- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Az első érdeklődő kérdésem a fülesek világa felé: Nekem nem adatott meg az a luxus, hogy a fülembe 20 perc viselés után valaha is maradjon egy ilyen akármi. Nem egyforma a hallójáratom, és teljesen mindegy valaha is mivel akarom megpimpelni, kiesik a cucc.
Van-e olyan eszköz, amivel kényelembe lehet helyezni egy ilyen jó kis játékot, hogy szép nyugodtan maradjon benne és legyen jó hang is?
Egyszer volt egy Pana, ami íves toldalékkal jól elvolt - csak a hangja volt kibírhatatlanul szar.Ez inkább egy fülkagylóba illeszthető akármi volt.
-
Lend me Ur Ears hogy szállít ide?
Regisztri gondolom kell hozzá...
-
-
válasz
gyenesmartin #40935 üzenetére
Túl nagy. Van a Jó nagy Goldring DR50es fülesem... Még van nálam egy Grado is tesztre... Veszek egy olyant is. De ezek a fülesek marha nagyok és én nem szeretem ha bizonyos helyzetbe hordhatatlan.
-
Sziasztok!
Pempős Pista vagyokVettem egy Pioneer fülest... Sheretan mondta, hogy kár volt megvenni..
Nos.
Olyan vállalhatatlanul szarul szólt, hogy kib@sztam a p!csába. Köszi Sheratan - igazad volt...
Valakinek egy ötlete, hogy a mit kellene vennem?
-
A pici fülesek is szoktak csilingelni? Ez a Pioneer nagyon csicsereg még. A 40 órás bejáratás itt is járatos?
Más. Kedves Fórumtárstól kölcsönkaptam egy Grado SR60-as fejhallgatót... Hmmm... Fincsi.
Nem füles, de nagyon bejövős!
-
Marshall Minor-ról mit szóltok?
-
Na, megvan!
Panaszalony, Sony szalonyok... Nulla..
Három média markt.. Mit ad isten az Árkádban találtam pár dobozka sanyarú sorsú eldugott Pioneer fülest.
Megnéztem, és különbözött a többi fent lévőtől. Jobbak a paraméterek és volt benne extra tartó is. ötezer.
15,4 milliméteres.. Kicsit laza!
Így a "csak 15ös" JBL talán kiesne. SE CE521k a csodás neve.
Tapasztalat.
Fura volt, mint minden új dolog...
A füles nagy elánnal, hatalmas lendülettel vetette bele magát a zenébe. Minden klassz és pontos, de annyira nem hangos. Egyedül a testet hiányolom, mert túl levegős.
Szóval szoknom kell még. Az elektromos gitárt nagyon nyomja és a trombiták is élesek.
Majd picit játszom vele még.
-
Ahogy elnéztem, a tönkrement Sony fülest már nem gyártják... Sajnos.
-
válasz
domerator #39619 üzenetére
Nekem az kell.. Az agybadugóssal csak annyi, hogy amit nem annak reklámoznak sok helyen az is sima agybadugós.
Most megyek, szedelőzködöm és megyek vásárolni. Pana és Sony bolt. Médiamarkt... Meglátjuk mit tudok elérni. Fejmososás, fülpucolás és társai... Kinőttem már abból, hogy megveszem, kibontom, fejrázás és már pottyan ki - majd 2 óra míg visszaveszik, mert nem az van ráírva amit igér. -
Srácok!
Tanácsokat kérek.
Meghallt a Sony fülesem.
Kellene egy új.
Amihez lenne az a BBB Z10. Flac formátum... No eqvalízer. Zene: Jazz, Pop, Klasszikus és Néha Garbage... döntö többség persze így is Jazz - Szaxofon. Motown Soul, Sade, Funk, svéd nyelvű hatvanasok. (Karell Gott - svédül..
) no persze Depeche... (Az anyatej mellé azt szívtuk anno) Nina Hagen... Klasszikusba opera, operett, orgona. HAMMOND!
és persze
Diana KrallJani Gabi..A gond az, hogy agybadugós 100% kizárt.
A másik gond: a kagyló belső részem nem szűk, tehát a mai helytakarékos izék kiesnek. 16-17-18 milliméteresnek kell lennie a fülesnek. Sajnos a kedves gyártók az én igényeimet nagy ívben leszarják, vagy minden szarral le van ragasztva a fólia, így semmi nem látszik.
95% lutri a megvétel. Ezen fel volt tüntetve a méret: MDR-ED12LP.. Ez múlt ki csütörtökön.Amint látható a zene a méret miatt igazából másodlagos. Sajnos.
Ami jó, azzal kell beérni.
Lehetne különben venni bármit, mert a profi hallókészülékes boltok átalakítják fül illesztékesre bármikor 30 ezer plusz áfáért...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest