- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
válasz
themebuilder #20910 üzenetére
ez nem idei videó de amúgy elég vicces a sok birka ember
-
ko9
addikt
válasz
themebuilder #20870 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor már csak ennek kéne megtudnom a hangcső átmérőjét
Külsőre nagyon XE200Pro-ra hajaz, remélem hogy keskenyebb a csöve, mert annak túl széles volt
-
ko9
addikt
válasz
themebuilder #20830 üzenetére
Lemértem megint, 6,4 - 6,5mm. Nem tudom anno mit mértem.
Az a fél mm gondolom nem sokat számít pluszban, bár én már semmin nem csodálkoznék... -
ko9
addikt
válasz
themebuilder #20827 üzenetére
Az XE200Pro-val is az a bajom, hogy kb 3,9mm, míg a CX400 3,3.
Akkor mi a 7mm?
-
j.bravo
addikt
válasz
themebuilder #20543 üzenetére
Teljesen leálltak a cd/dvd biznisszel? Vagy csak nem jövök rá melyik kategóriában kell keresni? (ha már nem ők gyártják, hanem Ritek vagy hasonló, de tdk logóval kerül forgalomba, akkor azért még fel kéne tüntetni a termékek között, gondolom
)
-
ko9
addikt
válasz
themebuilder #20533 üzenetére
Komolyan? Pros: comfortable half in-ear design - BW Beta
Lehet kényelmes volt viselni, de sose tudtam normálisan berakni a fülembe...
Itt is azt írják, hogy ár/értékben nagyon jó, és a hangja is "ütősebb" az M1-nél is, akkor csak nem lehet rossz. Tuti selejtet kaptam...
Na mindegy, már 3 hete elpostáztam Hong Kongba kíváncsi vagyok mi lesz vele, -
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #19498 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
themebuilder #19494 üzenetére
Mert késsel nem?
Amint lesz időm rá jelzem mire jutottam.
-
camalot
tag
válasz
themebuilder #19386 üzenetére
Hát izé...ez 2x annyi mint a játékos
-
camalot
tag
válasz
themebuilder #19378 üzenetére
Köszi! Füles milyen legyen hozzá? Gondolom a gyári nem igazán jó futni, valami csíptethetőt inkább?
-
niof
veterán
válasz
themebuilder #19348 üzenetére
Mit értesz néha-n? Kb. olyan ritkán, hogy ez nem fogja kockáztatni a füles további "életét"?
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #19311 üzenetére
4db -ot adtak el $100 -ért. Azért ehhez nem illik viszonyítani. Jelenlegi árfolyam mellett 30 alatt már jó vételnek szerintem.
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #19282 üzenetére
Amikor a CX95 még kapható volt, a Basys volt a forgalmazó. A garancialevél tartalmazza a pecsétjüket és igen, a dobozon is van egy matrica.
-
R.P.
aktív tag
válasz
themebuilder #19149 üzenetére
És ez jobb mint az AKG? Érdemes cserélni, ha azt már megszerettem, megszoktam?
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #18896 üzenetére
hja, neismond.
A következő áldozatot már látom, a droidos telefonom napjai megvannak számlálva nálam.(unja az Omniát , mondjuk elég régi pörkölés, szómiszó )
miszart vegyek helyette magamnak, egy Galaxy S II-t ??(hja , bocs, ez már egy másik trotyikba illő kérdés
)
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #18857 üzenetére
Ezek a típusok még jobban szerepelnek:
MEElectronics CX21 (Hangzás 6.7 Értékelés 8/10)
MEElectronics SP51 (Hangzás 6.9 Értékelés 8/10)
MEElectronics CC51 (Hangzás 7.7 Értékelés 9/10)ClieOS Multi IEM Lista szerint pedig így teljesítenek:
Sennheiser CX300 (Hangzás 2.2 Értékelés 3)
MEElectronics M21 (Hangzás 3.2 Értékelés 4.7)
MEElectronics CX21 (Hangzás 3.35 Értékelés 4.75)
MEElectronics SP51 (Hangzás 3.8 Értékelés 4.7)
MEElectronics CC51 (Hangzás 4.05 Értékelés 4.8)Ha minden igaz akkor a P végződés (for Phone) a mikrofonos/headset változatát jelöli ami sima fülhallgatóként is használható.
-
ko9
addikt
válasz
themebuilder #18688 üzenetére
Hosszútávon az IEM-ek nagy hangerőn hallgatása is káros az egészségre, nem?
Sőt városban élni is káros
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #18646 üzenetére
Inkább hajtogatok egy papírhajót abból az ezresből és útnak engedem a Dunán... Szerintem nagyobb élmény lenne, mint ez a füles
. - Fúj, folyton az előítéletek.
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #18123 üzenetére
Újabb két modell jelent meg: Xears Nature XN1 és a Nature XN2 Blackwood, csak színben térnek el egymástól (9mm-es Driver, textilkábel, fa ház, alumínium hangvetőcső, TD szériához közeli hangzásvilág).
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #18150 üzenetére
"A VSONIC maga is zászlóshajóként reklámozza a GR07-et, a fülhallgatónak árához méltó (elképesztően jó) jellemzői vannak. Kezdeném egyből a frekvencia átvitellel, mióta a fejhallgatók után kutatok sose láttam ilyen adatokat, példaként tudnám felhozni a Senheiser IE8-as fülhallgatóját amit itthon 60-70 ezres árkategóriában szerezhetünk meg (a pénztárcák esküdt ellensége), de az ő frekvencia átvitel mutatói is csak 10-20000 (úristen... ezek szerint egy gyári 4000Ft-os mp3 lejátszó earbudjai voltak a legjobbak, amit eddig hallottam, mert arra az volt írva hogy 5-80000Hz. Gyorsan megyek meg is keresem, a többit meg már küldöm is a kuka felé) Hz-en voltak (bár tény, hogy az impendencia 125 dB (ez milyen szabvány szerint lett mérve?) volt). A VSONIC ezen modellje talán egy kicsit magas impedenciával (no comment) (50 Ohm) rendelkezik de ez senkit ne ilyesszen (max. ijedni szoktam) meg mert megfelelő készülékkel ez is jó hangot biztosít. A kiegészítőkkel se spóroltak, a 7 fajta fülgumi mellé adtak egy "kábelgörbítőt" (LOL
) amivel a kábel egy részét kampóként a fülünkre rakhatjuk (egyes fülhallgatóknál ez nem választható ('választható' ? LOOL) opció). A kábele első ránézésre olcsó műanyagnak (? műanyag kábel ?) tűnhet, de minőségien tűri a gyűrögetést és jól "vezeti" a hangot. (Inkább az áramot vezette volna...) Egyszóval egy remek terméket alkottak, nem kapott nagyobb figyelmet és egy kezemen meg)(tudnám számolni hány teszt készült velük. Többé-kevésbé beszerezni se könnyű őket, de az abszolút minőséget szolgáltatják." Aha...
Ennyit rég nem röhögtem... köszi az oldalt, ide még vissza fogok nézni. Egyelőre eddig bírtam elolvasni, mert kiégett a viccrelém teljesen.
-
DonMedve
addikt
válasz
themebuilder #18139 üzenetére
Köszönöm!
Közben menni fog egy privi! -
DonMedve
addikt
válasz
themebuilder #18135 üzenetére
A kék az melyik?
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #18123 üzenetére
A fehér headset-tel valami nem stimmel. (4. kép) A jack csak 3 pontos, vagy is stereó. A mic. miatt kéne még egy érintkező. Miden esetre nekem tetszik. Így ránézésre
TD hangja van.
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #18116 üzenetére
"Buy a great sounding P version earphone that includes a mic/remote to go along with your TRRS adapter and get the adapter for only $1.99 with no additional shipping charges. Use coupon code TRRS_ADAPTER"
-
Nikla
tag
válasz
themebuilder #17998 üzenetére
Köszi.Kérdés:
sok review und teszting elején olvasom, hogy X órán át "had to burn", bejáratni, stbstb kell az adott állatkát hogy igazán jó legyen a hangja..
ez mit takar, tényleg kell-e, illetve hogy kell csinálni? Csak használom azt kész?Köszi.
Üdv,
D -
gizda
senior tag
válasz
themebuilder #17953 üzenetére
nagy kaki ez a füles minden szempontból
-
rmatyi
tag
válasz
themebuilder #17850 üzenetére
Sajnos nincs neki.
-
Bodz
nagyúr
válasz
themebuilder #17800 üzenetére
semmi
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #17718 üzenetére
Ez is egy alternatíva, de nem tartom szerencsésnek hogy csak az adapter 2 darabból áll + a fülest is csatlakoztatni kell. 3 helyen van csatlakozás, mire a lejátszótól elér a hang a füledig.
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #17683 üzenetére
A Cmoyok nem 'kicsit homemadek', hanem homemadek. Ez szerintem a legnagyobb bájuk.
A Cmoy áramkörét, felépítését egy Chu Moy nevű pali találta ki sok évvel ezelőtt aki a headwize.com fórumán publikálta a fejlesztéseit és akkor még tudtán kívül 'forradalmasította' a hordozható erősítők világát. A kapcsolási rajz egyszerű és könnyen után építhető. Ennek köszönhető a nagy DIY láz, ami kialakult körülötte. Mindenki módosította kicsit, más komponenseket alkalmazott, más műveleti erősítőkben látta a potenciált stb.
Ha az ebayen beírod, hogy Cmoy kapásból kijön 52 találat rá. Ezek eléggé szórt performanszt hoznak.(Zippo dobozosat még eddig pont nem láttam, de amúgy abba rakják bele amibe akarod. Ha cipősdobozt szeretnél, akkor abba
. A legelterjedtebb az 'altoids can' ház - vagyis cukorkás doboz- és szokták így is nevezni ezeket az erősítőket.)
A három valamennyire elismert építő akik normális minőségben adják elő a dolgot:
-A PenguineAmp
(Talán a legjobb mind közül csak most nem kapható. Ugyanaz az ember tervezte, mint a Headstage Arrowt-és ami nekem is van a kaliforniai egyetem egyik professzora által esténként sutyiban gyártott Biosciencegeek Cmoy.
Egyiktől sem kell csodákat várni. Nem mágikus tárgyak. Egyszerűek, olcsóak és számomra kedvesen nosztalgikusak.
Részemről ez egy tisztelgés a hobbi iránt, hogy egy ilyen 'lelettel' bővítettem a gyűjteményemet. Amúgy teljesen használható és elöljáróban annyit mondok,- még ha ez nem is túl nagy szó - hogy a FiiO E5-től lényegesen jobban szól. -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #17590 üzenetére
Ez a kicsomagolós video kb. olyan volt, mikor a Apple boltban megkérdeztem, hogy az xy dock fogad-e convertert. Vagy is van-e optikai v. koax csatlakozása. Vagy amikor az MM-ben kíváncsi voltam, hogy a Samsung internetrádiója wifin működik, és mellette fogja a földi sugárzású digitális adásokat is. Nem mindig vannak a helyzet magaslatán az eladók sem.
A Dr Dre Tour-al nem a kábellel van probléma. Majd ha lesz egy kis időm leírom. -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #17587 üzenetére
"manapság divatos lapos vezetékezéssel ami elvileg tartósabb a hagyományosnál:"
Azért itt kijavítanálak, mert nagy tévedés. Lehet, hogy divatot csináltak belőle, de alapvetően nem az a cél. A lapos kábeleket a Monster fejlesztette ki audio jelek továbbítására. Hangfal kábelek interconectek, stb.A Monster fő profilja a kábelgyártás. A monolit szerkezetű kábelek nem színezik a hangot, kevesebb negatív elektromos jellemzővel bírnak. Ha ez csak formájában egyezik azzal amit a lapos kábelek tudnak, akkor tényleg csak divat.
Ha tényleg jól szól akkor működik a kábel. Kíváncsi lennék egy véleményre.
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #17567 üzenetére
Na ne panaszkodj, ezek legalább jóminőségű képek.
Biztos nem mobillal készültek. Úgy jutott eszembe, hogy egyszer kritizáltad a képeimet a szétkapott TDIII-ról. Csak azokat mobillal csináltam.
Én Zack E11-ére is kíváncsi lennék.
-
Julot
aktív tag
válasz
themebuilder #17297 üzenetére
Igen, ilyenre gondoltam! A te kínálatodban van olyan füles amire/amihez ilyen van/jó? A képen szereplő kiegészítőt honnan lehetne beszerezni, ha neked nincs? Amúgy van ennek valami elfogadott neve?
Köszönöm a válaszodat!
-
Mauzes
addikt
válasz
themebuilder #17163 üzenetére
Próbáltam én már a hozzá adott bogyókkal, a régi Sony-m gumijaival, néhány ilyen random gagyival, meg fake Hybridekkel is. Egyelőre egyik sem vált be...
-
padika11
tag
válasz
themebuilder #17144 üzenetére
Hangzásban hasonlít? Csak mert nem ezt olvastam róluk.
-
Bodz
nagyúr
válasz
themebuilder #17144 üzenetére
A Supergamer szlovák webshop. A gariztatás érdekes lehet.
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16935 üzenetére
Az árakat meg megint csak hagyjuk...Ez még lemaradt az előzőből.
Hogy írhatod ki forintba, amikor sokat nem is lehet megvenni forintért?A póstaköltség és az esetleges vám pedig igen meg tudja dobni 1-1 modell árát. Aztán a Pro Copper 100k+ árát megint itthoni árakból puskáztad, ami megint csak nem reális mert kint jóval olcsóbb.
Összehoztál egy egyveleget, ami lényegében inkább megtévesztő, mint hasznos, ahelyett hogy csak joker topikját linkelted volna.
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16935 üzenetére
Ez sem szentírás. Azt azért tegyük hozzá.
Egy erősen szubjektív vélemény, egy olyan felhasználótól akinek jó füle van, és szavakba tudja önteni az aprónak nevezhető különbségeket. Hiába van jó füle, nem tudom milyen zenét hallgat, de biztos van benne elfogultság a pontozást illetően.
Meg aztán elég sarkított ez a táblázat amit bemásoltál.Az pl. nem szerepel benne hogy a DBA-02 kábelezése egy fos, a sodort megoldásával. Hiába szól (elvileg) a legjobban szerinte, ha a kábel megadja magát pár hónapon belül, vagy ne adj isten beleakadsz vele bármibe. Erről nem szól a fáma...
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #16932 üzenetére
Ezen a csövön hogy áll meg a gumi?
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16875 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, a TDIII-on kívül, leginkább a mostanában megjelent új modellek mennyire megbízhatóak?
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #16894 üzenetére
Amúgy az új xears-ekre nem vonatkozik a 25(?) Eurós kód?
Ha igen, akkor ez sem 100Euro....Szerk.: A "KLANGFUZZIS" -ra gondoltam.
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16892 üzenetére
Ami szinte 45, ugye? Mellesleg nem is ez volt a lényeg, hanem hogy a magyar ára egy vicc, szóval nem érdemes ahhoz viszonyítani. És még így is ragaszkodsz a lehető legrosszabb eshetőséghez... Egyébként én sem értem miért kell mindig felhozni, 20k -ért sem éri meg.
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #16881 üzenetére
Vagy hamis.
(mmint az ie8 110-120 $ ért)
Európában az összes Senn olcsóbb, mint ámérikában...Szerk.:
need: nehogy már te érezd magad hülyén, hogy nem vagy igénytelen a zenehallgatásban, ill. fej/fülallgatókkal. -
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16877 üzenetére
Hagyjuk már ezt az itthoni 45k-t...
110-120 dodó környéke kint, ami kevesebb mint a fele. -
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #16877 üzenetére
-Xears Turbo Devices TD 100 (Hangzás 7.5 Értékelés 8.5/10)
-Monster Turbine Pro Copper (Hangzás 9.1 Értékelés 8/10)
-Monster Miles Davis Tribute (Hangzás 9.2 Értékelés 8/10)-Sennheiser IE 8 (Hangzás 9.3 Értékelés 8/10)
Ennyiből könnyen kitalálható, hogy a legjobban talán a Sennheiser IE 8-al járunk (50 ezer Ft), jobb vétel, mint bármelyik fenti Monster.
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16875 üzenetére
21k-ért (80€)?
Ennyiért kizárt hogy bárki is Xears-t fog venni.
Ez a márka és minőség a 10k kategóriában jó vétel, de kétlem hogy be fog törni a 20k feletti fülesek piacára is. Mert ha ennyi is fog maradni, 100x inkább vennék egy sima Turbine-t, Xcape-et, M3-mat azonos árban vagy olcsóbban. -
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16698 üzenetére
Bocs, nem figyeltem.
Igen mert furdalt a kíváncsiság.
-
zack
nagyúr
válasz
themebuilder #16768 üzenetére
Ez azért elég jónak tünik.
Hmm...150 dodóért nem is tünik vészesnek.
Van valamilyen rendelési lehetőség piciny országunkba? -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16768 üzenetére
Már csak szmájlikat merek használni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #16763 üzenetére
160$ az új ára, ő is 32ért vette innen.
Ráadásul ő ezt véletlenül vette, rosszra nyomott és túl későn vette észre. Úgy rémlik, hogy anno írta ide is... -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16730 üzenetére
IjokerI tökmindegy. De még az is mindegy, hogy TDII v. TDIII Mind a kettőt tesztelte. Ha jól emlékszem 7.6-ot kapott, míg az M1 7.2-t. Szerintem nem is a hallásunk különböző, hanem az értékrendünk.
-
didros
senior tag
válasz
themebuilder #16601 üzenetére
Ma érkezett meg az akciós B. Alpha-m. Ha más is rendelt, akkor a napokban számíthat az érkezésére!
-
DEJVID
őstag
válasz
themebuilder #16644 üzenetére
Még szerencse, hogy elolvastad amit írt...
-
Telegdy
aktív tag
válasz
themebuilder #16633 üzenetére
Párszáz forint volt a posta(már nem emlékszem), és a szokásos Hong-Kongi postautat kellett megvárni, de ha jól sejtem ezt te is tudod...
Viszont megérte megvárni, a hangminőség számomra etalon. -
válasz
themebuilder #16609 üzenetére
"Not Available to Hungary"
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16609 üzenetére
Sajna láma vagyok ezekhez az oldalakhoz.
Gőzöm sincs hogy működnek (szállítás, vám, stb.) nyelvtudás hiányából is ill. a Paypal fizetést sem az én világom.Így már értem, köszi.
Nálam ez a szolgáltatás, nem játszik a fentiek miatt. -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16605 üzenetére
Sajnos az kategóriában csak a Meelec M9 -et hallottam ezen kívül. Az illetve az m6 a legnépszerűbb a kategóriában head-fi -n (többnyire USA ugye, szóval gyors, ingyenes szállítás amazonról közrejátszik). Annál jobban tetszik nekem.
bozont: Ingyenes a szállítás. Eddig senkinek nem raktak rá ÁFA -t a határon, aki innen rendelt, de a mostani usd -vel még úgy is annyi lenne, mint amennyiért én vettem. Amiket felsoroltál azok nagyon messze vannak tőle.
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16601 üzenetére
"Valaki korábban linkelt ide egy oldalt ahol 4-5eFt-ért volt fent."
Mármint a SC SB valamelyik külföldi webshopban?
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16602 üzenetére
"UPDATE August 27:
I used the Brainwavz a few days now and I need to change my first opinion. They simply are better than the Skullcandy's. The sound from the Smokin' Buds is more muffled compared to the Brainwavz."
Most nincs kedvem felkutatni az összeset, de jópáran írták már. Persze volt olyan is, akinek a SC tetszett jobban (több mély, ki hitte volna...
)
Ilyen alapon a ProAlphának is ugyanolyan hangja van. Azt meg tapasztalatból IS tudom, hogy nem így van. Egyébként még kinézetre sem egyeznek meg teljesen. Nemhogy hangra.
"I am surprised that you have browsed this forum for 8 months without figure out that alpha and SkullCandy are both made by Chinese OEM manufacturers. The design is not exclusive and you can find any Chinese OEM manufacturers to make a container full of IEM as long as you have the money to pay for them. All you need to do (and the most important bit) is to tell the company what kind of sound you are looking for and fine tune the end product to your spec."
Annyi példát láttunk már erre, hogy nem értem mit kell ezen magyarázni. Igen van hogy teljesen azonos terméket forgalmaz több márka is. Mégtöbbször van, hogy azonos házat használnak. Vagy nagyon hasonlót, vagy kívülről azonosat. Még be is vágokattad a képeket az M1 -ről már egyszer ezért.
bozont: Most CX300 vagy CX400? Nem mindegy. Én most az Xcape v2 -t ajánlanám. Vagy megvárod a két újat, de azok picit drágábbak lesznek. (gondolom olyan $10 -ral.)
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16594 üzenetére
Azonos ház továbbra sem jelent azonos hangot, de rengetegszer volt már szó erről.
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16594 üzenetére
Ha tudtam volna akkor élből Smokin Buds-ot veszek még ha 3x -os árat is kell fizetni érte.
Hülye voltam mert a párom mondta hogy vegyük meg de lebeszéltem magam.Brainwavz Alpha és a V-Moda is tetszetős mert ilyen "hagyományos" hosszú szárú, test kialakítást szerettem volna (vagy olyan lesz a következő) mert talán időtállóbb a kábelezés.
Mondjuk nem tudom még mennyire törik a kábel csak így gondolom hogy ezzel a merevítéssel jobban védve van.Brainwavz Alpha és a Skullcandy Smokin Buds tényleg hasonlítanak, külsőségeket nézve.
Részemről utóbbi megjárná mert eddig van tőlük két jó típusom és talán ő lesz a következő.
Tudom nálunk nem kedvelt márka de nekem eddig egyik sem okozott csalódást és több felhasználói vélemény alapján is úgy vélem hogy nem nyúlhatok mellé ha nem egy "nagy" nevet vásárolok.Ez a V-Moda írás is tetszetős de a külsőn lenne még mit csiszolni hogy nekem is tetsszen.
Brainwavz-ok kábelezés valami spéci vagy csak simán a két ér össze van sodorva és az csőbe húzva?
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16589 üzenetére
3.999.-
Közben kipróbáltam a Clip+ -al is, hát még korai ugyan de nagyon szépen muzsikál.
Részletes, mélyek rendben, magas is épp elegendő amellett tiszta.
Belépő szintet simán tudja annyi meg nekem bőven elég mert csak ritkán hallgatom a kütyüt más téren meg ott a fejhallgató. -
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #16544 üzenetére
Update:
HiFiMAN HM-601 48eFt
HiFiMAN HM-602 75eFt
HiFiMAN HM-801 150eFt
Teclast T51 26eFt
Colorfly C4 150eFtSony NWZ-X1050 87eFt
Sony NWZ-X1060 85eFt -
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #16544 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16524 üzenetére
Persze lehet hogy hozzá lehet szokni.
Tényleg ki kellene próbálni egyett.Ha azok közül kellene választani akkor hol érdemes elkezdeni a nézelődést?
pl.: első találatra egy Sennheiser CX 300-II
-
zodo
nagyúr
válasz
themebuilder #16519 üzenetére
Őszinte leszek még nem próbáltam de velem van némi gond.
pl. fültisztításkor is képes vagyok öklendezni és ebből kiindulva vennék inkább earbudot ha így nevezik a hagyományos típust. -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16438 üzenetére
Szerintem ez nem az a cég.
-
Froclee
őstag
válasz
themebuilder #16430 üzenetére
Nem tudtam, hogy milyen a teljesítménye, azért kérdeztem.
De akkor nem veszek.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
themebuilder #16417 üzenetére
Latom mindketto mar nalad figyel
Van rajuk apro esetleg? -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16278 üzenetére
Mi meg jokert kértük, hogy kérjen egyet. Mellesleg te próbáltad már ezt a PS120 -at? Ránézésre nekem szimpatikus.
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16212 üzenetére
Ha ez beindul, aszem félpercig nem kapnál levegőt.
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16209 üzenetére
Kevés párhuzamos oldala van, ez az egy dolog szól mellette, de se méretezve nincs, és az oldal fal szilárdsága is alacsony. A szeletekből álló hordó könnyen rezgésbe jön, igazi hodó hangja lehet.
Ez csak dizájn, komolyan meghajtva szét is hullhat. -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #16170 üzenetére
155... nem mintha számítana, DE lejjebb adta az Xcape v2 árát 76 USD -re! Szóval, ha valakinek úgy kell részletes füles, hogy kicsit ki van emelve a mélye, az ne habozzon elkapkodni tőle.
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #16146 üzenetére
Ilyen Sony iPhone kompatibilis átalakítót is kapni amibe mikrofon van beépítve:
Viszonylag még olcsó is és akármilyen hagyományos 3,5mm-es Jack-es szabványos fül és fejhallgatót lehet segítségével iPhone és más hasonló (4-pin) mobiltelefonhoz csatlakoztatni és Headset-ként használni. -
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #16157 üzenetére
Úgyúgy, pontosan olyaténféleképpen, ahogy ottvan a képen
-
sagit
veterán
válasz
themebuilder #16160 üzenetére
-
sagit
veterán
válasz
themebuilder #16160 üzenetére
nem megjavul , csak kimosni a fülzsírt ami az évek során beragad a fülesbe és asszem logouton.. de ráfexem és most már megkeresem
-
sti10p
senior tag
válasz
themebuilder #16157 üzenetére
Kösz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
themebuilder #16148 üzenetére
Talán ideje lenne most már Thomasnak a minőségre is rágyúrni, nem csak a mennyiségre.
-
kpetyke
tag
válasz
themebuilder #16146 üzenetére
Annyira örülnék, ha adnátok ezekhez linkeket valami magyar oldalon ahol meglehet venni az ilyen kis toldalékokat, mert sehol se találok... (ha tudtok 1 remote adaptert meg 1 sima 3.5 to 3.5-öset mutassatok légyszíves, lehetőleg minnél olcsóbban)
-
ThorsHUN
őstag
válasz
themebuilder #16148 üzenetére
Nah ennek mar az ara is jobb ahogy elnezem. Mennyiert lehetne ezeket beszerezni?
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16137 üzenetére
Mondjuk a zeneszámok léptetése, hangerő és a többi extrák így is kétségesek. De szerintem az iPhone szemszögéből is. Ez csakis puding...
-
SÖ
addikt
válasz
Lehet, hogy mondasz valamit, vegyük sorba.
1. iP szet csatlakozik a lengő felébe [mic (mikrofon), ground (föld)]
2. Ez megérkezik (ground, mic)Végül is ha ez a tövében lévő két pint cseréli, akkor oda-vissza kompatibilis. Tehát ZTE-re is jó. Az átalakító nem tudja, hogy ő most egy iPhone kiegészítő, csak két pontot cserél, tehát mindenhez jó.
-
themebuilder
senior tag
válasz
Ez lemaradt:
iPhone headset-nél a 4. és a 3. pin meg van fordítva a normál headset-hez képest.
-
katonam
tag
válasz
themebuilder #16131 üzenetére
"Bolti" fordító adaptert még nem találtam guglival. Csak darabokban, forrasztással elkészíthető megoldást. Az új, mikrofonos Xears csatiját, vagy valahol a vezetéket én nem biztos, hogy megbontanám, hogy ott átkössek, forrasztgassak... De a lényeg, hogy ha valaki akarja, akkor házilag meg tudja oldani.
Szerk: Most látom, hogy megelőztél... -
katonam
tag
válasz
themebuilder #16129 üzenetére
Igen, ThorsHUN-nak jó lehet. Nekem sajnos nem. Eddig ezt a lehetőséget találtam: SE HPM 75J. Ez szét szedhető, mehet a gyári füles helyére a saját. Csak így nagyon hosszú lesz összerakva.
-
katonam
tag
válasz
themebuilder #16125 üzenetére
Sziasztok! Már korábban írtam, hogy tudomásom szerint nincs univerzális 4 pin-es 3,5-es jack, mert a 4 pin kiosztása nem egységes.
Az alábbi helyen meg lehet nézni, hogy mi kompatibilis mivel... Az iPhone pl nem kompatibilis a legtöbb Nokia, SE-vel, de a ZTE Blade-emmel sem. -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16125 üzenetére
Minden headset 4pinas ez önmagában nem jelent semmít. A kiosztás már annál inkább.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
themebuilder #16122 üzenetére
Igy van ahogy mondod, de nekem HTC Desire-m van, amihez viszont kelleni fog az atalakito, vagy nem tudom hasznalni a mikrofont/felvevogombot. Vagy valamelyiket vagy egyiket sem, de mindenkeppen kompatibilitasi problemai lesznek.
Korabban linkeltem egy nem agybadugos jabra chill fulest, amit ugyszinten iphone-hoz csinaltak, ezert csomagolnak is hozza atalakitot (ami kompatibilissa teszi a tobbi telefonnal). -
ThorsHUN
őstag
válasz
themebuilder #16116 üzenetére
Nem rossz. Jol latom, hogy ez az Xears Turbo Devices TD III mikrofonos, iphone-ra szant valtozata? Mondjuk ehhez majd kell egy atalakito is (sikeresen szert tettem azon infora, hogy az iphonenak es a tobbi telefonnak kulonbozik a headsetje, nem kompatibilisek egymassal, de ezt egy atalakitoval orvosolni lehet).
Teszek egy utolso probat es elokaparom a szekreny melyerol a sennheiser cx-300asra hajazo creative agybadugos fulesemet, aztan probalom megszokni. Ha sikerul, akkor tuti beruhazok valami jo kis xears-re.Apropo! Mennyibe van ez a cucc? Arat nem talaltam sajna hozza
(Azert a hozzaertok velemenyet varnam a fentebb felsorolt fulesekrol, hogy ha nem jonne ossze az agybadugos, akkor melyiket lenne erdemes valasztani?)
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #16109 üzenetére
Nem fúrtam ki, de azóta már többször is volt több darabba, és a házban már van csillapító. Most vagy bejáródott, mert egyáltalán nincs sok mély benne, csak amennyi a számban van.
Pink Floyd/Time: Órák ketyegésével kezdődik, és jön a harangjáték soksok haranggal. Még nem hallottam ezt a számot ilyen élesen és tisztán, meg lehet számoni hány óra szól egyszerre. Utána jőn a szívdobogás, amit a basszusgitár akordok törnek meg, meleg hullámzó hanggal. Ahogy beindul, a kongók, és a szinti visszhangos, az ének középről és hangosa érthetően szól, de Gilmoure baszgitár játéka a koplex hangzás alatt már kevésbé hallani, csak néha domborít gömbölyűen. Már össze mosódnak a hangszerek, az orgona nem elég hátulról jön, az énekes és a vokál egy síkban van, pedig olyan szépen indult. -
válasz
themebuilder #16096 üzenetére
4 dollár.
(free postával)
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #16013 üzenetére
Ezt a módszert én erős fenntartásokkal kezelném inkább. Az alkohol és a gőze kiválóan oldja a ragasztót (biztos volt már róla szó, de lusta vagyok természetesen visszakeresni) és nem csodálkoznék, ha kiperegne a fémszűrő a helyéről vagy szétesne a közeljövőben a ház tőle. A papírzsebkendőt meg a füles közelébe se vinném, nemhogy azon hagyni száradni, -annyira szöszöl mind, szerintem több kárt okoz mint hasznot az egész művelet.
Törölgetni a házat meg szemüvegtisztító kendővel érdemes.Az egész problémát személy szerint úgy hárítom, hogy látogatom a gyógyszertárat néha és veszek megfelelő eszközöket a fülem karbantartására. Ha elmondod a gyógyszerésznek, hogy fülmonitort használsz és kéne valami a füled tisztán tartásához egy normális patikában kipakolnak eléd legalább 10 féle készítményt, amik erre jók. A paraffinolaj az egyik legjobb amúgy, de ezt se kell naponta használni.
A füles tisztításához meg egy 50Ft-os Teszkóban vásárolt fogkefét használok. A Beyer 5 hónapja van használatban, eddig csak egyszer tisztítottam a rácsot, de akkor sem volt szükség rá. Lefele fordítod a fülest és óvatosan megkeféled az erős sörtéjű fogkefével és a dzsuva kifele távozik, amennyiben ügyesen mozgatod.
Ha megfigyeled a drágább fülesekhez is egyfajta kefét adnak, hogy azzal tisztítsd...
Ha a füledet ápolod napi szinten, nem hiszem, hogy zsírdugóra számítani kell.Más: A JVC is beszállt a Radius mellé a dupla membrános kialakítás kísérletezői közé. Ára jobb lesz mint a DDM-nek, furcsaság viszont, hogy nem használ keresztváltót, a kettő egymással párhuzamosan megy.
Apropó keresztváltó... Kíváncsi lennék azon fórumtársak véleményére, akik a fizika oldaláról közelítik meg a hangtechnika milyenségét, hogy azok akik a 3 utas BA-k kialakítását már perverziónak és fölöslegesnek gondolták, mit szólnak a Sleek új customjához a 8000$-os CT20-hoz, amiben tíz keresztváltó terelget a 20 armatúra között. Mennyire bonthatja ez szét a hangképet? Vajon képes e összeállni újra a fülben, vagy széthullik az egész tőle?Shufny: A v2 szűrője is ilyen volt mint a mostani ebayes képen? A v1-nek filc volt, a képen meg az ECCI-jéhez hasonló van.
-
Forceman
tag
válasz
themebuilder #16004 üzenetére
Na de, hát azért mégis van valami... vagy nem?
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15993 üzenetére
Már volt róla szó, a felső a képen a GR07, alul a szorítós az R04...
A gyártó szerint a biocellulóz membránnak minimum 100 óra beégés kell, addig nem is érdemes foglalkozni vele, mert sziszeg és a magasak is tompák.
Megint csak azt tudom mondani, ha van rá igény és szeretnétek, jövő héten amint vége a 'burnin'-nek rittyentek pár szót erről az újdonsült ritkaságról és posztolok pár képet is.
A dollár és a font jó árfolyama miatt érdemes most vásárolni szerintem, aki eddig halogatta, most ne tétovázzon tovább. Én is szemezek egy két középkategóriással demo példánynak (kipróbálom-eladom), marha olcsón meg lehet úszni őket.
-
válasz
themebuilder #15963 üzenetére
...háá' e' nagy fülsebe
Milyen érdekes, én meg pont az extrém kicsi keresztmetszetijét keresem
-
katonam
tag
válasz
themebuilder #15947 üzenetére
Szia! Lehet, hogy kicsit félreérthető voltam. Én android-os telefont használok. Ha jól tudom, akkor a (jack-es) SE / (jack-es) Nokia / Andorid egy fajta 3,5-es 4 pin-es jack kiosztást használ, az iPhone meg egy ettől eltérőt. Tudtommal pont az iPhone miatt nincs univerzális kiosztás... És a kérdésem az volt, hogy az új Xears a 2 közül melyikkel lesz kompatibilis. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest