- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
-
mcs
veterán
válasz
-NoVa- #94521 üzenetére
Érdekes, hogy a Technics hangzását páran kritizáljak amiatt, hogy az elektromos gitár hangjának élét nem emeli ki eléggé tisztán, pedig én pont, hogy egészséges mértékűnek érzem így. Nirvanat és Weezert hallgatva jöttem rá, hogy mennyire tisztán szólaltatja meg anélkül, hogy minden mást elnyomna.
-
mcs
veterán
válasz
dejvid8 #87363 üzenetére
Hehe, éppem ma vettem 650et, és volt korábban XB50em is.
Még nincs bejáratva a 650, de így is mélyebb basszust ad, mint az XB50, és sokkal könnyebben is hajtható, vagyis hangerőből nincs hiány Samsung Galaxy A50el. A magasnak van még hova járódnia, de a közép és mély teljesen rendben van, mint a legtöbb Sony fülesnél és fejesnél. -
mcs
veterán
Hála a fej és fülhallgató őrületemnek, rávitt a kíváncsiság egy SoundMagic E11C-re is.
Eszem megáll, hogy mennyire meleg, puha, és ,,szellős" hangja van egy ilyen kis 14 ezer forintos fülesnek a megfelelő harangokkal. A mély tartománynak pont az a része nincs szénné tuningolva, ami által a legtöbb hasonló árú füles esztelenül és fárasztóan búg.
Emelem a kalapomat, ez valóban egy remek cucc. -
mcs
veterán
Kíváncsiságból vettem egy brútuszos Sony WI-XB400at: [link]
Akinek szüksége van a masszív, és főként alsó basszusokra, annak bátran merem ajánlani.
Igaz, hogy emiatt a többi tartomány valamennyire csorbát szenved, de egy vezetékes XB50hez viszonyítva jócskán színesebb az összkép. A kábelét mindenféleképpen nyak mögé vezetve célszerű hordani, mert úgy a legkényelmesebb. Hangerőből se szenved hiányt, és szerencsére nem is tartalmaz olyan DSP-t, mint a Sony BT hangszórók többsége, hogy magasabb hangerőn visszaszabályozza a basszust. -
mcs
veterán
válasz
sicc33 #82693 üzenetére
A T290et én sem mertem bevállalni, mert állítólag túlzottan magasba húz, és erősen a basszus rovására.
Az Endurance Run ugyanennyibe kerül több helyen, és sokkal életképesebb, melegebb hangzást produkál kellően testes basszussal és középpel, a magasa pedig pont annyira kontrollált, hogy nagyobb hangerőn sem válik igazán harsánnyá. Még a Sony MDR-1AM2 fejesem hallgatása után sincs az az érzésem a Runnal, hogy legszívesebben kidobnám a fülemből.A JBL kimondottan sznob márkának számít ezen a fórumon, pedig szép számmal akadnak jópofa termékei.
maglew: Melyik az a három?
-
mcs
veterán
Tudom, hogy itt nem annyira népszerű a JBL márka, de részemről 10 ezerért bátran tudom ajánlani az Endurance Runt egyrészt a strapabíró kialakítása, másrészt a normálisan eltalált mélykiemelése miatt is, amiben ugyan megvan a JBL-ekre jellemző erő, de nem terpeszkedik annyira a többi tartományra úgy, mint mondjuk a legolcsóbb T110ben, és sok vele azonos árú vetélytársához képest egészen színes, és a méretéhez képest valamennyire teres hangzású is. Egy 6 ezerrel drágább Sennheiser CX300S sokkal fárasztóbban és szűkebben szól hozzá képest, a táskámban nyugvó Sony XB50re pedig köröket ver.
-
mcs
veterán
Szerintetek normális dolog 5000 forintos fülhallgatót 30 napos szervizelésre küldeni?
Egy Sony XB50ről és Edigitalról van szó. -
mcs
veterán
Edigitalban most a Sony MDR-XB50AP széria 11990 helyett 4990 Ft.
Vettem magamnak egy feketét, és hangzásban majdhogynem azonos az XB550 fejessel. Mindkettőért 27 ezer helyett sikerült 7et adnom összvissz. -
mcs
veterán
válasz
Panthera #69754 üzenetére
Én most szereztem tapasztalatot a JBL T110-el, és használtam korábban JVC HA-FX101-et.
Mindkettőnek hasonlóan tömény a mélykiemelése, de a JBL nem visít úgy a közép és magas közötti tartományban, mint a JVC. Magasban mindkettő érces egy kicsit, de 3-4 ezres kategóriában talán csak a Xiaomi Hybrid tisztább. Kisebb fülbe tökéletesen illeszkednek a kis harangokkal, és alig, vagy nem is csúsznak kijjebb. -
mcs
veterán
Sziasztok!
Futáshoz milyen fülest javasoltok?
-
mcs
veterán
Tegnap megtörölgettem fülpiszkálóval a Xiaomi Hybrid fémrácsait, és látszatra homorúra horpadtak. Ennek van valamilyen hatása a hangzására?
-
mcs
veterán
Anélkül, hogy elolvastam volna a ma kiadott mobilarénás cikket, vettem egy Xiaomi Piston Hybridet.
Az eddig használt Sony MDR-EX110IP jobb oldala totál beadta a kulcsot, és kellett valami helyette.
Eddig nincs kifogásom a Hybrid hangja ellen, mert pont az általam is kedvelt V hangképet adja. -
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #45682 üzenetére
Ez még az egykori ,,best-buy" Panasonic RP-HJE300 fülesemnél is jobb hangzásúnak, és kényelmesebbnek tűnik, pedig azt nagyon szerettem, főleg, hogy évekig is bírta szusszal, csak a kábelének szigetelése kezdett el szakadozni. Ennek amúgy ,,L" alakú dugója van. A JVC-vel semmi bajom nem lenne, és azt használnám továbbra is, ha nem visítana annyira a közép-magasa, ami hosszú távon iszonyatosan fárasztó számomra. Sonyból amúgy próbáltam korábban az olcsóbb EX10LP-t is, aminek dinamika hiányában úgy hulladék az egész hangzása, ahogy van. Az EX37 hatalmas előrelépés hozzá képest.
-
mcs
veterán
Megismertem egy, a kategóriájához mérten kíváló, V-hangképű, 4 ezer forint körüli fülest a Sony MDR-EX37 személyében.
Aki teheti, próbálja ki, és az ajánlási lista felelősnek is bátran ajánlom, hátha beteszi oda, mert szerintem simán lenne helye ott. Van egy JVC HA-FX101esem, ami úgyszintén szerepel a listában, de ez határozottan szebben szól nála. Basszus egy hangyányit gyengébb talán, de a magas sokkal kúltúráltabb, tisztább, és nincs az az irritáló közép-magas tüskéje, mint a JVCnek. -
mcs
veterán
válasz
Root Banane #37955 üzenetére
Nekem egyszer volt Sony MDR-EX10LP, és utoljára is. Borzalmasan erőtlen hangzása van egy hasonló árú Panasonichoz képest. Bár nem hallottam például a Maxell Metallics-ot, de sokan ajánlják, így szerintem szánj rá 500al többet.
-
mcs
veterán
válasz
Orf3usz #37926 üzenetére
Hello!
Nekem JVC HA-FX101 van, így megosztom a tapasztalataimat róla.
Erősen V hangképe van temérdek méllyel és temérdek magassal, viszont utóbbi néhol már-már fülsértően sok, és nem is a legtisztább. A közép az tényleg nagyon gyenge. Hajthatósága a 4-5000 forintos árkategóriában átlag feletti, és jól is terhelhető. A kábelét tartom furcsának kicsit, hogy például a dugó tövénél sokkal jobban hajlik egyik irányba, mint a másikba, de ez csak nem okozhat már törési gondot. 5 ezer forint pont reális érte, és 2 év garancia is jár rá.
-
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #35292 üzenetére
A Maxell Metallics után szerintem ezeket az olcsó Panákat érdemes még számításba venni, a többi szinte mind felejtős. Sony MDR-EX10LP katasztrófa, és a Canyon hiperolcsó fülesével is sikerült befürödnöm egyszerűen azért, mert képtelen volt rendesen beilleszkedni a bal fülembe. Pedig ez utóbbi alap hangzásra jobbnak tűnt, mint a Pana.
-
mcs
veterán
válasz
Narakh #35261 üzenetére
A 300 nekem is évekig bírta szusszal. Kb 3 év után a bal sugárzóból kijövő kábel szigetelése kezdett szakadozni. A jelenlegi JVC HA-FX101 után a második kedvenc hangzású fülesem, amit valaha birtokoltam.
