- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz
Geller72 #38692 üzenetére
1. Az adatlapomon ott az egész gépem.
2. Annyira nem vagyok hülye, h ne tudjam az újfajta OP-hoz új driverek kellenek, és azokat le kell töltenem a gigabyte honlapjáról.
3. Mi az, hogy minden szart feltelepítek? A szükséges dolgaim vannak felrakva, amik kellenek ahhoz, h használjam a gépem.És örülök neki, h ilyen stílusban írtál....no comment.
-
Gorneck
legenda
válasz
Geller72 #27500 üzenetére
Nézz körbe...már ez első két guglis találatba is olcsóbb volt a hűtő...
-
tresh
veterán
válasz
Geller72 #27193 üzenetére
hali
Amin a xp van az egy 80gbs sata winyo és van még cirka 60gb szabadon 169.21 es driver hajtja a 7600gt és azért érdekes mert régi gépen is ez a kari volt és ott nem volt ilyen gond nem tom én az xpre gyanakszom lehet teszek fel egy másik fajtátpagefile =lapozófájl?
mert az 2gb-4gb. kevés lenne?:S
-
tresh
veterán
válasz
Geller72 #27186 üzenetére
oksa köszi most 1066 turbo és 5-5-5-15 időzítéssel megy
fesz pedig 2.0v everest 2.02 öt mutat
adtam nekik plusz 0.2-őt
de nem értem a laggot még mindig (géplagg)amit cod közbe csinál..:S pillanatra csak és aztén megint ok lan driver frissitve virusírtó kilőve :S de nem mindig csak max 1 nap 2-3szor:S és elöször azthem h a memoval van a gond de mégse mert windows meg minden okés
lehet ha winyo?:S mert satán megy a xp és van egy ide winyo adatoknak
de biosba nem állítottam e téren semmit még nem tom már mi lehet:S
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Geller72 #21999 üzenetére
Segítséget kértem, így minden ötletet szívesen veszek!!!
Viszont a pasztázáson már túl vagyok, meg minden alap lehetőségen.
Az érdekes az -ezt nem írtam eddig- hogy kb 1 hétig minden rendben volt, alapon 41-42 fok, terhelve 60.
Aztán egyik napról a másikra meg ez: alapon 70 fok, terhelve 10-15 perc és kikapcs.
Üdv: Dub
-
-
Motar
tag
válasz
Geller72 #17749 üzenetére
Köszi, csak pont ez volt a baj is h everestel se tudtam egy normálisat mérni!
Amugy rájöttem, azért nem találtam mert 2 cucc is van amit le kell kapcsolni és csak ugy ok. Én meg csak 1esével próbálkoztam! Amugy intel q6600as és most így sikerült végre normális adatok mérnem
Így néz ki most [link]
Mivel próbálkozhatok még esetleg? -
Bile Demon
őstag
válasz
Geller72 #16608 üzenetére
Az 1066-os Kingmaxokról sok jót írnak az userek. Szerintem már az sem rossz eredmény, ha az a ram viszi alap feszen az 1066-ot... Olyanból el bírnék fogadni 2x2GB-t.
Én csak azért vagyok kicsit csalódott, mert nekem a 800-as Kingmax rosszabbul megy mint a 666-os Kingston... Persze nem tuningra vettem, hanem mert kevés volt a 2GB a Crysishez hoyg megérte e nemtudom. De azt igen, hogy abban a szent pillanatban kikapcsoltam a SWAP fájlot, és azóta se szólt egy program se, hogy valami baja lenne.
Na nem is panaszkodni akartam, ezek most már "jó idők", ami a RAM-ot illeti. Emlékszem 1994 elején amikor 2MB-ről 4MB-re akartam bővíteni, akkor az milyen keservesen ment, több hónapig, tán 1993 karácsonyán tervbe lett véve a doom1-hez.
És előteremteni... 20 ezret 4MB RAM-ra, és közben leszervezni, hogy a 8db 256kB-os modult elvigyék időben, és meglegyen 8 rugó értük... 1995-ben meg, win 3.1 alatt futtattam a Dark Forcest (amihez 8MB kellett volna), hogy csináljon neki elég virtuális memóriát. 3 perc swappelés kellett egy 180 fokos körbeforduláshoz, de ha megindult...On: a hang chipes kérdésemre valaki? mármint hogy a spdif kimenet hangerejét tudja e állítani a master volume? vagy derítsem ki holnap magam?
-
Muréna
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest