Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
FefeeX #18225 üzenetére
Ha eddig olvasta és a másik meghajtó most is olvassa a lemezeket, akkor nem a lemezekkel van a baj.
De tudod mit, akár az is lehet, hogy a lemezek határ eset, egyik meghajtó MÉG épp olvassa a másik már éppen nem, mert nem tökéletesen lett megírva, és amúgy is romlik a lemezek minősége az idő előrehaladtával. Tapasztalataim szerint nem olyan gyorsannekem még az első DVD lemezeim is tökéletesen olvashatók, 2db SONY-NEC optiarc meghajtóm van... valahogy nem dereng, hogy akár egyszer is át kellett volna menni a másik szobába a plextorhoz vészleolvasni egy lemezt.
Valószínűbb, hogy egyszerűen valami lett azzal a meghajtóddal, lehet hogy csak egy porcica ült meg az olvasó fejen, de lehet hogy más baja van. Így távolról nem tudom megmondani mi baja van, de abban biztos vagyok, hogy az alaplapi BIOS verziója nincs hatással a meghajtó olvasási képességére.
Ha teheted próbáld ki az olvasót egy másik gépben... aztán elválik, hogy a meghajtót kell gariztatni / lecserélni, vagy a gépedben kell tovább a hibát keresni.
-
stigma
addikt
válasz
FefeeX #13734 üzenetére
naszóval procid bírja strapát valszeg.
mivel 800as Geiljeid vannak és 10x300 on nyomod, ezért a ramszorzó ami 3.00 , 900mhz re emelte a memóidat, azért látod azt hogy kéken vana 800áz és mellette hogy 900.
Geil nek nektudom menynit kell adni, próbáld meg 2.1V ra felelemni és 5-5-5-15 re tenni.
ha 2.00 ra teszed a multipliert, vagyis a ram szorzót, akkor 1:1 et tudsz kihozni ami jobb mintha felszoroznád.mondjuk próbáld meg kisebben 2.4 en vagy 2.5 ön akkor 820 illetve 850mhz fog cask mennia memód -
bbandi
tag
válasz
FefeeX #13081 üzenetére
post screen az az a képernyő, ahol a bios kiírja a gépedről az infókat: proci, memória...
itt lehet belépni a biosba del-lel, end-del a q-flash-be (bios update), meg van még más is, de azokat nem használtam sose.
Osynho: [link]
csak válaszd ki a lapod rev-jét! (a lap neve alatt lehet) -
sorcerer86
tag
válasz
FefeeX #13007 üzenetére
2160-as proc 8*400 1.3750 (alap 1.2625), ram 800-on 4-4-4-12 tRD 7 2.0v
mondjuk érdekes egy darab, mert 1.55 fesz mellett, egyik szorzóval sem megy 416 fölé az fsb, viszont remélem stabil lesz 9*400-on is, csak a proc hűtés miatt nem tudom tesztelni, mert a vapochill micro nemigazán bírja
-
barnam_
nagyúr
válasz
FefeeX #12895 üzenetére
Max. fordulaton van hangja, de szerencsére nálam passzívan, vagy 1000-es ford. szám körül megy, úgyhogy engem nem zavar.
Mennyi most az alja kb a hűtőnek? Mármint az ára? Boltban a 9500 AT (csak LGA 775-re) 8k körül van, az enyém LED-es, tavaly májusban vettem 6k-ért, használtan.
Nem mondanám, hogy újonnan jobb ár/érték tekintetében, mint a Hyper TX, de használtan ennyiért jobbat szerintem nem kapni. -
polo20
tag
válasz
FefeeX #12756 üzenetére
@FefeeX: megvan a probléma, nehéz volt kideríteni melóhelyről mert az asszonynál jelentkezett és nem voltam otthon. A CPU cooler nem ment és be volt állítva hogy riasszon ha 70C fölé megy a CPU hőmérséklet. Hazamentem és lehúztam az alaplapról majd vissza, azóta semmi gond.
Hál' Istennek jók a RAM-ok. -
tkesy
addikt
válasz
FefeeX #12764 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy 64bit alatt gyorsabban töltödtek be a játékok mint 32bit alatt... amúgy meg amikkel én játszok, azoknak mindegy hogy 64bit-es vagy 32bit-es Vista alatt van alattuk, ua azt a fps-t hozzák...
az 1024*768-hoz meg elég a HD3850 256MB-s verziója...
mod: én 4GB rammot használok...
-
tkesy
addikt
válasz
FefeeX #12674 üzenetére
A fő kérdés az, mekkora monitor van/lesz hozzá... Mert 19" jól teljesít még AA+AF-el is, de 22" alatt már kifullad, (@760 / 1000-en is) és ott szvsz a +256MB se sokat segítene rajta...
ha 19" -nál nagyobb monitor lesz hozzá, akkor inkább 3870 (tuningolva) vagy 8800GT esetleg egy nagyon jól húzható 320-as GTS....
Ha nem akarod tuningolni, akkor inkább GT +15kért...Vistát meg nyugodtan telepithetsz rá, egy két programnál fordul csak elő, hogy látványosan lassabb mint XP alatt... (saját tapasztalat, de lehet egyedi esetben előforduló hiba is)
Meg már amúgy itt van a nyakunkon az SP1....
ooohh jeeee.... újra őstag lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest