- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
ez sajnos "típushiba", már a topic 1. hozzászólása is tartalmazza
amit saját tapasztalatból tudok hozzá fűzni:
két tök egyforma, egyidős konfig közül az egyik csinálta, másik nem, tuning nélkül ismivel GeIL ramok voltak bennük, egy kis fesz.emelés kellett, és stabil lett
adatlapodon nem írod a ramod típusát, de látom húzott, ezért elképzelhetően elkelne egy kis plusz fesz, egy próbát megér, hátha indulni fog tuningon isáramtalanítás utáni leállogatást nekem csak márkás táppal csinálta, véletlenül nem Chieftec-ed van?
-
Biga123
addikt
elvileg nem .. bár nekem is kingmaxjaim vannak de nekem 6-6-6--20 on mennek +0.2 V al..
ezek nem tuning ramok.. szerintem álíts be lazább időzítést kezdésnek érd el a kivánt mhz-t és lassan 1-enként rakhatod szorosabbra az időzítéseket amíg stabil..
aida64- kiírja a feszeket a ram hoz is.. -
-
Bile Demon
őstag
Ez így normális. CPUZ és speedfan mutatja hogy jó.
A másik két progiban meg benézted az értéket.
Core temp amit kiír az nem fog változni, mert az a proci alap feszültsége VID, az everestben is rossz helyen nézed! ne a procinál nézzed az alapfeszültséget, nézd meg a számítógép/érzékelő/magfeszültséget az amit ténylegesen kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest