Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
gayer
aktív tag
Nem igaz nem rossz lap ez csak tényleg ahogy tapasztalom ddr667-es ramokat, vmint a nem túl márkás(olcsóbb) ramokat nem kedveli.Ha mégis az van akkor meg baromi sokat kell játszani az időzítésekkel, (bár ahogy elnézem a drágább ramokkal is)hogy stabil legyen. Amúgy kösz Achill3us a ram beállításokat sokat segített.
Az 500fsb elég komoly én sajnos ezekkel a ramokkal (hynix) meg sem tudom kísérelni 400-ig próbáltam amit még a ram kibírt de ott is a ram beállítások után volt stabil! 
-
Achill3uS
nagyúr
nem kell rögtön besértődni, csak be kéne látni hogy a Core2 még ki sem hűlt annyira meleg.. nézz csak át nyugodtan a P5W DH vagy akármelyik ennél jóval drágább lap topicjába, ugyanugy találsz bugokat és problémákkal küzdő embereket.. a Giga pedig mondhatsz amit akarsz az egyik legjobb választás Core2 (főleg Allendale) alá, az hogy anno AXP vagy más platform alatt milyen lapjai voltak meg nem ide tartozik
ennyi..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 500fsb elég komoly én sajnos ezekkel a ramokkal (hynix) meg sem tudom kísérelni 400-ig próbáltam amit még a ram kibírt de ott is a ram beállítások után volt stabil! 
ennyi..