120at is használtam kis ideig, aminek csak annyi hibája volt, mint a többi hozzá hasonló filléres fülesnek: bár a basszus szépen dübörgött, kissé tompa volt az összkép. -
mcs
veterán
válasz
Ununqatrium #35017 üzenetére
A JVC HA-FX101 nagyon jó vétel ennyiért, főleg, hogy 2 év garancia jár rá Edigitalban. Egyszerre basshead és V alakú a hangja. Ahhoz képest, amilyen mélyre lemegy, a magast egészen élesen nyomja, bár kicsit a közép rovására.
-
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #31397 üzenetére
Bizony, időnként picit ,,erőszakosabban" kell rávenni az üzletet, hogy iparkodjanak már egy kicsit. A beígért telefonos jelzést például a legtöbb bolt élből elfelejti. Elég érdekes szitu, és nem egyszer előfordult már, hogy a 150 kilós apámmal együtt tértünk be az adott üzletbe garanciát intézni, és pusztán a látványától tojhattak be az eladók, így nem nagyon volt merszük húzni az agyunkat várakoztatással.
-
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #31393 üzenetére
A kecskeméti Edigital egy Sennheiser HD 202 fejesemet már cserélte úgy, hogy Teamspeaken keresztül szaggatta meg a membránját egy mélynyomó dörrenés. Persze hazudnom kellett ezzel kapcsolatban.
Sokaknál nem csak a kábel törése, hanem az esetleges túlterhelés is elküldheti a füleseket, mint például túlzott hangerő és mélykiemelés.Ha nem tudják egyértelműen bizonyítani a halkulás okát, szerintem kötelesek cserélni. A CX300al is így jártam anno.
-
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #31391 üzenetére
A kábele szakadozott meg amiatt, hogy ész nélkül kezdtem el cipelni belegyűrve a zsebbe meg táskába suliba menet. A hangja viszont fikarcnyit nem halkult egyik oldalán se, pedig meghajtottam rendesen.
Kíváncsi leszek, meddig bírja majd a JVC, de a 2 év garanciája tiszteletre méltó, és emiatt is lett szimpatikus. -
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #31389 üzenetére
A CX300at ki nem állhattam, mert kettő olyat is kifogtam belőle, aminek elhalkult a jobb oldala 2-3 hónap után, pedig nem ezt vártam el egy akkoriban 8 ezres fülestől. A Panasonicot viszont nagyon szerettem, mert fele annyiba került, és nem is szólt annyival gyengébben a CXnél, amennyivel olcsóbb volt annál, ráadásul 2,5-3 évig bírta szusszal. Most is megvan az a kis szövet tatyó, amit a Panához adtak.
-
mcs
veterán
válasz
Ati1979 #31385 üzenetére
Köszi!
Érdekes, hogy pont beletenyereltem egy olyan típusba, amit a belinkelt oldalon is egészen jónak értékeltek a kategóriájához mérten. Volt régebben is jó pár féle fajta fülesem, mint pl. Sennheiser CX300 és Panasonic RP-HJE300W, de ez a JVC egyértelműen szebben muzsikál mindkettőnél. Igazából csak a magast érzem néhol kicsit élesebbnek a kelleténél Meizu E3 lejátszóval, de ezt a tesztben is írták.
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a JVC HA-FX101 fülessel? [teszt]
Én ma vettem egy ilyet, és egyszerűen lenyűgözött. Edigitalban 4990 Ft, és 2 év garancia jár rá.
A hangképe tipikus V, de az erős mélyei mellett a magasak se annyira tompák, mint a legtöbb basszusfülesnél. Kíváncsi leszek, hogy alakul bejáratás után. Aki olcsón akar öblös hangot, szerintem nyugodtan tehet egy próbát ezzel. -
mcs
veterán
válasz
szakibá... #28416 üzenetére
Na én is megszabadultam a Canyontól. Pár óráig volt nálam, mert a jobb oldala nem akart egyik fülembe se rendesen belemenni, holott a bal mindkettőbe lazán belecuppant bármelyik gumiharanggal.
Pedig alapvetően nem volt rossz hangja, és a csomagolása egészen igényes.Cseréltettem Panasonic RP-HJE120ra, ami teljesen korrektnek tűnik 2600ért. Eddigi tapasztalataim alapján talán csak a Pana tud olcsón normális intra aurális fülest adni, mert az egykori HJE-300 fülesem is remek vétel volt 4000ért. Canyonon kívül bepróbálkoztam a hasonló árú Maxell Rhythmzel és Sony MDR-EX10LPvel is, de egyik se aratott valami nagy sikert.
-
mcs
veterán
Erről valami tapasztalat: Canyon CNR-EP8?
Néztem, hogy benne van az olcsó, ajánlott fülesek listájában.
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan 2-3 ezer forintos fülest javasolni, ami mélytúlsúlyos? Eddig a Maxell Rhythmz és Sony MDR-EX10LP nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.
-
mcs
veterán
válasz
jorden06 #7495 üzenetére
Nekem korábban volt CX300am, és csak hangerőben éreztem jelentősebb különbséget a Panához képest. A mélyei voltak még valamivel ütősebbek, de ennyi plusz szerintem nem ér meg 4 ezres felárat, főleg, hogy a Panához mellékelnek tatyót, és hosszabbítót is pluszba, az aranyozott jackről nem is beszélve, ami a CXnek szimplán ezüst.
Nálam abszolút ár/érték győztes a Pana. Mérföldekkel jobb az olyanoknál, mint a Maxell Peanutz, Sony Ericsson HPM-70, és Genius HP-02 Live. A Genius még elmegy, de a másik kettő igencsak tompa, búgós hangot ad. -
mcs
veterán
válasz
jorden06 #7491 üzenetére
Az AKG K44 fejhallgató.
Én is azt használok számítógéphez, mp3 lejátszóhoz meg Panasonic RP-HJE300at.
Olcsó kategóriában (3-4 ezer ft) a Panasonicnál véleményem szerint nincs jobb agybadugós, de ha képes vagy mélyebbre nyúlni a zsebedbe, akkor 10-11 ezerért van pl. a sokak által dícsért Sennheiser CX55. A CX300 se rossz, de egyszerűen nem éri meg a 7-8 ezer forintos árát. -
-
mcs
veterán
válasz
Csokicsibesz #7352 üzenetére
Panasonic RP-HJE300
3-4 ezer forint. -
mcs
veterán
válasz
picur220 #7268 üzenetére
Most, hogy én a ,,régi" jól bevált módszeremmel helyezem be, vagyis bedugom, utána a fülemet felhúzom, és mégjobban betolom, a mély hangok nagyon szépen előjönnek. Ugyan a magasból elvész valamennyi, de még így is tisztának mondható a CX300hoz viszonyítva is. Az izoláció is jobb így. Még csak kintebb se jön a helyéről, tökéletesen belepasszol a fülembe a közepes harangokkal.
-
mcs
veterán
Picur, te hogy szoktad a füledbe dugni a Panát? Mennyire mélyre?
Én most, hogy megtaláltam a módját, kb. hajszállal szól gyengébben a CX300nál. Csak annyi a difi, hogy a közép gyengébb valamicskével, és a hangerő. Ellenben a mély majdhogynem olyan ütős, vagy talán van is olyan jó. -
mcs
veterán
Bátran kijelentem, hogy mélykiemeléssel egy dübörgő állat ez.
Csak azért jártam jól a CX300al, mert kiválthattam új routerre... -
mcs
veterán
Hehe, sikerült több mélyet csiszolni a kis Panából.
A legkisebb harangok helyett most rátettem a közepest, és a szokásosnál bentebb nyomtam a fülembe. Kísérletezni kell ezzel, úgy látszik.
Így már határozottan jobban tetszik. -
mcs
veterán
-
mcs
veterán
Na megvan a Panasonic RP-HJE300, fehérben.
Hát le a kalappal előtte, kristálytisztán szól az árához képest. Igaz, nem olyan dübörgő, és ordító vadállat, mint a CX300, de sokkal természetesebb a hangképe, gyönyörűen csilingel.
A kialakítása tökéletes, csak az izolációja lehetne jobb, de így sem vészes. -
mcs
veterán
Elvileg most pénteken, vagy szombaton gyün a Pana HJE300.
Mivel a fekete kifutott, fehér lesz. -
mcs
veterán
Na rendeltem egy Panasonic HJE300ast feketébe. Nagyon kíváncsi leszek.
-
mcs
veterán
Hát én a Panasonic fülesre még várhatok.
Több CX300 már nincs a bolt raktárán, így kiválthattam valami másik cuccra, és most perpill routerre volt szükség, mert a régi dögledezett. Így aztán most nuku pénz.
Vehettem volna 1500 ft ráfizetéssel CX300 Precision-II-t, de hülye lettem volna megint CX300at venni, legalábbis elment az étvágyam tőle. -
mcs
veterán
A hivatalos Panasonic Shopban 3300 Ft az RP-HJE300.
Aki most akar venni, siessen, mert akciós!
Remélem, hogy jövőhéten is akciós lesz még, mert akkor szándékozok venni. -
mcs
veterán
válasz
LordAndrew #6692 üzenetére
Nem tudom, miféle Sony fejesed van, de ha MDR-XD100/200, akkor nem lep meg, hogy a CX jobban szól.
-
mcs
veterán
Hmm...
Kezdem is az öregebbik versenyzővel, a Pluggal. Már a harmadik van abból is, igaz, leginkább a szivaccsal volt bajom. Sikerült gyorsan elhasználnom mindet olyannyira, hogy kicsúsztak a fülemből. Leginkább higiéniai okoknak köszönhető, ezért Plugozás előtt feltétlenül ki kell tisztítani a fület. Senki ne akarja túl zsíros fülbe dugni, mert a szivacs járja meg, és a langyos vízben való áztatás sem segít minden esetben. Szóval anno hülye voltam, de most már figyelek erre.
A füleseimet bátyám Meizu E3 lejátszójával hajtom, és használok eq-t, de mindig megnézem kíváncsiságból, hogy mit nyújtanak nélküle. A Plugot nem hiába éri rengeteg kritika, hiszen a magas tompa, élettelen, kásás, a közép ismét csak harmatos, ellenben a zsugorcsöves kialakításnak köszönhetően mélyekben rendkívül intenzív. Úgy lehet elképzelni a Plugot, mint egy pici subwoofert, és annak megfelelő hangminőséget is nyújt. De hangminőség, uhh, mit is mondok, hiszen az nem igazán van neki.Tipikus basszus megszállottaknak való, akik élvezik, hogy a mélyre hatoló dübörgés szana szét szaggatja a dobhártyájukat.
Ekvalizerrel lehet valamicskét javítani az összképen, de akkor jön ki leginkább a borzasztóan kásás, visító magas, szóval nem javaslom a túlzott kiemelését. Terhelhetőségre szuper, még sose hallottam betorzítani, és a hangereje is átlagon felüli. Izolációban viszont hagy némi kívánnivalót maga után, és akkor még nem is említettem a behelyezés módját. Szivacs összenyom, fülbe behelyez, majd fület felemel, és mégjobban benyom, végül 10 másodpercig ott kell tartani, amíg ki nem dagad a szivacs, és fel nem veszi a hallójárat formáját. És mindkét fülnél külön eljátszani ezt nem kicsit hosszadalmas procedúra.Pont a behelyezés miatt döntöttem úgy, hogy veszek egy értelmesebb kialakítású iem-et, és a sokak által dícsért CX300ra esett a választásom. A Plugnál lényegesen kisebb, majdhogynem mogyorónyi nagyságú kupakok a legkisebb méretű gumiharangokkal fekszenek be legjobban, és legmélyebbre a járatomba. Aki sokáig Plugot használ, és utána kipróbálja a CX300at, megdöbben, hogy mennyivel másabb hangzásvilág tárul maga elé. A CX300ban van magas, közép, és kellemesen intenzív, lüktetős mélyek, szóval színes hangzás jellemzi, de kiemeléssel érezhető, hogy itt is a mély dominál leginkább, ezért az audiofilek véletlenül se tegyék a fülükbe.
Klasszisokkal szebb hangja van a Plugnál, de a tisztaságtól messze van ez is. Úgy mondanám, hogy sokkal zeneibb nála.
Nagyon sajnálom a kiszámíthatatlan strapabíróságát, legalábbis nem csak nekem kezdett el némulni valamelyik oldala, és ez eléggé bosszantó tényező véleményem szerint, főleg 8 ezer forintért.Persze, lehet próbálkozni az alkoholos tisztítással, de nekem sajnos nem segített. Érdekes módon nem tűnik sokkal gyengébbnek a Plugnál terhelhetőséget nézve, és elenyésző mértékben is halkabb nála. Sokakat izgat az a kérdés is, hogy mélyekben mennyi különbség van a kettő között. Szerintem egál. A Plug ugyan erősebben dübörög, de a CX300 kellemesebben, és ez sokak számára előnyösebb.
Hátránya a Pluggal szemben az, hogy nem aranyozott, szimpla ezüst dugasza van, ami poros, és gyenge csatlakozóknál kisebb kontakthibákat eredményezhet. Az izolációja remek, vagyis a Plug akárcsak hangzásban, ebben is elbújhat mögötte. A kábelzajról annyit, hogy sose figyeltem igazán, de talán a CX300nak erősebb, és csak akkor lehet hallani, ha a ruhához dörzsölődik. Nagy vonalakban ennyit a két alanyról...
A Panasonicra meg kb. 2-3 hetet kell várni. -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6666 üzenetére
Mindenképp IEMet veszek, mert fejest számítógéphez használok, mégpedig AKG K 44et.
Amúgy a CX300ról könnyen elképzelhető, hogy gagyi minőség, mert nem Sennheiser gyártmány, csak egy kevésbé neves, exportáló japán cég, a Foster gyártja, és a Sennheiser csak átfesti. Na mindegy, megveszem azt a Panasonicot majd. -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6664 üzenetére
Ha az eq beállításaimtól nyiffant ki valóban, akkor mást nem tudok rá mondani, mint azt, hogy terhelhetőségre egy nagy rakás szar, és emiatt 5 ezer forintnál sem ér többet.
Messze nem a lehető legintenzívebb mélyet tekertem rá, magasból három egységnyit emeltem, a közepet meg alapon hagytam. -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6661 üzenetére
Adtam neki mélyet rendes mértékben, de direkt annyit, hogy ne torzítson, ráadásul nem is max hangerőn hallgattam.
A Koss The Plugomnak vajon miért nem kottyan meg? -
mcs
veterán
válasz
SMITHVADŐR #6659 üzenetére
Egyszerűen halkabb lett a jobb oldala.
Hiába tisztogattam 96%os alkeszban, semmit nem segített rajta. -
mcs
veterán
Hát nagyon attól tartok, hogy azok sem saját fejlesztésűek.
Az első CX300 3, a második meg csupán 1,5 hónap után adta meg magát, és mindkettő eredeti volt. Úgy érzem, most fogyott el a türelmem...
Hogy legyek képes ezek után Sennheiser fülest venni, pláne 10 ezer felett, amit nem is fogok annyiért megvenni? Ez is 8400 Ft volt, és mit kaptam érte...egy áráért remek hangminőségű, de gyorsan trapára menő bilit. Pedig milyen lelkesen, nagy örömmel vettem meg. -
mcs
veterán
Én is kérdéssel fordulok hozzátok...
10 ezer alatt milyen intra aurális fülest, ami nem Foster? Vagyis Sennheiser és AKG teljesen kilőve. Kicsit tele van már a hócipőm (és még finoman fogalmaztam), hogy a második CX300am jobb oldala is elkezdett kifingani. -
mcs
veterán
Jajj de nagyon örülök...
Visszavittem a CX300at, és várhatok 15 napig. Szóval hiába szólt ez korrektül, sikerült is kidobni 8400 ft-ot az ablakon.Legközelebb nem költök ennyit olyan dologra, ami valójában egy pici műanyagkupak, benne egy hangyányi mágnessel és membránnal.
-
mcs
veterán
Na vettem alkoholt, mégpedig 96%osat. Ajánlom, hogy a sz@rt is kiszedje a CX300ból.
-
mcs
veterán
A franc...
Úgy hallom, hogy a CX300am jobb oldala el van halkulva. Kb. fele olyan hangerőn szól, mint a bal, lejátszótól függetlenül.
Szóval mehet vissza garba, remek. -
mcs
veterán
Huhh, ezzel a pici gumiharanggal annyira jó lett a CX300, hogy éjszaka alig akartam kivenni a fülemből. Egészen hajnali 3ig hallgattam mp3 lejátszóval.
Most már aztán végképp nulla hozzá képest az előző Koss The Plugom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest