- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kemcso #55463 üzenetére
+1
Pont most talátlam rá, és szerintem bekerülhetne az összefoglalóba a bejáratós zajok miatt ez az oldal, vannak mp3-ban, meg magasabb minőségben is ingyen letölthetők, szépen összeszedve, magyarázattal együtt.
A fülesekkel egyet kell értsek. Illetve nem ártana még betenni earbudhoz azt a cuccot, amit valaki vett itt régebben, elfelejtettem a nevét, valami B betűs márka, mint lehetőség. Illetve alsó kategóriában meg kéne még próbálni 1-2 márkát, JVC, Panasonic, Philips, mivel ezek kaphatók általában sok helyen, hátha van ajánlható.
-
inthro
aktív tag
válasz
kemcso #55361 üzenetére
Sajnos nem, mert szerintem nem a legfrissebb típusok vannak fent.
Olvasgatok már 6 napja, napi 3-4 órát erről a dologról, de nem jutok előrébb.
Telefonhoz egy Nokia WH-920-at használok, azt imádom, mert nagyon szépen szól, de ahogy sétálok, vagy mozgok kicsit már ki is esik a helyéről, pedig a legkisebb szilikont használom hozzá.
Pont ezért fordulok hozzátok, hogy ajnánljatok nekem egyet, esetleg többet, mert választék lenne, de a pénztárca csak ekkorára nyílik.
A gyártók pedig leírnak mindent, hogy el tudják adni a termékeiket. -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #55240 üzenetére
GR07 túl semleges...fázok tőle...
Mi van ha a felső tartomány túl feszes lesz az X3 II-n és egy idő után hallgathatatlan?
750 mélybe húz, magasakat nem hangsúlyozza ezt írják...Hol lehet (GR07) MO-n meghallgatni?
És valaki árul vc1000-est 30 ért arra is kíváncsi lennék...
-
benfolds
őstag
válasz
kemcso #55216 üzenetére
Koszi, de a csaladban a jelenlegi a harom headset kozul az iphone-et tartom a legrosszabbnak, aztan a htc beats audiojatol sem vagyok elajulva (igazabol nagy csalodas), a sonyhoz kapott viszont meglepoen jo. Amugy vettem egy ineart hirtelen felindulasbol, de passzolom is tovabb unokahugomnak.
-
b.kov
senior tag
válasz
kemcso #55161 üzenetére
Köszönöm, megértettem.
A garancia miatt ragaszkodom az üzlethez, kellemes csalódás volt, hogy egy 7-8 hónapos fülest szó nélkül visszafizettek. Esetleg ha úgy kérdezem h az értelmetlen fülesek között van-e esetleg legkevésbé értelmetlen, és ha igen, akkor melyik lenne az?
-
Hestia
csendes tag
válasz
kemcso #55150 üzenetére
Én itt laikus vagyok.
Van egy-egy SRH840, SE425 és Sennheiser CX475 fej-, illetve fülhallgatóm.
Ez utóbbi tavasszal 20 £ volt leárazva GB-ből. Ez a legolcsóbb a három közül, de egyáltalán nem mondhatni, hogy.rossz.
Igaz, hogy "csak" DX50-ről hallgatom, de szerintem kifejezetten jó hangja van. És a minősége sem kifogásolható: nem halkult el, nem recseg egyik oldala sem, nem mállik a kábele. Van itt olyan,aki bele tud kötni?
Komolyan mondom, hogy az ár/érték aránya igen jó!! (szerintem) -
freelanced
addikt
válasz
kemcso #54838 üzenetére
Köszönöm, akkor megfontolom. Igazából szerintem a kényelem lesz az amiért megér majd nekem ennyit, remélhetőleg jobban fog illeszkedni mint a Piston. Egyébként telefonhoz lenne, gondolom azért egy Lumia 735 úgy ahogy meg tudja hajtani mindkettőt nem? Tehát nagy eltérés nincs ilyen szempontból, hogy melyiket választom, nem?
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
-
estikornel
tag
-
estikornel
tag
válasz
kemcso #54817 üzenetére
Hm, összefoglalóban lévő Soundmagic ES18 mennyivel tud kevesebbet fele annyiért? Viszont a Sony MDR-EX50 szerepel az ajánlottak között, csak egyel alacsonyabb árkategóriában. Nem ragaszkodok a Sonyhoz, sem a Sennheiserhez csupán a legkevesebb pénzből szeretnék venni fülhallgatót és most az a kettő akciós itt-ott. Piston valamiért nem tűnik szimpatikusnak, nem tudom mennyire működnének rajta a vezérlő gombok Z3-mon, az pedig ha már rajta van jó lenne ha működne.
Edit: Ezen a linken azt írják, hogy Z2-vel egyátalán nem működik, Z3 pedig sokban nem különbözik tőle szóval eléggé visszatart ez tőle.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
kemcso #54662 üzenetére
csak edzős lenne, amit nem sajnálok teleizzadni. Illetve motorra is jó lenne, mert ott a hangminőség nem sokat számít, de a gombok jól jönnek, meg az is hogy kicsi és befér a bukó alá. A gr06 nem fért be.
Vsonic VSD3S tetszik, csak itt olvasom, hogy sokaknak ment tökre idő előtt a kábele.
Most még elviszem a gr06ot ebben az üllői uti szervízbe hátha meg tudják csinálni. -
Bodz
nagyúr
válasz
kemcso #54618 üzenetére
1 db. Ugye refurbished cucc, egy zacsiba van bedobalva minden...
Nemreg hozta a postas, es csak rossz hangu telefon van nalam.
Meglepoen jo ennyiert. Sokkal tisztabban szol a vartnal. Igy elsore a magasak kicsit elesnek tunnek, de van kozepe, a melyek sincsenek annyira eltulozva. Kimentem vele az utcara is, egesz jol izolal.
Meglatjuk meg...De ennyier ingyen van, plane hogy hallgatva dragabb fules benyomasat kelti (na jo, sobozosan tenyleg sokkal dragabb).
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kemcso #54561 üzenetére
Köszi! Megrendeltem a Xiaomi Piston 3, Xiaomi Piston III Youth Edition, amúgy sem szeretem a túlerősített mélyeket, utóbbinak, "szalag kábele" lehet, hogy jobban bírja. Ajánlottak L átalakítót, lehet, hogy ezzel tovább bírja.
Egyébként nem értem, hogy ha tudják az L alakú csatlakozó a jobb, akkor miért nem azzal gyártják a fülhallgatókat. -
zack
nagyúr
válasz
kemcso #54547 üzenetére
Na igen. Ez akkora összeg, hogy én már egy fele ennyibe kerülő IE80-nál is elgondolkodtam, árához képest ki lenne e használva. Aki 70k+ fülest vesz, az valószínűleg nem BKV-val közlekedik. Ha pedig nem BKV, akkor erősen leszűkül a kihasználhatóság, hiszen otthon mindenki fejest használ, autóban pedig saját mp3 lejátszót, így én is a megosztást támogatom. Sportoláshoz ezt az árkategóriát én már nem merném használni, tehát minél profibb az eszköz, annál jobban szűkül a felhasználhatóság, hiszen mindenki félti a saját portékáját, és nem szeretné ha idő előtt beadná a kulcsot.
-
JackFeryll
őstag
-
fericske
addikt
válasz
kemcso #54460 üzenetére
Igen, valóban, már belekeveredtem, elnézést a Dousa-ért.
A magam tapasztalatából nem tudok hozzászólni a BA fülesekhez sajnos, másokra kell hagyatkoznom e téren. Hybrideket is nézegettem persze, a BGVP-DGS100-at hajkurásztam, de sehol nem lehet már beszerezni. A penont kérdeztem róla tavaly év vége felé, nem tudtak választ adni arra hogy mikor lesz újra készleten, meg hogy decemberre jön ki a DGS200, de nem jött, semmi találat rá a neten. Arra még beáldoztam volna némi casht, ha mellélövök vele akkor is.
Azt ha netalán tudtok valahonnan, használtan is érdekelne. -
fericske
addikt
válasz
kemcso #54451 üzenetére
Na jah. Az a fene ezekkel, hogy meg kellene hallgatni. Ami az egyiknek tetszik a másiknak nem feltétlenül, és az árak sem mindig tükrözik ezt. Fejhallgatót még csak-csak kipróbál az ember (itt Londonban még azt sem igazán, alig van erre lehetőség meg választék), de füldugaszt már nem. Ott még nem tartok, hogy vakra vegyek több száz fontos cuccokat. A füldugaszoknál jelenlévő higiéniai okok miatt vissza sem veszik, próbára nincs lehetőség. Olyankor mi van? Könnyesre olvassa magát az ember, aztán reménykedik, hogy az ő füle is azt hallja mint azoké akik feldícsérik a kiszemeltet. Közben persze belebotlik az ember ilyenbe is:
" I heard a number of people praising W30, which has the same driver config, so I don't think it's a worthwhile upgrade in this case. What is your audio source now, smartphone? DAP? When you say saving up for a better DAC or headphones, there are a lot of great DACs/amps/headphones you can get for a fraction of the cost of W40 or W30. Cayin C5 portable headphone amp ($169) is among the best values you can get right now that puts other portable and desktop amps that cost 2x-3x as much to shame. Or you can even get a smaller scaled down E11k amp. If you are using a smartphone, you can get for $30 HiFimeDIY sabre dac and combine it with either E11k ($60) or C5 ($169) amps. As you can see, for $200, half of W30 price, you can get top performance DAC and amp. With headphones, for $45 you can get amazing VSonic VSD3S or VSD3 or for $60 get Havi B3 Pro I - those put some $200-$300 IEMs to shame. For $99 you can get FiiO X1 DAP and pair it up with an amp of your choice to turn it into hi-fi system. You no longer need to spend a lot of money to get quality sound!!! "Ja amúgy az X1-emet upgradeolni fogom. OPA2322 kiesik belőle és beleesik egy OPA1642 chip, és már mindjárt muzikálisabb is lesz. 15 usd-ből megvan a chip szállítással együtt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kemcso #54349 üzenetére
Szerencsére zsugorcsővel normálisan megoldható és nem kell ráolvasztani, csak szimplán ráhúzni. Anno itt is így csináltam, szerintem korrekt lett és váltás esetén könnyen el is távolítható.
-
coolmonster8
csendes tag
válasz
kemcso #54294 üzenetére
Elolvastam.
Az ár max. 15000 de inkább 10000 körül legyen. BEST-BUY
Arra jutottam, hogy egy in-ear füles kéne. Normál kialakítású. (nem fül mögötti)
Sajnos nem hallgatok egy adott stílust, dupstep, rapp a leggyakoribb.
Utcán használnám tehát IZOLÁCIÓ fontos szempont.
Nem kell hogy mikrofonos legyen, de nem hátrány.
Természetesen itthon venném.
Kösz a segítséget!!! -
Kékes525
félisten
válasz
kemcso #54275 üzenetére
-Imádom a sok mélyet / szeretem, ha a mélyek hatalmasat ütnek
- Szeretem a világos hangképet és a friss, csilingelő, előrehozott magasakat
- Szeretem a telt, meleg előre hozott középtartományt
- Szeretnék egy nagyon természetes hangú fülest
- Imádom a végtelen teret, a hatalmas színpadot
- Inkább a V alakú, alul-felül emelt szignatúra jön be nekem Frekvencia tartományra nézve (500 Hz legalul)
- Szeretem az analitikus hangot, azt akarom, hogy a képembe tolja a legkisebb részleteit is a felvételnek
- Azért szép basszusai legyenek, de ne hivalkodó, ne tolakodó. -
törölt tag
válasz
kemcso #54275 üzenetére
Mi lett a W40-nel?
Kékes525: Én Shure füleseket használtam napszemüveggel, és nem votl kényelmetlen, pedig egész vaskos kábelük van.
Kiegyenlítettebb mikrofonos... Hmmmm, talán a Piston 3? Arra írták itt, hogy kicsit kiegyenlítettebb hangú. Vagy VSD3S, VSD5, mikrofonos kábellel? -
pepepepe
csendes tag
válasz
kemcso #54203 üzenetére
Még egy kérdés. A GR07BE egészen jónak tűnik, viszont ez nyitott. Ez mit jelent? Ha hangosan hallgatok zenét, akkor simán hallják mások? Sajnos munkahelyen is szeretném használni, és ott muszáj, hogy mások ne hallják, amit hallgatok
Van ezzel tapasztalatod? Amiket olvastam, az alapján ez nem világos...
Köszi!
-
lazioko
csendes tag
válasz
kemcso #54169 üzenetére
Szia!
A gond csak annyi, hogy egy darab van abban az árkategóriában amiben szeretnék ami nem fül feletti elvezetésű (és ez mikor lett frissítve utoljára?). Ami valljuk be, elég kevés választék. A másik lehet, hogy most le leszek szúrva, hogy mit kötözködök/okoskodok itt, de ez egy fúrom ahol tapasztalatokat osztunk meg, esetleg tanácsolunk mást az illetőnek a leírt paraméterei alapján, és segítünk egymásnak. Lehet, hogy én vagyok ilyen de 54100 bejegyzést nem fogok visszaolvasni egy egyszerű kérdés miatt, amit lehet hogy már 100-an feltettek előttem, de nem válaszoltak rá esetleg.
A megértésed előre is köszönöm és, bocsi, hogy érdeklődök talán kicsit sokat is vagy nyomulósan, de a segítséget sosem baj ha adják egy olyannak aki esetleg full zöldfülű hozzá, de valami jót szeretne okos/ sokat halott emberek ajánlásával -
gyulank
addikt
válasz
kemcso #54050 üzenetére
Nem, ezek az eddigi ajánlataitok összegyűjtve. Nem arról van szó, hogy a felső határt néztem ki, hanem nem tiszta számomra a sorrend. Nekem nincs sorrendem, mert én annyit tudok róla, amit megadnak, vagyis max. min.-max. frekvencia, érzékenység, impedancia. Ha nem egyforma, akkor érdekel a te sorrended, meg az övé is. Ugyanígy a Panasonic-okat agyon csillagozzák árukeresőn, meg a sajátomnak is nekem tetsző hangja van. Nyilván ez nem azt jelenti egyáltalán, hogy kiegyenlített. De érdekel, hogy tudtok róluk valamit, azért nem ajánljátok, vagy nem ismeritek, és azért?
-
gyulank
addikt
válasz
kemcso #54035 üzenetére
De ha kiegyenlített jobb hozzá, akkor nem akarom, hogy egyenletlen legyen, csak, hogy zenét hallgatni is jó legyen. Pláne fejessel nem szeretnék mászkálni. Itthon meg nem fejessel akarok zenét hallgatni. Én alapból úgy gondoltam eddig, hogy az EQ azért van, hogy kiemeljem, amit hallani akarok. Szóval, hogy van a kiegyenlített fülhallgató, és én kiemelem ezt meg azt, és akkor úgy szól. Nem a fejhallgató emeli ki, és hagyom az EQ-t. És, hogy ha én a lejátszómon kiemelem a mélyet, akkor úgy szól, mintha egy mélykiemelős fejhallgatón nem emelném ki, de gondolom, azon nem is lenne jó, ha én is kiemelném.
-
-
gyulank
addikt
válasz
kemcso #54012 üzenetére
Azért írtam így, mert és/vagy. Szóval elsősorban a hangminőség, és ár érdekel, és az úgy annyira nem fontos, hogy fej, vagy fülhallgató. Fejhallgatónál is 7, és 12e-ért javasoltak. Nem tudom, 10-20e közt is jobb a fejhallgató? Melyik a tartósabb? Esetleg valaki találkozott ilyen elvarázsolással, mint ami a Philipsemmel történt? Mitől lehet ez? Olvastam ezt a mágnes mozgatta tűs megoldást, meg, hogy van hibrid. Az első működési elve olyan, mint a régi fülhallgatóké, csak nem lemez rezeg, a hibridet el se tudom képzelni. Na mindegy, szóval érdeklődök. Meg nem tudom, milyen lenne az optimális impedancia sem.
-
vicze
félisten
válasz
kemcso #53913 üzenetére
A zenei tudásáról szentkuti11 majd ír hozzáértő cikket MA-ra.
A csomagolás változatlan. A fülest tartó gumi világosabb és ami fontosabb jóval puhább lett, ez nekem pozitívum. Clip nincs(2.1-hez volt), maradt a 4 harang, amik inkább rosszabbak, mivel a fülbe illesztető rész vastagabb lett és így merevebb kevésbé jó tapintású sokat nem volt a fülemben cseréltem Sony hybridekre, esetleg kényelmetlenebb lehet egyeseknek.
A P2-höz képest azért jóval nagyobb és ez erősen zavarhat sokakat. Hálaégnek nem recézett fém, a füllel érintkező rész, így kényelmes a fülben. Amúgy csak a külső borítás fém(annak is kis része), más nem a fülesen. De a műanyag is igen masszív és jó tapintású, nincs egyáltalán gond vele.A kábelezés változatlan, annyi hogy a vezérlő az feljebb költözött a jobb ágra, ami headset szempontból jó.
Így hirtelen ennyi jutott az eszembe. -
krisz4b70
aktív tag
válasz
kemcso #53801 üzenetére
Ohh elnézést, pár napja elolvastam de már nem nagyon emlékeztem rá
Valaki írta hogy a basszus nem annyira jó benne, erről valaki?
Eddig egy sony mh750 fülesem volt és azzal megvoltam elégedve, csak elvesztettem, ahhoz képest jobb?
Illetve mennyire strapabíró?
Köszi a válaszokat előre is. -
Kroni1
veterán
válasz
kemcso #53774 üzenetére
Elhiszem, hogy a VSonic-ok jól szólnak, még nem próbáltam ilyeneket, vszleg nem is fogok ilyen drága cuccokat venni magamnak sose, mert én egyszerűen nem hallom a különbséget, anti-vájtfülü vagyok!!!
Pedig 33 éves fejjel próbáltam kitörni a mélyorientált szeretetéből, és az igényesség utjára lépni, de hiába: az 50-100k-s fejesekben sem éreztem jobban a teret, mint pl. az olcsóbb 10-20k-s kategóriában, sőt a Soundtrue fejest (amit ajándékba kaptam) sem érzem jobbnak mint pl. egy E30 fülest. Ez van, leginkább csak rock-ot hallgatok, szeretem a mélyeket, egy V karakterűt elhallgatok egész nap de a lineáris hangzású cuccokkal utcán egyszerűen nem élvezem annyira zenét.
Visszatérve a kinézetra, azért az is fontos tud lenni. Volt AKG fejesem ami nagyon hülyén állt a fejemen, és egyszerűen nem bírtam elviselni.. A VSonic-ok azért ennyire nem vészesek, de messze ezek tetszenek legkevésbé, főled a VSD3, ami nekem kissé olyan, mint egy női ékszer..
-
Kroni1
veterán
válasz
kemcso #53768 üzenetére
A mélykiemelés talán pont azért jellemző sok fülesre mert utcán, vagy szabadban használja az ember nem?! Én legalábbis úgy gondolom.. A Soundtrue fejesemet eléggé kiegyensúlyozottnak mondják, és azt én pl. itthon jónak érzem, de a villamoson, utcán egyszerűen eltűnnek a mélyek belőle.
szotyesszor: én pont 1-2 hete voltam nála, minden rendben volt..
-
monti0222w
addikt
válasz
kemcso #53701 üzenetére
Köszi, nem gond 1 ezresért nem verem magam a földhöz, rengeteget olvasok a RE-400, és a 300 különböző változatairól, külföldi tesztek, vélemények és egyre jobban a 300h felé kezdek vonzódni és ha jól értelmezem a h variáns ami ott van ahol a 400, csak több basszussal. Meg szintén, ha jól értelmezem akkor jobb a kábel és az illeszték is!? Hát nehéz, de csak meghozom a döntést.
-
-
contaxg
veterán
válasz
kemcso #53674 üzenetére
Nekem a hármas Shure is borzalom. Olyan mintha egy daganat nőt volna a fülemen.
(#53672) RobeeK
Egyébként továbbra sem tiszta nekem ez a dolog. 465 teggal volt/van privát beszélgetésem, de RobeeK néven nem volt soha (max 1-2 volt ezekből törölve a stílusuk miatt). Ebbe a fórumba először március 17.-én írtál és azokat sem nekem. Próbálom megérteni hogy hol hibáztam. -
eszement24
aktív tag
válasz
kemcso #53634 üzenetére
Köszönöm a meghívást, örülök, hogy ha részt vehetek rajta. Majd viszem az x3at összehasonlításnak
#53637 Bodz igen, ahol a merevítése van az sem annyira hajlékony, nem illeszkedik a cimpámra hanem utána egyenesen megy tovább és ahol véget ér ez a cső szerűség, ott meg hullámzik a kábel.
#53640 Mentolka én láttam a felhívásod, de addigra már megrendeltem és kifizettem. Megjegyzem, hogy rekord idő alatt megkaptam és iszonyat rutinos volt az eladó, csak ajánlani tudom
Valamint én mindkettőhöz csak egy kábelt kaptam, egy mikrofonost, ellenben a kábelek anyaga eléggé különböző.Köszönöm a válaszokat, akkor hagyom rajta, valamint hallgatom és majd bejáratódik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest