- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
anderledani #71702 üzenetére
Mindenki úgy hívja ahogy akarja. Nézd meg a Xiaomi honlapot (a hivatalost nem a magyar szerencsétlenségeket) és látod mi micsoda, te meg hívhatod mikkmakknak.
(#71703) sheratan: Hm valami nem jó a füleddel, ha a Pro-ban nem hallasz magasat.
Van benne bőven, csak mikor előjön akkor már fáj a mély.
Ha valami mély mentes szimfonikussal hallgatod, nagyon kellemes az az 1BA.
(#71704) anderledani: Ha a Pro-ban nincs mély ott valami nem stimmel, mai napig az egyik legmélytúlsúlyosabb füles amit hallottam.
-
válasz
anderledani #71704 üzenetére
Ha tényleg sima Pro akkor ott user-error van (rossz illeszték) vagy hibás a füles. Az egy mélyláda, még a P2-höz képest is.
-
törölt tag
válasz
anderledani #71704 üzenetére
Igen, ez elvileg a sima Pro. Annyit tudok elképzelni, hogy nem illeszkedett a füledbe rendesen, nem megfelelő illesztékkel használtad, vagy még nagyon kis eséllyel olyan lehet, hogy a jack dugó lábkiosztása nem megfelelő és azért nem szólt jól a füles... Ebben a Proban szerintem puffogó-dübörgős basszust hallottam én, mást nem nagyon.
-
törölt tag
válasz
anderledani #71702 üzenetére
A Hybrid Pro-ban szerintem alig van magas, jóformán nem is hallható, a HD-ban van, amire általában azt mondják, hogy visít és kellemetlen. A Pro tetszeni szokott a legtöbb embernek.
-
darvinya
titán
válasz
anderledani #71699 üzenetére
Nem éppen.
Hibrid vezérlője még P3-as, füles bekötése oldalas.Hibrid HD vezérlője kerek, füles bekötése középen.
-
vicze
félisten
válasz
anderledani #71699 üzenetére
Egyszerű nincs olyan hogy sima és sose volt.
Csak Pro és Pro HD van. A Pro az ajánlott, ennyi.A Pro HD vagy tetszik vagy nem, amennyiben nem vagy EQ-zod, vagy visszaviszed/küldöd.
-
darvinya
titán
válasz
anderledani #71697 üzenetére
Ez a sima hibrid [link]
-
fericske
addikt
válasz
anderledani #71690 üzenetére
Fülhallgatót csak garanciában vesznek vissza. Kipróbálás/visszaküldés ott nem működik.
-
törölt tag
válasz
anderledani #71688 üzenetére
Menj el és próbáld ki
-
válasz
anderledani #71682 üzenetére
Lehet hamisítvánnyal találkoztal azért volt rossz a hangja. De a hozzászolasod fölött írtam hogy honnan tudod beszerezni elég olcsón megbízható helyről.
-
monti0222w
addikt
válasz
Basszusban bővelkedik, dinamikus füles, igaz nem C jelőlésű volt, van nekem hanem még az első generációs verzió.
Bolt ajánló, Nomono bolt, itt 2 év garanciával adják.
Ha pedig ennél is több bass - t szeretnél, akkor Rock Zircon, VJJB. -
törölt tag
válasz
anderledani #71684 üzenetére
Nem ismerem a Byront, de a régebbi Beyer füleseket a Soundmagic gyártotta.
-
törölt tag
válasz
Nem tudom mihez szokott az, aki szerint az E10 nem elég V karakter
De amúgy a P2 utódja kb a Piston Hybrid (Pro, nem HD). Annak van hasonlóan mélybe húzó hangja. Illetve ha ütős mélyek kellenek, akkor ott van például a VJJD N1 és hasonló cuccok, abban elég ütős a mély.
-
monti0222w
addikt
válasz
anderledani #71680 üzenetére
SM E10c, itthon is megvehető 2 év garancia, és hozza az igényeidet, és übbereli is azokat.
-
szentkuti11
addikt
válasz
anderledani #41887 üzenetére
Sajnos láttunk már nem egy ellenpéldát.
-
SsPL711
őstag
válasz
anderledani #41875 üzenetére
Én nem vettem ki belőle semmit.
Nem módosítottam rajta semmit. -
Narakh
senior tag
válasz
anderledani #41875 üzenetére
Változó, nem minden fülesben van.
-
SsPL711
őstag
válasz
anderledani #41718 üzenetére
Akkor egyelőre Te nyerted meg.
-
Moleman
addikt
válasz
anderledani #41681 üzenetére
Én pont emiatt akarom eladni az EX-50-em. Tolakodóak a mélyek is az én ízlésemhez, de főleg a magasak bántanak. 20 percnél tovább sose bírtam hallgatni.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #41617 üzenetére
Valaki erre?
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #41616 üzenetére
Urbanears "Bagis" milyen? Apukám azt egy ezresért tudná elhozni és tudtommal 5.000 az alapára. Neki van egy, ma este kipróbálom.
-
válasz
anderledani #41614 üzenetére
Összefoglalót olvasd el
1 armatúrás, a kolléga által ajánlott XBA-C10
-
válasz
anderledani #41612 üzenetére
Azért egy 1BA-s fülessel nagyon mellé lehet lőni, egy dinamikushoz szokott fülnek igen furcsán szólhat. Mélyben lényegesen kevesebb.
-
SsPL711
őstag
válasz
anderledani #41605 üzenetére
Rádobsz még 2ezrest és XBA-C10 lesz belőle.
Nálam az EX50LP-t ez váltotta. -
Ati1979
veterán
válasz
anderledani #41605 üzenetére
Persze, az oké!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest