- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Aktív témák
-
Matt23
tag
Én is hasonlóképp jártam msi lappal. Csak nekem 2szer cserélték ki. Igaz közben amortizálódott a cucc, mert eltűnt egy ide kábel meg az NB ventivédőrács is rá lett úgy szorítva a ventire hogy az nem pörgött, de legalább kicserélték. A 3. lapot már nem mertem belerakni a gépembe, ugyhogy eladtam
Azóta is hibátlanul megy a vevőnél. Nálam az égést feltehetőleg egy új SATA vinyó okozta, amit visszavittem (egy másik üzletben vettem) először nem akarták kicserélni, de mivel náluk is rossz volt (mert addigra teljesen megadta magát) futottunk még egy kört és kicserélték azt is. Azóta sem derült ki hogy mi volt a baja és hogy az tette tönkre a lapom.
Egyébként meg van vásárlók könyve meg miegymás, mintha itt a PH!-n olvastam volna. Érdemes utána nézni és b@szogatni őket! -
detroitrw
addikt
mi az hogy nem cserélték ki?
ilyen nincs
azért van a garancia rá hogy cseréljék vagy javítsák /főleg ha 1-2 nap vásárolt termékről van szó/ én 100% hogy kivertem volna a balhét. szal ha a lap a hibás akkor kötelességük kijavítani.
ha meg a táp vagy más alkatrész okozta háááát akkor már gázos az ilyen dolog /szerintem egy normális boltba azt is meglehetne beszélni/
ha meg végkép nem megy vagy nem akarsz cirkuszolni akkor várj egy viharos éjszakát ahol nagy villámlás van. s ha van lakásbiztosításotok /vagy mi/ akkor szépen be lehet jelenteni/tapasztalat
/ ...de ez hosszú móka
máskor vidd be a géped hogy rakják bele ők akkor, s tuti nem a Te lelkeden fog száradni -
Anonymus23
veterán
jaja ismerős a történet, tudom miről van szó, már az elsőnél is mondtam, hogy én visszavinném, ha kell a táppal együtt, és bizonyítsák be, hogy a tápom a hibás.
vagy bármi mással elcsesztem ennyi. A jogszabály szerint NEKIK kell bizonyítani, hogy NEM rendeltetésszerűen lett használva. Ebbe beleértve a tápot is. Azaz ha a táp tényleg szar, és nem bírja ezt a kiképzést, akkor én mást se mernék rákötni.
Megmondom őszintén - szerencsére - nem láttam még leégett kondit, szal most nem tudom, hogy hogyan is lehetne elsütni a dolgot.
Én azt javasolnám, hogy tetess bele egy másik kondit, és így vidd vissza. Hátha nem tűnik fel nekik a forrasztás. Ha ügyesen csinálják, akkor lehet nem lesz feltűnő. -
Anonymus23
veterán
Hát ebben semmi különleges nincs...
Az igaz, hogy a Q-Tec az nem a legkomolyabb táp, de nem tom.
De mintha mondtad, volna, hogy ezt ők rakták, össze...
Akkor erre már érvényesnek kellene lennie a garanciának nem?
Megmondom őszintén nekem már az is furcsa, hogy előzőleg nem cserélték gariba. Bár így, hogy a második is ezzel szállt el, nekem is gyanús a dolog, hogy ott valami nem stimmel. Mennyire látszik akondin, hogy nem jó? Csak kormos, vagy egyébb külsérelmi nyom is van rajta? Nincs aki ki tudná cserélni a kondit, úgy, hogy ne nagyon látszódjon a forrasztáson?
Valami okosságot kellene csinálni, mert ez nem normális, hogy 2 lap ugyanúgy száll el... -
Palika71
őstag
Egyszerű:
Ők ezt nem dönthetik el, mert nem pártatlanok. Nekik ezt a lapot tovább KELL küldeniük.
Írj be a panaszkönyvbe, hogy legyen nyoma annak, hogy ott jártál, és falra ki van akasztva (látható helyen kell lennie) a felügyeleti szervük, és azokat hívd fel, hogy hogy jártál.
Persze csak akkor, ha 100% -ig biztos vagy abban, hogy vétlen vagy a dologban (helyes beszerelés, jó táp, stb...) -
-
bim
veterán
nem érdemes gyárit venni .
keresd tts-t a hv-piacon,vagy keresd zolkát a vh. topicban.
ő leirja kb mi kell neked.
van neki egy oldala ahol körül lehet nézni!
www.subcooling.hu
de szerintem ha komolyan gondolod a dolgot állj rá a hv.-piacra mert mindig van eladó vh. alkatrész!és sokkal olcsobb mint ujonan. -
bim
veterán
hát nem tudom leirni a különbséget.
néhány adat.
3,6ghz prescott alapon 27-30 fok terhelve 40körül
7600gst gyári hűtőjével 52 alapon .vizzel 38.a max 47fok!
és mindezt ugy hogy a 2x12venti a radin mondjuk 800/500 körül forog.aminek nem sok hangja van .
nem ismerem az S3-at de a lényeg az hogy legyenek lyukak az NB. körül. -
bim
veterán
sok-sok pénz a csend ára.
hirtelen nem is tudom mennyim is áll benne mert java részét használtan vettem és van benne sajátkészitésű blokkom is.
évek alatt gyült össze.
ha mindenre ujat veszel akkor az 70-be biztosan benne van.
ha mondjuk DS3-ad van akkor csak a procira-NB-GPU-ra érdemes tenni az 30 körül van a blokk.+ pumpa és radi.
nekem van HDD blokkom is beépitve. -
ritkamadár
tag
-
Anonymus23
veterán
Nehéz ezt így előre megmondani.
Nekem a 667-es Kingston ramok vígan mennek 860-on, 5-5-5-15-ben. +0,2V fesszel. Bár ez DS4, de szerintem nem ettől fog függni.
Nem tudom, de szerintem érdemesebb azért egy picivel gyorsabb ramot venni, mert szerintem az 533-assal elég hamar a ram határába is ütközhetsz..
Húzni mindenképpen fogod tudni, elég sok potenciál is van ezekben a ramokban, szal a tuning vége attól fog függni, hogy mit bírnak majd a memók.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest