- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
Erdekes ez az 1X bug, 500 fsb MCH +0,1V Blend jo , minden ok.....wow az mas teszta...(de miota a gepemet kitakaritottam , kis bios reseten tartva majd a kartyakat es ramokat belecuccoltam azota nem csinalta meg)...... +0,1 - +0,175V emelve MCHt 500as fsbnel nincs bug, +0,200V elso inditasnal 1X bug , ujrainditom a gepet akkor mar 16X..+0,225 folyamtos 1X bug....+0,250V mar a lap megkergult
....instabill lett. Kb ennyi a PCI 1X bug tortenete. 500FSb mellett +0,1V MCH alatt kek halal Blend test kozben....biztonsag keppen +0,150V raktam, aztan had szoljon
-
-
Mankó
veterán
Valami más lesz a bibi, mert most kivettem 2 modult és ha azokat is 1000en hajtom, akkor a játékok egyszerűen nem indulnak el, vagy már az elején kidobnak vissza windows-ba. Lsd. Crysis Warhead. Ha viszont visszaveszem alapra, akkor megy. Tiszta X aktás eset.
Komolyan mondom eladom a wofit, s megyek vissza 6550re.Egyszerűen már mindent megpróbáltam. Nem akarom elhinni hogy ennyire nem megy.
-
Mankó
veterán
Már én szégyellem magam, s egyben röhejes.
A játékok meg nem mennek. Feltettem a Vistát, hogy hátha az a baja, helyzet: winamp alatt fagy, játék kilép. Minden vissza alapra, minden happy. Eladom a gépet és veszek 286-osat, mert már mindent kipróbáltam, csak a 6*533at nem.
Ebből mégis 2*2 vagy 2*1 lesz. -
szucsinka
őstag
aha na akkor tessék:everest bench
mondjuk itt nem látszik hogy 3gb van benne de tényleg annyi van -
Mankó
veterán
-
Laraxior
titán
Hát..nehéz befogni a 4x1et az hót tuti... most 2x1em van,de jövő hónaptól megint 4 modul lesz,tekintve szereztem ugyanilyen OCZ FLex blokkot
1066os ramok 1125ön vígan mentek,de 1175ön el sem indultak. 2 modul meg simán megy 1200 felett.szóval 4nél inkább a mennyiség a nyerő mint a minőség.Játéknál úgyis mindegy hogy 1066on vagy 1200n mennek. ott a mennyiség a lényeg.
-
Mankó
veterán
Azt meg már tényleg nem hiszem, hogy a táp miatt kötözködne, mert belekerült egy 9600gt. De a héten befut már végre a Giga SuperB 460 is, lesz megint lehetőség a tesztre.
Most már alapórajelen is futtatom kíváncsiságból. De itt legalább játékok alatt nem volt gebasz. A végén még visszasírom a 6550et a 2 Giga rammal. -
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
7*500 1.3Von, +0,3Ram, Fsb, mch +0,1 - másfél óra után fagyi. Kezdek gyanakodni, hogy már a Vista se az igazi. Ennyit nem kellene szaroskodnia. Régebben stabil volt a prime órákon át, 7*500 és 8*475ön is, igaz xp alatt. A végén lehet, hogy tényleg a Vista Audigy drivere-vel lesz a bibi.
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
Próbáltam már azt is , de nem segített.
Az a furcsa, hogy ha bárrmit változtatok az órajelen, akkor már kevesebbet ad a ramnak, mint alapból.
Sok mident cseréltem egyszerre és lehet hogy a megnövekedett fogyasztás miatt a táp már nem bírja normálisan a tuningot. Ez elképzelhető? -
-
Laraxior
titán
Tegnap nézelődtem mit is visz a quadom.... Hát ha egy kis jéggel megspékelem a radiátort,hogy lehűljön a víz olyan 16 fokosra,akkor szépen le fog futni a 3dmark CPU tesztje 4.2-4.3GHzen
4.2vel nincsen semmi baj win alatt,még egy kis winrart el is visel,meg sPi-t,de a 3dmark CPU tesztjénél már túl melegedett
-
Cerebellum87
csendes tag
Szia,
Először is köszönöm a választ. Igazából a borda amolyan "bordameleg" (
), tehát simán tapintható, melegnek meleg, de nem vészes. A baj azzal van, hogy mikor a CPU coolerét szereltem fel, észrevettem hogy ez mozog a gyári hűtő rajta, ez pedig köztudottan minden, csak nem hatékony...Egyelőre most ott tartok hogy az egész kócerájtól megválok, és beszerzek valami "más"-t
Köszönöm a választ mégegyszer!
Üdv.
Milán -
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
"Poliroztam ebben a szerkezetben..."
Már régóta aktuális nálam is egy poci-polir, de eddig visszatartott az, hogy a hűtőmet enyhén szólva is "elpolirozták" ...
A procit már nem engedtem polirozni, mivel nekem nem csak csili-vili elvárásaim vannak, hanem föleg a sík felület ..., na de erről ennyit ...
Ezért most megprobálnám a procimat én megcsinálniMint ahogy említettem, teljesen sík felületre szeretnék polirozni a procit, ezt követően megprobálom helyrehozni az elszúrt hűtőt is, de mivel símán kézben tartva ez nem kivitelezhető, érdeklődéssel néztem a "szerkentyűdről" belinkelt képedet.
Ha jól értelmezem, polirozáskor, a 775-ös foglalatba lévő procit az alaplap vezeti meg és tartja síkban (nem engedi billegni!), és magát a lefelé fordított alaplapot tologatod valamilyen kereten megvezetve (ami alatta látható)???
Vagy tévedek?!?
-
Gorneck
legenda
-
Laraxior
titán
Akkor megtartom
a fetekre teszek kis süniket,hogy ne legyen olyan meleg
Mennyi feszt adhatok neki még?Mert idle 1.472V-ot kap ugye ez BIOSból 1.5V
Ha BIOSból adnék 1.525V-ot akkor az kb 1.5V lenne idle load lenne kb. 1.46V ez még elviselhető 24/7?Akkor meglenne a közel 3.9GHz
-
-
-
Laraxior
titán
Add el...szerezz innen egy DQ6-ot. szoktam néha néha látni rev 1.0 es DS4et,de ritka mint a fehér holló
Tettem süniket a kis kockákra a proci körül,mindjárt nem melegszik annyira,pont szemben van egy szerverventi,tegnap simán lement a winrar, a 3dmark,és egy sPi-re is futotta 4.1GHz-en -
tlac
nagyúr
amugy olyan 61-70°körül vannak a gpu hőfokaim de ezt nem hiszem el.szabályosan süt a kártya
a kazánodat kicserélted nagyobbra
ez fehérvár...
itt örülhetek hogy cserélték..szerintem csak türelmetlen voltál
még azt megnézem hogy nem lehet e az a bibi hogy a foglalat görbe és olyan erővel szoritja bele a procit a keretbe hogy azt hittem eltöri.azoon hajlitok hátha...inkább az nb hűtését ellenőrizd
-
tlac
nagyúr
mch-nak ami max adhato fesz az 0,175V a felett instabil.az meg a 9x400-hoz elég
nálam is ugyanez van a rev2-es ds4-gyel (de ezt már párszor írtam)
+0,2-vel el se indul a gép, +0,2 felett elindul, de csak pci-e x1-gyelnem értem miért nem cserélted le egy p45-re
beleszoktak menni, hogy a jelenlegi árat számolják, aztán ha még rá is fizetsz, pl. egy p45 ds4-re, akkor már biztosan cserélték volna örömmel -
Chalez
őstag
A CCC-ben engedélyezd az overdrive-ot, és told fel 790/1100-ra próbaképpen, aztán hagyd úgy.
Nálam simán viszi, Crisys-ban semmi pöttyösödés, semmi textura hiba.
Az hogy néha néha felpörög 3d-ben, a csendhez szokott fülnek elég kellemetlen, de pl engem nem zavar annyira. Brutálisan erős kártya, nem bántam meg hogy beszereztem. Ja és semmi sípolás, ciccegés nincs... -
pinnacle
nagyúr
Ilyen nekem is volt a régi gépemmel.Egy tápcsere után a ventik felpörögtek, de a BIOS sem töltött be.Mindent kiszedtek, a BIOS sípolás, hibajelzés sem működött.Végül beraktak egy régi VGA-t és azzal elindult (ezután már az eredeti VGA-val is működött), hogy miért, azt senki sem tudja.Régebben VGA csere után is ugyanez volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest