- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Én már kivettem, rövidre zártam szóval mindent kipróbáltam és semmi.
Bekapcsolom és közvetlenül utánna ha megnyomtam a reset gombot, akkor idáig rendbejöttek a dolgok. De akkor is csak az FSB-t vette vissza, a proci szorzó és az időzítés maradt. Nem értem miért nem felejti el a beállított időzítéseket. Szerintem ''csak'' ez a baj.
[Szerkesztve] -
Nippon
őstag
Az a baj, hogy 1:1-ben hibázott 800-on a ram, igaz talán nem by spd-n volt hanem 5-5-5-12-ön de gyárilag is arra van hitelesítve. Emlékeim szerint +0.2V-ot adtam neki így ugye 2volton ment, és hibázott is.
Írtak már itt olyat, hogy memetest fusson 50 percet kb és akkor jó, meg fusson le 5x és akkor tuti jó, hát akkor most elmondom, kurvára nem.
Próbáltam 8X320-at hogy ott még biztos stabil a proci, és így ramszorzó 3.33 (1066) futott és egy óra alatt nem hibázott, aztán reggelre amikor 21szer lefutott a memtest 251 vagy 231 hiba volt. -
Robi_73
őstag
A P5B topicban sokan panaszkodtak hasonlóra, és ott a lap magától levette a PCI-E sebességet 16x-ról 1x-re.
Szerk:
A game pedig 65-333fps-el megy. A jelenség ahhoz hasonlít, amikor nincs bedugva a tápcsati a vga-ba.
Szerk:
Lehet hogy MOD lettem? Még mindig tudom szerkeszteni a hozzászólást
Igen fixáltam, csökkentettem, feszt emletem, Auto...stb
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
A lap terhelve max 1.28v ad a procinak (Cpu-Z,Everest,Speedfan), és minden proci feature engedélyezve van. (EIST,C1E stb..) Tegnap teszteltem és 3 óra Orthos után max 48-49°C-os volt a proci. Próbáltam játék alatt is, de igen csak szaggatott a Cod2. Próbáltam minden beállítást, de semmi változás. Alapon is és húzva is. Ennyire problémás platformváltásom még nem volt. Remélem nem bánom meg a cserét.
-
Matt23
tag
Futtattam orthost, semmi gáz nem volt vele, ment minden rendesen. Kiszedtem a kártyákat meg a csatikat tegnap, azóta nem fagyott, de ami késik nem múlik. A videokártyát tudom valamivel tesztelni? 3dmarkok voltak!
Ja, Pietrosz: Nyugi lesz az még több is. A szervízeket egyáltalán nem érdeklik a határidők. Leginkább mondjuk nem a kiskerrel kell veszekedni, viszont a szervízre csak ők tudnak nyomást gyakorolni. Nálam egy lapcsere min. 2 hónap szokott lenni, nemhogy 2 hétA vinyómat is másfél hónapig cserélték, bár akkor egyszer visszajött közben hogy jó. Ugyhogy türelem.
[Szerkesztve] -
Siriusb
veterán
-
Matt23
tag
Hali,
köszi a választ. Mivel nincs húzva semmi sem a gépben, attól még lehet hogy kevés a fesz valaminek?
Most lehet hogy nagyon láma leszek de nem tudom mi az az orthos (vannak még sötét területek)!
Volt mem test, 3dmark03 és 06 semmi probléma nem volt. Viszont tegnap éjjel megint volt egy fagyásom és ugy tűnik hogy a vidkari volt a hibás, de remélem ezt majd meg fogjátok tudni mondani. Most megint filmet néztem és egyszercsak elment a kép, a monitor kikapcsolt mintha a gép is kikapcsolt volna és egy kis ablakban valami olyasmi jelent meg hogy a beviteli jellel valalmi baj van (most hirtelen nem emléxem hogy mi volt pontosan). A gép ugyanúgy ment és csak a reset segített. Ilyet látott már valaki -
-
gelbelex
őstag
Köszönet!
Működik... (Visszavonom a Gigabyte-ot illető e témájú kritikámat. Tkpen mindegy, hogy programból, v. bios-ból vezérlik a ventit.)
Még egy kérdés..: A proci (tok?) hőmérsékletét ugye a lap méri? Egy valahol elhelyezett szenzorral? (A Core2 maghőmérsékleteit az Everest a prociból szerzi be, igaz?) -
pap
senior tag
Szia.
Igazából már megvan a procihűtő
Egy 6600as conroe menne bele az s3as lapba.
kb elég lenne egy 3ghzes értéket kihozni belölle.
Többet nemigazán akarok.
Majdnem elfeljtettem hogy ha meglesz a lap elég a legújabb bioszt feltenni,vagy sorban kell őket felrakni?
A legmagasabb F biosz tartamazza a többit?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hááát amit én vettem az 12es ventiket fogatott fel a 4 sarkánál fogva hónapokig...amikor leszedtem akkor is volt benne tartás nem is kevés...szal max a hő miatt nem fogja rendesen megtartani...
Még nincs ventim és ahogy ismerem a helyi boltokat rendelnem kell tts-től vmi jobb fajta 4est. Csavaros megoldás sztem felejtős mivel a borda kisebb, mint 4 centi...szal míg nincs venti addig felesleges gondolkodnom a dolgon... -
Gorneck
legenda
-
Pipiripi
senior tag
Érdekes, hogy neked tök ugyanabban a konfigban megy a geil
Ha 2.0V-ot adtam neki, akkor 2mp után hibázott az orthos, alap órajalan és húzva is.
Csak 1.8V-on volt hajlandó menni, de úgy is hibázgatott.
Működés közben nem láttam, de pl játék fájlokat egyesítettem, és telepítésnél crc hibát jelzett.
Pedig nem volt hibás a ram, mert a vevőmnél jól működik -
Pipiripi
senior tag
Én először a geil ramokkal szívtam, bármilyen órajelen hibázott.
Lecseréltem Kingmaxra, ezzel már eljutottam 400-ig, de itt már fagyott.
Aztán +0,05 fesz emeléssel már minden teszt hiba nélkül futott.
Viszont 410fsb-n hiába próbáltam, magasabb feszel is kifagy.
De lényegtelen, mert ez így is nagyon f@sz@, hetek óta használom és hibátlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged