- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Boci_83
őstag
Everestes nincs. Ilyen van. [link]
Újraindítás után kicsit kisimult, nem volt ilyen tüskés, de sebesség nem sokat, de valmit javult, átlag 120 körül volt, viszont arról nem csináltam képet. Átlagba hozta a 120-at.
Egyenlőre feladtam, azt hiszem hanyagolom ezzel a lappal a raid0-át.
-
ngabor2
nagyúr
akkor átvágtam a gordiuszi csomót... ideiglenesen levettem a tuningot. amúgy valóban a 4x100% okozta a dolgot, ha elindítottam, akkor egy idő után berregett, ha kikapcsoltam, csendben maradt. ha lesz sok időm, akkor beállítom a feszültségeket.
Gorneck: passz... nem vettem ki, annál sürgősebben kellett a (stabil) gép. majd talán hétvégén.
-
coreduo
csendes tag
A mch-nak van adva +0.1 a memóriának +0.2 vagy 0.3 így a BIOS szerinti fesz 2.032 vagy 2.1 most kisebb mem .fesz 2.032 (+0.2 van adva memory multiplier 2.4 1080 MHz) így nem csinálja. Csak azért kérdeztem mert nem értetem miért nem vesz vissza a BIOS –ban semmit és neme káros a gépnek az alaplap szerint 1200MHz még bírja a memória meg szintén tuningolható mi lehet a probléma még ha az a 45MHz nem is éri meg a vesződést .Köszönöm a választ
-
Sk8erPeter
nagyúr
No, így már más, köszi!
Te melyik BIOS-frissítési módot tartod a legjobbnak? Kell parázni a Windows alatti frissítéstől, és inkább válasszam a Gorneck oldalán leírt módon a DOS-os CD-s frissítést? Vagy előbbi? -
Attix82
addikt
2.1V is probaltam ami gyarilag az SPDjebe van, nem valtozott semmit....1.85V is ugyan ugy megy.
Ha nincs a PCI bugra megoldas, akkor vennem kell esetleg egy nagyobb szorzoju CPUt, aztan 10x400on hasznalva kenyelmesen elfut a cucc......ambar kitudja a wow hogy viselkedik azzal. 8x400 siman jo.
-
Attix82
addikt
+0.1V....Memtest86 jo, 2x Prime95 Blend ami 3.5 Gigat zabalt be, fel oraig nem dobott hibat...egy weboldalt nem tudtam kb megnyitni kozben
..... minden mas jatek tokeletes, + video kodolas 2 oran keresztul tolja 2 magot 100% kozeleben.....a WoW az mas teszta, alap gepeken dobalja a memoria hibat, de ha en csokkentem az FSBt 450re akkor mar nem.( mar gyanitom hogy a wow kiegje van szarul megirva)
De ha lenne a PCIe bugra megoldas akkor szivesen varom az otleteket, mert ahogy ovlastam sokan talalkoznak vele.
-
spy19
tag
Köszönöm szépen!
és szerinted is felesleges emelni? 400-as fsb vel is simán megy úgyhogy minden alap fesz-en van,kivéve a ram kap +0.25?Ja és még 1 az normális,hogy ha a tápot le kapcsolom majd vissza és indítom a gépet úgy indul hogy felpörög minden venti leáll és csak ezután indul ? (ezt az új bios óta csinálja!)
Nem zavar ha ez csak valami biztonsági izé. -
sz.j
nagyúr
-
-
lamasz
tag
Igen a táp már megvan pontosabban kiszerelem a régi gépemből, csak persze ha veszek egy jó tápot akkor az megdobja a költségeket 15 K val. Ezért marad szerintem!
A kereszthuzat az meglesz oldva szerintem, még nem tom hogy de valami okosságot kitalálok rá hogy a kapjon egy kis oxigént a vga lap proci
, nehogy megfulladjanak a nagy tumultusban
Kösz a segítséget!
-
lamasz
tag
Gondolom a fogyasztásra gondolsz, azért nem raknád bele az x2-t, viszont alapjáraton nem fogyaszt annyit tudtommal!
Elfogadom p35 ds3 marad! de nem p45 az jóval drágább....
Viszont szerintem a superB 460W elvinné a konfigot ! Hűtésminden gyári marad!
Végül lehet mégis 4850 lesz ebből mert azt tuti viszi a táp is , kevesebb a macera vele. -
lala42
őstag
Hali!
Én ebben nem vok biztos. Ugyanis nálam a Pen FAT32-n üzemel, és több BIOS-t is frissítettem róla. (és fogok is). Az a lényeg, hogy a frissítés előtt a BIOS default-on legyen, és a lap megfelelő verzióju BIOS-a legyen letöltve. Értem itt a Rev,. számot, az energia változatokat ( P,EP stb.)
De javíts ki ha nem jót írtam -
gondolkodom egy 4850-en, és most tudnék is egyet kölcsönbe szerezni kipróbálásra. viszont a tápomon 12V-ból egy 10A-es és egy 13A-es ág van, és a 13A-es csak a CPU csatira van rávezetve. azaz, ha ezt a CPU exkluzívan használja, akkor a VGA-ra, alaplapra, RAM-ra és az összes többi marhaságra marad 10A, ami biztosan nem elég, tekintve, hogy a VGA-nak kell minimum 9
lsc: no ilyet még nem láttam. jó pap holtig...
no mindegy, köszönöm mindhármótoknak a segítséget (amit fagy53 írt, az sajnálatos módon igen logikusan hangzik
), asszem tényleg rászánom magam egy időtállóbb tápra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest