- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
SMITHVADŐR #8968 üzenetére
Mindenkinek volt olyan korszaka. Az értelmesebbje úgy 18-19 éves korára fogja fel, hogy nem csak a mélyből áll a zene
Párszor el kell menni komolyzenét hallgatni, valós környezetben, annál nagyobb élmény nincs
Az élő hangosítás a mai zenekaroknál általában katasztrofálisak sajnos
-
devast
addikt
-
devast
addikt
Én is kicsúsztam a szerkesztésből... a Fuze jó cucc
Úgy néz ki, hogy még szoknod kell egy kicsit a pl50-et. Mondjuk így már legalább tudod milyen általános különbségek vannak a BA és a dinamikus hangsugárzók között
Szerk: A HD555-nek szerintem túl sok a mélye, és nem igazán jól kontrollált. Gumiharangokról annyit, hogy ha nem tökéletes a seal, vagyis az illesztése a füledbe, akkor általában el szokott veszni a mély jó része. -
devast
addikt
Szerintem nem gyenge annak a mélye. Egyszerűen mélyorientált fülhallgatókhoz szoktál hozzá. Hallgasd 2 hétig csak a pl50-et, utánna próbáld ki a cx300-at... sírva fogok kitépni a fejedből
Nem tudom miről hallgatod, de ha lehet egy javaslatom szerezz be hozzá egy clip+ -t. Először nem hittem el milyen jó ez a clip+. Mondjuk azért az asztali dac-om odaveri, de a telefonom/számítógépem kimeneténél nagyságrendekkel jobb. Fiio-t én nem használnám hozzá, de ez személyes vélemény
-
devast
addikt
Én annyiért igen erősen bevállalnék egy Fischer audio eterna -t, az tuti.
-
devast
addikt
Tapasztalatok a hamisítvány sony hybrid tip-ekről: Nagyon kényelmes cucc, de valahogy nem érzem hogy tökéletes lenne a seal. Azt hiszem kezdem kapisgálni miért nehéz tf10-et normálisan a fejembe dugni... a háza nagy, és ahogy ráhuzod a tip-et utánna egyből vastag. Ott megakad, és nem tudom beljebb dugni, úgy néz ki. Szóval veszek egy mély levegőt és hozatok egy raklap dupla/tripla flange tip-et. Talán azok hosszabbak, és normálisan beférnek majd.
-
devast
addikt
válasz
ponti_ak #8593 üzenetére
Leginkább semmivel nem hajtom most, de már úton van hozzám egy clip+. A gyári szilikon tip-ek használhatatlanok, jelenleg még a comply-t nyúzom, ez úgy ahogy kényelmes de nagyon eltúrja a hangját. Ma vagy holnap viszont megjönnek sony hibryd tip-ek (hamisítványok természetesen
). Ha az se jön be, akkor veszek 1-1 szett dupla meg tripla flange tip-et valahonnan. Miket hallgatok? Ez fogós kérdés, mostanában: owl city, charlie winston, breathe carolina, infected mushroom stb... elég változatos az ízlésem
-
devast
addikt
Már 1 hete játszok, küzdök különböző variációkkal, azt hiszem ma este sikerült fogást találnom a tf10-emen
Valami ótvar hüjén néz ki a fejemem, de azt hiszem így most jó az izolálás, "enyhén" megjöttek a mélyek
Érdekes érzés különben, lenyomja a mélyet a gyomromig
, csak a kaja fel ne jöjjön.
-
devast
addikt
válasz
HaliAdi #8555 üzenetére
Én meg egy filmbe láttam transformers autókat. Olyant hol lehet venni ?
Nem kéne mindent elhinni amit egy filmben látsz. Akkora méretben fizikai képtelenség megvalósítani. De hasonló cucc már van, bár nem hinném, hogy népszerű lenne. -
devast
addikt
$200 körül kaphatsz ATH-CK10 -et, UE TF10 Pro-t, monster turbine pro gold-ot (esetleg ha valahol találsz annyiért copper-t is, bár az drágább szokott lenni).
Nekem bejön a TF10, csak elég nehéz normális fit-et találni rajta... Érkezik lassan a sony hybrid tip, remélem azzal jobb lesz. -
devast
addikt
Megjött a triplefi 10. Hát a macska rúgja meg, most meg megint az mp3-akkal van bajom. A régi SONY MDR-E 818(közben kitaláltam, hogy ilyen van nekem is
) -emen legalább minden sz*rul szólt. Ezen a flac nagyon jól szól, mp3-tól megint tépem a hajam
Egyenlőre erősítés/dac nélkül notebook-ról hallgatva (azért így még nem üti meg a hd600 szintjét).
-
devast
addikt
válasz
picur220 #8396 üzenetére
Ajánljál nekem valami jó iemet, 30k körül lenne ideális de 40k se probléma viszont 50k fölé nem szeretnék menni. Külföldről rendelés/ebay játszik, itthon semmit se lehet kapni, ahogy szokás... Sose hittem volna hogy szükségem lesz iem-re, franc se gondolta, hogy ennyire semmi dolgom nem lesz melóban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest