- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas89
csendes tag
válasz
Padree.c2 #6849 üzenetére
Ok, thx
Ezzel mi a helyzet?
Panasonic RP-HNJ200E-K
Azt írja nyakbaakasztós, és még árban is barátságos lenne. -
picur220
veterán
válasz
Padree.c2 #6649 üzenetére
A hamis vs eredeti összehasonlítás sztem fenn van a fakeheadphones.com-on. Nem csak egy szempontot kell rajta nézni, hanem ha pl már 3 nem stimmel, akkor 95%, hogy hamis. Ha 4, akkor 98%. 100-at sosem mondok...
Eyébként igaz, hogy ha tényleg eredeti, akkor megmondja, hogy ez+ez volt cserélve. És még vmi: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!!!! Ha nem akar személyesen találkozni, akkor valszínű, hogy hamisat árul... -
Schanyee
senior tag
válasz
Padree.c2 #6497 üzenetére
Azért olyan túl sok agybadughatós fülhallgató nincsen ebben az árkategóriában. Ami van a koss the plug, a vélemények alapján elvetettem, mert inkább rockosabb zenét hallgatok, ahhoz meg nagyon nem illik a hangzása. Van még 1-2 pioneer, amikről nem nagyon találok véleményt, vagy ha találok eléggé ellentmondanak egymásnak és nem is tűnnek túlzottan megbízhatónak.
Illetve találtam 1-2 panasonicot ismeretlen webshopokban vagy amik olyan helyeken vannak, ahová eljutni többe kerülne a benzin, mint egy drágább füles.
Ami szóba jöhet még esetleg (eléggé felső korlát az ára, nem nagyon akarnék ennyit költeni) az a Creative EP-630, majd meglátom, hátha lesz valamikor valami akció még a nyáron
.
Szerk.: Panasonic-ok milyenek lehetnek ebben az árkategóriában? (agybadugósok)
Nem Bpesten lakom, csak ott fogok.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Padree.c2 #6494 üzenetére
Szóval Te az agybadugósokat favorizálod. Ha sikerül valahogyan, akkor kipróbálok vásárlás előtt egy-kettőt, mert amit régen próbáltam az nem tetszett igazán, aztán majd eldől megtetszik e.
Kösz a tanácsokat!
[OFF]Az első hozzászólásom azt csak akkor módosítottam egyből, amikor írtam, azt hiszem csak annyiban, hogy észrevettem még azt a két linket.
Nekem az a tervem, hogy a Margitszigetet 1szer körbefutom valamikor délutánonként, végülis az se olyan zajos mint a sima utca szerintem, én annyit szoktam általába futni egyszerre, azt viszont intenzívebben. Meg a beton nagyon tönkreteszi a térdeim.[/OFF]
-
Schanyee
senior tag
válasz
Padree.c2 #6492 üzenetére
Azért zártam ki, mert amit próbáltam furcsa volt, de ez nem is zavarna annyira, mint az hogy a külvilágból semmit se hallottam. Nem hallgatom max hangerőn a zenét, persze a külső zajokat valamennyire elnyomom a hangerővel, de amit próbáltam az zavaróan kizárta azon a hangerőn amin hallgatnám a külteret. A másik ok, hogy eddig akármikor néztem nagyon drágák voltak, pl ez amit írtál AKG ez is.
Szóval futáshoz nem kell nekem egy hatalmas hangminőség, sandisk gyári fülesem volt már, akkoriban meg voltam vele elégedve, viszont azóta szinte csak sokkal jobbminőséggel találkoztam, minden téren (hangszóró, hangkártya, zene - flac), ezért, és azon okból, hogy azok túl könnyen kiesnének futáskor, gondolkodom a fülhallgatókon.
Szóval azt mondod a leírtak közül az OMX 70-est lenne érdemes választanom, úgy is, hogy szinte csak sportoláshoz használnám, amikor annyira talán nem jön ki a jobb zenei minőség? Azért kérdem, mert eddig sose futottam egyedül - így zenét se hallgattam -, és szeptembertől valószínüleg ez meg fog változni és kell közbe valami.
-
Bushmann
tag
válasz
Padree.c2 #6478 üzenetére
Nekem szerencsére volt okom visszamondani tőlük a clipet.
Mind2 clipre amit rendeltem az volt írva, hogy azonnal szállítható, aztán másnap jött az e-mail, hogy elnézték, egyik sincs raktáron, de megróbálják mihamarabb megrendelni.Hát... ezt a boltot "ismerve", azonnal írtam egy e-mailt (mivel telefont egész nap nem vették fel) hogy nem kell a cucc.
Lefogadom, hogy még most is várhatnám a kis clipeket.
-
Daweee
őstag
válasz
Padree.c2 #6458 üzenetére
Huh érdekes story, egy másik fórumtárs is figyelmeztetett, ő is majdnem hasonlóképp járt, ezért küldtem nekik egy E-mail-t hogy mivan már (a rendelést 12 napja adtam le) azt válaszolták 3 óra elteltével hogy előreláthatólag jövő héten érkezik meg az áru. Most itt tartok, nem tudom mi legyen, a jövő hetet még mindenképp kivárom, aztán ha nem jön van valami mód a rendelés visszamondására?
Mondjuk ez nem lehet általános eset hogyha még működik a bolt, szóval még akár szerencsém is lehet... Egyébként nekem kifejezetten pozitív tapasztalataim voltak eddig a bolttal kapcsolatban, itt vettem a CX 300-amat, és egy barátom is, és egy héten belül itt volt és jó volt meg minden szal nem tudom...
-
picur220
veterán
válasz
Fain story...
Ezért is utálok rendelni dolgokat mindenhonnan, inkább elmegyek a boltig.(előtte azért felhívom őket, hogy van-e...)
Én az eBolttól rendeltem 1 fülest, száll.időnek 3 munkanap volt kiírva. Mondom ok, rendeltem, 1 hét múlva jön 1 mail: nincs raktáron, még 1 hét. 2 nap múlva másik mail, nem tudjuk beszerezni, a márka lekerült a listánkról, stb..., várahat a termékre, de el is állhat a rendeléstől. Küldöm az ügyfélszolgnak a mélt, hogy elállok a rendeléstől, megadom a rendelési számot, adatokat stb. Másnap megvettem a fülest máshol.
Erre jön olyan 2 hét múlva 1 mail, hogy a rendelésem raktáron van! Na ez kiverte a biztosítékot, szal személyesen írtam 1 tagnak, hogy törölje a rendelésemet. Ekkor jött, hogy törölte, mondom végremáá... -
bwoay
nagyúr
válasz
"csak akkor bonthatom ki, hamár kifizettem, de ha nem stimmel, akkor visszafizeti, és vissza a feladónak, kérdem ennek mi értelme van?"
én is ezt kérdem, ennek mi a fasz értelme van?
amúgy tanulságos történet, pláne, hogy már nem te vagy az első,
akinek a digitall.hu belopta magát a szívébe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest