Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
szoval..
parancsolj Sárpac egy villám teszt, P5B Deluxe - 400fsb vs 430fsb - ugyanolyan beállítások..
[link]
[link]
[link]
[link]
valóban nem gyorsul (szinte semmit) a memory brandwith tesztekben, viszont semmiben sem lassul, sőt az fsb növelése miatt a többi tesztben gyorsul, tehát amit írtál sztem több ízben is szamárság
''Csakhogy a p5bd-nél 400felett jelentősen romlik a memkezelés, valószínűleg a memvezérlő időzítését rontja az új bios ezáltal tovább húzható ebben a lapban a cpu!!''
nah nem akarok háboruzni mert mind2 lap télleg jó csak elbeszélünk egymás mellett, mert én most az állításomat teljes mértékben a teljesítményre alapoztam a 2 lap között, Gorneck-nek is igaza van hogy jobb konfig hozható ki a ds4-es megoldásból mivel olcsóbb lap.. peace & tuning
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
''Csakhogy a p5bd-nél 400felett jelentősen romlik a memkezelés, valószínűleg a memvezérlő időzítését rontja az új bios ezáltal tovább húzható ebben a lapban a cpu!!''