- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Polarstar #90451 üzenetére
Azért én a fülem belső hallójáratát nem bíznám valamiféle gyurmára...marhára be tud gyulladni ismeretlen anyagoktól...
Ezek azért direkt bőrérzékeny cuccok, fülillesztékeket, uszodai illesztékeket zajvédőket készítenek belőle.
Most a saját magad által készített ügy tartósságáról már nem is beszélek...
Persze felnőtt emberek vagyunk, mindenkinek szíve joga.... -
fericske
addikt
válasz
Polarstar #90451 üzenetére
Én csináltam magamnak ilyet.
Lehet itt is mutattam.
A head-fi Periodic audio BE valamelyik topikjában biztosan.
Elsőre sikerült, nem nagy kaland.
A füles ventillációjára kell figyelni, hogy ha a fül felé eső oldalán (is) van, akkor annak légrést kell fúrni a gyurmába majd. -
-
raven12
senior tag
-
törölt tag
válasz
Polarstar #40938 üzenetére
Elvileg az Earpods kipróbálása lehet talán a legegyszerűbb, biztosan van valaki ismerősöd, akinek szifonja van, akkor kapott ilyet hozzá. Még ami eszembe jut, hogy a Meizu gyárt(ott) a telefonjaihoz ilyen earbud fülest, esetleg ebay-en, vagy valahonnan lehetne rendelni, azok sem hiszem, hogy nagyon rosszak lennének, ők azért odafigyelnek a hangminőségre.
Vagy ahogy még írták, esetleg valami kényelmesebb, kisebb supraaural fejes, olyasmire gondolok, mint az AKG k430, vagy Senn PX200 (bár ez utóbbi sokkal gyengébb az előbbinél), csak a kialakítás miatt hoztam fel.pekfiu: A C10 egy jó füles lehet, de az egyetlen armatúrától nem kell azért nagyon sokat várni. Illetve az átlag hallgatóságnak általában túl kevés a mély az ilyen cuccokban. VSD1 / VSD1S jó választás lehet, esetleg E30, vagy valamelyik ATH az összefoglalóból.
-
-
törölt tag
válasz
Polarstar #39662 üzenetére
Úgy látszik egy másik ár-dimenzióban élsz, "nálunk" nem ennyibe kerülnek a dolgok
Nem tartozik a témához, csak nem hagyhatom ki: ma láttam az egyik boltban egy fazont, aki fordítva tette be a fülébe az Earpods fülest, úgy, hogy kifelé/hátrafelé állt a hangvető nyílása
Nem tudom mennyit hallhatott úgy belőle.
-
domerator
veterán
válasz
Polarstar #39663 üzenetére
Nabaccameg... par honapja vettem, akkor 5 korul volt... ha nem talalsz jo megoldast, akkor esetleg egyezkedhetunk, mert en meg mostansag rakattantam az in ear fulesekre es most is egy jo alternativat keresek az i5c-hez, ami in ear, mikrofonos es jol is szol.
Sajnalom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest