- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
R3plica70 #3575 üzenetére
''Meg tudod szakmailag indokolni az állításod ?''
igen, meg
''Mert valóban árban ég és föld de tudásban már távolról sem.''
hogy egy 400as marcon annyit tudna mint egy 450es csíftek?...ezt nem kell szakmailag indolokli?
''Láttál már te közelről 400-as Macron tápot, esetleg használtál, hogy ezt állítod ?
''
ezképzeldel, igenhasználtam MPT tápot....na ehhez szólj hozzá...klassz mi?
''Nagyon nem bírom ha gyakorlati tapasztalat nélkül húznak le valamit''
és ezt pont te mondod????hihetetlen...
-
Yushchenko
őstag
-
Night20
csendes tag
válasz
R3plica70 #1774 üzenetére
Indulásnál egyszerüen nem indul el a procihűtő csak 15mp mulva meg utánna kikapcsol és magátol ujra be! Nah ez a milyen?
Amugy frissitettél bioszt? Milyen biosszal tolta neked?
Kiprobáltuk 2 féle rammal (samsung, kingmax) 2 kártyával (x1900xt, x1600), 2 táppal (hyper power 425, meg 1 másik 400-as asszem codegennel) és semmi! -
PePe G
tag
válasz
R3plica70 #1703 üzenetére
De ahhoz ugye, már híd is kellene? 7600GT-m van de nem tudom, hogy van-e rajta csati hozzá.
Azt amúgy gondoltam, hogy megy nagyobb kártyákkal is, csak vajon teljesítményben nem fogja-e vissza a szűk keresztmetszettű sín? Vagy kérjek tanácsot a szélesre reszeléshez Westlake-től?
MOD: Köszönöm a linket!
[Szerkesztve] -
PePe G
tag
válasz
R3plica70 #1691 üzenetére
Tudsz linkelni egy ilyen drivert, amivel neked sikerült? Nagyob kártyáknak mennyire lenne akadály, hogy a második slot csak 4X-es? Szóval mekkora kártyákbl érdemes SLI-t venni bele, mert gondolom hogy 7900GTX-et megfogná sávszélességben.
MOD: Tudom, hogy az első kérdésre A GOOGLE A BARÁTOD lesz a válasz
[Szerkesztve] -
R3plica70
aktív tag
válasz
R3plica70 #1688 üzenetére
Kicsit ráfejeltem a tuningra csak úgy kíváncsiságból
CPU 8*430=3440, a VGA-k 601/451 :
Aqumark
GFX 15069
CPU 15129
Owerall 100587
Hát utoljára ilyen értéket FX60 + 7900GTX-nél láttam és hát a 2 két konfig árban nem egy kategória főleg a VGA, a 2db 7300GT 100 rugóval kevesebb mint a 7900GTX...jójó tudom ez csak egy bencsmárk, de akkor is durva -
slett27
addikt
válasz
R3plica70 #1573 üzenetére
Volt nekem is ilyen, csak nem volt ilyen funkció még a lapon előtétellenállást meg lusta voltam betenni, nekem nagyon hangos volt emiatt. Viszont a hűtési teljesítménye az kiváló. A böszme Coolink U8 120 sem hűtött sokkal jobban, pedig azért van külömbsége méretben a két hűtő között.
-
mikk2000
őstag
válasz
R3plica70 #840 üzenetére
Az feszültségkimenet és nem teljesítmény kimenet. Csoda hogy nem megy tönkre, szerencsétlennek a 32ohm az majdnem rövidzárnak minősül a 10-47K-hoz képest
Most a visszfeszültségekről ne is szóljunk.
A különbség az, hogy ha eleve teljesítménykimenet lenne, akkor (elméletileg) nagyobb a zaj, és a torzítás, és nagyobb lenne a jelszint is, tehát eleve még egy aljzatként kéne ''árulnia'' a kártyának ezt a lehetőséget.
Persze lehet, hogy az előző kártyád hangkimenete meg tudta hajtani a fejhallgatódat, de az egy plussz szolgáltatás voltvagy csak hiányzik róla a soros rövidzárvédelmi ellenállás ami azok miatt van akik esetleg fejhallgatót kötnek a feszültségkimenetre...
Dugd rá egy infrás fejhallgató adóját, és még a kábel sem fog zavarni... ;) -
ati2
őstag
válasz
R3plica70 #787 üzenetére
Hát a legtöbb film tömöritő algoritmus már több szállra van irva (pl: xvid, h264). De játékoknál nehezen tudom elképzelni a 4 magos verziót...
Plusz pl xvid-nél a 2. mag már csak 80%-os sebességnövekedést eredményez, gondolom a 3. és 4. mag se fog 100%-os gyorsulást hozni az első maghoz képest.
A 4 magos prociknak biztossan lesz 2 hátulütöje az árán kivül:
1. 2x akkora fogysztás 65w vs. 130w (terhelve alapfeszen és freq)
2. a 4 magost garantáltan nem lehet majd léghütéssel ennyire túlhúzni, mert min 2x akkora hőt termel ugyanazon a freq-n.
Szóval aki 4 magos procit akar annak érdemessebb kivárni a 45nm-es magokat mert csak annak lesz elfogadható fogyasztása... -
Tithian
őstag
válasz
R3plica70 #787 üzenetére
Az egyik MSI 975X lap is, egy másik ASUS lap is (P5 valami), de lehetne még sorolni... Ha valaki nagyon Kentsfieldet akar, utána tud nézni, mivel fog menni (fórumok, tesztek). Ha megnézzük, hogy az Xtremesystems fórumokon milyen lapokban hajtottak már négymagosokat, az egy jó kiindulópont.
[Szerkesztve] -
-
gayer
aktív tag
válasz
R3plica70 #342 üzenetére
Hát igen én is feldobtam az F4E biost! Annyit kínlódok 3 napja vele most 1 óra alatt minden helyre jött, tényleg müxik az auto beállítás is.360-400-ig teljesen instabil volt.Most meg 400-420között nyomom neki de csak most látom hogy iszonyatosan megy
Akinek vacakol a ramja neféljen adni neki plusz feszt.Én adok +3,+4-et is semmi gáz csak stabil lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Diablo IV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest