- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FőDudu
veterán
válasz
leon11 #84968 üzenetére
En peldaul annyira basszusfeju vagyok, hogy az EA3-ra is raemelek 100Hz alatt
P1-nel egyszeruen nem talaltam olyan hordozhato BT erositot ami tudna amit en szeretnek.
(ES100 az eleg erdekes tema, de 2 honap utan ugy nez ki mintha a kutya szajabol huznad ki - kolleganak van).Asztalinal ki lehet hozni ami nekem fekszik a P1-en is - olyan 12dB emeles a teljes basszus tartomanyban mar kozelit ahhoz amit en szeretnek. Chord Mojo-val pl mar egesz kozel jutottunk...
Ami basszus szempontjabol nekem eleg az a Sony WH1000MX3. Na abban meg talan tul sok is van. Azt igazan nem akartam, de husegpontokra marha olcson jott.
Igy a P1 itt van az asztalomon, de ha valamit hallgatni akarok akkor EA3 vagy Sony.
Mobilon eleve 1 appot talaltam csak ami nem bassza el az egesz frekvencia menetet ha 1 savon modositok: Neutralizer.
A tobbi valahogy ugy nyul bele, hogy 1 sav allitasa az osszes tobbire hatassal van.
Neutralizerrel egesz jol ki lehet korrigalni a fulem es az adott fules hianyossagait - az eredmeny egeszen jo lesz. Meg akkor is ha nem kifejezetten equalizer az adott progi.Amugy nem vagyok igazi zene rajongo - legtobb esetben eleg az asztalomon levo Harman kardon Soundsticks a hatterzenehez.
Amugy 14kHz folott mar alig hallok, szoval lehet a problema az en fulemben van.
-
lapalapa
senior tag
válasz
leon11 #84767 üzenetére
Kellemes hangja van, nekem nem hiányzik semmi. A hozzáadott szilikon illesztékkel kicsit sok a basszus, hab illesztékkel nekem pont jó. Nem az a típus, ahol minden szöszmösz részlet előjön (pl: CCA C16), tehát nem forszírozott a közepe és a magas sincs túllőve.
Ismerősnek jobban tetszett mint a saját ie800 dugója, pedig az teljesen más kategória, árban is.
Összefoglalva: nyilt, teres, kiegyenlített hang, igen jó basszussal, nekem élvezetes.
Ha nem akarsz zsákbamacskát, akkor ki kellene próbálni valahol.
Én meg a T4-re lennék kíváncsi! -
FőDudu
veterán
válasz
leon11 #84754 üzenetére
Szia!
Nekem van Tin Hifi P1, T4, JadeAudio EA3, Sony WH1000XM3, Shure Se215, Klipsch X10i, Fiio BTR3 meghajtasnak.
Mivel en eleg basszus feju vagyok es azt igazabol csak a Sony es az EA3 tudja kielegiteni komolyabb EQ nelkul, igy a T4 es a P1 nem bejovos telefonnal hurcolaszasra.
A T4 es a P1 is jol szol, de telefonrol (Note9) nem sikerult azt az altalam preferalt hangkepet kihozni amit en elvarok.Valamiert a telefonos 'ekvalizerek' nem mukodnek megfeloen - vagy en vagyok full suket.
Allitok 1 savot (mondjuk 63hz, +4 dBi) es az osszes tobbit elhuzza. Pedig minden egyeb hang modosito ki van kapcsolva (Dolby Atmos, stb.).Igaz a napokban talaltam ra a Neutralizer nevu appra ami kb kepes kihozni amit en elvarok - mert pont forditva mukodik mint az EQ. Szepen lemereti veled a fuled es az adott fules karakterisztikajat minden frekvencian es ahhoz megfelelo gorbet allit be.
Azaz a Neutralizer kepes kikapni a Sony tulzott melyet, kepes eleg melyet adni a P1-re is.Szoval meg kell par teszt amire velemenyt tudok mondani, lehet a T4 is jo lesz a vegen.
A P1-et nehez meghajtani (hordozhato megoldasban) - szep, reszletezo a hangja - a BTR3 is keves lehet ha valaki a hangosabb zene hive. Marpedig a Dolby es egyeb hangprocesszalas az a hangerore is rarak rendesen, nelkule csak normal hangerore kepes a BTR3+P1 kombo.
Nagy, bumszli erositot nem akarok hurcolaszni. -
-NoVa-
veterán
-
fericske
addikt
válasz
leon11 #84754 üzenetére
Pont az a T4 ami az elvárásod. Pont jól jellemezted.
Könnyű szépen megszólaltatni, már akármi telóról is. De skálázódik is.
Én csak azért nem birtoklom, mert már nem veszek fülhallgatót, amúgy lenne egy olyanom is.
Kipróbáltam csak.A Vsonicok is érdekesek lehetnek, az "előzményeik" alapján.
Viszont a T4 a T20-nál magasabb szinten zenél, szerintem.A keresőbe beírhatod itt, mert már vett valaki. Tetszik neki, ennyire emlékszek a visszajelzésből.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest