- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
vissza olvastam, de azért emlékbe itthagyom...^^
...blablabla...nekem akkor jelentkezett ez a probléma, amikor rosszul kötöttem, be a ház drótjait a lapra (hdd,power, reset, etcetc.) nyilván az egyik egyből zárta a kört és indult a gép.. nézd meg te is! próbáld ki először, h lehúzod az összeset, és úgy kapcsolod be a tápot! -
Bile Demon
őstag
A felirat azt jelenti magyarul, hogy NE CSATLAKOZTASD EZT A KÁBELT AZ ATX_12V CSATLAKOZÓHOZ.
a 20+4-est együtt dugd be a 24 tűs alaplapi csatiba.Van egy másik, vékonyabb kábelköteg aminek a végén 2db 4 pines csati lifeg, abból az egyiket dugd be az ATX_12V feliratu csatiba, a masikra meg vigyázz, hogy ne érjen hozzá semmihez, mert az ott fog lifegni a legrosszabb helyen.
Higyj nekem, tudom, mert nekem is Zalman tápom van.
-
Pancsermeste
őstag
-
éN79
addikt
Nem igaz. Be kell dugni a 20+4 tűset a megfelelő 24 "tűs" foglalatba, valamint be kell dugni a kigészítő 2x2 azaz 4 tűs csatlakozót is az alaplap bal felő sarkánál, a ps2 (egér, bill) csatlakozók mögött lévő fehér csatlakozóba.
Chas01: látod, ilyen mélységig én nem mentem bele, de szerencsére tényleg képtelenség fizikailag a "rosszul történő" összekötés.
-
éN79
addikt
A tápod csatlakozóitól függ, és persze lehet nem értem jól a kérdésed. A 24 (2x12) (vagy 20+4) tűs csatlakozót és a kiegészítő 2x2 tűs csatlakozót nem nehéz eltalálni, a többi meg úgyis molex (1x4 tűs) vagy sata táp csati, illetve még ha új tápod van, akkor lehet hogy van egy v. több pci-e 2x2 v. 2x3 (?) tűs csatlakozód is, ez nyilván a vga-ba megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest