- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Ha már itt tartunk Galaxy Gio az még trébb lehet? Vettem egyet a héten azt mivel adtak hozzá memkarit gondoltam felteszek rá pár zenét azt elkezdek újra hordozható zenelejátszót használni. Kéne nekem hozzá egy füles, minőség annyira nem izgat, emlékszem régen mindenre azt írtátok, hogy "CX300", volt is egy darabig amig szét nem szakítottam, van most valami hasonló cucc?
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
Xabi78 #13820 üzenetére
Ezzel (felharmonikusok stb.) tisztában vagyok, sőt csináltam is már ilyet, pont az ilyen különböző filter "tesztek" meg napokig tartó szkóp bámulások hatására mondom, hogy ha ilyet ki lehet jelenteni akkor a zenében szerintem a leg "értéktelenebb" tartomány a 40Hz alatti és a 10kHz feletti.
-
Daneeka
senior tag
válasz
SMITHVADŐR #13773 üzenetére
nincs köze, a 10khz feletti tartomány szerintem "túlértékelt" ha lehet ilyet mondani, zenei hangok (jobban mondva alaphangok, amik a zene tonalitását, zeneiségét adják, amik a dallamokat, akkordmeneteket alkotják, ami miatt elvileg zenét hallgat az ember stb.) 99%-a 40 és 1XXX herz között van.
-
Daneeka
senior tag
Valaki tud valami hallgatható cuccot mondani 4k-s "budget"-re? Nem nekem lesz hálisten.
-
Daneeka
senior tag
mai napig siratom a szétszakított CX-300-am, ez a füles (és topik) indított el anno a minőségi zenehallgatás lejtőjén.
-
Daneeka
senior tag
Doublepost: Megrendeltem a CX95-öt, remélem van még nekik, innen: Procinema
-
Daneeka
senior tag
Hi srácok!
Annó ez a topik segített meghozni a döntést, hogy CX300.
Most utódot keresek neki.
Följebb lépnék egy szintet, legyen az árkategória mondjuk 14-16k között.
Mi most a legjobb ebben az árkat.-ban?
Annyi elvárásom lenne vele szemben, hogy izoláljon jobban mint a CX300 és persze szóljon jobban de hát remélem ez természetes hiszen drágább is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest