- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
westlake #4835 üzenetére
Az a 2 pont amit leírtam a gyártással kapcsolatban az úgy van 100%. Tudom mivel egy ideig az volt a munkám (termelés vezető) a cég nevét nem írom le. De nyugi nem élelmiszergyártó cég.. Oks semmi gond
más:pár mondatban összefoglalva írd le, h mi is a különbség a c1 ill c2 v rev1 rev2 között!!
ÜDv -
haky
senior tag
válasz
parandroid #4833 üzenetére
oks
-
haky
senior tag
válasz
parandroid #4830 üzenetére
Még én vegyek vissza?? Álljunk csak meg!! Rám förmedtek többen mert nem bírták a kritikát és még én vegyek visszább??? Ha valalkinek nem tetszik akkor dobjatok ki az egész ph-ról. Hát beszarok de tényleg már bocs
-
haky
senior tag
Mindig sikerül megbojgatni a kis világotokat
VEgyétek a javított cuccot tuningoljatok és öregedjetek meg egy rohadt gép előtt mivel ez a Ti világotok.
Kinek nem inge.... -
haky
senior tag
válasz
Achill3uS #4816 üzenetére
AZ aki nem extrém tuningra használja a gépet. MErt a a lapnak a ''réginek'' semmi baja már bocs. Ha szélsőséges helyzetekről beszélünk az más. De arra még nem gondolt a nagyérdemű közönség, h mi is a célja egy gyárnak??? Okos tojások...
1. egy újonnan legyártott/megtervezett termék befuttatása a piacra -ezt úgy teszik, h apait anyait beleadnak, h lehetőség szerint minden jó legyen és rákapjanak az emberek.
2. ha már megy az üzlet viszik a terméket akkor a következő a költségcsökkentés- ami sokszor olyan dologgal jár mint pl kisebb teljesítményű alkatrészek szerelése.
Vagyis én nem várnám annyira ezt a dolgot a helyetekben. A mostani ami szerinted Achill3uS
''jah, lehet cserélni.. csak tudnám ki fog igy egy tucat használt c1-es lapot megvenni ha ezt tudja..''
szar darabok- nem ezt írtad de én ezt vettem ki belőle.
VÁrjuk ki a végét. Ha vki hoz nekem egy Quad Core-t ami szerintetek és az anadtech szerint nem támogatja a rev-es lapokat ,vagyis fordítva. Szívesen kipróbálom.. De ha megy akkor kurvára beleröhögök a képetekbe.
Üdv
ui:ez nem célzottan rád irányult csak a te írásodon háborodtam fel.
[Gigabyte 965P/G965 Quad Core Ready]
Page Title: Gigabyte 965P/G965 Quad Core Ready
Category: Chipsets & Motherboards
Type: News
Posted By: Visionary
Date: October 10, 2006, 10:19 pm
Actions: Print Article Email Del.icio.us Digg
GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, a leading manufacturer of motherboards, graphics cards and other computing hardware solutions, today announced the latest BIOS upgrades for their entire line of GIGABYTE P965/G965 motherboards, enabling Intel® Quad processor support for unsurpassed extreme gaming and multitasking performance.
With the newly released BIOS updates, the P965/G965 series of motherboards from GIGABYTE now allows users to unleash the extreme performance and advanced energy efficiency that Intel Quad Core processors have to offer. With combined 4 cores of processing power and two shared L2 caches, Intel Quad Core processors boast significant performance boosts and provide the ideal solution for gaming and multimedia applications including video editing and 3D animation and design as well as for intensive multi-tasking environments.
In addition to providing support for Intel Quad Core processors, GIGABYTE’s award-winning range of P965/G965 motherboards come standard with a host of unique features including an All Solid Capacitor design to ensure a longer lifespan for systems in daily operation while boosting system stability under extreme conditions. The GIGABYTE P965/G965 series of motherboards also feature the revolutionary GIGABYTE Silent-Pipe and Crazy Cool technologies, designed to provide the ultimate thermal solution so users can enjoy an absolutely silent computing environment and longer component lifetime.
GIGABYTE Quad Core Bios Versions
Chipset Models BIOS Version
Intel P965 Express Chipset GA-965P-DQ6 F6 or later
GA-965P-DS4 F6 or later
GA-965P-DS3 F7 or later
GA-965P-S3 F6 or later
Intel G965 Express Chipset GA-965G-DS4 F2 or later
GA-965G-DS3 F5 or later
GA-965G-S2 F2 or later
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
Konflikt #4755 üzenetére
fully support
na jó várjuk meg, h mi lesz. Ha bejön akkor én úgyis a D805 helyett veszek egy core2duo-t mert akkor remélhetőleg valamivel esik az áraés majd csak 1,5 év múlva core quad-ot addigra úgyis új lap kell új chipsettel??
Szerintetek meddig fog még fejlődni a számítástechnika???
MIkor monjda azt az elektronika, h kész itt a határ...???
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
Konflikt #4745 üzenetére
Bocsi de menni fog a rev 1-el is ha meg nem megy akkor a jelen állás szerint be lehet perelni a giga-t mivel ők azt írják, h megy. Elég szép summát akasztanál le tőlük ha tárgyalásra vinnéd a dolgot. De mivel még nincs quad core a boltokban így ki sem tudjuk próbálni.
De menni fog én mint a ''giga belső embere'' ezt így kijelentem. Ha meg nem akkor tévedni emberi dolog.
Miért is ne menne??? -
haky
senior tag
válasz
JohnyBlue #4738 üzenetére
ez a szenvedni ez idézőjel 2 gépen van fent egy notebook-on ahol semmi gond nem volt most is arról írok minden működik hibátlanul a másik az asztali gépem. Azon csak az audigy-vel volt gond gondolom a 64bit-es vista rc2 miatt mivel nem volt hozzá driver így nem működött. De az is megoldódott Xp prof X64-es driverrel hibátlanul megy. És sokkal jobb mint az xp. Azt kell mondjam, h játékok alatt is gyorsabb. A felülete meg annyira kézre áll, h hamar meg lehet szokni. Eddig csak dícsérni tudom
-
haky
senior tag
Sziasztok most akkor az F6-os bios DS4-re támogatja a core quad-ot?? MErt nem látok a lábjegyzetben vagy megjegyzésként vagy csillagozva semmit ami arra utalna, h csak rev ez rev az,stb...?????
-
haky
senior tag
Az Inteles vezérlő sztem egy fokkal sem rosszabb mint a giga-s...Arra kötöd amire akarod
-
haky
senior tag
válasz
DJ.Gróf #4316 üzenetére
Nekem DS4 van D805-el 3.2Ghz-en megy folyamatosan fesz emelés nélkül. Hibátlan. Ramokkal elvileg vannak gondok, de hát melyik lapban nem? IGaz nálam soha semmi gond nem volt.ÜDv Vagyis DS4-et csak ajánlani tudom. Ha pedig egy jól reklámozott cég vagyonát szeretnéd gyarapítani akkor ott az Asus. Ami sztem egy rakás .... Eddig a sztech üzletünkben ami kifeküdt az többnyire asus cucc volt. Alaplap VGa kari, notebook. ÜDv
-
haky
senior tag
válasz
Yushchenko #4265 üzenetére
Azért mondod mert Te már megvetted..Megértelek!!!Üdv
-
haky
senior tag
Csakhogy én decembere terveztem a core 2 duo vásárlást addig vagy még jövő hó elejéig kihúzom simán a d805-el 3.2-n. De akkor megfontolom a quad-ot.
Ami ezen a listán van azt az intelnek adta ki a gigabyte. Egyedül az Abit meg még 1 cég volt aki enm válaszolt az intelnek. Szóval ami ezen a listán van az 100%-ig támogatja a quad-ot. Ha pedig kétélkedtek benne akkor ez a cikk alapján nyugodtan pereljétek be a giga-t vagy bármely más lap gyártót.
Én a jó oldaláról nézem a dolgot és örülök neki, h eddgi enm vettem core 2 duo-t. Igaz lehet, h azt fogok venni de ha bejön a quad akkor jóval olcsóbb lesz a duo. -
haky
senior tag
Azt viszont érdekesnek találom, h az USA-ban nem kapható DS4. NIncs is fent az uda-gigabyte oldalon a DS4.
-
haky
senior tag
Olvastátok az új híreket? Core 2 QUAD!! Kiadták a hivatalos core 2 quad CPU-t támogató alaplapok listáját. Amelyik lap nem szerepel benne az még lehet, h támogatni fogja majd novemberben derül ki.
Gigabyte
Gigabyte provided an extensive list of models that would support Kentsfield. However, all of these models are Revision 2 boards that will be released in mid- October. Gigabyte made it very clear that all Revision 2.0 boards below will fully support Kentsfield.
Gigabyte Kentsfield Compatible Motherboards
Model Platform
GA-975X-DS5 Intel 975X
GA-965P-DQ6 Intel P965
GA-965P-DS4 (Not Available in Americas) Intel P965
GA-965P-DS3 Intel P965
GA-965P-S3 Intel P965
GA-965G-DS4 (Not Available in Americas) Intel G965
GA-965G-DS3 Intel G965
GA-965GM-DS2 Intel G965
GA-946GZ-DS3 Intel 946 series
GA-946GM-DS2 (Not Available in Americas) Intel 946 series
GA-945P-DS3 Intel 945 series
GA-945PL-DS3 Intel 945 series
GA-945PLM-DS2 (Not Available in Americas) Intel 945 series
GA-945G-DS3 (Not Available in Americas) Intel 945 series
GA-945GMF-DS2 (Not Available in Americas) Intel 945 series
GA-945GM-DS2 Intel 945 series
GA-945GZM-S2 Intel 945 series
Gigabyte also advised AnandTech that some current Revision 1 boards would also support the Intel Core 2 Quad with a BIOS upgrade. Gigabyte will be providing a compatibility list of current boards that support Kentsfield as soon as testing and BIOS updates are complete.
Érdekes nem??Még jó , h nem vettem meg a nagy DQ6-ot ami csak azért tetszett jobban mert core quad ready. És lásd még a ds3 is támogatja.
-
haky
senior tag
Több száz?De amit összeraktál gépeket tesztelted is?Úgy ahpgy a tiedet? Mert a több száz dolog szám szerint jól hangzik....De engem nem érdekel azt csináltok amit akartok én meg vagyok vele elégedve ez a lényeg. Mindenki más véleménye meg nem érdkekel.Kivéve néhány meberét itt a ph-n, akiknek adok a véleményére.Ezért is vettem végül giga-t.
Más téma: miért van az, h 3d mark 2006 v1.02-t futtatva a core duo-s gép cpu teszt alatt lassabb mint az én d805-öm 3.2Ghz-en ez ugye ennél a cpu-nál nem tuning csak alap a tuning ennél 3.4 fölött kezdődik.Üdv -
haky
senior tag
Nem tudom ti honnan veszitek a lapokat, h mindig szar.Sztem tuti ti b.sztok el vmit.Én amit vettem hibátlan nem cserélgettem. Ha meg azt írod, h lehet utolsó giga 965-ös lapod volt ez.Lehet nem neked szól de már nem tudom melyikőtök írta.Annak azt ajánlom, h vegyen asus-t abit-ot vagy msi-t és azokkal szív majd igazán.Mert én végigjártam a látrát 2-3 hét alatt.És ezzel a ds4-el 100%-osan meg vagyok elégedve.Üdv
-
haky
senior tag
Sztetek mi lesz, vagyis próbált már vki 2 vga karit ds4-ben?Elvileg gyorsabb nem lesz mivel nem sli senem crossfire, meg a 965 chipset ilyet nem is támogat.De kív lennék, h mi lenne ha 2 kártyát tennék bele.Egy ati-t és egy nvidiát.Azért írom mert most van mind a kettő otthon..Üdv
-
haky
senior tag
Sziasztok
Segítsetek nekem légyszi. Van egy Geiul DDR2 800-as rampárom 2x512 1.8V-os.Nos vana gépben egy d805-ös ami ugye alapon 533-an hajta a memóriát.Amint feljebb húzom az fsb-t memóriával együtt azonnal az alaplapom 2.1V-ot ad a ramokra.Sztem ez nem tesz neki jót mit tegyek??,Vagy ennek így kell működnie?Pontosan 3.2Ghz-nél kezdi ezt csinálni.Alatta nem néztem, h hány V-on megy-Azt tudom, h alapon 533-an 1.8V. 640-es fsb-n már felkapcsol 2.1V-ra.Ezek alap cl5-ös Geil value ramok.A ramra 1.8V van írva.A biosban meg nem lehet fixre állítani csak normál mód v több.DS4-es lap.
Elörre is köszi a választ
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Milyen autót vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest