Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #13773 üzenetére
nincs köze, a 10khz feletti tartomány szerintem "túlértékelt" ha lehet ilyet mondani, zenei hangok (jobban mondva alaphangok, amik a zene tonalitását, zeneiségét adják, amik a dallamokat, akkordmeneteket alkotják, ami miatt elvileg zenét hallgat az ember stb.) 99%-a 40 és 1XXX herz között van.
-
SÖ
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13791 üzenetére
Én azt bogarásztam ki, hogy az 1kHz-et válasszuk referencia pontnak. Úgy, hogy a felső harmad alatt bökjünk egy hangerőszintre, és ha az " ii „ akkor menjünk feljebb, vagy lejjebb, amíg nem haljúk "i„-nek, vagyis tisztán. Ez lesz a referencia hangerőnk. Ehhez a hangerősséghez kell beállítani az összes frekvenciát. Többször menjünk vissza az 1kHz-hez ellenőrizni a hangerőt. A végén megkapjuk a hallásunk teljes frekvencia görbéjét.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13783 üzenetére
De ezeket milyen hangerőn?
Ennél nagyon nem mindegy, hogy a hangkártya vagy erősítő mennyire van felvéve.
Szerk.: Na meg mivel. Nem mindegy, hogy egy 300ohm-os, érzéketlen fejhallgatóval, vagy egy kis 16 ohmos, mindenről túlhajtható kis fülhallgatóval hallgatja valaki, -
SÖ
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13783 üzenetére
Ez super
Holnap megcsinálom Én is, most nincs türelmem hozzá.
-
SÖ
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13767 üzenetére
Ha középkorú vagy akkor rendben van a dolog, ha tizenéves, akkor 16 ritkábban a 17kHz is belefér. Populáris oldalakon írják, hogy az ember 20Hz-20kHz-ig hall, mert durván igaz, ahol nem számolnak a kHz-kel.
-
zack
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #13762 üzenetére
Én is hallom a 20kHz-et (Audacity).
Viszont a 22kHz-et már nem.
-
SÖ
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13762 üzenetére
...és te jársz legközelebb az igazsághoz.
-
kutkut
addikt
válasz
SMITHVADŐR #13751 üzenetére
Lehet.
De tényleg hallom, sőt úgy is, hogy több méterre van tőlem a füles. Mondjuk a magas hang jobban terjed... Ja és nincs nagy hangerőn, épp, hogy csak szól.Viszont, az mitől van, hogy zúg a hangszóró? Nem megy semmi zene. Ha rádugom a fülest, akkor is szól. Csak PC-n csinál ilyet...
-
zolka78
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #10382 üzenetére
Ez a bajom sajnos, hogy ezeket nem lehet kipróbálni
. Még itt Budapesten sem találok olyan boltot ahol lehetne meghallgatni egy két fülest. Pedig már a nagy többség sem 2 filléres dolog.
-
zolka78
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #10366 üzenetére
Igen, de ezeknek a zenéknek régen sem volt túl jó stúdió alapjuk, sőt szinte csak mp3-ban érhetők el. Tehát nincs igazán letisztult hanganyag. Ezért gondolom, hogy a sok basszus elnyomna más tartományokat. Ezek sok esetben már a forrás anyagban kicsit elmosódva vannak. Vagy esetleg nagyon elhajlana a doboz hang felé. A Yamaha fülesek milyenek? Ediginél van egy és jókat írnak róla.
-
Nova96
őstag
válasz
SMITHVADŐR #10258 üzenetére
Fülembe kellet rakni
-
Nova96
őstag
válasz
SMITHVADŐR #10254 üzenetére
Eddig valami Noname fülhallgató volt szóval nem tudom
De van olyan fülhallgató ami nem esik ki? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10243 üzenetére
nagyon köszönöm!
felkeresem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10234 üzenetére
alapjában torz.
kicsit kijjebb kell húzni a jack-et a helyéről, hogy normálisan szóljon.
lehet, hogy a Nokiákban máshol van a bal, jobb csatorna, a mikrofon, és a test.
én csak erre tudok gondolni. -
filózoli
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #10227 üzenetére
Jogos...
-
Shufny
őstag
válasz
SMITHVADŐR #10175 üzenetére
Hát nem nagy lódítás, mert az MSRP tényleg $200. Csak már rég nem próbálják annyiért adni. A "33k akciósan" azt sugallja, hogy újonnan ennyiért lehet(ett) beszerzni. Na most szerintem ez, ami egy kicsit csúsztatás, mert egy laza duplázás. Mondjuk most már kb beszerezhetetlen, szóval a 20k végülis jó ár akinek mindenképp ez kell.
-
Shufny
őstag
válasz
SMITHVADŐR #10172 üzenetére
Akciósan 33k? 70-75 usd -ért is lehetett kapni újonnan.
(persze nyílván azért adták ilyen olcsón mert nem vitték.)
Bici (#10170):Továbbra is ajánlott olvasmány joker head-fi topikja
"Ami ki tudja szolgálni" szerintem nem a legjobb megközelítés. Inkább nagyon kevés fülhallgató van (ha van egyáltalán), amire rá lehetne mondani, hogy valamilyen okból kevés hozzá a Clip+.
Én egy RE0 -t tervezek majd valamikor beszerezni hozzá. Sokak szerint <$100 ez a legjobb, de nem mertem bevállalni, mert ugye "kevés basszusa van" a most divatosakhoz képest, én meg elég "basshead" vagyok elvileg. Úgy tűnik viszont, hogy mégis jobban szeretem az analitikus hangzást.
El sem merem képzelni a CX szériát már, ha azt mondják a tulajok, hogy a k330 -nak túl kevés hozzá képest a basszusa
-
Metalfan
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #10148 üzenetére
Nekem volt egy Sony Ericsson agybadugós fülesem (azt most meg nem mondom, hogy eredeti vagy utánzat, mivel kaptam), azzal fél órán belül elkezdett fájni a fülem, a hangja sem tetszett, az egyetlen jó dolog az volt benne, hogy kizárta a külső zajokat, ami buszon/vonaton nem volt hátrány.
-
Metalfan
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #10143 üzenetére
A 315-nek legyen lezárva a hátsó nyílása, mert (legalábbis bejáratás előtt) a nyílással szörnyű hangja van.
-
whited
addikt
válasz
SMITHVADŐR #10128 üzenetére
most nemrég megint hallgattam és javult már kicsit, úgy érzem mostmár jobban szól
-
whited
addikt
válasz
SMITHVADŐR #10126 üzenetére
1.gen ipod touch
-
Dave™
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10113 üzenetére
Na ez már előremutató. Hozzá lehetne csapni egy ebayes 15 dollárost is, hogy van e triviális különbség akár külsőben, akár hangban. Ha nincs, akkor még az is kiderülhetne, hogy megéri fake-et venni ebayről, töredék áron, mert sokban nem különbözik a hangja, viszont sokkal olcsóbb. Ha így lenne, és kiderülne, hogy az aprókon is ugyanilyet árulnak, akkor viszont jobban megérné közvetlenül az ebayről megvenni, mert ez esetben az aprós verzión 80-100%-os árrés van. Ez mind feltételezés és találgatás, nem kell messze menő következtetéseket levonni, sem megsértődni (aprós eladók)
-
Dave™
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10109 üzenetére
Ha a gyártó sem tud érdembeli megoldást azon kívül, hogy csak a hivatalos csatornákon keresztül vásárolj, akkor kétlem, hogy a fórumon ennél jobb megoldás születhetne. Az audiopartner szerintem nem foglalkozik bevizsgálással, de valaki írjon nekik és kiderül.
#10110 mondtam már, hogy felesleges aggódni, ha valamivel halkabb lenne akkor is csak kicsivel, és szerintem most sem 30-as hangerőn hallgatod, ergo tudsz kompenzálni. Ha egy 64 ohmos fejhallgatóval elbír, akkor nem lesz gondja egy 32 ohmos fülessel sem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10107 üzenetére
Na csak tegyük tisztába a dolgokat: beszerzési áron nyilván senki sem árul semmit, mert ingyen senki sem dolgozik. Tehát ez szimplán nem igaz, ahogyan be is ismerte (azzal, hogy marketingnek nevezte). A hivatalos láncban minimum 3 szereplő van: gyártó - nagyker (audiopartner) - kiskerek. Az utolsó szereplőnek az átlagos haszonkulcsa 10-20% között alakul. Van ugye még az áfa, de mindezekkel együtt is több, mint a végső ár feléért veszik a hivatalos forgalmazótól. A gyártó csak hivatalos úton forgalmaz, nagykereskedőkön keresztül. Természetesen zömében Kínában készülnek, azonban a terjesztés nem onnan történik, ellentétben néhány ebayes eladóval. Attól, hogy Kínában gyártják az eredetit meg az utánzatot is, a kettő nem ugyanaz, remélem ezt azért belátod. themebuilderrel mint eladóval nyilván semmi probléma nincs, erről tanúskodnak az értékelések is. Ugyanez igaz a többi segítőkész, korrekt eladóra is. Gond csak akkor merülhet fel, ha valamelyik eladó - általánosságban beszélek - nem eredetit árul, pedig azt hiszi, hogy igen. Vásárlóként ha valaki szeretne 100%-ban megbizonyosodni a termék eredetiségéről, akkor a képeken kívül semmi lehetősége sincs erre. Egyedül az lenne biztos megoldás, ha lenne egy 100%-osan eredeti fülese, és venne egyet az apróról, és a kettőt közvetlenül, első kézből tudná összehasonlítani. De mint írtam, az OEM-ek révén még az is lehet, hogy nagyon hasonló hangjuk van. Ebből a szempontból a vásárlót technikailag nem is éri kár (már ha gyakorlatilag ugyanúgy szól), csak abból a szempontból, hogy ő abban a tudatban él, hogy eredetit vett, mert így árulták. Pedig könnyen lehet, hogy nem az. Nem kell velem egyetérteni, de az esélye akkor is megvan, ezt letagadni nem lehet. Maximum a százalékokon lehetne vitatkozni. Ezt nem teszem off-ba, mert teljesen on a téma. Elég komolyan szívatja az egész iparágat a jelenség, és nem lesz jó vége, ha Kínában így folytatják. Nekik könnyű pattogni, gyakorlatilag anyagköltséggel dolgoznak, nem költenek tervezésre, fejlesztésre, marketingre, logisztikára, supportra és a többi, ezt a gyártók nyilvánvaló okokból nem tehetik meg. Mindenki szeret olcsón vásárolni, én is, csak érdemes azon elgondolkodni, hogy a kockázat mekkora költséget jelent utólagosan. Ezt sokan kihagyják a számításból.
-
Dave™
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #10073 üzenetére
Szerintem az összes aprós/félárú füles kínai replika, de hát aki nem gondolkodik vásárlás előtt, az vegye meg nyugodtan apróról
A kedvencem az "eladó beszerzési áron" kifejezés, az ilyen eladó igazi karitatív emberke
-
czanga
őstag
válasz
SMITHVADŐR #10073 üzenetére
A vicc az h attól akitől az előzőt is vettem, attól vettem tegnap is. Namost sok infó van neten, de az nekem is erősen feltűnt, hogy a tegnap vásárolt füles kicsit gázos....
Nyílván nevetni lehet rajtam, de nem mondom meg kitől vettem, max annyit h ezt levéve nagyon korrekt PH-s, és nagyon sokan vásároltak már tőle k324p-t, köztük én is jónéhányat, de volt h belefutott fake-be. Természetesen csak a képeken látható bal amit én használok, immáron 2 éve. A végén majd Dave megmondja. Még az is lehet amit eddig használtam az a fake.
(bár ezt kétlem)
hozzáteszem a képeken a bal füles szinte már-már sárga. 2 év használat megtette a hatását.
-
ludsimon
veterán
válasz
SMITHVADŐR #9809 üzenetére
A posta ingyenes, ha jól láttam.
-
ludsimon
veterán
válasz
SMITHVADŐR #9807 üzenetére
Persze, csak poénból érdemes megvenni.
Ha esetleg meg tényleg jól szól akkor hajrá! -
ludsimon
veterán
válasz
SMITHVADŐR #9805 üzenetére
Korrekt illető, nála lehet intézni
-
vitomi24
tag
válasz
SMITHVADŐR #9592 üzenetére
Biztosan.Nincs nagyitom hogy kozelebbrol is megtudjam nezni.
-
vitomi24
tag
válasz
SMITHVADŐR #9585 üzenetére
Tuti nem ragasztott,olyan mint ha a resze volna.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #9018 üzenetére
Nem agybadugós, mm-re akkora mint a régi volt. A referencia füles sem az, tehát a viszonyítási alap ugyanaz.
Hogyan lehet bejáratni? Ha a mélyet akarom kiemelni, akkor azt mivel kell járatni? Tudnia kell szerintem. Ha tudtok ajánlani akár próba zenéket, hangmintákat, amivel ki tudom tesztelni, az is segítene.
-
DKristof
csendes tag
válasz
SMITHVADŐR #9009 üzenetére
Sajnos ezek is hallójárat-eltömős fülesek.
Ezt ismeri valaki:
http://www.edigital.hu/Fejhallgato/Pioneer_SE-MJ2_fejhallgato-p43251.htmlIlletve Beyerdynamics-szal van valakinek tapasztalata? Én most hallottam először a márkáról.
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #9003 üzenetére
Hülyeséget mondok
A Pixmania-nál nézd meg 1392 ft+ posta
szerintem nagyon jó ennyiért -
devast
addikt
válasz
SMITHVADŐR #8968 üzenetére
Mindenkinek volt olyan korszaka. Az értelmesebbje úgy 18-19 éves korára fogja fel, hogy nem csak a mélyből áll a zene
Párszor el kell menni komolyzenét hallgatni, valós környezetben, annál nagyobb élmény nincs
Az élő hangosítás a mai zenekaroknál általában katasztrofálisak sajnos
-
válasz
SMITHVADŐR #8903 üzenetére
Én írtam, de nem vagyok benne biztos, hogy ez megtörtént. Folytattam a bejáratást, és később nem éreztem azt a mélyet, amit akkor (szerencsére). Lehet, hogy csak valamiért jobban illeszkedett akkor a fülembe, és az csapott be?
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #8655 üzenetére
És esetleg ebben még tudtok segíteni???
Senn cx 9.6k vagy akg k340 7.5k vagy akg k370 13k ért
Szerintetek ezek közül melyik éri meg jobban??? -
Falconer
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8653 üzenetére
Az a magyarázat, hogy megtalálták a kínai gyárat ahol ezeket csinálják, és egyből onnan rendelik. A füleseken tipikusan baromi nagy az árrés, a PHs arcok meg nem teszik rá, mert különben senki nem venne tőlük.
Füles teszt CX95, CX500 meg pár másik Klikk
Bazinagy füles teszt, CX95, CX500, sok más: KlikkSzerk:
az is elég vicc, hogy az amazonon a németeknél hivatalos kereskedőtől 60 euro, ami kb 16k forint. -
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #8652 üzenetére
Egyébként milyen értelmes magyarázat van arra, hogy vadonatúj füllhalgtót a bolti ár feléért árulják(még az alatt)??? senn cx95 ről lenne szó
mert 24 ért látom (lehet van olcsóbban is) a boltban itt a ph-n meg 9,6 ért???
Bocs az offért -
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #8651 üzenetére
Mármint a tér hangzás
-
Zinho
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8639 üzenetére
Egyébként gugli-s találatok szerint a cx95-öt nem is nagyon hamisítják. De ha jól emlékszem nem is forgalmazták túl sokáig. Dicsérték itt a fórumon, mindenképpen jobb mint a cx300/400, de ez nyílván az árán is látszik; de keress vissza. Én a két Sennheiser közül választanék a helyedben. Ezek az olcsóbb fülhallgatók nem túl "teresek".
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #8645 üzenetére
Privátban beszéljük meg, hogy kik a megbízhatóak, ne itt, mert nem biztos, hogy jó néven veszik
-
válasz
SMITHVADŐR #8646 üzenetére
Mindenki így érzi, mikor gyors választ szeretne
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #8645 üzenetére
ha én megjelenek az összes topik befagy
-
Zinho
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8641 üzenetére
Van egy csomó összehasonlítás, fake teszt a neten, javaslom azokat. Meg itt az aprón is vannak megbízható emberek akik árulnak Sennheisereket.
-
válasz
SMITHVADŐR #8641 üzenetére
17-22kHz, de ezt nem kell komolyan venni
-
netseft
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8639 üzenetére
Sennheiser CX400II fülesem van, meg vagyok vele elégedve, nagyon kényelmes, és a hangzása is jó. 5,6k viszont elég gyanús ár érte, mindenképp ellenőrizd, hogy eredeti-e.
-
riam
tag
válasz
SMITHVADŐR #8596 üzenetére
Az akg agyas fülesei nem túl jók szerintem, de ezt a k315-t ajánlom. Nagyon jó hangja van, a fiam most is ezt használja egy iaudio i7-el, és nagyon elégedett vele.
-
Buko01
tag
válasz
SMITHVADŐR #8596 üzenetére
Szia, köszi, rákerestem, itt a fórumban is, már kérdezték páran azt a fülhallgatót, és ugy néztem, hogy ajánlják, kár hogy nincs fehérben.. meg hogy szimmetrikus..azért köszi, üdv
-
ambrus14
tag
válasz
SMITHVADŐR #6647 üzenetére
Szia!
Egy akg k330-asat terveztem meg venni tőle ami 5 környékén lenne, azt mondja teljes mértékben az akgtől van és hogy garantálja, hogy eredeti
Személyes átvétel nem megoldható mivel én csabai ő pápai!
No mi legyen? -
vili13
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6677 üzenetére
Ipodokhoz én jobbára ilyesmiket szoktam javasolni...
-
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6666 üzenetére
Mindenképp IEMet veszek, mert fejest számítógéphez használok, mégpedig AKG K 44et.
Amúgy a CX300ról könnyen elképzelhető, hogy gagyi minőség, mert nem Sennheiser gyártmány, csak egy kevésbé neves, exportáló japán cég, a Foster gyártja, és a Sennheiser csak átfesti. Na mindegy, megveszem azt a Panasonicot majd. -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6664 üzenetére
Ha az eq beállításaimtól nyiffant ki valóban, akkor mást nem tudok rá mondani, mint azt, hogy terhelhetőségre egy nagy rakás szar, és emiatt 5 ezer forintnál sem ér többet.
Messze nem a lehető legintenzívebb mélyet tekertem rá, magasból három egységnyit emeltem, a közepet meg alapon hagytam. -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6661 üzenetére
Adtam neki mélyet rendes mértékben, de direkt annyit, hogy ne torzítson, ráadásul nem is max hangerőn hallgattam.
A Koss The Plugomnak vajon miért nem kottyan meg? -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6659 üzenetére
Egyszerűen halkabb lett a jobb oldala.
Hiába tisztogattam 96%os alkeszban, semmit nem segített rajta. -
Padree.c2
tag
válasz
SMITHVADŐR #6646 üzenetére
nem feltétlenül kell hamisnak lennie, akg-knál elő szokott fordulni egy-kétkonkrét típusnál, hogy jack-dugó hibás, vagy a 2,5-öst cserélték 3,5-ös normál jackre, esetleg cserélték az egyik fülesét, de sztem ha rákérdezel, akkor elmondja, ha pedig azt mondja, h kifogástalan, meg új, akkor lehet gyanakodni a hamisítottra..
-
celf
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6639 üzenetére
akar erthettem volna arra is, de nem.
amazon.co.uk-rol vettem.panarol meg nem hallottam, hogy hamisitanak.
-
celf
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6621 üzenetére
mar irtam. semleges hangkep, kicsit talan a magas jobban elo fog jonni, es a basszus is letisztulhat meg, ha bejaratodik.
ha tudsz olcson panat venni (4ezer fotint korul) akkor szerintem megeri.a 200-as is jo. szerintem nem sok kulonbseg van a HJE200 a HJE300 kozott. de mondom a 200-ast csak emlekezetbol hasonlitom. az volt az elso IEM-em, es emlekszem, hogy iriver imp550-el parositva nagyon meg voltam vele elegedve. aztan jott egy iAudio U2 es ott mar nagyon digitalisan szolt. de ezt foleg az iAudio szamlajara irom.
es megegyszer: ezt mar leirtam vagy 3x koraban, hasznaljatok a keresot is neha.mindenesetre a HJE300 a sony fuleseknel talan egy picit jobb. attol fugg melyikrol beszelunk.
cx300vennem kell mostmar egyet, hogy biztos alapokon tudjam kijelenteni, hogy xy termek jobb vagy rosszabb. ugytunik a legtobb embernel a cx300 a zerus pont...
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6623 üzenetére
Sztem wlakmannél biztosan jobb....
CX300 és hasonlókat pedig CSAK BOLTBÓL illik venni, vaterán nagyon ráfázhatsz...
Sztem ez a Pana is elég jó, ha jó forrásól hallgatod, akkor meg leszel vele elégedve. -
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6621 üzenetére
Szvsz kezdésnek nagyon jó, de a kérdések, amiket celfhez intéztél, relatívak. Egy IE8-hoz képest a hangképe szar és dobozhangja van, de pl egy CX300-hoz képest jól szól. (Vagy kb úgy)
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6618 üzenetére
Erről a fejről már zt hittem, hogy celf ír, kerestem, hogy mit köszön, aztán olvasom a neved...
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6612 üzenetére
Mindegyik Pana IEM előtt van RP, csak lusták az emberek odaírni. Tehát kérdésedre válaszolván: nem.
-
celf
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6600 üzenetére
jo kerdes. sztem jobb a sennheiser cx szeriaja mint amit a sonyk melle csomagolnak iem.
de valoszinu preferalas kerdese. feljebb valakinek nem tetszett a CX55 a sony-khoz kepest. -
mindfreak
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6518 üzenetére
Nekem teljesen mindegy lenne, csak legyen. Meló után elnézek MM-be, köszi azért.
-
celf
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6473 üzenetére
az csak egy alacsony kategorias shure sztem, ami nem szol tul jol, ahhoz kepest, h eredeti... sztem.
eleg sok lehuzast olvasni roal head-fin ha jol emlekszem amugy.UE-bol is van konszumer bottom line. az mondjuk nem rossz metro.fi 150 (ami mar kifutott darab amugy) eleg jol szol. igaz az is belekerult vagy 35 fontba.
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6473 üzenetére
Na várjál, én legalább off-topicolom az offjaimat, te meg még ezt sem teszed meg!
Az itt jelenlévő bwoay MODERÁTOR úr pedig eddig nem szólt semmit, pedig már utánad is volt hsz-e! Erről ennyit, off-rész END! -
Salvador20
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6456 üzenetére
ennek reklámszaga van sztem....
-
Bushmann
tag
válasz
SMITHVADŐR #6453 üzenetére
Vagy a fent látható cx 55 vagy cx 500
Előbbi 9k kb, utóbbi 12 körül. -
maszekember
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #6441 üzenetére
A [Sennheiser-es topikban most éppen ebben a témában (Koss vs. Se.IE8) tépjük egymás haját,szerintem ott kérdezd meg
-
TurboGPityu
csendes tag
válasz
SMITHVADŐR #6424 üzenetére
Üdv Mindenkinek ! Az jó hogy így elmélyültök az emberi hallás rejtelmeiben, de mi van a hangszerekkel ? Eltekintve az extrém elektronikus zenétől , szerintetek melyik hangszer ad ki hangot 16Hz alatt ? Egyébként kicsit off már a téma... Melyik boltban lehet meghallgatni a füldugókat ??? CX55 vs IE6-ra lennék kíváncsi.
-
vili13
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6417 üzenetére
Előtted a lehetőség, hogy generálj magadnak akárhány Hz-es hangot pl. az Audacity-vel, és meghallgasd. Szerintem meg fogsz lepődni.
-
vili13
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6415 üzenetére
Amire ilyen értékeket írnak, az márpedig gagyi. Jóval drágább, profi fülesek is 20Hz-től indulnak - csak azokra tényleg ezt írják!
-
vili13
őstag
válasz
SMITHVADŐR #6412 üzenetére
Csak azt ne hidd, hogy ha egy gagyi fülesre ráírják, hogy 5Hz-, attól az már le is tud adni olyat...
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6401 üzenetére
Sztem ne foglalkozz a Hz-ekkel, semmi sem ér, mert nem hallod!
-
bwoay
nagyúr
válasz
SMITHVADŐR #6401 üzenetére
engem inkább az érdekelne, hogy egy V-Moda mitől Apple szerintük
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #6391 üzenetére
Pioneer SE-MJ5 ez ki maradt ezt akartam ajánlani
Elnézést xyzui nak megy -
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6392 üzenetére
Ebben most nem vagyok biztos, javitsatok ki, de a linearitás az sztem az, hogy a hangok egymáshoz viszonyitva dinamikusan szólnak, és nem nyomják el egymást. A hangtér meg az, amikor egy IEMmel azt hallod, hogy a fejed közepéből szól a zene, egy fejessel meg azt, hogy mellőled. Ezt én egy Nokia Nseries mobil Széles sztereó effektjével megoldottam (stereo widening), tényleg érezhető a hangtér kiszélesedése. Ha a lejátszódon van vmi térhatás effekt, azt tedd rá, és az IEMnek is lesz hangtere. Én a portaproval ki nem mennék az utcára, sztem tök égő, olyan, mintha egy 1000 éves fejes lenne a fejeden. Inkább egy IEM szvsz.
-
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6385 üzenetére
A fejhallgatóknak nagyobb a hangtere, de utcán kényelmetlenebb, mint egy kis IEM.
Panasonicból a HJE300 rendelkezik jó ár-érték aránnyal, én mondjuk már nem tudtam hozzájutni 3k-ért, csak 6ért, de még igy is nagyon megérte szvsz. -
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6232 üzenetére
Ez FEJhallgató vázze, nem fül, ezt sztem másik topikban kérdezd meg. És sztem azért van, hogy ez jól szólt, mert a PDA-d szarul adja le, mert jó forrásból mondjuk egy HD555 sztem sokkal jobban szól, mint egy pioneer. Am meg volt egy pio FÜLesem, és a hangja vhogy nagyon nem jött be... Megvan még ha kell, 2k-ért odaadom
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
SMITHVADŐR #6217 üzenetére
Ezer bocsánat azt hittem nekem írod mert az amit én néztem akg k 416 p-t azt mondja az eladója hogy nem volt jó a csatlakozója és cserélve volt és azért kerül 3400 ba és nem 17000 be
Ez nekem egy kicsit gyanús volt hogy ilyen olcsó de akkor ez utal e arra hogy hamisítvány??? -
picur220
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6212 üzenetére
Ezek fejesek, amiknek külön topikja van, ahogyan az a topikcímből is adódik. De hogy válaszoljak is sztem HD202, sok jót hallani róla...
És ezek nem profi cuccok, ha vmi jobb kell, az a HD555-nél kezdődik!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest