- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Már volt szó Lenovo CTIA-s problémája.
Mivel hangerő művelet bizonyos feszültség értéknél jön létre, ebben a Lenovo eltért.
Általában 220-320Ω-on eső feszültség esés/érték a hangerő le, 580-680Ω-on eső feszültség esés/érték a hangerő fel.
Lenovo -nál a hangerő fel 800-1000Ω-on eső feszültség esés/érték.
És ennek semmi köze a szabványhoz.A rossz minőség, akár maga jack aljzat, dac, lejátszó, stb. -től is lehet.
Ki kellene próbálni más fülessel is.(#56726) vicze1
Pont ezt mondom.
Jobb program nem is engedi, hiába van benne lehetőség. -
darvinya
titán
Ja igen, és az létezik, hogy a különböző szabványok miatt rossz a hangminőség?
Ha CTIA-ba raksz OMTP-t hívás/Play gomb nyomására rossz hangból jó lesz.(jobb készülék kiírja nem támogatott eszköz.
Ha OMTP-be raksz CTIA-t letilt, és kiírja nem támogatott eszköz. Nem segít ezen a gomb, mert fordított kapcsolás miatt fülhallgató nem kap testet.vicze1
De, ha SW 24bit-et tudja, azt miként adja le 16bit-es HW-en?
Más
Neutron próba, nem tud manuális beolvasás.
De automatán minden sz…r-t beszippant duplán.
Kikapcsoltam minden hülyeséget benne, és akkor is maradt egy kis kompresszor.
Viszont dinamika elszállt.
Alap lejátszó jobban szól.kemcso
effektezni lehet SW-n, de bit-et emelni nem.
Audacity is tudna 128bit-et, de bekapcsolni nem tudom, mert a kártyám csak 32bit-es. -
darvinya
titán
Ha gomb működik (mint írod is), akkor CTIA szabványú.
L Vibe Z2 pedig CTIA-s, nem OMTP.
Ott fülessel van gond.Tulku
Inkább placebo és úgy nevezett „reverb/chorus effect” működik és kikapcsolhatatlan.vicze1
24 bit-es DAC HW-ben nem is kezeli egyik proci sem, ami telokban van.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én konkrétan ezt vettem (és használtam természetesen) a Piston 3 és a Lenovo A660as telóm "összekötésére"
Sima levélként 3hét alatt itt volt (nyomkövetés nélkül), de ahogy nézem kicist drágábban van nekik EU raktárban is.
Egyébként ha eltér a szabvány, akkor ha nyomvatartod a középső gombot, "tisztul"/helyreáll a hangkép -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest