- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Nem rossz ez a Pro HD, de úgy érzem, mintha egyik fülgumi se illene igazán a fülembe. Megvannak még a nem használt méretek a Piston 2-ből, és azoknak más a formája. Az jó volt, a jó méret abból, de ugye elvesztettem.
-
anderledani
őstag
-
anderledani
őstag
Az aqua-nál ezt rendeltem: [link]
De ez visszaolvasások alapján külsőre Pro HD.
Sima hybrid néven ez kapható aqua-nál: [link]
Mindkettő azonnal átvehető, előszedetem velük mindkettőt, melyiket vegyem át?
Nekem úgy tűnik hogy a második az külsőre, ami az ismerősömnek van, és nem tetszett a hangzása.Most akkor mai (nem aqua.hu-s) elnevezés szerint a Hybrid és a Hybrid Pro ugyanaz, 2 driveres, a HD pedig 2+1-es?
fél 5-kor indulok az aqua-hoz addigra ki kéne találni
-
anderledani
őstag
válasz
monti0222w #71681 üzenetére
Hasonló a hangzása? Valaki azt írja róla, olyannyira nem V karakter hogy kevés a dinamika, lapos a hangzás.
220 voltnál csak 1 év garanciát látok. Picit drága is -
anderledani
őstag
Sziasztok
Volt egy Xiaomi Piston 2-m, de elvesztettem. Valami hasonlót szeretnék max 10 ezerért. Hasonló térrel, hangzással, a magasak lehetnének kevésbé karcosak. Sokat hallgatok rockot, metált. -
anderledani
őstag
Na megvan az XBA-C10, bár még bejáratós, nekem nagyon karcosak, fárasztóak a magasai, equalizerrel valamennyire kompenzáltam.
Egy kérdés: Ha leveszem a gumit akkor kell hogy legyen ilyen papír vagy rács vagy mi vagy az normális ha rögtön lyuk van? Mert eddig amit in-ear-t láttam mindenhol volt valami fedő. -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #41617 üzenetére
Valaki erre?
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #41616 üzenetére
Urbanears "Bagis" milyen? Apukám azt egy ezresért tudná elhozni és tudtommal 5.000 az alapára. Neki van egy, ma este kipróbálom.
-
anderledani
őstag
4-6 ezerért Sony Xperia SP telefonhoz milyen fülest ajánlotok?
Néztem a Sony MDR-EX50LP-t az jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest