- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
westlake
félisten
le tudom irni, ha egyre gondolunk..
a forumos eletben mostanaban az intel 965-os chipset-jet jelolik c1-es es c2-es verzioval...
a ket verzio kozott ugyebar az a kulonbseg, hogy az intel (tobbek kozott) javitotta a chipset hibas memoriakezeleset.. valoszinuleg az intel kihasznalta az adodo (szukseges rossz) alkalmat es mas felfedezett hibat is javitottak.. (valoszinuleg ezert ert el valaki 600-as fsb-t)
egyebkent halkan jegyzem meg, hogy a legtobb ember ezt az eredmenyt tulertekeli, mivel a c1-es p5b deluxe lappal is ertek el 590-es fsb-t..
a rev1-es es rev2-es jelzot sokmindenre ra szoktak aggatni, de szerintem te most a lapokra gondoltal.. ha egy lapgyarto ugy erzi, hogy valamit nagyon elrontott egy lapon (hibas kondi szeria, elavult vezerlo ic), akkor kiadnak egy 2.0-as rev.-et (jelolhetik mas szammal is)..
ez a dolog nem szokott gyakran elofordulni.. tudomasom szeirnt nincs is olyan alaplap ami 3 verziot megert volna.. (bar remlik valami ilyesmi)
nagyjabol ennyi
''pár mondatban összefoglalva írd le, h mi is a különbség a c1 ill c2 v rev1 rev2 között!!''
szivesen leirom, amit tudok, de egy legyszives-t igazan elnyomhattal volna.. nemhiszem, hogy neked barmire fel kene engem szolitanod
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
teljesen tisztaban vagyok vele, hogy nem nekem irtad, hanem achi-nak... remeltem nem baj, hogy allast foglalok a temaban (esetelg heylreigazitok).. nehogy azt hidd, hogy en most ellened vagyok.. nem is ismerlek, tehat nem is lehet rolad rossz velemenyem.. foleg nem tamadtam.. igazabol annak adtam hangot, hogy nehany dolog nem ugy van a valosagban, ahogy te azt leirtad.. viszton, ha te emiatt sertve erzed magad, akkor tobbet nem irok egy szot sem
-
westlake
félisten
..te viszont vitazhatsz.. ertem.. bocsanat..
egyebkent en szemely szerint szeretek ertelmesen vitatkozni, mert valamilyen szinten ez viszi elorebb a vilagot.. azt viszont nem csipem, amikor valaki(k) teljesen alaptalnul kotnek bele a masikba es erveleni sem tudnak normalisan, mert hianyos a tudasuk..
halistennek en megtehetem, hogy eleg sok ujcuccot kiprobaljak, igy sajat magam tapasztalom a dolgokat es nem kell elhinnem esetleg azt, amit egy kulfoldi forumon, oldalon irnak.. persze ram is siman lehetmondani, hogy hazudok es felre akarom vezetni a nepet, amikor a tapasztalataimat leirom ide, a forumra.. mondjuk nekem ebbol semmi elonyom nem szarmazna, hiszen nem akarok semmi rosszat senkinek es nem szponzoral senki, aki megmondana, hogy melyik marka javara itelkezzek..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
talan figyelembe kene venni azt a tenyt is, hogy a c2-es mch miatt a gyartok NEM fognak ujabb lapokat kiadni.. ahogy elfogy a gyarakbol/raktaakbol a c1-es chip-ek, a gyartok azonnal c2-es chip-eket ultetnek majd azokra a lapokra, amiket tuzetesebb vizsgalat nelkul nem lehet majd megkulonboztetni a regi lapoktol!
egyebkent meg nem kell senkinek a kepebe rohogni, mert a tekep is ugyanugy bele lehetne rohogni valami miatt, mint az enyembe, vagy barki maseba
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
pff no comment a hozzászólásod.. kapa kiesik a szádból..
Ki beszélt itt Kentsfield és társairól? ezzel kapcsolatban amugyis jelent meg hir a PH-n hogy melyik már most kapható lapok fogják támogatni - uj bios-al. Sárpaccal azt beszéltük hogy ha kijönnek a javitott 965-ös lapok nyilván aki lap vásárlás elött áll azt fogja inkább választani mint egy (használt) c1-et, és igaza is lesz, mivel jobb memória kezelés várható tőlük; semmi többet. -
adalbert1
veterán
Szerintetek meddig fog még fejlődni a számítástechnika???
MIkor monjda azt az elektronika, h kész itt a határ...???
Szerintem nagyon sokáig, egész elképzelhetetlen, hogy pár éven v. pár évtizeden belül mi lesz itt...
Gondolj csak arra, hogy hova jutottunk a 286-386-tól röpke tizenpár év alatt...
Az elektronika meg csak egy dolog, szerintem nagyon sok mérnök dolgozik úgyis minden cucc fejlesztésén, ha vminek elérik a határát átállnak más gyártástechnológiára, megpróbálnak új dolgokat kitalálni és megvalósítani. -
Anonymus23
veterán
Nem tom mire fel ez a nagy öröm, ott mintha azt írták volna, hoyg a rev2-es lapok fogják teljesen támogatni a Kentsfield-et, és ezek október közepén jönnek.....
Nekem pl C1-es lapom van.
A rev1-es lapokat meg csak most fogják még tesztelni, szal előre nem innék a medve bőrére, bár remélem menni fog...
De őszintén, most vettem az E6400-ast, most is vígan megy 3660 MHz-en, egész nap nyúztam, semmi gond vele, szal a franc se fog 1-2 éven belül új cuccost venni.
Azért ennyire nem követjük a divatot -
Nippon
őstag
Két dolog volt: egyrészt ferde volt a hűtő a DS4-emen. Nem állt egyenesen az északi hídon. Levettem visszahajtottam picit, így tökéletesen felfekszik, kentem alá egy pici Artic Silver 5-öt és láss csodát, most jó. A nagyon melegedő proci oka a rosszul felrakott hűtő volt. Este volt fáradt voltam, elbasztam, na. Levettem, helyretettem most az is jó.
DE, kifogtam a világ legszarabb E6400-as prociját. 3000 fölé 1.45V-tal sem lehet húzni.
Megy is lassan a levesbe.... -
-
westlake
félisten
te aztan csak tudod.. vettel EGY lapot es az megy neked.. nagy statisztika..
magyarazd mar el, hogy mit csinalok szarul..
adott egy ds4-es konfig, amit egy-az egyben atpakolok egy dq6 ala.. mond mar meg, mit kurok el? talan nem szortam eleg mogyrot a mokusoknak, hogy elegge hajtsak a mokuskereket? -
-
Gorneck
legenda
És ezt most mér nekem???
Szarból a legszebb várat építeni így sose fogod érezni, hogy megy ez is úgy, mint aki 2szer annyiból tesz össze egy gépet...
Amúgy én nem szoktam tuningolni...1-1 teszt max, hogy tudja mennyi tartalék van benne. 400-on megy a gépen és ez a tudat nekem elég...
ui: olvass még picit oszt rájössz, hogy a méregdrága izmos ram se mindig úgy megy, mint ahogy kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest