után kiált."
Például egy olyan után ami XaraX-nak is van. (P35-DS4 rev.2.1) [link]
-
diegho
nagyúr
válasz
Bile Demon #21211 üzenetére
nem enyém a proci én csak kitesztelem és mivel 5k-ból kicserélem a ramjaim és a lapom ezért asszem cserélek a procit meg megtartom mivel haveromé és munkára használja alapórajelen
-
diegho
nagyúr
válasz
Bile Demon #21203 üzenetére
1.05 alapfeszes e8200 1.088@3600
[link]
-
sz.j
nagyúr
válasz
Bile Demon #21203 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint csak alapon működik az energiatakarékosági funkció.
-
Telefunen
őstag
válasz
Bile Demon #21195 üzenetére
A RAM-nak 1000-en már kellhet a +0.2V (nálam kell is)
-
p3a5c4
tag
válasz
Bile Demon #21190 üzenetére
Akkor most CL4-ben már gyorsult ?
nem értem nálad miért nem működik , valamivel nem tiltottad le ? -
p3a5c4
tag
válasz
Bile Demon #21187 üzenetére
Próbáld + egy elem kivétel után állítani, mert sajna előfordul, hogy a bios nem reagál...
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon #21184 üzenetére
kipróbáltam az EXTREM beállítást is de semmi sem változott.
-
p3a5c4
tag
válasz
Bile Demon #21184 üzenetére
Nálam 4db 1066-os Crucial Ballistix Tracer extrem módban ,500-as FSB-n 1:1-ben 1000MHz-n igen látványos gyorsulást hoz még a turbó modhoz képest is, 4-4-4-12-es beállításon a többi autó...
-
bim
veterán
válasz
Bile Demon #21175 üzenetére
a turbo kapásbol alacsonyabb trd.-t állit be.
mindezt FSB függvényébe teszi. nagyjábol igy alakulnak az értékek.
400ig-trd.5
430-trd.6
450-trd.7
480-500 trd.8vizont valami különleges kapcsolat állhat feszültséég és memoriákra szerelt csip között mert pl. az OCZ 1100-as memonak hajlamos volt beállitani 500-as fsb.-n nagyon alacsony trd.t magas freki mellett is. 520/1248 trd.7
ez mind turbo memkezelés auto trd. mellett.
az hogy hogyan deriti ki és miből hogy egy jobb és gyorsabb csip mennyire alacsony trd.-t képes elviselni adott feszültség mellett arra nem jöttem rá.
érdekes eset hogy mig az asus lapokon van 3 állitási lehetőség és a minimum trd. asszem 7.addig a gigában a turba maga kalkulálja hogy mit bir a memod.sián beleszaladhatsz egy turba auto trd. mellett egy trd. 9 be is.valszeg ha ő 9-et állit be akkor az a memo csakis több feszel fog stabil lenni mondjuk trd.8-on.
mindenesetre érdekes hogy eltalálja magátol azt a stabil értéket amin még képes üzemelni a memoria az adott frekin a hozzárendelt fsb. mellett.
ez mögött az okfejtés mögött semmi tudományosság nincs csak. 2pár OCZ1100gold-1pár OCZ1150 reaper-A-DATA 800+ és 1066+ - corsair dominator 1066 és most egy pár kingmax 1066mhz-es.
mind mind máshogy viselkedett.
a legagresszivebb az OCZ 1100gold volt. -
Laraxior
titán
válasz
Bile Demon #21168 üzenetére
ezt nem kellett volna. a trdhez ne nyúlj,ha olyat állítasz be akkor gariztathatod a ramokat.maradjon csak auton.
-
horitomy
tag
válasz
Bile Demon #21129 üzenetére
Hirtelen mellbe vágott ez a válasz! Bosszantónál is bosszantóbb! Soha nem gondoltam volna, hogy erre nem képes egy alapap. Lófa.. a gigabyte valagába, hogy erre nem képes!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bile Demon #20844 üzenetére
Gondoltam nem véltelen rakott fel a Kingmax egy manualt az 1066-os ram mellé beállításokkal.
Mert ha menne alapon miért csinált volna külön egy manualt?
Persze elég sok a nem logikus gondolkodásu ember -
Dr.Én
veterán
válasz
Bile Demon #20078 üzenetére
Köszi
Akkor ha továbbra is fent áll, nem kizárt hogy cserélem az alaplapot -
donki
senior tag
válasz
Bile Demon #19256 üzenetére
Memtestet hogyan futtatod? Mert a standard testben nincs benne a 9-es, ami kb 3 órás teszt, és a memória egyes részeinek a tesztelése szintén egy külön opció.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #19240 üzenetére
és a ram mire van állítva?
-
donki
senior tag
válasz
Bile Demon #19195 üzenetére
Most már csak végig kell gondolnom, hogy mivel járok jobban. Ha veszek egy új alaplapot vagy veszek új memóriát. Azt hiszem 4 GB memória többe kerül.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Bile Demon #19135 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató választ.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Bile Demon #18482 üzenetére
"Ez pont a VGA kártya síkjában van..."
Gorni:Köszi, megtaláltam!
-
polika
senior tag
válasz
Bile Demon #18226 üzenetére
Azonos órajel frekinél kisebb szorzó az nagyobb FSB-t jelent
idáig okviszont a nagyobb FSB az KISEBB elérési időt (latenciát) eredményez, emiatt az átviteli sebesség nagyobb lehet
Hozzátenném hogy ez az előny max 1-2% egy direkt memóriateszben, valós applikációkban meg ennyi sem.
Szerintem azért azt is érdemes mérlegelni hogy a CPU visszaveszi 6-osra a szorzót amikor idle ami energiát takarít, ill a hőtermelést, hűtő zúgást csökkenti, meg gondolom a proci életidejét is növeli. Ezért érdemes megfontolni hogy 7-esről veszi vissza 6-ra a szorzót és emiatt mondjuk 450mhzel csökken csak a freki vagy 8-aról 6-ra és emiatt mondjuk 800-al (ha a 3.2ghzes példádnál vagyunk). Én pl emiatt tettem a végén inkább 9x333mhz re az enyémet a 8x375 helyett.
-
FefeeX
veterán
válasz
Bile Demon #18197 üzenetére
De eddig ugyanazokat a lemezeket olvasta, Ricohjpn003 (16x +R)
-
Kristof86
tag
válasz
Bile Demon #18217 üzenetére
Igen és miért?
-
bim
veterán
válasz
Bile Demon #18169 üzenetére
pubinak ugyaanezt...
-
P00By
nagyúr
válasz
Bile Demon #18169 üzenetére
Szerintem a DS3Rhez képest igen!
ja, dehogy...
-
donki
senior tag
válasz
Bile Demon #18087 üzenetére
köszi, ez jó ötletnek tűnik!
-
vincze90
tag
válasz
Bile Demon #17906 üzenetére
értelek! monyuk még volt egy olyan gond is h akartam inditani az nfs-t és akor kiirta h hiba tehát vmi biztos h nem volt 100! igaz haverom is azt mondta h igy jo lesz de nem értem igazán még most kezdem kapisgálni... természetesen nekem is minden alapfeszen van pontosabban a ram kapja azt a pluszt ami kell a 800asnak
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #17834 üzenetére
biztos, hogy C0-s volt?
úgy tudom a C1 és C2 volt a retail -
Nelman
tag
válasz
Bile Demon #17850 üzenetére
Elvileg a vezérlőpult/programok telepítése és törlésében megtalálod. Ott távolítsd el, majd restart után dobj fel hozzávaló, vagy új drivert. De használhatod a telepítő lemezt is. Teljesen mindegy. Ha így sem oldódik meg, akkor rakd újra a winfost.
-
Lg52xMAX
tag
válasz
Bile Demon #17845 üzenetére
Érdekes módon minden harmadik-negyedik restart után áll vissza UDMA5-re. Ha az eszközkezelőben kitörlöm az elsöleges IDE illesztőt és úgy indítom újra, akkor egyből visszaáll UDMA5-re. Most egy SATA2 Samsung 160GB-os vinyóval van ez a probléma, előtte egy WD3200AAKS volt, azzal semmi gondom nem volt. SMART rendben.
-
Nelman
tag
válasz
Bile Demon #17847 üzenetére
Szerintem szedj le minden alaplapi drivert és tedd fel újból. Ezzel nem veszíthetsz semmit.
-
Lg52xMAX
tag
válasz
Most cseréltem a 965P-DS4-emet egy P35-DS4-re.
Eddig a jól működő 965P-m ami átkerült egy HTPC-be az álltalad leírt jelenséged produkálja. Más proci HDD VGA de a memória ugyanaz.Amit sikerült kiderítenem hogy a winxp visszaveszi a hdd sebességét PIO módra. Valószínű hogy drivergond?
-
mcmike
őstag
válasz
Win újratelepítés már nálam is volt, + BIOS frissítés F10-ről F12-re, de a probléma megmaradt. Igazából a többi dolgot nem is néztem: hang + más akad-e ilyenkor, de majd ha megint jelentkezik akkor meglesem...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi szépen. Tehát akkor funkcióban kb ugyan azt tudja mind a kettő, hogy ha gebasz van a visszaállítja.
PS: Mi szükség van quad BIOS-ra?
-
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #17288 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #17201 üzenetére
megmérnéd 450-es fsb mellett, az mch-t
normal
+0,1
+0,2
+0,3-on ?szerintem 1,5V-nál hülyülhet meg az mch-m...
ennyi lesz normalon és +0,2-vel... (pont mint, ahogy írtam, kicsit korábban)
1,5V felett pedig pci-e: x1 -
Telefunen
őstag
válasz
Bile Demon #17201 üzenetére
Haszos mérések, ezek szerint akkor tuningolok óvatosan, ha adok feszt az MCH-nak
-
tzimash
őstag
válasz
Bile Demon #16840 üzenetére
olyanom nincs
az a legalsó amit irtam.
-
válasz
Bile Demon #16826 üzenetére
Tuningra kellene föleg?Tapasztalat valakinek?THX
-
Dracula
őstag
válasz
Bile Demon #16629 üzenetére
Hát igaz... de az én lapomon is volt boot-nál BIOS frissítés már
Én csak a win felületre gondoltam. A Pen drive-ról viszont nem támogatta az sztem.
11-es jól felment, a memória viszont nem jó típus. Csere.
Sose volt még korzerem de már most megrendült a bizalomÜdv!
-
sz.j
nagyúr
válasz
Bile Demon #16765 üzenetére
Köszi, de én ezzel tisztában voltam, viszont ott "hibáztam", hogy a 5:6=0,8333-nak nem vettem a reciprokát ami ugye 1,2 , azaz DRAM : CPU 12:10 =1,2
-
sz.j
nagyúr
válasz
Bile Demon #16752 üzenetére
"a BIOS-ban 2.4x-et kell ehhez beállítani"
De hát 2,4× van beállítva.
-
fdisk
őstag
válasz
Bile Demon #16582 üzenetére
Köszönöm a hasznos leírást a speedfan-hoz.
Végre működik ahogy kell.
mod.:ugy tudom,h a szenzor nem egészen olyan értéket mutat mint a tényleges,ezért meg tudja vki mondani,h kábé mennyivel mutat többet egy 8200 maghőm-e a ténylegesnél terheletlenül?
-
Ronnie12
tag
válasz
Bile Demon #16677 üzenetére
Most tuningoltam a VGA-mat, és nyitott ablak mellett egy picit még húzok a procin is majd.
Nekem bebootolt 960 MHz-en is a Geil Ultra. Igaz nem teszteltem. A Geil szerintem +0.5 Volttal simán bírja az 1000 MHz-et.
-
Ronnie12
tag
válasz
Bile Demon #16669 üzenetére
Csak azért érdekel, mert 69 fokos terhelés alatt. És 70 fok fölé már nem ajánlatos nagyon menni. De egy jobb hűtővel simán tudnám tovább húzni, de a az alap fannal ennyit bír a procim.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #16652 üzenetére
Nvidia chipes lapoknál a south bridge ettől megsérülhet, nem egyszer az lett az eredmény, hogy a 3V-os elemet hetente lemerítette... Ezeknél a lapoknál és az intel chipnél nem tudom mi lehet a mellékhatása. Ha valaki csinált ilyet az majd megerősíti, én addig nem javaslom.
Robi_73-nál nem volt utána semmilyen gondja a 965p-ds4-ével
Akartam már kérdezni hogy a P35-DS4-nél hogy működik a Dual BIOS, én csak egy féle BIOS-t tudtam frissíteni és nem látom sehol se azt a lehetőséget hogy az elsődlegest átcopyzni a másodlagosba vagy pl a másodlagost használni, a 965P-DS4-nél volt ilyen. A P35 a másodlagos BIOS-t elrejti és csak szükség esetén használja ha az elsődleges megsérült?igen, ezt én sem értem, hogy itt miért nem lehet olyat csinálni
-
Pandika
csendes tag
válasz
Bile Demon #16656 üzenetére
Köszi az infót (insert)
Na indulok, ha sikerül megcsinálni, akkor egy ideig nem tunningolok.
Amúgy mit basztam el? Nem lehet csak úgy 366-ra tenni? Vagy csak ennyire peches vagyok? -
Pandika
csendes tag
válasz
Bile Demon #16652 üzenetére
Csak ki be kapcsolgat, nem csipog.
Mi az insert gomb??? -
Pandika
csendes tag
válasz
Bile Demon #16643 üzenetére
Próbáltam memó és vga nélkül is, csak a procit nem vettem még ki, de szopás is.
Most elviszem a gépet valahov és megpóbálok más fajta ramot bele rakni, ha nem megy akkor nem tom.Esetleg?
[link]Vélemény?
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #16644 üzenetére
igen, a letöltésnél átírod a számot
pl. f7 -
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #16634 üzenetére
F9 F10 ami memória hibát okoz? Az F11 az ugye jó?
igen, igen
az f11 elég jó, nem sok probléma van vele
-
Pandika
csendes tag
válasz
Bile Demon #16637 üzenetére
Azt már próbáltam!
-
bim
veterán
válasz
Bile Demon #16629 üzenetére
ha érdekel nekem megvan az összes bios lemezen.még a szar F9-és F10 is.
-
Geller72
veterán
válasz
Bile Demon #16606 üzenetére
A 75 nsec nem gáz, 5-5-5-18-on a kingmaxoktól ennyi...nekem is ilyenek vannak, igen rakás fosok, de ez van, ez az a kategória. 4-4-4-12-n sem fog sokkal jobb lenni..a kingmax fos, el kell könyvelni, aki jobbat akar, annak zsebbe kell nyúlni..nem tuning ramok..
Nekem 9x266-on van és idle 28-35C. Stressz alatt sem megy 65 fölé...gyári coolerral..idle 1k rpm..a lap úgy néz ki, beáll..hétvégén kísérletezgetek majd vele.. -
mazda626
addikt
válasz
Bile Demon #16582 üzenetére
Köszönöm, így működik!
Meg is lehet állítani a ventit. Szól a rádió nem is vettem észre. Megdöbbentő, hogy a hűtőm idle módban képes passzívan elvinni a CPU-t!Ki is derült a gyengepont, a TT venit nagyon hangos, ha leszabályzom gyári alapfordulat alá, tényleg hangtalannak nevezhető a gép, pedig teli van tömve ventivel. VGA vásár után beszerzek egy szabályzót!
P35-DS3R hogyan viszonyul a memóriákhoz, és a tuningjukhoz 4 modulnál?
2x2GB modul esetén?
4x1GB modul esetén?
2x2GB + 2x1GB esetén?
2x1GB + 1GB esetén? -
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #16588 üzenetére
Ez így durván hangzik!
-
3d
tag
válasz
Bile Demon #15785 üzenetére
Igen, leesett
Igazatok van. Köszönöm szépen!!!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Bile Demon #15435 üzenetére
Nem modem, elözö gép nemcsinálta, ez a gépem hibája. ADSL 4 mega Dlink modem es 3com router(eleg komoly)... Biztos harverhiba. Van itt egy 1000-res realtek majd berakom csak azért 1 gigabyte ds4-től nem ezt várná az ember... nem a modem szakad és a "nincs halozati kabelt sem irja ki" egyszerüen szoftveresen szakad meg.....
-
tlac
nagyúr
válasz
Bile Demon #15271 üzenetére
plusz méri a proci fogyasztását is
-
_ak_
addikt
válasz
Bile Demon #14601 üzenetére
Láttam időközbe kaptál választ, szal nálam(unk) ez korrekt érték..
Beállítottam a cpu feszt 1.3ra már az EIST sem tudja levenni..
tetszik!
audi100td: english, meg hp, de ugyan ez a menete a te esetedben is, csak nézd át[link] , nem egy nagy durr... vistánál meg egy registry bejegyzés átírásával is meg lehet oldani. Ha viszont esedékes egy os reinstall, akkor viszont a giga honlapjáról le kell szedni a megfelelő sata drivert (értelem szerűen intel v. giga, sima v. preinstall F6 (neked a utóbbi kell ilyenkor és mikor bootlsz a cdről, F6ot nyomogatva kell neki beadni a drivert), 32 v. 64 bit). A letöltött fájlt pedig kibontod vmelyik mappába, legalábbis nekem ennyi elég volt, mert telepítés közbe el tudtam érni a másik partíciót, ahova kibontottam és nem kellett floppyval meg ilyesmivel szórakoznom..
gorninak vagy nem megy vmi, vagy vmi nagyon ütősre készül..
-
bim
veterán
válasz
az EPP-s memo! annyit ad neki normálon amennyit kér az spd. szerint. viszont ha leveszed normálrol akkor figyelembe kell vened hogy +0,5V-nál csak 1,85V-ot kap a memcsi tehát nem fog elindulni csak 800mhz-en..(ha spd.-n van a memofreki)
a DS4 hulla pontosan adja a feszt.egy hajszállal föléfeszel de szinte minimális. 1,95V bios winben 1,965V
gorni: azért lesz valami eredmény is?
-
tlac
nagyúr
válasz
a-data 1066+ -nak 2,2V-ot ad nekem is normalon
ds4-em zizeg blend alatt...
-
_ak_
addikt
válasz
Bile Demon #14583 üzenetére
A ram fesszel dettó nekem is ez a tapasztalatom. Mind autón, mind manual normal beállítása 2.2öt vagyis +0.4et ad automatikusan. nice work giga!
(jut eszembe konkrétan a lap zizeg vagy a hagngfalak??)
Amúgy a zajt illetően akkor szokott ilyesmi hang lenni, amikor rossz a földelésed v vmi bekötés.. (úgy tom legalábbis). Nézd át újra az alaplapot és a házban a tartócsavarokat, h minden rendben-e. Érdemes lehet elszórakozni a kábelekkel, egyesével kizárni mindent. Tehát alapból csak a feltétlen szükséges dolgokat bekötni, ha nincs zaj, akkor továbbmenni egyesével.
-
bim
veterán
válasz
Bile Demon #14488 üzenetére
nekem passziv vizem van a DS4 mellett és nem tapasztaltam ilyet.egyedül a P95 blend alatt van hogy bizonyos részeknél halkan zizeg valami tekercs de nem folyamatosan..
esetleg ha konkrét dolgot tudsz mondani akkor megnézem neked.. -
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #4022 üzenetére
Valszeg akkor az lesz...bár nekem ez nem jelentkezett, pedig nem is egy lapot élt már meg a 32es Vistam...
-
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #4019 üzenetére
Ezt holnap megnézem Én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest