Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
DemonDani #59786 üzenetére
Nem egyértelmű az biztos, de nagyon nem mindegy, hogy melyik KZ, mert nagyok a difik minőségben.
Tali után valószínű lesz KZ is ami ajánlottba kerül. Piston előnye, hogy lehet itthon is kapni főleg ezért ajánlott, az más kérdés, hogy szerintem nagyon nem éri meg azért az árét már.
KZ-t nehézkesebb beszerezni, nem olyan elterjedt. -
vicze
félisten
válasz
DemonDani #59752 üzenetére
Persze hogy lehet, amíg nem saját cég.
Mondjuk kemény 2hete forgalmazzák, nem vagyunk elég aktuálisak. -
bozont
veterán
válasz
DemonDani #51551 üzenetére
Ha eredeti annyiért jó vétel a tapasztalatok alapján. Viszont baromi ronda szerintem, én azért is vetettem el amikor fülest kerestem.
Bár azt nem látom melyik verzió, három is van a sima T1, T1E és T1S. Az első a kiegyenlítettebb, a második mély kiemelt, a harmadik inkább az elsőre hajaz és mikrofon is van rajta. De annak nem olvastam nagyon utána. Külsőre ugyanúgy néznek ki.Nem mellesleg most januárban jön a T2 is ami külsőre nagyon VSD3-ra hajaz, hangra meg majd elválik mit hoz 100usd-ért.
mod.: Jah látom, az a sima T1, csak lejjebb kellett volna görgetni.
-
slfln
senior tag
válasz
DemonDani #20655 üzenetére
Kicsit félreértelmezted a tesztet.
robert83: Érdekes, hogy bármelyik Xears mellett jónak találod a DX Orangeot.
joker csak ennyit írt róla:"Sound (1/10) – Just like the PartsExpress mini headphone became the statistical baseline in my portable headphones review, so the DX Orange is the statistical baseline for IEMs. It doesn’t do anything particularly better than the stock earbuds from my Sansa. Although it is listenable, there is nothing enjoyable about the sound, It’s flat, muddy, and very boring."
-
slfln
senior tag
válasz
DemonDani #15868 üzenetére
Azt még nem, amiről szó volt az utolsó pár hsz.-ban az egy Vsonic GR-07 volt.
Az Eterna is ott van a képzeletbeli listámon a beszerzendők között, bár annyira nem előkelő helyen. Az Xcape után egy újabb midcentric iem-re (v.1.) még alszok párat.
Ha ma kérdezne meg valaki mi lesz a következő lehet az ER4P/S-t mondanám, aztán holnap meg megint mást.
-
válasz
DemonDani #15516 üzenetére
Jah, de helyzeti előnyöd van
Az M1 driver házán van fizikailag kapaszkodót nyújtó hely (a zsinór becsatlakozása, és annak meghosszabbított cápauszony szerű burkolati elem)Na ilyen, vagy ehhez hasonló kapaszkodó felület egyáltalán nincs a Sony EX33LP-n
Így, ha olyan a füled, mint nekem, akkor a szépen, mélyen beülő bogyót nehéz kivadászni, ha nem a kábelénél fogva fordítod ki. Én is aggódtam, hogy megszabom, de nem, minden nehézség és gond nélkül kifordul olyankor a fülből...
-
válasz
DemonDani #15512 üzenetére
Még az MDR-EX33LP-vel volt, hogy pont fordított helyzet alakult ki.
Olyannyira kicsi a driver háza, hogy a behelyezett bogyók szinte csak oldalról látszódtak, kivenni - az alakja miatt - lényegében csak a zsinórjánál fogva lehetett...Az a pár alkalom, amíg használtam, mindig parás volt a kivételnél, aztán rájöttem, hogy nem terhelem túl a vezetéket a kivételnél...
-
themebuilder
senior tag
válasz
DemonDani #15465 üzenetére
Az igaz lehet, de az is, hogy az alsó kategóriáshoz nem azt adják amit a felső kategóriáshoz. Gondolok itt arra, hogy más jobb anyagból készülhet egy pl. MDR-EX1000-re, a kidolgozása is jobb lehet, mint egy MDR-EX33LP-hez ami jár.
-
válasz
DemonDani #15232 üzenetére
Úgy, hogy a Kínai állam erősen támogat minden export tevékenységet.
Az az érdekük, hogy minél több termék jusson külföldre, ezáltal minél több pénz menjen hozzájuk. Nem csak az országon belül akarják kavarni a pénzt, mert abból nem lesz növekedés.
Ennek az a hátránya, hogy cserébe más országok meg megszívják, mert több pénz megy ki, mint amennyi be. -
-
tariattila
veterán
válasz
DemonDani #15166 üzenetére
értem én... tegyük fel az eladót megtalálod ÉS nem a haverja...
mit is tudsz meg? a vétel dátumát...mást nem...
ha az eladó a haverja akkor még ezt sem...de nem valós adatot az biztos...de én is így kezdeném felgöngyölni a dolgot...
balintka: ha duplázod a tétet már elég jót is kapsz...
-
themebuilder
senior tag
válasz
DemonDani #15034 üzenetére
Fischer Audio FA-977 Limited Editon
Ez nagyon hasonlít a Xears PowerBall-ra.
Ez tetszik nekem, kinézetre és nem is drága:
Fischer Audio Daleth - real wood housing -
zack
nagyúr
válasz
DemonDani #14905 üzenetére
Hirtelen mit írjak erre?
Azért írtam konkrét példát, mert kb. 10 perc alatt akár Lossless-ben is le lehet kapni, és tele van igazán kemény mélyekkel.
Függ attól is ki mivel hajtotta meg, és milyen minőségű forrással tesztelte. Lehet nem volt rendesen bejáratva...Lehet kifogott egy péntek du. szerelt darabot. Bármi lehet.
De hogy kevés lenne benne a mély...
Bici véleménye szerint a mai napig is az egyik legmélyebbre kúszó füles az Xcape. Gondolom akkor neki is bot füle van, ahogy nekem is, és Dave-nek is. Vazze...csak meg lehet állapítani mennyire megy mélyre egy füles, ami még csak nem is szubjektív véleményem szerint. -
Shufny
őstag
válasz
DemonDani #14790 üzenetére
Ez is teljesen természetes. Egyébként IE8 -hoz hangképben biztosan sokkal közelebb áll, mint bármelyik Brainwavz -hoz. Az mondjuk érdekes, hogy az Xcape v2-nél mondta, hogy neki az analitikusabb hangzás jobban bejön, amikor a listáján nyilvánvalóan látszik, hogy ez nem így van.
-
válasz
DemonDani #14772 üzenetére
Ha a lejátszó nem bitpontosan játszik valamit vissza, akkor a flac->wav konvertálás sem állítaná vissza az eredeti wav-ot, mivel a lejátszás közben is ugyanaz a plugin dolgozik, ami a konvertálásnál.
Amint megvan a nyers PCM jel, onnantól kezdve a drivertől és a hangkártyától függ a dolog, ami a wav-ra ugyanúgy igaz. -
Shufny
őstag
válasz
DemonDani #14750 üzenetére
Got Wood? Thinksound TS02, Woodees Blues, Fischer Daleth, Skullcandy Holua, Xears TD-III.
Brainwavz B2 -ről Raz: [link]
"I have also got quite a few message on when the B2 will be available and pricing, we can go into mass production anytime, but the total production time would be about 2 months, so at the very earliest we are see the B2 in stock by end of April. The final pricing is not confirmed but i am trying hard to contain the end retail price to a max of USD$170, there are still things we need to work out so a lot of the material costs have not been finalized."és köv. oldalon rawster végső véleménye a prototípusról.
Nova96: a-Jays -et szerintem feljetsed el. Meg amúgy nem értem miért nem veszel már M1 -et? Az M6 -ot ugyanúgy kölföldről kell rendelned.
-
themebuilder
senior tag
válasz
DemonDani #14743 üzenetére
Az RTL-Klub is ilyen világos kék színűt sorsolgatott a VV4 szavazásán. Fekete színű egy hónapja még volt 20eFt alatt. A kisebb tudású testvére Sony NWZ-E353-ből van 16eFt-ért fekete is
-
themebuilder
senior tag
válasz
DemonDani #14734 üzenetére
Legolcsóbb helyen 16eFt, ott a Sandisk 8-10eFt között megy.
Ezek se tűnnek rossz választásnak szerintem, ezen az áron:
Samsung YP-Q2JAB 4GB 14,5eFt
Samsung YP-Q3AB 4GB 17eFt -
Shufny
őstag
válasz
DemonDani #14497 üzenetére
Igen, .0 és .5 megtalálható mindkét skálán. Az új 10 -es miatt lejjebb mentek a pontok, és utána kicsit átrendezte az új skálának megfelelően. Fogalmam sincs mi a furcsa neked ebben.
Ha azt mondom, hogy +5-7dB 100Hz -ig, akkor azt tudni fogod milyen hangja van?
Fogalmam sincs, és nem is szeretném ezért kibontani az M1 -et. (Nem mintha akkor meg tudnám mondani. Egyébként hasraütésszerűen tényleg ilyesmi.)
-
zack
nagyúr
válasz
DemonDani #14445 üzenetére
Ezeket a specifikációkat találtam róla, bár ezek az L73 speckói, tehát valami nagy ködösítés van infók terén, mert van L55 meg L73.
L61 a Cirrus honlapján sincs...Ennyi erővel akár Wolfson codec is lehet benne.
Stereo DAC to Headphone Amplifier
94 dB Dynamic Range (A-wtd)
-81 dB THD+N into 32 Ω
Integrated Step-down/Inverting Charge Pump
Class H Amplifier - Automatic Supply Adj.
– High Efficiency
– Low EMI
Pseudo-differential Ground-centered Outputs
High HP Power Output at -70/-81 dB THD+N
– 2 x 17/8.5 mW into 16/32 Ω @ 1.8 V
Pop and Click Suppression
Analog Vol. Ctl. (+12 to -50 dB in 1 dB steps; to
-76 dB in 2 dB steps) with Zero-cross Trans.
Digital Vol. Ctl. (+12 to -102 dB in 0.5 dB steps)
with Soft-ramp Transitions
Programmable Peak-detect and LimiterSzóval isten se tudja, mi is van benne valójában.
-
Dave™
nagyúr
válasz
DemonDani #14273 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
Ha az ami a képen van, valóban ez a legolcsóbb. Az viszont érdekes, hogy 3 méretet írnak két helyen is, a felsorolásban meg ott a négy. A másik helyről ketten vettünk már 2500 Ft-ért, az tuti az volt, itt szerintem célszerű előtte rákérdezni, hogy valóban az a 2x4 darabos retail csomag-e. Ha igen, akkor ez lesz a legolcsóbb.Ja most nézem, az USA-ban ingyenes csak a szállítás (gyanús is volt, ide nagyon kevesen szállítanak ingyen, főleg nem az USA-ból), ha átállítod az országot, 30 USD a szállítás, annyiért már nem éppen olcsó
-
-
SÖ
addikt
válasz
DemonDani #13934 üzenetére
Nem erről van szó. Ott szunnyadt a memóriában egy Flac lejátszó, már vagy fél éve, és egy számot sem töltöttem fél rá. Most kipróbáltam. Nem Apple lossless! Még a TD-n is konszolidáltabb a mély, sőt. Most jött elő, a TD-nek a magasai. Teljesen más hangja van, sokkal gyorsabb. XLD-vel konvertálok, de nem merek az alapbeállításokhoz nyúlni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
DemonDani #13919 üzenetére
Kicsi kemény lett, a szivacsa a végével előre fele volt benne, elve összenyomva volt benne a szivacs így már nem volt annyira rugalmas, mint simán.
Talán ez szigetelt a legjobban, viszont túlságosan kiemelte a mélyeket.(#13913) themebuilder: Mindegyik épségben marad, jól bírják ezek.
-
themebuilder
senior tag
válasz
DemonDani #13909 üzenetére
Hollywood-ból érkezett USPS®-el Magyarországra. Eredeti termék, csak nem lehet vele ilyen gond.
Az igaz, hogy az Európa Unióba szigorúbbak a szabályok és jobban bevizsgálnak minden terméket. Azt nem állítottam, hogy egészséges én se.
De abban egyetértünk szerintem, hogy az utángyártott kínai (nem bevizsgált) termékeknél nagyobb eséllyel botlasz egészségre ártalmas termékre.
-
bigmasterg
addikt
válasz
DemonDani #13788 üzenetére
Hát nálam nem volt mindegy.
Lásd a képen az utolsó két ábrát.Szerk.: most olvasom "(#13793) SÖ" hsz--ét.
A leírást nem olvastam el hozzá, csak előre beállítottam egy hangerőt és végignyomkodtam, hogy mi a leghalkabb, amit hallok még.Amúgy Lupus JR + HD650-el SineGen-ben kb. 1000el többet hallok, mint laptop out+ hd668b.
(18ezer+ ill.19 ezer+ ).
De elég érdekes, mert a 2. kombóval 20 ezer felett 'elmegy' a hang, tovább húzva meg 28 ezertől 30ig megint sípol.Ott valami nagyon nincs rendben.
-
SÖ
addikt
válasz
DemonDani #13776 üzenetére
Nem tudom mert nincs viszonyítási alapom
de megpróbálok utána nézni. Én is egy M1-et hallgatok egyenlőre. Kiegyenlített hangzása van, de kevésbé hajtható mint a TD. Azonos hangerőn a TD hangosabb, viszont nem színez, és részletes a hangja. Azt is meg merném kockáztatni, hogy mélyebbre megy mint a TD, de a csöve vékonyabb, így akár milyen harangot húzok rá nem szigetel olyan jól. Lakáson kívűl veszít a mélyekből.
-
Shufny
őstag
válasz
DemonDani #13712 üzenetére
Lassan esett le, hogy mit is kérdezel: A mérés eredménye mindig ilyen, csak szoktak húzni egy 0dB -t 1kHz -hez, hogy átláthatóbb legyen. (meg ott illesztik egymáshoz a görbéket, ha összehasonlítanak)
Szerintem ők hasonló módon mérnek, szóval referenciának talán jók az itt található IEM mérések. (pl DBA-02)
#13748: Szintén 22, szintén nem hallom már a valamivel 18kHz feletti szinuszt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
DemonDani #13635 üzenetére
Én nyilván az alapján írok, amit ő is írt. Ha az F-re gondolt, akkor borul az egész, de aki F-et vesz, az figyel is rá, ugyanez igaz a B-re is. Szerintem nem véletlenül nem volt utána semmi. Remélem nem én vagyok a hibás, hogy nem írtam le a lehetséges scenariokat arra az esetre, hogy mi egyébre gondolhatott volna még...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest