- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
válasz
domerator #42537 üzenetére
Miért provokálnálak?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a 96-os flac hozza ki az E10-ből a korlátait (hallottam én is az E10-et, tudom milyen). Sztem sima flaccal is ugyanúgy hallani kell, sőt valszeg egy 320-as mp3-al is, hogy mennyi mély van benne. Persze zenétől függ, mert pl az SE846 tök jó volt jazz-el, meg akusztikussal, de rockkal túl sok már benne a mély. (nehéz elképzelni, hogy egy iphone-E10 pároson hallani a nagyfelbontású zene okozta minőségjavulást, de ez bőven lehet az én korlátoltságom is
)
Peace
-
Morris
veterán
válasz
domerator #41160 üzenetére
Akkor lejjebb adom.
Legyen rajta felvevőgomb és szóljon brutál szépen. Erre az esetre van megoldás?
A szint továbbra is a samsung EHS64-es fülese. Ennél csak jobb legyen. Ha nincs erre optimális választás, akkor marad ez nekem. Csak itt ugye a felvevőgomb a hangerőt állítja felfelé. -
domerator
veterán
válasz
domerator #40050 üzenetére
Szivacsos kérdésemre senkinek nincs ötlete?
Egyáltalán létezik valamilyen profibb, jobb minőségű, tartósabb szivacspárna az earbud fülesekhez? A MM, Conrad, kínaipiac féle szivacspárnák kitágulnak, leesnek... vagy ötlet hogy hogyan lehetne rögzíteni jobban egy fülesre?
-
törölt tag
válasz
domerator #39958 üzenetére
Valósznűleg jó lesz az E10. Sajnos az EX50 és 100 hangját nem hallottam, igy nem tudom őket hasonlitani...
adammkaa: Ez akkor jelentene valamit, ha ilyen felbontású zenét hallgatnál róla. De még úgy is kicsit olyannak érzem, mint a mobilos kameráknál a mpx számot, papiron elérték a fényképezők szintjét, valójában meg..
brumi1024: Na pláne.
-
slimshady
senior tag
válasz
domerator #39889 üzenetére
Majd meglátjuk. Erről a járatás témáról pedig pár nappal ezelőttig még nem is hallottam, ha jól emlékszem akkor pár órától 1-2 napig terjedhet? Mellőzni kéne addig a hangerőt?
Barátnőmnek kicsit jobb a hallása és szerinte valóban részletesebb, minőségibb a Sony EX100... Mondjuk, ha jobban belegondolok egy ACDC számban felfedeztem én is olyan hangszert ami eddig nem jött ki. Halk kis cincogás, először azt hittem szelel a füles, amúgy nem volt bántó, sőt...
-
válasz
domerator #39619 üzenetére
Nekem az kell.. Az agybadugóssal csak annyi, hogy amit nem annak reklámoznak sok helyen az is sima agybadugós.
Most megyek, szedelőzködöm és megyek vásárolni. Pana és Sony bolt. Médiamarkt... Meglátjuk mit tudok elérni. Fejmososás, fülpucolás és társai... Kinőttem már abból, hogy megveszem, kibontom, fejrázás és már pottyan ki - majd 2 óra míg visszaveszik, mert nem az van ráírva amit igér. -
domerator
veterán
válasz
domerator #32028 üzenetére
Urakok... erre valaki tud mondani valamit?
Van ebben az 5k arkategoriaban jobb earbud fules itthon konnyen elerhetoen, mint az emlitett JBL?
Most hallgatgatom telefonrol meg tok egyszeru mp3 playerrol felvaltva az MX500-zal es hat a jbl valami atomvillanas amilyen melyeket kiad, viszont az mx kozeptol felfele reszletesebb, tisztabb de nincs annyi melye.
Nem tudok meg donteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest